Zadenpakket 'Groene vingers voor dieren'

91015

verwacht: maart 2020
Zadenpakket Groene vingers voor dieren (bijen- & vlinderverleiders)
1 pakket
€ 0,00
Niet leverbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Wil je ook bijdragen aan versterking van de biodiversiteit in je tuin, en ook meer kleur in je tuin? Dan is het zaden pakket ‘Groene vingers voor dieren’ wellicht wat voor jou. De bloemen en zaadhoofden zullen je tuin nog aantrekkelijker maken voor vogels, bijen, vlinders en andere insecten. Het pakket is samengesteld om de biodiversiteit in je tuin maximaal te ondersteunen. De zaden zijn uiteraard biologisch geproduceerd en GMO-vrij.

Bestel dit zadenpakket en je kan binnen 2 werkdagen zaaien. Het beste moment om te zaaien voor de meeste soorten in dit pakket zijn de maanden april en mei. Zaai op rijtjes van 25 cm, zo kan je onkruid wat makkelijker bestrijden. Druk de zaden na het zaaien goed aan. Houdt de bodem de eerste dagen na het zaaien vochtig, indien nodig. Je kan de de bloemen uiteraard ook (binnen) voorzaaien en na 2 tot 3 weken planten.

Inhoud pakket
Dit pakket bevat de soorten Zomeraster, Cosmea, Grootbloemige lavatera, Reseda Wit, Slaapmutsje, Zonnebloem. De soorten zijn apart verpakt in het pakket, maar je kan ze ook als mix zaaien. Indien één van bovenstaande soorten tijdelijk niet beschikbaar is, zullen wij die vervangen met een geschikt alternatief.

Extra informatie
Verpakking inhoud    :   inclusief cadeauverpakking
Bijenplant    :   trekt bijen aan