BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16404 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Nieuwe gewassen in ons assortiment

We willen je graag de beste biologische zaden aanbieden, om je zo een goede start te geven voor een succesvolle teelt. We streven er daarnaast naar de rassen in het assortiment te verbeteren, en nieuwe rassen aan ons assortiment toe te voegen. Via dit artikel willen we je graag kennis laten maken met een aantal nieuwkomers in ons assortiment.

Maak kennis met onze nieuwkomers

Ten eerste willen we je kennis laten maken met vier van onze nieuwkomers, die allen een bijzondere kleur toevoegen op je bord!

  • Stamslaboon 'Dior'
  • Blokpaprika 'Waldo F1'
  • Suikermais 'My Fair Lady F1'
  • Ui 'Red Baron'

De stamslaboon ‘Dior’ is een fijne gele wasboon, en is een verbetering van het ras ‘Valdor’. De boontjes hangen verspreid aan de buitenkant van de plant, waardoor je de boontjes makkelijker kunt plukken. Voor teelt in een kas kun je deze zaden al in april voorzaaien, en in de vollegrond kan dat in mei. Bij een lengte van ongeveer 15 tot 20 centimeter is het tijd om de boontjes te oogsten.

De blokpaprika is natuurlijk al bekend, maar het bijzondere aan deze blokpaprika 'Waldo F1' is zijn prachtige witte kleur wanneer je hem onrijp oogst. De paprika smaakt dan lekker fris. Bij het doorrijpen wordt de smaak wat zoeter en de kleur geler.

Het suikermais-ras ‘My Fair Lady F1’ is zeer zoet. De maiskorrels zijn zowel wit als geel. Echt een plaatje op het bord!

De nieuwste ui in ons assortiment is de ui 'Red Baron': een rode ui met een pittige smaak, die qua vorm iets afgeplat is. Het grote voordeel aan deze ui is zijn relatief hoge opbrengst. Bovendien kun je deze ui goed bewaren.

Onze nieuwe pompoenen

We zijn heel blij met de toevoeging van de volgende pompoen rassen aan ons assortiment.

Pompoenen zijn er in allerlei soorten en maten, dus neem gerust een kijkje bij al onze pompoenzaden en bestel jouw favoriet online.

Bekijk onze nieuwe kiemgroenten

Om kiemgroenten te kweken heb je geen moestuin nodig: het enige wat je nodig hebt is een plek in je huis waar je je kiemschaaltje neer kunt zetten. In ons assortiment vind je nu de nieuwe kiemgroenten groene erwt en taugé.

Voor meer informatie over het kweken van kiemgroenten raden we je aan om onze teelttips voor kiemgroenten te lezen.

Kiemgroente Groene erwt NIEUW
Sugar Babe NIEUW
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16404 reviews
Kiyoh