Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

De Bolster Blog & Vlog

Bloggen is een interessante manier om in contact te komen met je omgeving.

by De Bolster

Met regelmaat plaatsen wij een blog (tekst) of vlog (video) op onze website. Met deze blog proberen wij een discussie of een gedachtegang te stimuleren of te ondersteunen. Onze blogs gaan altijd over tuinieren, duurzaamheid of aanverwante onderwerpen. Kijk daarom regelmatig op onze site naar onze nieuwste blogs. 

Zelf bloggen of vloggen? U bent uitgenodigd.

Vindt u het leuk om een stukje te schrijven of een filmpje te maken die gepubliceerd wordt op de website van De Bolster? Wij zoeken mensen die het leuk vinden om hun tuinervaringen te delen met anderen. Hierdoor kunnen we elkaar helpen om nog meer resultaat uit onze tuinen te halen. Zien wat de ander doet om het daarna ook zo te gaan doen of juist niet. Leren van elkaars ervaringen. 

Naar mensen die wekelijks een update willen geven zijn wij op zoek. Wil je helpen, mail dan naar mvosselman@bolster.nl Om te begrijpen redenen houden wij ons het recht voor om een blog niet te plaatsen wanneer wij hiertoe aanleiding zien, maar de kans is groot dat uw blog of vlog (flimpje) wordt gepubliceerd. Doet u mee?