Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd momenteel 3-4 werkdagen.  > lees meer

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Vacature


Medewerkers Bestuiving

Epe, minimaal 20 uur

Zoek je parttime werk in de ochtend, ben je nauwkeurig en heb je ‘groene vingers’? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Bij De Bolster hebben wij een passie voor biologische zaden van hoge kwaliteit. De vraag naar onze zaden neemt de laatste jaren hard toe. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die ons gaan helpen deze zaden te produceren. Als 'Medewerker Bestuiving' werk je samen met een enthousiast team in de kas, of buiten op de akkers. Jouw doel is om succesvolle bestuivingen te realiseren, o.a. in tomaat, paprika en pompoen. Je brengt handmatig stuifmeel aan op vrouwelijke bloemen van geselecteerde planten – een zeer verantwoordelijk en precies werkje! Ook begeleid je een groepje vakantiekrachten die in de schoolvakanties werkzaam zijn.

Jouw profiel

Je hebt een fijne motoriek en kunt heel precies en gestructureerd werken. Daarnaast vind je het leuk om met planten bezig te zijn en heb je affiniteit met de biologische sector. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk; iets waar we samen voor kunnen zorgen. We zoeken iemand die niet rookt, om het risico op overdracht van plantenvirussen te beperken.

Wij bieden 

  • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode: mei t/m september – jaarlijks terugkerend
  • Minimaal 4 ochtenden per week (*)
  • Minimaal 20 uur per week. Meer uren is mogelijk, in overleg
  • Salaris: functieschaal A, cao Tuinzaadbedrijven

(*) Wij zijn redelijk flexibel met de indeling van de uren, bijvoorbeeld als dit moet aansluiten het schoolrooster van je kinderen. In de zomermaanden juni, juli en augustus starten wij om 07.00 uur, overige maanden om 08.30 uur. 

Waar ga je werken? 

De Bolster biologische zaden, gevestigd in Epe, is een familiebedrijf met een gepassioneerd team van ruim 30 medewerkers. Wij geloven in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen, gezond en eerlijk geproduceerd, met zorg en respect voor mens en natuur. Onze missie is om de biologische teelt van hobby- en professionele tuinders tot een succes te maken middels uitstekende rassen, hoogwaardige kwaliteitszaden en passend teeltadvies. Je komt terecht in een jong team waarin gezelligheid, flexibiliteit en zelfstandigheid centraal staan. 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. voorzien van motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.

Sluitingsdatum: 15 maart 2020

Zaaien
Zaaien
9,4
Bekijk alle 7805 reviews