Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Pompoen

In ons eigen veredelingsprogramma hebben wij een aantal zeer succesvolle pompoenen ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan de Amoro F1, de Fictor en Solor. Wij vragen uw speciale aandacht voor deze rassen. Behalve rassen uit ons eigen verdelingsprogramma, bieden wij ook andere pompoenrassen aan. Wilt u meer informatie over onze pompoenrassen voor de professionele markt? Klik dan hier.

 

Specially for international professionals we like to inform you that we have a website for professionals (www.bolster.eu


Pompoen Amoro F1 - Cucurbita maxima
Pompoen 'Amoro F1' produceert veel vruchten. De hartvormige pompoenen zijn gemakkelijk te snijden, snel te ontpitten en hebben lekker veel vruchtvlees.
> meer info
Pompoen Alligator F1
Pompoen ‘Alligator F1’ is een groene pompoen met grijsgroene strepen en een uitstekende bewaarbaarheid. Het vruchtvlees is geeloranje en heeft een goede smaak.
> meer info
Pompoen Fictor
Pompoen ‘Fictor’ is een rankende, oranje pompoen met veel groeikracht, een hoge opbrengst en een lange houdbaarheid.
> meer info
Pompoen Solor
Pompoen ‘Solor’ is een oranje pompoen met een vruchtgewicht van circa 1,1 kg. Het ras is vroegbloeiend, gemiddeld zeven tot tien dagen vroeger dan het standaardras ‘Uchiki Kuri’.
> meer info
Pompoen Tractor F1
Pompoen ‘Tractor F1’ is een productief ras met grote, oranje en bolvormig afgeplatte vruchten. De vruchten hebben relatief veel vruchtvlees en zijn gemakkelijk te snijden en te ontpitten.
> meer info