Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd binnen Nederland 3-4 werkdagen.  > Lees dit eerst

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Vacature

 

Medewerker Zaadschoning

Epe, fulltime
 

Help jij ons mee aan hoge kwaliteit biologische zaden?
 

De functie

Bij De Bolster hebben wij een passie voor biologische zaden van hoge kwaliteit. In deze functie help jij mee die kwaliteit te garanderen. Hoge kwaliteit betekent dat onze biologische zaden uitstekend kiemen en er gezonde planten uit groeien. Hiervoor is het belangrijk dat de zaden na de oogst goed geschoond worden. Het doel van schonen is om volwaardig zaad te scheiden van allerlei onzuiverheden, zoals o.a. takjes, bladeren en onkruid.

Jij gaat de uitdaging aan om met verschillende schoningstechnieken partijen geoogst zaad zuiver te krijgen. Dit is een uitdagend en precies werkje. Niet iedere oogst is hetzelfde en door te puzzelen met bepaalde methodes en machines zoek je naar oplossingen. Hiervoor heb je de beschikking over zeer geavanceerde machines. Je zult een divers assortiment aan biologische zaden (groenten, bloemen en kruiden) gaan schonen. Je werkt samen in een klein team met jonge, enthousiaste en gedreven collega’s.
 

Jouw profiel

Je deelt onze passie om de biologische landbouw wereldwijd tot een succes te maken. Je krijgt energie van uitdagingen, bent leergierig en werkt oplossingsgericht. Daarnaast ga je grondig en precies te werk en weet je van aanpakken. Je bent prettig om mee samen te werken en daarnaast kun je ook goed zelfstandig werken. Ook heb je affiniteit met techniek en machines en kun je prima met computers overweg. Je bent in het bezit van een heftruckrijbewijs, of bent bereid deze te halen.
 

Wij bieden

  • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en gepassioneerd team
  • Jaarcontract, 38 uur per week.
  • Salaris: functieschaal B, cao Tuinzaadbedrijven
  • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand
     

Waar ga je werken?

De Bolster is een familiebedrijf met ruim 30 vaste medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden voor de hobby en professionele markt. We zijn een jong, enthousiast, en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden in vele continenten. Help jij mee om de biologische landbouw naar een hoger plan te tillen?
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.
 

Uiterste reactiedatum: 24 juni 2020
 

9,4
Bekijk alle 8432 reviews