De Bolster
De Bolster
Catalogus en kerstcadeaus
Nieuw assortiment bekend!
Na maanden van voorbereiding, het samenstellen van het definitieve assortiment, het bedenken van een lay-out, het zorgvuldig selecteren van foto?s en het schrijven van artikelen, is het eindelijk zo ver: wij hebben onze nieuwe catalogus in huis! Heeft u geen exemplaar in uw brievenbus gevonden, bekijk dan snel hier de online versie.

Wij hopen dat u net zo van deze catalogus geniet als wij. Uiteraard proberen wij ieder jaar aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Ook dit jaar hebben wij weer mooie rassen aan ons assortiment toegevoegd, waaronder rassen die zijn ontwikkeld voor professionele teelt. Wij bieden ze echter ook aan in onze vertrouwde kleine zakjes, waardoor u zelf over deze prachtige rassen kunt beschikken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze twee nieuwe pompoenrassen Alligator F1 en Amoro F1 Deze zijn van het bush-type met slechts een korte rank. Pompoenen kweken was nog nooit zo leuk! Heeft u zelf nog tips of idee├źn voor volgend jaar? Wij horen het graag via [email protected]!

foto
foto
Kerst
Nu pakjesavond achter de rug is, kijken we massaal uit naar Kerst. Kerstmannen en -vrouwen die nog op zoek zijn naar een origineel cadeau voor onder de boom kunnen hun hart ophalen op www.bolster.nl. Wat is nu leuker dan tijdens deze koude, donkere dagen alvast plannen voor de tuin te kunnen maken? Wegdromen bij al het moois en lekkers dat in 2015 in de tuin zal groeien? Door een cadeaubon of zadenpakket te schenken, lijkt het voorjaar al weer wat dichterbij. Onze zaden zijn zorgvuldig verpakt en lang houdbaar, dus u kunt ze probleemloos thuis bewaren. Bovendien versturen wij bestellingen binnen Nederland gratis bij een bestelwaarde vanaf €20,-. Plaats en betaal uw Kerstbestelling dan wel uiterlijk a.s. zaterdag 20 december via Ideal of creditcard, zodat deze op tijd bezorgd kan worden.
In de startblokken
Met vrijwel alle zaden afgevuld in de schappen en de catalogi en bestellijsten op de post, zijn wij klaar voor het nieuwe verkoopseizoen. De laatste oogsten die binnenkomen worden geschoond en aan de lopende band gelezen, zowel letterlijk als figuurlijk. Waar de afdeling zaadschoning na de grootste piek langzaamaan weer iets meer rust krijgt, moet de piek voor de afdeling verkoop en de orderafhandeling nog komen. Zo volgen de verschillende afdelingen elkaar hier op. Wij zijn daarom tussen Kerst en oud en nieuw ook gewoon aan het werk, om uw bestelling zo snel mogelijk te kunnen verwerken. Op 1e en 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij wel gesloten.
foto
foto
Winterklaar
In december is buiten natuurlijk niet veel meer te doen, maar bij ons is deze maand het hele terrein stormproof en winterklaar gemaakt. Heeft u hier ook aan gedacht? Op zaterdag werkt een ploeg scholieren bij De Bolster, waar wij erg blij mee zijn! Zo ook Arnout, die een opleiding Bos- en Natuurbeheer volgt. Hij heeft zich de laatste zaterdagen vol overgave op dit project gestort en heeft de nodige struiken en bomen gesnoeid. Hierdoor kunnen de vaste medewerkers zich op de zaadschoning, verpakking, verkoop en orderafhandeling blijven focussen en bovendien beleeft Arnout er veel plezier aan. Door tijdig te snoeien blijft het terrein niet alleen netjes, ook proberen wij de kans op schade door storm of sneeuwval te beperken. Wij kunnen er voorlopig weer tegenaan!

Rest ons nog u heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2015 te wensen!
foto
De Bolster B.V.
Biologische zaden
Oude Oenerweg 13
8161 PL Epe Nederland
Tel. +31(0)578 - 621433
Fax. +31(0)578 - 621418
Mail: [email protected]
Web: www.bolster.nl
Bolster logo Bolster op facebook Bolster op twitter
Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier om u af te melden.