Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Vacature

Parttime, ca. 20 uur per week

Medewerker(s) Bestuiving

Heb jij ‘groene vingers’, ben je nauwkeurig en zoek je parttime werk in de periode april t/m oktober? Kom dan ons team versterken!

De functie

De Bolster produceert biologische zaden van groenten, bloemen en kruiden voor professionele telers en hobbytuinders. Door de toenemende vraag naar zaden zijn we op zoek naar nieuwe collega's die ons gaan ondersteunen met de bestuiving van tomaten-, paprika-, pompoen- en courgetteplanten. In deze functie werk je in teamverband in de kas of op het land, waar je handmatig stuifmeel aanbrengt op vrouwelijke bloemen van geselecteerde planten. Een zeer verantwoordelijk en precies werkje!

Jouw profiel

Je hebt een fijne motoriek en kunt heel precies en gestructureerd werken. Daarnaast vind je het leuk om met planten bezig te zijn en heb je affiniteit met de biologische sector. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk; iets waar we samen voor kunnen zorgen.

Wij bieden 

  • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode: april tot oktober – jaarlijks terugkerend
  • 5 ochtenden per week - minimaal 20 uur (*)
  • Marktconform salaris

* Wij zijn redelijk flexibel met de uren, als je beschikbaarheid moet aansluiten op bijvoorbeeld het schoolrooster van je kinderen. Mocht je niet vijf ochtenden per week beschikbaar zijn, dan is de vacature eventueel ook in te vullen met een andere parttime medewerker.

Over De Bolster 

De Bolster, gevestigd in Epe, is een familiebedrijf met een gepassioneerd team van ruim 28 medewerkers. Wij geloven in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen, gezond en eerlijk geproduceerd, met zorg en respect voor mens en natuur. Onze missie is om de biologische teelt van hobby- en professionele tuinders tot een succes te maken middels uitstekende rassen, hoogwaardige kwaliteitszaden en passend teeltadvies. Je komt terecht in een jong team waarin gezelligheid, flexibiliteit en zelfstandigheid centraal staan. 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: +31 (0)578 621 433.

Sluitingsdatum: 28 maart 2018

Medewerker Bestuiving
Medewerker Bestuiving