Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Vacature

Deze vacature is inmiddels gesloten.

Medewerker Productie & Logistiek

Heb jij passie voor biologische landbouw en lever je graag kwaliteit? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

De functie 

De Bolster produceert biologische zaden voor professionele telers en hobbytuinders. Als Medewerker Productie & Logistiek help jij mee met diverse werkzaamheden gericht op de productie van biologische zaden. In deze functie is jouw doel bij te dragen aan een goede kwaliteit van zaden. Je bent betrokken bij het volledige productieproces, zoals zaaien, planten, gewasonderhoud en de oogst. Ook geef je in de zomermaanden leiding aan vakantiekrachten. Daarnaast help jij in de winter mee in het logistieke proces. Je verpakt zaden en maakt bestellingen gereed voor onze klanten. Belangrijk is dat dit accuraat gebeurt zodat onze klanten een goede ervaring hebben als ze hun bestelling ontvangen.
 

Jouw profiel

Je hebt passie voor biologische teelt en je bent een echte aanpakker. Je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het leuk om in de zomer een groep vakantiekrachten 'op sleeptouw' te nemen. Structuur en netheid van werken is belangrijk en dit kun je ook goed overbrengen naar vakantiekrachten. Daarnaast werk je graag in teamverband en heb je een sociale en flexibele instelling.

Verder vragen we

  • Een afgeronde, relevante MBO-opleiding
  • Pré: ervaring binnen de akkerbouw/tuinbouw
  • Pré: affiniteit met trekkers en machines

Over De Bolster

Met een historie van bijna veertig jaar is De Bolster uitgegroeid tot specialist in de veredeling en vermeerdering van biologische zaden. We produceren ruim 350 rassen van groenten, kruiden, bloemen en groenbemesters, volledig in eigen beheer op diverse locaties wereldwijd. Al onze zaden zijn gecertificeerd 100% biologisch en GMO-vrij.

De Bolster, gevestigd in Epe, is een familiebedrijf met een gepassioneerd team van 20 collega’s. Onze missie is om de biologische teelt van hobby- en professionele tuinders tot een succes te maken door hen te voorzien van uitstekende rassen, hoogwaardige kwaliteitszaden en passend teeltadvies. Je komt terecht in een jong team waarin gezelligheid, flexibiliteit en zelfstandigheid centraal staan. Wij geloven in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen, gezond en eerlijk geproduceerd, met zorg en respect voor mens en natuur.

Wat wij bieden

Een uitdagende, fulltime functie in een gezellige en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf waar alles draait om kwaliteit en innovatie. In deze functie kun jij voor onze klanten het verschil maken door te zorgen voor een uitstekende kwaliteit zaden en een goede klantervaring in het bestelproces. Wij volgen de cao-Tuinzaadbedrijven en bieden een marktconform salaris.

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: +31 (0)578 621 433.

Sluitingsdatum: vrijdag 28 juli 2017

Medewerker Productie & Logistiek
Medewerker Productie & Logistiek