BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Snelle levering. In de brievenbus"
Nu nog groeien.
vandaag

Els, Kwadijk

10
"Heel goed"
Netjes afgeleverd, goed verpakt en op tijd geleverd.
vandaag

Ad, Reusel-de Mierden

8
"Prima"
Goede zaden
gisteren

Berry Setton, Heesch

9
"Prima gegaan, snelle levering"
Prima gegaan, snelle levering. En minimaal verpakt.
gisteren

An, Oosterwolde

10
"Altijd goed! "
De Bolster levert altijd alles op tijd. Prima website. Ik vind zaden van Bolster niet altijd in fysieke winkel dus via de website is wel zo handig. De zaden zijn van een prima kwaliteit!
gisteren

Dominique, Ridderkerk

10
"Top service"
Top service. Zaden waren perfect verpakt en verstuurd.
eergisteren

Liesbeth, Groede

10
"informatief website, makkelijk en mileu-vriendelijk verpakking"
GMO-vrij, de hoogste kwaliteit en snelle levering...what more to say? ....Dankjulliewel!
eergisteren

Clinton, Amsterdam

8
"Goede zaden"
De meeste zaden doen het heel goed. Ik vind het belangrijk dat z biologisch zijn. Helaas zijn ze daardoor logischerwijs wel wat duurder.
eergisteren

Linda, Harmelen

9
"Als vanouds, biologisch, betrouwbaar en snelle levering. Wat wil je nog meer?"
Zie boven.
eergisteren

Mariska, Naarden

9
"prima"
Snelle en correcte levering van goede producten.
eergisteren

Jan Schreur, Arnhem

8
"Prima"
Fijn dat op de site bij elke zaadsoort een uitgebreide omschrijving zit . Belangrijk allemaal biologische zaden. De meeste zaden ( 95 procent ) doen het heel goed. Een enkele zaadsoort komt niet op Wel duurde de levering langer dan werd aangegeven
eergisteren

C, G

10
"Goede kwaliteit en snelle levering "
Zeer tevreden over de Bolster zaden
eergisteren

Hanneke, Nijmegen

9
"Prima"
Altijd keurig verzorgd en met een kaartje van degene die de bestelling heeft verzameld. Persoonlijke touch.:)
eergisteren

Monique Germaine Scheers, Twisk

10
"Betrouwbaar als altijd"
Al jaren bestek ik de zaden voor mijn moestuin bij jullie. Dit verloopt altijd prima. Over de kwaliteit van de zaden ben ik bijzonder te spreken!
eergisteren

Wilma, Nieuw-Vennep

10
"snel"
betrouwbaar, goede tips én biologisch natuurlijk :)
eergisteren

Ytsje, Huissen

4
"Matig "
Zit nog steeds te wachten op mijn bestelling van 12 dagen geleden.
eergisteren

Theo, Vlagtwedde

10
"Veilige verpakking"
Prima zaden
eergisteren

Lisette, Oosterhout nb

8
"Prima"
De bestelling verliep heel soepel. Prachtig wat jullie aanbieden. Misschien dat het versturen van enkele zaden in eenvoudiger verpakkings materialen kan, maar her was keurig verpakt.
eergisteren

Ans, Lochem

10
"Zeer snelle en correcte levering"
Goede kwaliteit zaad, ik gebruik het al jaren. Hele goede website en de volgende dag geleverd.
21-05-2024

Wim, Bathmen

10
"Snelle levering"
Snel en fijn dat er geen plastic vulling in zat
21-05-2024

Greta, Leiden

8
"Zeer klantvriendelijk bedrijf"
Klantvriendelijk bedrijf
21-05-2024

Kees, Medemblik

10
"Super "
Mooi optijd
21-05-2024

Lies Wolder, Deurne

9
"goed assortiment, snelle levering"
Graag vooraf iets meer duidelijkheid over de exacte uitleverdatum. Het pakketje zou eerst op vrijdag bezorgd worden, daarna op zaterdag en uiteindelijk werd het op maandag gebracht, toen ik niet thuis was.
21-05-2024

Jan, Oudenbosch

9
"So far so good! Ben benieuwd naar de plaatjes!"
Diensten goed!
21-05-2024

Fleur Driessen, Den Haag

10
"alles pico bello in orde, en redelijk snel thuisbezorgd"
verder geen kommentaa
21-05-2024

