Nieuwste rassen

Ook dit seizoen hebben we weer interessante nieuwkomers in het assortiment. Hieronder hebben we alle nieuwe rassen voor jou op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld de Acorn-pompoen 'Green Tangerine F1' en Delicata-pompoen 'Sugar Babe F1', twee bijzondere pompoenrassen met een leuke vorm en een heerlijke smaak – van harte aanbevolen! Wij geloven in een wereld waarin biologische, voedzame gewassen, eerlijk en bewust geproduceerd, toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom is De Bolster toegewijd om de biologische teelt te ondersteunen met hoogwaardige kwaliteitszaden van de beste rassen.


Radicchio Rosso Leonardo F1 NIEUW!
Radicchio Rosso ‘Leonardo F1’ is geschikt voor de late zomer- en herfstteelt. Dit ras (rood met wit blad) is zeer schottolerant, en produceert stevige ronde kroppen.
> meer info
Bleekselderij Tango F1 NIEUW!
Bleekselderij ‘Tango F1’ is geschikt voor het hele teeltseizoen. Zeer productief ras, met witte tot lichtgroene stengels. Sterke tolerantie voor ‘zwarte harten’.
> meer info
Bloemkool Bermeo F1 NIEUW!
Bloemkool ‘Bermeo F1’ is geschikt voor de vroege zomerteelt. De kool is platrond van vorm, en heeft een goede hardheid. Redelijk zelfdekkend.
> meer info
Bloemkool Liria F1 NIEUW!
Bloemkool ‘Liria F1’ is geschikt voor de vroege herfstteelt. Goede zelfdekbaarheid, waardoor de bloemkool mooi wit blijft. Sterk gewas.
> meer info
Chinese kool Emiko F1 NIEUW!
Chinese kool ‘Emiko F1’ is geschikt voor de voorjaars-, zomer- en herfstteelt. Middellang formaat, cilindrisch van vorm. Sterk tegen toprand. Redelijk bewaarbaar.
> meer info
Romanesco Veronica F1 NIEUW!
Romanesco ‘Veronica F1’ is geschikt voor de late zomerteelt. Deze bijzondere en aantrekkelijke bloemkool bestaat uit diverse geelgroene ‘torentjes’. Zeer uniform gewas.
> meer info
Spruitkool Irene F1 NIEUW!
Spruitkool ‘Irene F1’ is een vroeg ras. Productief met een milde smaak. Ronde spruit met een goede houdbaarheid. Hoge schiettolerantie.
> meer info
Stamslaboon Dior NIEUW!
Stamslaboon ‘Dior’ is een fijn type wasboon met mooie gele sperziebonen en is zacht van smaak. De rechte peulen (lengte: 13-14 cm, doorsnede: 8-9 mm) hangen netjes verspreid aan de buitenkant van de plant en zijn daardoor gemakkelijk te plukken.
> meer info
Blokpaprika Waldo F1 NIEUW!
Blokpaprika 'Waldo F1' is een sterk en productief ras. Onrijp geoogst hebben de vruchten een mooie witte kleur; leuk om te verwerken in creatieve salades.
> meer info
Pompoen Uchiki Kuri NIEUW!
Pompoen ‘Uchiki Kuri’ is een oranje Hokkaido-pompoen met een variërend vruchtgewicht van 0,8-2,0 kg. Rankend type. Smakelijk vruchtvlees en rijk aan vitamines en mineralen.
> meer info
Acorn-pompoen Green Tangerine F1 NIEUW!
Acorn-pompoen ‘Green Tangerine F1’ geeft redelijk zoete vruchten (600-800 gram) met een donkergroene schil en lichtoranje vruchtvlees. Heerlijk in zowel zoete als hartige recepten.
> meer info
Delicata-pompoen Sugar Babe F1 NIEUW!
Delicata-pompoen 'Sugar Babe F1' geeft heerlijke, zoete vruchten (500-800 gram). Dankzij de vlakke onderzijde staan de pompoenen mooi rechtop; perfect om te vullen in (oven)gerechten.
> meer info
9,4