Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd binnen Nederland 3-4 werkdagen.  > Lees dit eerst

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Gezocht: Kiemgroente-liefhebber met passie voor fotografie
 

Om onze klanten te laten zien hoe leuk, makkelijk en gezond kiemgroenten zijn, zijn we op zoek naar een fotograaf die daar ook enthousiast over is. Het doel is om met dit fotografieproject meer bekendheid voor kiemgroenten te genereren. Sinds dit jaar hebben we namelijk de nieuwe Easy-sprout aan ons assortiment toegevoegd, zodat onze klanten zelf aan de slag kunnen om succesvol kiemgroenten te kweken.
 

Leuke fotoklus

Voor deze eenmalige fotoklus fotografeer je het hele proces: van zaai tot oogst en het gebruik van de kiemen. De foto’s maak je vanuit huis of je eigen studio, bij voorkeur gebeurt dit in een keukensetting. De foto’s en eventuele teksten worden op onze website geplaatst en gebruiken we onder andere voor artikelafbeeldingen en onze social media kanalen.
 

Jouw profiel

Je deelt onze passie voor kiemgroenten en kunt (semi-)professioneel fotograferen. Het is een pré als je foutloos Nederlands schrijft en enthousiast over kiemgroenten kunt schrijven. Je bent niet op zoek naar een vaste baan als fotograaf, maar naar een eenmalige klus en een mooie toevoeging aan je portfolio.
 

Wij bieden

  • Een leuke eenmalige fotoklus
  • Beeldrechten worden volledig overgenomen door De Bolster
  • Foto’s mogen worden gebruikt voor je eigen portfolio of blog
  • Uurvergoeding nog overeen te komen
     

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen we graag jouw portfolio – bij voorkeur met foto’s van kiemgroenten – en motivatiebrief via [email protected] t.a.v. via [email protected] t.a.v. Tycho Vergeer.
 

Uiterste reactiedatum: 17 juli 2020
 

9,4
Bekijk alle 8432 reviews