Philip, Wormer

10
"snelle bezorging"
Groeikracht lijkt goed!
20-05-2024

Rieks, Assen

10
"Goede kwaliteit biologische zaden en uitgrbreid assortiment"
Al meerdere keren besteld voor mijn groente- en bloementuin van 400m2, waar ik biologisch/ecologisch tuinier. Bestellingen worden snel en goed geleverd, daarbij ook qua verpakking denkend aan het milieu. Het bewuste karakter wordt daarmee goed doorgevoerd. Daarbij staat op de website goede en nuttige informatie. Kortom, een perfect bedrijf om klant te zijn!
20-05-2024

Femke, Drachten

8
"top"
onzinnig
20-05-2024

Jos Welbers, Gennep

8
"Goede kwaliteit en service "
Goede kwaliteit en service
20-05-2024

Cees, Hekendorp

10
"Prima"
Ik krijg mijn jaarlijkse bestelling in prima conditie op de deurmat. In de verpakking zaten deze keer alleen de zakjes zaad en geen opvulchips. Die laatste zouden biologisch afbreekbaar zijn, maar ik heb ze inderdaad toch liever niet. Mijn dank hiervoor.
19-05-2024

Arianne, Amsterdam

8
"Alles prima verpakt. Ziet er goed uit!"
Ik heb een acht gegeven omdat ik hoop dat alles /iedereen altijd probeert om stappen te maken voor een nog betere wereld.
18-05-2024

Jakob Hoeksma, Stadskanaal

10
"prima service"
De zaden waren goed en plasticvrij verpakt. levering was snel en ging door de brievenbus
18-05-2024

Elke, Maastricht

8
"De bolster,garantie voor een goed produkt."
De jarenlange ervaring met De Bolster garendeert een goed produkt. Zaden van een opperbeste kwaliteit.. De kennismaking met de mensen die er werkzaam zijn overtuigend een goed gevoel bij alles wat er van de Bolster komt. Ik hoop er nog jaren produkten te kunnen bestellen.
18-05-2024

Chris, Bosch

8
"Positief bedrijf,duidelijk en overzichtelijk"
Duidelijke site met goede informatie. Snelle levering en het allerbelangrijkste, goede kwaliteit van de zaden.
18-05-2024

Gerda, Ede

9
"Prima zaden, perfect verpakt geen overbodig vulmateriaal"
.
18-05-2024

Jenny, Lelystad

10
"Mooie biologische zaden geleverd door een betrouwbaar integer bedrijf "
De bolster levert al jaren , heeft een naam opgebouwd . Levering per post gaat perfect . Biologische echt verantwoordde zaden
18-05-2024

Karin, Capelle a/d ijssel

10
"Mooi en goed product"
Bijna alle zaden ontkiemen en je heb de zaden meestal binnen een paar dagen in huis.
18-05-2024

Rein, Terschelling

9
"Van kiemkracht tot krachtvoer"
Goede kwaliteit zaden en service
16-05-2024

Veron, Vierakker

10
"Snelle levering goed verpakt vriendelijke service"
Snel op vragen gereageerd. Op tijd geleverd en de DPD bezorgservice is als altijd zeer goed.
16-05-2024

Iemkje, Schagen

10
"Snel en netjes verpakt, veel keuze in bio!"
Mooie producten van goede kwaliteit! Meer dan genoeg te kiezen
16-05-2024

Jonna, Den Horn

10
"Goed"
Snelle levering.
16-05-2024

Ingrid van Kooten, Vleuten

10
"Uitstekend zaaigoed"
Biologische zaden? Echte zaden, planten zoals ze bedoeld zijn. Wij bestellen graag bij De Bolster. Het komt in een duurzame verpakking, het komt snel en het zaaigoed komt eigenlijk altijd wel uit. Wij eten het hele jaar van deze groenten, kruiden en wat al niet meer. Heerlijk!
16-05-2024

Lilian, Venray

10
"Ik ben blij dat u een zaadbedrijf bent wat eerlijk zaadgoed verkoop"
Ik wil geen genetisch gemanipuleerd zaadgoed in mijn tuin, daarom ben ik blij met jullie.
15-05-2024

Jan, Lomm

10
"Top ! "
Erg duur maar duidelijk biologische top producten. Vele pakjes zaad gewoon door de brievenbus. Heel goed verpakt. Zeer snel bezorgd. Elders hebben ze misschien nog meer keuze maar wat heb je daaraan als de levertijden vaak heel lang en vaag zijn. Hier was alles op voorraad en direct verzonden.
15-05-2024

