BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
Waardering door klanten
9,4

Waardering door klanten

kiyoh

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Prima"
Prima service
vandaag

Karlijn, Leiderdorp

10
"Prima en persoonlijk"
Mijn bestelling was per ongeluk twee maal gedaan, de administratie van de Bolster heeft dit keurig opgelost. De verpakking was netjes en milieuvriendelijk ( "doen wat je zegt") De verzending is snel verlopen. Kan niet beter.
vandaag

Renee Bakker, HAREN GN

10
"uitmuntend"
alles goed zelfs de verpakking.
vandaag

Connie Van Vianen, ROTTERDAM

8
"Prima"
In voedselbos Kampen gezaaid. Zie facebook natuurspeelplaats & voedselbos Kampen.
eergisteren

Onno, Kampen

8
"Prima levering "
Helaas 2 producten niet op vooraad
20-10-2020

Anneke, Amersfoort

10
"Uitstekend"
Goede webshop Prima levering
20-10-2020

Wildervank, Nes

8
"al jaren positieve klant, zowel particuliere als bedrijfsmatig "
snelle levering, goede zaden. als het zaad anders verloopt dan het zou moeten ligt het meestal aan mij :) nieuws brief genoeg tips.,
20-10-2020

maureen, nijmegen

7
"Tevreden . Ik houd niet van dit soort onderzoeken"..........!"
Ik lees altijd met plezier de nieuwsbrief
20-10-2020

Beline, Soest

10
"Vriendelijk en snel"
Vriendelijk en snel
20-10-2020

Ger, Frisland

10
"Zoals bedacht, zoals verwacht. "
Moeiteloos, overzichtelijk, snel en correct. Helemaal tevreden. Fijne site om te bestellen, gewoon lekker simpel en to the point.
20-10-2020

Tanja, Sleeuwijk

8
"prima collectie"
Prettig dat als het door de brievenbus kan, dan niet met een auto!
19-10-2020

Annemarie, Leiden

10
"Heel goed"
De zaden werden goed verpakt op tijd geleverd. Fijn dat het vulmateriaal ook op de compost kan. Enig schoonheidsfoutje: op 12 oktober kwam een melding van DPD dat het pakketje onderweg is en dan reken ik met levering de volgende dag. Maar het kwam op de 14e en je kon ook via tracking niet het ongeveer levermoment zien, best vreemd.
18-10-2020

Gritta, Rotterdam

10
"Goede biologische zaden"
Dit jaar voor het eerst tot volle tevredenheid zaden van de bolster gebruikt in mijn moestuin. Al jaren bietjes gezaaid, werd nooit iets. Dit jaar met de bolster zaden prachtige en heerlijke bieten. Kortom een aanrader!
18-10-2020

Diana, Zuid Beijerland

8
"Duidelijke site met goede foto's en kon makkelijk keuzes maken "
Het pakketje duurde wat langer dan getoond maar de zaden hoefden niet direct de grond in natuurlijk. Dat het biologische zaden zijn, is natuurlijk fantastisch.
17-10-2020

Piet, Banholt

9
"Voor het grootste gedeelte goed, met 1 minpuntje"
Bij de webshop is alles lekker overzichtelijk dus goed te vinden wat je zoekt, makkelijk te bestellen en de levering was snel. De biologisch afbreekbare vulling, top! 1 minpuntje waar jullie misschien ( hopelijk wel) iets aan kunnen doen is de verzending. Ik kreeg van DPD een mail waarin stond wanneer het pakketje geleverd zou worden, vond ik al raar... zo groot kan het toch niet zijnwerd en dag later...wat schetste mijn verbazing? Het lag gewoon in de brievenbus? Oke, kan gebeuren, maar als je dan biologisch kweekt, lijkt het me kwalijk dat er een busje rond rijd voor een brievenbus pakje, vandaar de 9 ipv een 10. Nu moeten de zaden het natuurlijk straks wel gaan doen ;-)
17-10-2020

