BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 9962 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Vacature
 

Medewerker Bestuiving

Epe, 24-38 uur
 

Bij De Bolster werken we aan een gezondere wereld en landbouw mét toekomstperspectief. Wij zijn ervan overtuigd dat biologisch geteelde groente voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Om de beschikbaarheid van biologische landbouwgewassen naar een hoger niveau te brengen, ondersteunt De Bolster professionele telers en hobbytuinders wereldwijd met hoogwaardige kwaliteitszaden en passend advies voor een succesvolle teelt.
 

Zoek je parttime werk in de ochtend, ben je nauwkeurig en heb je ‘groene vingers’? Dan zijn we op zoek naar jou!


De functie

Als 'Medewerker Bestuiving' werk je samen met een enthousiast team in de kas, of buiten op de akkers. Jouw doel is om succesvolle bestuivingen te realiseren, o.a. in tomaat, paprika en pompoen. Je brengt handmatig stuifmeel aan op vrouwelijke bloemen van geselecteerde planten – een zeer verantwoordelijk en precies werkje! Ook begeleid je een groepje vakantiekrachten die in de schoolvakanties werkzaam zijn.
 

Jouw profiel

Je hebt een fijne motoriek en kunt heel precies en gestructureerd werken. Daarnaast vind je het leuk om met planten bezig te zijn en heb je affiniteit met de biologische sector. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk; iets waar we samen voor kunnen zorgen. We zoeken iemand die niet rookt, om het risico op overdracht van plantenvirussen te beperken. Je bent beschikbaar in de ochtenduren en bereid om af en toe in een weekend te werken.
 

Wij bieden 

  • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van april t/m oktober – jaarlijks terugkerend
  • 24-38 uur per week, minimaal 4 ochtenden per week (*)
  • Salaris: functieschaal A, cao Tuinzaadbedrijven

(*) Wij zijn redelijk flexibel met de indeling van de uren, bijvoorbeeld als dit moet aansluiten bij het schoolrooster van kinderen. In de zomermaanden juni, juli en augustus starten wij om 07.00 uur, overige maanden om 08.30 uur. 
 

Waar ga je werken? 

Je komt terecht in een jonge, snelgroeiende organisatie, in een gezonde bedrijfstak met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. De Bolster (sinds 1978) is een familiebedrijf met ruim 40 vaste medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden. We zijn een enthousiast en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden op vele continenten. Kortom, bij De Bolster draag je bij aan een duurzame, gezondere wereld.
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. voorzien van motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Kristel van Biesen: 0578-621433.
 

Sluitingsdatum: 28 februari 2021
 

Zaaien
Zaaien
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 9962 reviews
Kiyoh