Anoniem, Anoniem

7
"groot assortiment"
vlug geleverd, goede verpakking en ruim assortiment, maar dit jaar niet zo tevreden over de zaden van tomaten en paprika. Het duurt heel lang voor ze opkomen en blijven lang heel klein. Ik ben nu 2 maanden verder met tomaten en ze zijn nog maar 10 cm. Andere jaren had ik grotere planten en de paprika's zijn nu nog maar 5 cm en staan ook al tijden in de aarde. De andere zaden zijn nog niet opgekomen dus kan ik nu niet over oordelen
15-05-2024

Annemieke, Zaandam

10
"prima"
opnieuw vlotte afhandeling
15-05-2024

hans, VUGHT

10
"Toppie"
Top
14-05-2024

Hans, Laren

9
"website duidelijk en genoeg info"
tevreden tot nu toe. Verzendkosten zouden m.i. als briefpost (bij 1 of 2 zakjes zaad) veel lager kunnen/mogen
14-05-2024

Kees, Amsterdam

7
"Goede zaden"
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden, maar ik zou als hobbyist soms net iets meer informatie willen over teeltwijzes. Daar ligt nog wel een verbeterpunt. Zeker bij de wat ingewikkelde soorten.
14-05-2024

Michiel, Rotterdam

10
"Snel en adequaat "
Bij een door mij verkeerd besteld product werd het na retourzending het snel teruggedraaid. Vriendelijke klantenservice en snel terugbetaald.
14-05-2024

J.J. Pijl, Amsterdam

10
"Altijd heel fijn om te kopen van De Bolster"
De website is overzichtelijk en makelijk te navigeren, en veel keuze. En het feit dat alles biologisch is vind ik erg fijn.
13-05-2024

Roger, Amsterdam

9
"Goede vlotte bezorging en de zaden in goede staat."
Fijn dat ik niet lang op de zaden hoefde te wachten. Ze waren goed verpakt.
13-05-2024

Martha Wolf, Heiloo

8
"Goede service"
Ik bestel graag mijn zaden bij de Bolster omdat ze biologisch zijn en goede service hebben.
11-05-2024

Gonny, Peters

9
"Prima"
Prima Deze enquete is wel irritant
11-05-2024

M, Moerkens

10
"Mijn ervaring is goed zoals het hoort te zijn"
De verwerking en ontvangst van de zakjes bloemen en kruidenzaden zijn goed en daar ben ik blij mee.
11-05-2024

Wi, Best

8
"Zaden prima!"
Bezorging door dpd was n drama. Ik moest mijn brievenbus(!)-pakket ophalen ergens op n afgelegen terrein waar ik nooit kom om vervolgens ook nog mijn id te moete laten scannen voor n brievenbus pakketje. Het was een heel gedoe daar waar ik me niet prettig bij voelde. Dit doe ik dus nooit meer. Over de zaden ben ik tevreden en koop al langer bij Bolster. Mag. Anita Alleman
11-05-2024

Anita, Bergen op Zoom

9
"Ik ben zeer tevreden over jullie combinatie van biologische zaden en snelle levering"
Ik ben een tevreden klant. Voor mij zouden alleen wat meer diverse en bijzondere soorten interessant zijn en soms ook wat kleinere hoeveelheden. Ik ben een moestuinder met een tuin van 150 m2.
11-05-2024

Eva Zuidema, Edam

10
"Veel keuze en een goeie service"
Ik koop nu al een aantal jaren bij Bolster en hun kwaliteit is consequent. Hun website is overzichtelijk met duidelijke informatie. Ik blijf een blije klant. Echt een aanrader als je biologische zaden wil hebben.
11-05-2024

Femke, Maassluis

8
"Nog net geen 10 omdat het mijn eerste Bolster zaai jaar is. "
Bolster zaden heb ik ontdekt via mijn favoriete kwekerij Bastin . Als zij deze zaden verkopen , dan moet het goed zijn . De moestuin zaden zitten nu volgens aanwijzingen combinatieteelt in de grond . Nu is het afwachten , ik heb er alle vertrouwen in.
11-05-2024

Isabella, Heeswijk-Dinther

7
"Bestelling na contact alsnog ontvangen"
Blijkbaar heeft dpd zijn zaken niet helemaal voor elkaar. Na contact met bolster alsnog snel geleverd waarvoor dank.
11-05-2024

Remco vd Beukel, Maassluis

10
"Snel en eenvoudig te bestellen. "
Super website, snel en eenvoudig. Snelle levering en zaden zijn van topkwaliteit.
11-05-2024

