Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Acties en Tuintips

Onderstaand vindt u alle acties en  diverse tuintips, waardoor tuinieren nog voordeliger, leuker, makkelijker en succesvoller voor u wordt.  Onder de knop De Bolster acties tonen wij u onze acties (zoals prijsvragen, tuinuitdagingen en aanbiedingen) en het allerlaatste nieuws. 

Onder de knop De Bolster tuintips geven wij teeltips en tuininspiratie.  Daarnaast geven wij dagelijks via Facebook ook tips die relevant zijn voor dat moment van het jaar.  Daarnaast willen wij u graag met foto's inspireren op Pinterest  Hier vindt u ook inspirerende duurzame ideeën die te maken hebben met de tuin.

NU: Grote actie tegen patenten - #degrootstezaadbank

Op 9 mei 2016 is Bionext een grote actie tegen patenten op zaden gestart: "Red Onze Zaden". Wij ondersteunen deze actie natuurlijk en wij hopen u ook. Klik hier voor meer informatie. Helpt u mee?

Uitnodiging Open Dag 2016 bij De Bolster

Wilt u tips van ons persoonlijk ontvangen? Dat kan op onze Open Dag op zaterdag 16 juli 2016 van 10.00 tot 16.00 uur aan de Oude Oenerweg 13 in  Epe (Veluwe)

 

Tijdens deze dag organiseren wij gratis rondleidingen en presentaties. Bovendien zijn er interessante aanbieders van biologische en/of duurzame tuinproducten aanwezig. Zij informeren u graag over hun producten en vaak hebben zij speciale Open Dag aanbiedingen. Ook aan de kinderen wordt gedacht, net als aan de inwendige mens. Bekijk deze pagina regelmatig, omdat wij hier informatie over het programma verstrekken.

De Bolster acties

Uitdagingen 2016

Hier vindt u alle informatie over de uitdagingen zoals wij hebben aangegeven in onze catalogus 2016 en op Facebook. Doet u mee? Wanneer u klikt op de groene knop Lees meer, gaat u naar alle uitdagingen die wij hebben uitgeschreven voor 2016.

Welke uitdagingen hebben wij?

1. Wie maakt het beste zaaiplan?
2.
Wie teelt de grootste krop sla?
3.
Wie heeft de meest originele ‘bloempot’ gebruikt om De Bolster bloemzaden in te laten groeien en bloeien? 
4. Wie kweekt de hoogste zonnebloem? 
5. Wie teelt de grootste biologische pompoen?
6. Wie maakt de mooiste versiering met een pompoen voor Halloween?

 

De Bolster tuintips

Algemene tuintips

Hier vindt u tips om tuinieren nog makkelijker te maken.  Op deze pagina vindt u algemene tips over tuinieren, die op veel verschillende gewassen en rassen van toepassing zijn. Deze tips maken de kans op succesvol tuinieren groter. Denkt u aan hoe u het beste kunt composteren, de zaaikalender, goede en slechte buren, zaden bewaren enz.
Deze tips worden aangevuld met specifieke tips die alleen betrekking hebben op een familiegroep of ras. 

Specifieke tuintips

Deze specifieke tips vindt u bij de categorieën (b.v. blad- en stengelgewassen), bij de start van de pagina, tuintips die specifiek bij dit gewas horen. Denkt u aan tips over bemesting, diepte van zaaien, gewenst grondsoort en standplaats  enz.