Maartje, Helmond

10
"Product geleverd zoals aangegeven"
Product netjes ingepakt ontvangen en conform termijn die was aangegeven gelverd
17-10-2020

R, Paterswolde

10
"Top"
Snelle levering
17-10-2020

Anneke, Vaassen

10
"Snel, vakkundig en klantvriendelijk"
Gemakkelijk en in eigen tijd te bestellen. Helder en duidelijk de web shop.
15-10-2020

Ria, Papekop

9
"Fast delivery, good quality"
Fast delivery and good quality seeds. Maybe reduce the plastic for the packages of seeds.
15-10-2020

Dimitris, Amsterdam

9
"Geen opmerking, gewoon goed"
Snelle levering, verder geen opmerking. Gewoon goed.
15-10-2020

Hessel, Zwolle

8
"Snelle service, zaden van hoge biologische kwaliteit"
Prettige, overzichtelijke website en goede kwaliteit om mee te werken. Service is goed
14-10-2020

Yvonne, Vreeland

9
"Erg fijn en super kwaliteit."
Het enige waar ik tegenaan loop is de verpakking van (iig) de microgroenten. De seal van deze 250 gram verpakkingen gaat heel vaak niet goed open waardoor ik een schaar moet gebruiken.
14-10-2020

Gossen, Wapserveen

10
"Ik ben blij hier zaden te kunnen bestellen die je in de tuincentra niet vindt. En ook nog biologisch"
Ik ben blij hier zaden te kunnen bestellen die je in de tuincentra niet vindt. Biologisch geteeld en binnen een paar dagen bezorgd. Ik ben benieuwd naar het resultaat na uitzaaien.
14-10-2020

Harry, Almelo

8
"Bestellen en verzending"
De bestelling en verzending waren prima. De zaden zijn voor het volgende seizoen dus ik kan nog niet zeggen of ze goed zijn.
13-10-2020

Mariska Langeveld, Haarlem

5
"ik was heel tevreden maar"
Beste mensen, ik ben direct overgegaan naar deze Bolster toen Kielwindeweer stoptte ik was meestal heel tevreden in al die jaren ben al 43 jaar moestuinder). De laatste jaren is er te vaak zaad waar iets mee is. Het rare is dat ik daarover een gesprek had met diverse zeer ervaren moestuinders uit Zuid-Holland en een uit Drente allemaal met dezelfde observatie In totaal 86 mensne met veel ervaring). Wij namen ons voor volgend jaar kritsch te volgen en aantekeningen te maken van onze obsrvaties uit loyaliteit naar jullie. Maar wilen dan wel daarover communiceren en geen vage antwoorden, zols een van ons da thet wel aan onszelf ligt. Dan is het zonde van onze moeite en schakelen net als een van de 6 die al overschakelde naar een Dutis BD-bedrijf in zaden.
12-10-2020

Marjan, Stomph

10
"Snelle en kwaliteit "
Alles top.bij bolster zou ik graag wel meer bijzondere in soorten wil zien.
12-10-2020

L.p rozier, Haulerwijk

6
"Prima verwerking van mijn bestelling"
Goed.
12-10-2020

Leo, Wijk en Aalburg

10
"Uitstekende service en snelle levering."
Persoonlijk contact, snelle levering en attente klantenservice. Top!
12-10-2020

Raymond, Groningen

9
"Betaalbaar en goed verpakte biologische zaden"
Zoals verwacht snel geleverd en de verpakking is goed (niet zomaar in een ziplock zoals sommige leveranciers). Bij de sierbloemen zou ik graag meer variaties zien binnen de soorten. Als een soort uitverkocht is kan het fijn zijn om een mail alert te kunnen instellen als het weer beschikbaar is. Of als er een schatting op de site staat van wanneer het weer binnen komt. Fijn ook dat de vulling in het pakket bio afbreekbaar is.
10-10-2020

