Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Tomaat

De Bolster is specialist in biologische tomaten-veredeling. De rassen Bolstar Granda en Bartelly F1 zijn rassen uit ons eigen veredelingsprogramma. Bartelly F1 staat bekend om haar goede smaak. Bolstar Granda heeft naast een goede smaak de capaciteit om een grote opbrengst te leveren, terwijl zij slechts weinig bemesting vraagt. Beide rassen zijn toprassen voor de professionele teler. En zoals u van De Bolster mag verwachten hebben wij deze rassen veredelt onder 'low-input' condities. Behalve rassen uit ons eigen verdelingsprogramma, bieden wij ook andere tomatenrassen aan. Wilt u meer weten over onze tomaten voor de professionele markt? Klik dan hier.

 

Specially for international professionals we like to inform you that we have a website for professionals ( www.bolster.eu 


Tomaat Bolstar Baloe F1
Cherry-pruimtomaat 'Bolstar Baloe F1' is een productief ras, geschikt voor zomerteelt in tunnels en ongestookte kassen. De vruchten (ca 21 gram) hebben een goede bite en een zoete smaak.
> meer info
Tomaat Bartelly F1
Cherrytomaat ‘Bartelly F1’ is een biologisch veredeld ras. Geschikt voor in koude kas. ‘Bartelly F1’ heeft een hoge productie, sterk vertakte trossen en veel groeikracht.
> meer info
Tomaat Bolstar Sensatica F1
Pruimtomaat 'Bolstar Sensatica F1' heeft een uitzonderlijk goede smaak. De vruchten, die zo'n 80 gram wegen, zijn niet gevoelig voor barsten. Laat de tomaten voor het oogsten eerst volledig op kleur komen, om de geweldige smaak van 'Bolstar Sensatica F1' te ervaren.
> meer info
Tomaat Bolstar Gimli F1
Tomaat ‘Bolstar Gimli F1’ heeft glimmende rode vruchten met een frisse smaak. De vruchten van 70- 80 gram zijn vroeg rijp.
> meer info
Tomaat Bolstar Granda
Tomaat ‘Bolstar Granda’ is bijzonder groeikrachtig en geschikt voor koude kassen of tunnels. De planten hebben een hoge productie.
> meer info