BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Vacature
 

Product Manager

Epe, 38 uur
 

Bij De Bolster werken we aan een gezondere wereld en landbouw mét toekomstperspectief. Wij zijn ervan overtuigd dat biologisch geteelde groente voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Om de beschikbaarheid van biologische landbouwgewassen naar een hoger niveau te brengen, ondersteunt De Bolster professionele telers en hobbytuinders wereldwijd met hoogwaardige kwaliteitszaden en passend advies voor een succesvolle teelt.
 

Zet jouw commerciële drive en gewaskennis in om samen met ons de markt van biologische pompoen en courgette verder te ontwikkelen. 


Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een commerciële Product Manager met passie voor akkerbouw en die onze missie deelt om biologische landbouw succesvol te maken. Je onderhoudt en bouwt aan duurzame relaties met klanten en bent nauw betrokken bij hun teelt en afzet. Daarnaast ben je gedreven om het marktaandeel van onze rassen te laten groeien.
 

Wat jij gaat doen

Jij wordt verantwoordelijk voor het verkoopsucces van onze biologische zaden, van de gewassen pompoen en courgette. Jouw doel is om te zorgen dat onze klanten de juiste ondersteuning krijgen om een succesvolle teelt te realiseren. Je bent dan ook veel op reis en bezoekt verschillende telers en distributeurs, voornamelijk binnen Europa. Het wordt jouw uitdaging om het marktaandeel van onze Cucurbita-rassen wereldwijd verder te laten groeien. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt o.a. veel samen met de Veredelaar Pompoen en zet proeven uit van nieuwe rassen bij verschillende klanten. Je signaleert product/marktkansen en brengt deze proactief op de radar van het gewasteam. Je spart veel met de veredelaar, met wie je ook de rasproeven evalueert. Vanuit jouw leidende rol zorg je dat het gewasteam steeds meer leert over teelt, productkwaliteit en marktontwikkelingen.
 

Jouw profiel

Jij weet als geen ander hoe je een duurzame klantrelatie opbouwt. Je bent empathisch, betrokken en biedt een goed luisterend oor. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en behoud je de rust in uitdagende situaties. Er zijn veel factoren die het succes van een teelt bepalen en je weet hier goed mee om te gaan. Ook kun je goed en duidelijk verslagleggen.

Jij bent nieuwsgierig en krijgt energie van het bewandelen van nieuwe paden. Om onze missie te realiseren, oriënteer jij je steeds op nieuwe markten en klanten. Je bent resultaatgericht en gedreven om de groei van jouw productsegment te realiseren. Jij weet een goede verdeling van tijd en energie te vinden tussen de klantbinding en het zoeken naar nieuwe kansen. 

Verder vragen we:

 • Afgeronde relevante hbo-opleiding
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je hebt kennis en ervaring in de (biologische) akkerbouw/groenteteelt
 • Zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Duits is een pré
 • Mogelijkheid om te reizen
   

Wij bieden

 • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en betrokken team 
 • Jaarcontract, 38 uur per week
 • cao Tuinzaadbedrijven, schaal H
 • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand
   

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een jonge, snelgroeiende organisatie, in een gezonde bedrijfstak met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. De Bolster (sinds 1978) is een familiebedrijf met ruim 40 vaste medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden. We zijn een enthousiast en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden op vele continenten. Kortom, bij De Bolster draag je bij aan een duurzame, gezondere wereld.
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.
 

Uiterste reactiedatum: 19 februari 2021
 

Pompoen snijden
Pompoen 'Green Tangerine'
9,4
Bekijk alle 9249 reviews