Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Telers

Bij De Bolster geloven wij in 100% biologische voeding, wereldwijd voor iedereen toegankelijk, eerlijk en bewust geproduceerd, met zorg voor de natuur én voor elkaar. Daarom wil De Bolster biologische tuinbouw ondersteunen en professionele telers voorzien van de beste rassen en kwalitatief hoogwaardige zaden.

Met een historie van bijna veertig jaar is De Bolster uitgegroeid tot specialist in de veredeling en vermeerdering van biologische zaden. We produceren ruim 350 rassen van groenten, kruiden, bloemen en groenbemesters, op diverse locaties ter wereld, volledig in eigen beheer. Zo garanderen wij onze klanten zaden van hoge kwaliteit, gecertificeerd 100% biologisch en GMO-vrij.

Uitgebreide informatie over onze rassen voor de professionele teelt kunt u vinden in onze catalogus. Wilt u liever een papieren versie van deze catalogus, neem dan contact met ons op.

Tenslotte attenderen wij u op onze Engelstalige website voor professionals, waar u uitgebreide informatie kunt vinden over onze rassen voor de professionele teelt.