Ester Greenwood, Heerenveen

8
"Zaad groeide goed, bezorging snel, prima"
En veel keus
10-10-2020

Gerard, Bussum

9
"Heb al jaren de biologische zaden van de Bolster."
Mijn ervaringen zijn zeer goed tot goed. De enige tegenvaller zijn de venkelzaden. Dit worden geen knollen. Verder heb ik 2-10 8 zakjes zaad ontvangen in een doosje. Waarom niet in een envelop. Deze kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus ook niet bezorgd te worden. Verder zeer tevreden
10-10-2020

Maryse van Gent, Ammerzoden

10
"Snelle levering, ruime verpakking en goede biozaden voor dit najaar"
Kom op!
09-10-2020

Pauline, Utrecht

10
"lekker en biologisch"
goede prijs/kwaliteit en 100% biologisch
08-10-2020

Teresa Lopez Marquez, Voorburg

10
"Super"
Fijne webshop met complete informatie en snelle bezorging.
08-10-2020

Britte, Angerlo

10
"Snelle levering "
Tevreden
08-10-2020

Petra, De Bilt

10
"Graag weer!"
Het pakket kiemgroente op woensdag besteld, vrijdag in huis. Verpakking uitstekend, vooral het biologische vulmateriaal geeft een goed gevoel. De inhoud is gevarieerd en ruim voldoende voor meerdere weken lekkere kiemgroenten. Prima handleiding erbij, je kunt er meteen mee aan de slag.
08-10-2020

Jo, Middelburg

9
"Mooie zaden goed verpakt!"
Snelle levering. winterrogge komt al op
08-10-2020

Zeger, Elspeet

10
"Prima service, en goede kwaliteit zaadjes!"
De bestelling was goed bezorgd, geheel verzorgd. Goede kwaliteit zaden, ga het de volgende keer weer bij hen bestellen!
07-10-2020

Daphne, Wageningen

10
"Prima!"
De zaden waren goed verpakt en snel binnen
07-10-2020

Jeroen, Kampen

10
"Snelle verzending, goed assortiment "
Snelle verzending, goed assortimen
07-10-2020

Yolanda Boon, ZWARTEWAAL

9
"zeer tevreden!"
Veel keuze, mooie producten en snelle levering!
07-10-2020

Corinne, Sittard

10
"Interessante keuze zaden en snelle levering"
Leuke keuze uit bijzondere zaden. Goed betaalbare biologische zaden. Ze worden ook geleverd in biologisch afbreekbare verpakking.
06-10-2020

Magret, Emmen

9
"Op tijd en mooi verpakt."
Als ik iets bij de Bolster bestel heb ik het vaak de volgende dag al. Dat is heel fijn als je ongeduldig bent omdat je wil zaaien. Dat bedenk ik soms ineens. Het is altijd milieuvriendelijk verpakt. Ook fijn. Mooie stevige zakjes waar de zaden inzitten met een duidelijke houdbaarheidsdatum. Kortom, tevreden.
06-10-2020

M.P. Janssen-Willems, VLODROP

10
"Toch niets anders te doen. "
Prima ervaring, maar een enquête over het online kopen van bloemenzaad? Gelukkig had ik even niets anders te doen.
06-10-2020

Arno, Vierakker

10
"Topservice voor een topdoel!"
Ik koop al jaren mijn zaden bij De Bolster en tot grote tevredenheid. Ik kweek al mijn groenten uit zaad voor mijzelf en mijn gezin. Daarom wil louter zaden waarvan ik zeker weet dat er geen gif op of in zit. Tevens wil ik kwalitatief goed zaad en ook dit zit wel goed bij De Bolster.
06-10-2020

Job, Castricum

9
"Snel en grandioos zaad"
Voortreffelijk zaadleverancie
06-10-2020

Co, Leersum

9
"Prima, snelle levering, netjes verpakt en het zaad komt heel goed op. "
Prima, snelle levering, netjes verpakt en het zaad komt heel goed op.
05-10-2020

Klaas Steur, Heeswijk-Dinther

10
"tevreden van bestellen tot bezorging"
Leuke website, aanbod super en snel bezorgd :-)
05-10-2020

angelique, Sint jansteen

9
"Heel correct en op tijd, super."
Heel goede ervaring.
04-10-2020

Mangroe, MIDDELBURG

10
"Snelle levering en duidelijke site"
Duidelijke site met veel informatie. Na besteld te hebben een snelle levering !
04-10-2020

Marja, Den Hout

10
"prima levering, prima zaden"
niets op aan te merken
04-10-2020

Ellen, de kwakel

10
"Prima geregeld"
Het is handig te bestellen en de levering gebeurt zoals afgesproken
03-10-2020

Joos, Oss

10
"Doen wat ze beloven."
Super positieve ervaring.
03-10-2020

Frits, Sint oedenrode

9
"Prima"
snel geleverd, niet te duur, ziet er goed uit
03-10-2020

Piet, Woonplaats

10
"Snelle levering van kwaliteitszaden"
Deze kwaliteit biologische zaden vind je nergens anders voor deze prijs.
02-10-2020

Mathijs, Haarlem

10
"Heel enthousiast over de biologische zaden."
Goede informatie over de zaden, netjes verpakt en snel geleverd.
01-10-2020

Gundula, Alkmaar

9
"prima!"
Veel informatie over de gewassen. Gelukkig de zaden verpakt in een passend klein doosje.
30-09-2020

Margot, Noordwolde

9
"Perfect"
Overzichtelijk website met de juiste en voldoende informatie en enorm snelle levering.
30-09-2020

Paul, Utrecht

10
"Helemaal niks op aan te merken."
Het bestellen gaat makkelijk en er wordt snel geleverd.
30-09-2020

jenny, HEERLEN

10
"prima kwaliteit en geen wachttijd tot de zaden leverbaar zijn"
Het is vervelend dat je soms bij andere leveranciers zaden kunt kopen waarbij je achteraf te horen krijgt dat ze pas later worden geleverd.
30-09-2020

G Brouwer, EINDHOVEN

9
"Japanse haver besteld, lekker vlot en het komt al op, prima service."
Goed.
29-09-2020

Jan van der Ploeg, Hillegom

10
"Elastiekje"
O, wat was ik boos... ik had 3 pakjes afgerekend en ik telde er 2. Maar bij nader onderzoek bleek dat het pakje achter het ander zat en ze waren met een elastiekje verbonden. Het pakketje in milieuvriendelijke verpakking was vlot bezorgd. Zakjes zaden zijn fantastisch als cadeautje.
29-09-2020

Martha, Heiloo

8
"Prima"
De webshop werkt prima, levering is ook goed. Nog geen ervaring met het bloeien en groeien van de zaden.
29-09-2020

Marieke, Lelystad

9
"Perfect"
Snelle en goede levering
29-09-2020

Sija Pool, Almere

10
"Ik ben heel erg tevreden "
Mooie verpakkingen, snelle bezorging.
29-09-2020

Ada, Lelystad

10
"fantastische zaden en service"
fantastische zaden en service
27-09-2020

J.J. Koning, Apeldoorn

9
"Goede kwaliteit, duidelijke site, snelle L evering"
Eerste bestelling, duidelijke site en veel keus, goede adviezen bij de producten.
26-09-2020

Marianne, Posterholt

9
"Prima service, waar voor je geld"
Alles werd spoedig en met zorg ingepakt en geleverd. Goede kwaliteiten van zaden.
26-09-2020