Adriaan, Krimpen aan de lek

9
"top , goede kwaliteit snelle levering"
gemakkelijk besteld, goede kwaliteit snel in huis. Komen hun afspraken na!
10-05-2024

helena, liberton

9
"Biologisch geteeld en snel in huis"
Mooie goede zaadjes die altijd uitkomen. Belangrijk dat er een biologisch keurmerk op zit. Wat ik in de grond stop is gegarandeerd goed en gezond voor het bodemleven. En ook voor alles wat rondvliegt!
10-05-2024

Anke, Groningen

10
"Prima"
Goede kwaliteit en prima bezorging
10-05-2024

Maria, Mill

10
"Super!"
Makkelijk kunnen zoeken op de site, producten snel geleverd en duidelijke communicatie over de stand van zaken rondom de verzending en levering. Compacte verpakking voor de zaden, niet groter dan nodig en het komt heel aan.
10-05-2024

Maureen, Schagen

10
"Snelle bezorging en goede zaden"
Geen teleurstellingen met de zaden.
09-05-2024

A. Danen-Lampe, Berlicum

8
"adequate bezorging"
alle zakjes mooi compact te samen gedrukt zodat het in de brievenbus past
08-05-2024

Jelle, Brandsma

10
"Prima voor elkaar en lekker snel geleverd. Ik ben blij "
Snel geleverd, en duidelijke omschrijving hoe te zaaien enz ben heel tevreden
08-05-2024

Riet, Julianadorp

10
"Als altijd uitstekend. En supersnel geleverd. "
Zie hiervoor.
08-05-2024

Dicky, Driebergen

10
"Snelle levering "
Overzichtelijk site, prima producten en de levering is snel
08-05-2024

JAM, Wassenaar

10
"Prima produkten."
Ben heel tevreden over de kwaliteit van de produkten.
07-05-2024

Francis, MILLINGEN AAN DE RIJN

8
"Prima"
Goede verpakking en duidelijke zaai instructies. Nu moeten de zaadjes alleen nog ff groeien en daarna bloeien.
07-05-2024

Joop, Huizen

10
"Prima"
Je krijgt wat je besteld hebt. Erg fijn.
07-05-2024

Marlies, Soest

9
"Zoals altijd weer snel, compleet, goed en vooral goed zaaizaad geleverd! "
Ik werk al jaren met De Bolster en ik heb nog nooit gehad dat een levering van zaad niet volgens afspraak geleverd werd.
07-05-2024

David Koning, Didam

6
"Snelle verwerking"
Positief
07-05-2024

Ellen, Wijchen

10
"Prima, goed verpakt op tijd bezorgd."
Duidelijke website
07-05-2024

M, Bergen nh

10
"Toegewijd en betrouwbaar aan de natuurlijke groei van planten"
Als ik zaden bestel is dat bij een bedrijf dat toegewijd is aan de natuurlijke manier van telen. Blij met de Bolster!
07-05-2024

Petra, Zutphen

10
"Zoals altijd alles prima in orde"
Ik werk graag met biologische zaden en bestel daarom bij De Bolster. Ik ben nog nooit bedrogen uitgekomen. Vanaf de bestelling tot mijn groenten op tafel gaat alles goed. Ik ben er blij mee!
07-05-2024

Sonja, Almere

10
"Super service "
Goed zaad en super snelle verzending!
07-05-2024

Thomas, Utrecht

10
"Betrouwbare goedw zaden"
Eerste klas zuivere kwaliteit biologische zaden, zonder chemische bewerkingen van de gangbare zaden door monopolist Monsanto die dat wel hebben.
06-05-2024

Anneke, Katwijk ZH

10
"Vlot.... perfect volgs afspraak..... "
Mooie website Naleveren: vlot.... mocht na levering rekening overmaken ... goede prijs goed assortiment
06-05-2024

Jan Holsbeek, Oldenzaal

10
"Bestelling online geplaatst en daarna telefonisch contact mbt verzending "
Ik had onlangs een bestelling gedaan op de website maar had daarna nog een vraag over de verzending. Ik heb telefonisch contact opgenomen en er werd snel naar mijn bestelling gekeken en bevestigd dat het als brievenbus pakket verstuurd zal worden. Daar was ik heel blij mee omdat ik door andere verplichtingen niet thuis kon blijven om een pakket aan de deur aan te nemen. De volgende werkdag lag de bestelling al in mijn brievenbus en ik kon meteen aan de slag :-)
06-05-2024

