Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd momenteel 3-4 werkdagen.  > lees meer

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Vacature

Deze vacature is inmiddels gesloten.

 

Orderpicker

Minimaal 20 uur, Epe
 

Ben jij een echte 'aanpakker' die precies te werk gaat? 

 

De functie

In de winter en in het voorjaar staan onze klanten weer te trappelen om onze biologische zaden te ontvangen, want het zaaiseizoen staat weer voor de deur. Jouw doel is om onze klanten van een glimlach te voorzien door te zorgen dat ze op het juiste tijdstip ontvangen wat ze hebben besteld. Je zult komen te werken op onze orderafhandeling in een klein team. Iedere ochtend ontvang je een lijst met bestellingen die gepakt moeten worden. Je blijft lekker fit, want al lopend stel je de zadenpakketten nauwkeurig samen. Aan het eind van de dag heb je een grote hoeveelheid pakketten klaargemaakt, die door onze koeriersdienst worden opgehaald.
 

Jouw profiel

Je bent een echte aanpakker en werkt goed onder druk. Daarnaast ga je nauwkeurig te werk. Je wordt blij van zichtbaar resultaat. Ook hecht je waarde aan biologisch en wil je graag bijdragen aan een gezonde en duurzame vorm van landbouw. 
 

Wij bieden

  • Contract voor periode januari tot en met april, minimaal 20 uur per week (in overleg)
  • Salaris: Functieschaal A, cao Tuinzaadbedrijven
  • Reiskostenvergoeding bij 5-25 km woon-werkafstand
  • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en gepassioneerd team
     

Waar ga je werken?

De Bolster is een familiebedrijf met 30 medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden voor de hobby en professionele markt. We zijn een jong, enthousiast, en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden in vele continenten. Help jij ons mee om de biologische landbouw naar een hoger plan te tillen?
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je
meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.
 

Uiterste reactiedatum: 15 december 2019
 

9,4
Bekijk alle 7986 reviews