BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Peper 'Koh Samui F1'

1635

Hete peper Koh Samui F1
€ 4,79
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Rode peper met rechte vruchten van 15 cm, die ook groen geoogst kunnen worden. 'Koh Samui F1' heeft een sterk gewas en is zeer productief. De vruchten hebben een gewicht van 30 gram en een score van 2000 op de schaal van Scoville, een mild-pittige smaak.

• Robuust gewas
• Lange planten
• Scoville: 2000
• Vruchtgrootte 150 mm
• Vruchtgewicht 30 gr

Dit hybride ras is ontwikkeld voor de professionele bio-teelt.

Voorzaaien en planten
Voor een kasteelt zaai je voor in maart-april, voor een teelt buiten zaai je voor in april, in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken; de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant in een kasteelt de planten in de periode eind april-mei uit. Voor een buitenteelt kunnen de plantjes eind mei-begin juni uitgepland worden op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Teeltinstructies
Een peper snoei je niet. De stengels van de peper verstevig je gedurende de groei met een bamboestok, een touw aan een bovenlijn voor iedere stengel, of trek een touw rond een rij pepers en twee palen, zodat de stengels tegen het touw rusten.

Oogsten
Vruchten kunnen zowel groen als volledig doorgekleurd rood geplukt worden. Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   10 zaden (voor min. 2,5 m2)
Hybride ras    :   voor professionele teelt
Aantal zaden per gram    :   170 zaden
Plantafstand    :   50x50 cm
Planthoogte    :   120-160 cm
Standplaats    :   zon
Productdetail inleiding    :   Koh Samui F1' van het type 'Westlandse Rode Peper' is een rode peper met vruchten van 15 cm lengte en een doorsnede van ongeveer 7,5 mm. 'Koh Samui F1' scoort 2000 op de schaal van Scoville. Eén zakje is voor circa 2m2, en de plantafstand bedraagt 50x50 cm.
9,4
Bekijk alle 9327 reviews