B, Amsterdam

7
"Blij dat de zaden biologisch zijn"
Blij dat de zaden biologisch zijn, maar ik zou graag wat meer instructies willen op de verpakking. Wij zijn beginnende tuinierders en wij weten niet of planten in de zon kunnen of niet ed.
06-05-2024

Katelijne Heringa, DELFT

10
"Uitstekende service"
Vandaag besteld en morgen geleverd. Of de zaden ook uitkomen zal de toekomst leren
06-05-2024

Ine Tosserams, Nijmegen

10
"Perfect"
Mooie selectie, snel geleverd. Zo fijn en belangrijk dat het biologisch is.
06-05-2024

Karin, Sint pancras

8
"Goede bestelservice"
Het product kwam netjes op tijd en bevatte precies wat ik had besteld. Tevreden dus!
06-05-2024

X, X

9
"Goed"
Uitgebreide keuze . Snelle leveering
06-05-2024

Jolanda, Rotterdam

10
"Altijd netjes en snel geleverd"
Al meerdere malen hier zaden besteld. Altijd snel geleverd, niks op aan te merken.
05-05-2024

Vee, Beegden

10
"Snel geleverd goede zaden"
Groot assortiment zaden voor een kleine prijs, leuke bijzondere rassen. Snel geleverd en de zaden doen het perfect, ontkiemen allemaal.
04-05-2024

Annette, Schagen

10
"Supersnelle levering "
De leverancier heeft de bestelling snel afgehandeld waarbij de verpakking goed en ‘ groen ‘ was. Ik zal , indien nodig, zeker bij dit bedrijf opnieuw een bestelling plaatsen.
04-05-2024

IE Von Gabain, Almelo

9
"Mooi assortiment en prima informatie"
Uitstekende website/shop met zinvolle informatie. Begrijp alleen niet dat men kiest voor bezorging door DPD.
04-05-2024

Wim, Best

6
"Doe niet zo moeilijk over een paar zakjes zaad versturen"
Ik vind het bijzonder irritant om 12 mails te krijgen met allerlei irrelevante zaken over de versturing en over de beleving. Het moet gewoon zo zijn: bestellen-afleveren-zaaien.
04-05-2024

Wijn, Parijs

2
"slechte bezorging"
Vijf dagen na overdracht van pakket aan dpd nog niet bezorgd!
04-05-2024

Cees, Velp

10
"Prima, snel en overzichtelijk"
Prima, snel en overzichtelijk
04-05-2024

Casper, Almere

9
"Fantastische zaden, mooie opbrengt. Goede webshop met veel nuttige info. "
Mooie zaden, fijne opbrengst. De bezorging via DPD van mijn bestelling vond ik waardeloos. HET brievenbus pakketje is niet bezorgd terwijl ik mails kreeg dat het bezorgd was op mijn adres. Na navraag de volgende werkdag bij de Bolster was het ergens afgegeven op een plek ver van mijn huis. Daar moest ik het ophalen. Voortaan koop ik de zaden liever in een winkel dan dat ik het rechtstreeks bestel bij de Bolster.
04-05-2024

Marijke, Haarlem

10
"mooie kwaliteit zaden."
Zaden snel ontvangen. Ruim voldoende per zakje. Ziet er mooi en verzorgt uit.
04-05-2024

Jan de Vries, Andijk

10
"Goede biologische zaden!"
Ik heb vorig jaar zaden besteld voor groenbemesting van mijn tuin. Die zijn mooi opgekomen en zien er nog leuk uit ook. In de zakjes zitten heel veel zaden dus je krijgt echt waar voor je geld. Fijn ook dat de planten biologisch zijn. Bij mij in de tuin geen gif! Dit jaar heb ik het zadenpakket 'eetbare bloemen' besteld en ik ben zeer benieuwd. De bestelling is in ieder geval vlot geleverd, als brievenbuspakket, dus ik ga lekker aan de slag. Dank aan het team van De Bolster voor de fijne producten!
04-05-2024

Susanna, Alkmaar

10
"Prima zaden"
Gebruik Bolster zaden al vele jaren. Komt goed op, wordt snel geleverd.
03-05-2024

Leen, Oldenzaal

10
"Altijd dik on orde"
Snel bezorgd , kwaliteit primal Ben zeer tevreden
03-05-2024

