BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11614 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Het nieuwe seizoen is begonnen!

Het is alweer december, wat betekent dat het einde van het jaar in zicht is. Het teeltseizoen van 2018 gaat bijna beginnen! Weet jij al wat je het eerste buiten gaat zaaien in het nieuwe jaar? Rond maart kun je alweer de eerste gewassen buiten zaaien. Nog even geduld dus. Voor nu kun je je alvast laten inspireren door onze nieuwe catalogus, die bomvol tips en informatie zit over het zaaien, telen en oogsten van de meest uiteenlopende groenten, kruiden en bloemen.

Download onze nieuwe catalogus

Heb je zin om weer lekker aan de slag te gaan in je moestuin, of op je balkon, terras of voor je keukenraam? Wanneer je onze nieuwe catalogus leest met allerlei gezonde groenten, smaakvolle kruiden en kleurrijke bloemen, dan kun je al helemaal niet meer wachten! Deze gids staat vol met praktische tips voor in jouw tuin, een overzichtelijke teelt-planner, inspiratie voor het nieuwe seizoen en informatie over een aantal teeltprocessen. Ook laten we je natuurlijk kennismaken met alle rassen in ons huidige assortiment. Geniet ervan!

Bekijk de catalogus 2018


Papieren catalogus aanvragen

Wil je liever een gedrukt exemplaar van onze catalogus ontvangen? Dat kan! Stuur ons een e-mail met je gegevens. Na ontvangst van je aanvraag zullen wij de catalogus per omgaande toesturen. De Bolster is zuinig op onze wereld. Daarom hebben we bewust gekozen voor papier dat bijdraagt aan het behoud van bossen en waarvoor in het productieproces minder water en energie nodig is en minder CO2 wordt uitgestoten.

Assortiment met meer dan 370 verschillende rassen

In ons assortiment vind je ruim 370 verschillende rassen van allerlei groenten, bloemen, groenbemesters, kruiden en kiemgroenten. Al deze zaden zijn 100% biologisch, GMO-vrij en van hoogwaardige kwaliteit. Onze catalogus geeft een handig overzicht van ons aanbod en is heerlijk om lekker door te bladeren op de bank, maar voor uitgebreide teeltinformatie kun je het beste in onze webshop terecht.

Eenvoudig en snel online bestellen bij De Bolster

Via onze webshop bestel je heel snel en eenvoudig jouw favoriete biologische zaden online. Aan de linkerzijde van deze pagina vind je een keuzemenu, zodat je gemakkelijk kunt doorklikken naar een bepaalde categorie. Natuurlijk kun je ook de zoekfunctie bovenaan de website gebruiken. Heb je de zaden gevonden waar je naar op zoek was? Dan is het tijd om ze te bestellen. Plaats het product in je winkelwagentje en betaal veilig en eenvoudig via onder andere iDEAL. Bestellingen boven de €20 verzenden wij gratis binnen Nederland. Bovendien heb je jouw biologische zaden al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis!

Zaaien
Zaaien
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11614 reviews
Kiyoh