Marie-Ann, Ossendrecht

8
"tevreden met aanbod en levering, zeker ook met het vulmateriaal"
Ik heb kiemzaden en kiemschaaltjes gekocht. Ik ben blij dat het vulmateriaal ook ecologisch verantwoord is. Het is snel en niet beschadigd aangekomen. Ik combineer het assortiment van De Bolster met die van andere bio leveranciers. Ik ben tevreden over de kiemkracht van de zaden en over het assortiment keuze.
25-09-2020

Suzanne, Amsterdam

10
"fijne zaden snelle levering"
zoals altijd kon ik nog snel bijbestellen voor de late teelt van kiemblaadjes. heerlijk
25-09-2020

Ingrid Pladdet, wolphaartsdijk

8
"Snel en een goed product"
Fijne website, informatief, snelle bezorging en een goed product
25-09-2020

Loes, Amst rdam

10
"Positief"
Net bedrijf. Goede communicatie. Bij excessieve bestellingen doen zij een nette check up. Fijn bedrijf... Wij komen terug.
24-09-2020

Tom Barten, Landhorst

10
"Geweldig goed"
Ook de verpakkin voldoetruim aan de verwachtingen,
23-09-2020

Renato, Enkhuizen

10
"goed"
prima
23-09-2020

Paulien Pernot, 's-Gravenhage

9
"Prima, goede informatie en snelle afhandeling"
Ik had altijd wat moeite met zaaien en stekken, op de site vond ik voldoende informatie en producten om het weer eens te proberen. De service is goed en de resultaten tot nu toe hoopgevend
23-09-2020

Rene, Drachten

9
"Goedkope groenbemesters in grootverpakking"
Leuk en sympathiek bedrijf, snelle levering. Waarom geen 10? Daarvoor is voor mij het assortiment te klein.
23-09-2020

Daniel Otterspeer, Krimpen Aan de Lek

10
"Prima"
Goede communicatie, snelle levering, uitstekende verpakking
22-09-2020

A., Naarden

10
"Makkelijk besteld, snel geleverd, biologische topkwaliteit "
En dan ook nog milieuvriendelijk verpakt!
22-09-2020

Marieke, Rotterdam

9
"prima"
Wat ik vooral heeeel leuk vind is dat jullie vulmateriaal afbreekbaar is!!!!
21-09-2020

Els Zwartendijk, Vogelenzang

8
"Levenskrachtige zaden snel geleverd."
wel een beetje dwingend, om deze mail 2x te krijgen! 2 punten er af....
20-09-2020

Vincent de Vries, Driebergen-Rijsenburg

7
"Snelle levering"
De levering was er snel
20-09-2020

Hans, VENLO

10
"Uitstekend"
Goed product, snelle levering
20-09-2020

Marga van Slooten, Haarlem

10
"Prima kwaliteit, prima service"
Mooie zaden, goede kiemkracht
19-09-2020

Annette, De Waal - Texel

10
"Goed"
Goed en snelle levering
19-09-2020

Hans, Moergestel

10
"netjes op tijd, goede verpakking "
Bestelling op tijd geleverd , keurig verpakt. Materiaal prima.
19-09-2020

Petra, Capelle aan den IJssel

10
"Breed assortiment biologische zaden en snelle levering"
Breed assortiment biologische zaden en snelle levering
19-09-2020

Cliff, moergestel

10
"Snel en goed"
Makkelijkbestellen, snelle levering
19-09-2020

Nannette Vennema, Oosterbeek

10
"Snel en verantwoord geleverd"
Snel en verantwoord geleverd
19-09-2020

Linda, Twello

10
"Sympathiek"
Uitgebreide keuze, mooi vormgegeven zakjes, prima toegestuurd en ja, de zaadjes komen op.
18-09-2020

Jennifer, Amsterdam

8
"Bestelling voldoet aan de verwachting. Nette verzending."
Bestelling voldoet aan de verwachting. Nette verzending
17-09-2020