Monique, Hulshorst

10
"Super "
Supe
03-05-2024

Stel, Nijmegen

9
"Erg goed."
Niet veel op aan te merken jongens, ga zo door.
03-05-2024

Wil, Posterholt

10
"Gewoon prima"
Geen aanvullingen
03-05-2024

T, Heerenveen

10
"Uitstekende service"
Zaden zijn snel bezorgd. Natuurvriendelijke verpakking. Zaden van goede kwaliteit, kiemen allen.
03-05-2024

Anette, Zutphen

10
"Prima producten en prima service "
Mooie zaden, snel en goed geleverd
02-05-2024

Annemarie, Deventer

10
"Prima zaden. "
Alleen maar goede ervaringen met de zaden van De Bolster. Ze komen altijd goed uit en ik heb al jaren goede oogst.
02-05-2024

Annemieke, Hillegom

8
"Prima service, gedaan wat je hebt beloofd."
Ik ervaar een eenvoudige en begrijpelijke funnel van on-site search naar delivery. Snelle levering, geen kritiek dus. Wel een suggestie. Niet elk zaad heeft een 'hoe' beschrijving erbij zoals de Alfalfa - Kiemgroente. Dat zou ikzelf toch wel fijn vinden als dat kon. Het maakt niet dat ik meer zal kopen, maar wanneer ik een zaden site zou vinden die die behoefte wel afdekt bestaat de kans natuurlijk dat ik als klant dáár mijn aankopen ga doen. Zo zit er in mijn laatste aankoop het 'bloemenmengsel-elegance'. Daarbij staat wannéér te zaaien, maar niet hoe. Kan ik het gewoon op de boden gooien? Moet het onder geharkt worden? Moet de bodem bevochtigd worden? Geen idee, ik ben een beginner en heb hier geen ervaring mee. Een korte beschrijving met het hoe zou daarom helpen. Link AlfaAlfa: https://www.bolster.nl/alfalfa-kiemgroente-medicago-sativa/p594?_gl=1*1r3j65o*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHICkURR1ojTCUSFshWd2wGeCMH0pI9am3uF8yLgdqALSuoyU58MYnoaAi4pEALw_wcB Link Elegance: https://www.bolster.nl/bloemenmengsel-elegance/p11028?sqr=elegance
02-05-2024

Kees de Jong, Waddinxveen

10
"Zaden op besteldag verzonden en ook snel ontvangen"
Op woensdag besteld, vrijdag ontvangen, in bio-verpakking. Top!
02-05-2024

Margreet, Groningen

10
"Prima"
Fijn bedrijf. Alleen een beetje overdreven om drie stukjes bio afbreekbaar materiaal in de doos te doen en daar dan een foldertje over bij te voegen. Verder goed!
01-05-2024

Paulien, Sint Philipsland

9
"prima"
Bestelling wordt altijd netjes afgeleverd, zaden zijn altijd prima!
30-04-2024

Jolande, Overloon

8
"Prima tevreden"
Heel tevreden, maar wat ik mis op de pakjes zaad is, dat de hoogte van de plant er niet op staat.
30-04-2024

Lia Langen, Swalmen

10
"Uitstekend"
Goede en snelle levering van een prima product.
30-04-2024

Joop, Spijkenisse

10
"Goede zaden, prima bezorging, top!"
Zeer positief!
30-04-2024

Renee, Thesinge

10
"Fijne levering, goede producten"
Ik heb al meerdere malen besteld, word snel geleverd en ze leveren goede producten.
30-04-2024

Manon, Bredevoort

10
"Fijne webshop "
Snelle levering
30-04-2024

N, Venlo

10
"Aanrader duidelijke website snelle verzending goede prijzen "
Positieve ervaring met De Bolster biologische zaden. Alles is goed te vinden op de website, de prijzen zijn betaalbaar en de producten zijn heel snel verzonden.
30-04-2024

Evelyn, Roosendaal

8
"Goed"
Snelle levering, keurig verpakt en beschreven.
30-04-2024

CL van Rossem, Brummen

9
"Avorier voor zaden"
Heldere en bruikbare toelichting en info om keuzes te maken. Prima afhandeling van de bestellingen. Snelle levering.
29-04-2024

Merit, Terwolde

10
"Super service"
Pakketje niet ontvangen en meteen nieuwe zaden ontvangen. Super geregeld!
29-04-2024

Alexandra, Amstenrade

10
"Honderd procent tevreden "
Zie bovenstaande
29-04-2024

F, Bunnik

9
"Alles is prima geregeld"
Goede zaden, kan niks anders zeggen
29-04-2024

Evelyne Uffelen, Bellingwolde

Bekijk de overige 16289 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh