De Bolster
logo
Nieuwsbrief 20 maart 2012
Hoera! We gaan weer naar buiten! foto
De zaaibedden liggen weer klaar. De eerste zaden zitten weer in de grond en de groenten, die in de kas overwinterden, zijn weer op het land uitgeplant. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan rode biet, groenlof en pastinaak.
Werkzaamheden in de kas foto
Afgelopen jaar hebben we tijdens de natte zomer en herfst veel wateroverlast in en rondom de kas gehad. Om dit komend seizoen te voorkomen, hebben we een extra afvoer aangelegd en het tegelwerk rondom de kas aangepast. Hopelijk scheelt dit een hoop ellende!

Ook hebben we in een deel van de kas nieuwe sproeiers aangesloten. Zodoende kunnen we onze groenten en bloemen in de kas op een efficiëntere manier water geven. De plant krijgt een beter afgemeten hoeveelheid water waardoor bijvoorbeeld aan het begin van het jaar de wortelgroei gestimuleerd wordt.

Ook worden de gewassen al volop voorgezaaid in perspotjes. De zaden kunnen in de maanden maart april prima ontkiemen en als ze sterk genoeg ontkiemd zijn, gaan ze de volle grond in.
Nieuw in het Bolster assortiment!
De lente komt eraan en dat leidt tot een heleboel creativiteit! Na het succes van het al eerder geïntroduceerde moestuinpakket hebben wij vanaf nu nieuwe zadenpakketten in het assortiment (zie hieronder).

Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken uit ons grote assortiment zaden of wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau? Kijk dan op www.bolster.nl/zadenpakketten! U kiest makkelijk en snel uw eigen favoriet!
Oranje boven pakket foto
Met dit Oranje Boven pakket staat uw tuin tijdens de zomer helemaal in het teken van de
Olympische Spelen van London en het EK-voetbal in Polen en Oekraïne. En dat met DE kleur van Nederland: Oranje! Kleurrijk, vrolijk en onoverwinnelijk!
Ratatouille pakket foto
Met dit Ratatouillepakket teelt u uw eigen Franse gerecht in uw tuin. Geniet samen met anderen van deze heerlijke groenten!
Sierlijk & Kruidig pakket foto
Misschien loopt u wel eens in de supermarkt, ziet u Italiaanse kruiden in de schappen staan en denkt: Heerlijk, maar waar komen die kruiden eigenlijk vandaan? Vanaf nu kunt u deze fantastische kruiden eindelijk zelf kweken!
Stadstuinpakket foto
Heeft u groene vingers, maar geen (grote) tuin of beschikt u alleen over een balkon? Wees niet getreurd! Ook u kunt prachtige groenten telen met behulp van het boek Groenten in potten. Daarin vindt u een praktische handleiding over het telen in potten. Ook treft u ongeveer twintig verschillende potcombinaties aan. Wij hebben twee pakketten samengesteld zodat u kunt kiezen wat het best bij u past.
Vergeten-groenten-pakket foto
Vergeet de vergeten groenten niet! Misschien bent u in de loop der jaren een aantal recepten vergeten. Geen probleem, want met behulp van het boek Bijzondere groentegids heeft u ze snel weer onder de knie!
Wij hopen u met deze zadenpakketten nog meer zaaiplezier te geven. Breng uw tuin in sportsfeer voor de zomer. Kleur uw tuin oranje voor de Olympische Spelen en het EK!!

Wij wensen u een hele mooie lente toe!

Met vriendelijke groeten,
Het Bolsterteam
Contact Informatie
De Bolster B.V.
Oude Oenerweg 13
8161 PL Epe - Nederland
Tel. +31(0)578 - 621433
Fax. +31(0)578 - 621418
[email protected]

www.bolster.nl
Wil je geen nieuwsbrief ontvangen. Klik hier om je af te melden.