BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 13279 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Vacature
 

Assistent Teamleider Kassen
 

De Bolster (sinds 1978) is een familiebedrijf met ruim 50 vaste medewerkers en is gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische groente- en bloemenzaden. Bij De Bolster wordt gewerkt aan 100% biologische zaden voor een landbouw mét toekomstperspectief. We zijn ervan overtuigd dat biologisch geteelde groente voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Om de beschikbaarheid van biologische landbouwgewassen naar een hoger niveau te brengen, ondersteunt De Bolster professionele telers en hobbytuinders wereldwijd met hoogwaardige kwaliteitszaden en passend advies voor een succesvolle teelt. Wereldwijd groeit de biologische sector sterk en inmiddels leveren wij zaden op vele continenten.
 

Heb jij een passie voor biologische teelt en weet je van aanpakken? 

Bij De Bolster kom je terecht in een jonge, snelgroeiende organisatie. Er is een hecht team dat met enthousiasme en passie werkt aan het product en de groei van het bedrijf. De biologische sector is een gezonde bedrijfstak. De Bolster biedt alle ruimte voor persoonlijke groei.
 

Functie

Wij zoeken een Assistent Teamleider die zich inzet voor succesvolle zaadproducties in onze kassen. Dit doe je samen met een team van 10-20 medewerkers die helpen tijdens het teeltseizoen. Het is jouw doel om het proces van zaai tot oogst succesvol te laten verlopen samen met een groep seizoenskrachten waar jij de leiding neemt. In de (onverwarmde) kas staan verschillende zaadteelten, maar hoofdzakelijk werk je in de tomaten, paprika’s en komkommer. Je draagt zorg voor een goede gewasverzorging, bestuiving en oogst van de vruchten. En dat allemaal samen met een leuke club mensen die naast hard werken ook van een lolletje houden. Buiten het teeltseizoen (winterperiode) ondersteun je in het bedrijf op allerlei werkzaamheden die nodig zijn om onze biologische zaden op het juiste moment in de juiste kwaliteit beschikbaar te maken voor onze klanten.
 

Profiel

Je bent een echte aanpakker met passie voor biologische plantenteelt. Je kunt goed overzicht houden en hebt oog voor detail. Daarnaast weet je goed een team in hun kracht te zetten en zorg je voor een goede werksfeer. Je hebt minimaal een (agrarische) mbo-studie afgerond (bijv. AOC).
 

Aanbod

  • De mogelijkheid om te werken aan een duurzamere vorm van landbouw die gezond is voor de makers, eters en onze planeet 
  • De ruimte om te groeien en te ontwikkelen
  • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en betrokken team
  • Jaarcontract, 38 uur per week
  • Cao Tuinzaadbedrijven, schaal C
  • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand 
     

Reageren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433. 
 

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 13279 reviews
Kiyoh