Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Peper 'Koh Samui F1'

1635

Hete peper Koh Samui F1
1 zakje
€ 4,65
100 zaden
€ 76,32
Niet leverbaar
1.000 zaden
€ 699,60
Niet leverbaar
Productbeschrijving

De rode peper 'Koh Samui F1' (type 'Westlandse Rode Peper') heeft mooie rechte vruchten van 15 cm lang en een doorsnede van 7,5 mm. Het vruchtgewicht bedraagt circa 30 gram. De planten zijn sterk en lang. 'Koh Samui F1' scoort 2.000 op de schaal van Scoville, wat inhoudt dat de peper mild pittig is.


Zaaien en planten
In april in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken; de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant de plantjes eind mei – begin juni uit op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode augustus – oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Teeltinstructies
Een peper snoei je niet. De stengels van de peper verstevig je gedurende de groei met een bamboestok, een touw aan een bovenlijn voor iedere stengel, of trek een touw rond een rij pepers en twee palen, zodat de stengels tegen het touw rusten.

Oogsten
Vruchten kunnen zowel groen als volledig doorgekleurd rood geplukt worden. Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode augustus – oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :  10 zaden (voor 2,5 m2)
Exclusief kwaliteits-ras    :  voor professionele teelt
Aantal zaden per gram    :  170 zaden
Plantafstand    :  50x50 cm
Hoogte van de plant    :  120-160 cm
Standplaats    :  Zon
Aantal zaden    :  10 stuks in een zakje