Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd binnen Nederland 3-4 werkdagen.  > Lees dit eerst

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Vacature

 

Medewerker Klantenservice

Epe, fulltime
 

Ben jij een ervaren Klantenservice Medewerker en heb je een hart voor biologische landbouw? 

 

De functie

Bij De Bolster gaan wij voor een succesvolle teelt bij onze klanten. Onze biologische zaden gaan naar verschillende klantgroepen (B2B en B2C) over de hele wereld. Jouw missie is om onze klanten blij te maken. Je staat klanten en prospects met een glimlach te woord en helpt ze met vragen. Dit varieert van bestellingen tot teelttechnische vragen. De communicatie vindt hoofdzakelijk plaats via e-mail en telefoon. 

Ook ben jij een belangrijke schakel tussen onze afnemers en de organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en jong team die samen werken vanuit een passie om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je zult veel interactie hebben met collega’s en feedback van klanten verantwoordelijk opvolgen, met als doel om de kwaliteit van onze klantenservice steeds verder te verbeteren.
 

Jouw profiel

Je deelt onze passie om de biologische landbouw wereldwijd tot een succes te maken. Je hebt een professionele houding en krijgt energie van mensen helpen. Ook in de hectiek van het drukke hoogseizoen (jan-mei) bewaar jij structuur en overzicht. Je bent vriendelijk, empathisch en communiceert makkelijk. Je kunt goed luisteren en stelt de juiste vragen. Daarnaast houd je van problemen oplossen en sta je open voor feedback. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende processen en systemen en bent handig met computers.

Verder vragen we:

 • Werkervaring in klantenservice
 • Afgeronde opleiding/training in klantenservice
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)
 • Ervaring in de moestuin is een pré
   

Wij bieden

 • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en hardwerkend team
 • Jaarcontract, 38 uur per week
 • Marktconform salaris, cao Tuinzaadbedrijven
 • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand
   

Waar ga je werken?

De Bolster is een familiebedrijf met ruim 30 vaste medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden voor de hobby en professionele markt. We zijn een jong, enthousiast, en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden in vele continenten. Help jij mee om de biologische landbouw naar een hoger plan te tillen?
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.
 

Uiterste reactiedatum: 28 juni 2020
 

9,4
Bekijk alle 8432 reviews