ER, Winschoten

9
"goed"
mijn ervaring met Bolster is in alle opzichten postitief. Ook de verpakking, het papieren plakband en het ontbreken van plastic vind ik super. Het enige punt van aandacht vind ik voor u, die groene dingetjes in de verpakking....ze zijn nu van mais (kort door de bocht) en ik zag jaren terug de film 'the real dirt of farmer John' en ik zou u willen aanraden die eens te gaan zien. De grond die nu voor mais wordt gebruikt, kan ook goed voor bijvoorbeeld graan worden gebruikt, dan heeft een overgroot deel van de hongerende wereldbevolking ook te eten. het stro dat over blijft kunt u dan in uw verpakkingen gebruiken, zonder dat er een fabriek voor hoeft te draaien, en ik uiteindelijk, gebruik dat dan weer op m'n tuin of in m'n wormenhotel...
17-09-2020

carolina, Lisse

10
"Makkelijk besteld, snel in huis, klantvriendelijk."
Een fout door een derde partij is door De Boster meteen opgepakt en opgelost. Zeer tevreden over bestelling en levering.
17-09-2020

Danielle, Krimpen aan de Lek

10
"Heldere site, snelle levering, uitgebreid assortiment "
Ruime keuze aan zowel kruiden, groente als aan vaste en eenjarige planten Overzichtelijke site Snelle en keurige levering
17-09-2020

Bo, Reuver

10
"Goede kwaliteit, snel geleverd"
Duidelijke website, goede kwaliteit en snel geleverd
16-09-2020

Jerry, Son en Breugel

9
"prima site. afhandeling idem."
prima site. afhandeling idem.
15-09-2020

Pim, Stompwijk

10
"Bestelling volgens afspraak geleverd. "
Goed product, zorgvuldig duurzaam ingepakt met een persoonlijke boodschap. Leuk!
12-09-2020

Marilynn, Den Haag

10
"alles prima"
Niet de volgende dag maar als je even vooruit kijkt, ook niet nodig.
12-09-2020

sander, hoofddorp

10
"Fijn bedrijf en topkwaliteit biologische zaden"
Altijd een feest om zaden te bestellen bij de Bolster. Wat een keus en de kwaliteit is (weet ik uit ervaring) zeer goed. De zaden werden snel en netjes geleverd.
12-09-2020

Pieter, Assen

8
"Erg tevreden"
Snel geleverd, netjes verpakt. Ook duidelijke beschrijving erbij. Erg blij met mijn producten
12-09-2020

Jessica, Warmond

10
"Al jaren alleen zaden Van de Bolster, nu ook enthousiast over de cadeaubon!"
Voor een vriendin van mij kocht ik een cadeaubon van de Bolster. Prachtig bon en vriendin kan zelf haar favoriete zaden uitkiezen voor haar moestuin! Echt een aanrader als cadeautje voor iemand die van tuinieren houdt!
12-09-2020

Josselin, Maarn

10
"Snelle levering, goed verpakt."
Mijn bestelling werd snel geleverd, het ziet er allemaal netjes uit! Ik kijk er naar uit om over een maand of 4 weer te gaan zaaien en kweken!
12-09-2020

Jorieke Ruim, Zelhem

10
"Biologische zaden met goede kiemkracht"
Ik heb door de jaren heen al meerdere soorten zaden gekocht of besteld voor mijn moestuin. Van kiemgroenten tot zonnebloemen, alle zaden hebben een goede kiemkracht en stellen je niet teleur in de tuin. Ik raad een aankoop bij de Bolster zeker aan.
12-09-2020

Ellen Groot, Warmenhuizen

10
"Top "
Ik heb nog nooit besteld bij 'De Bolster'. Via Google kwam ik op hun website. Ik was op zoek naar biologische zaden. De website was duidelijk en overzichtelijk en ik vond vlug wat ik wilde hebben. Het pakketje was goed (en milieuvriendelijk) ingepakt. Er zat ook nog een kaartje van hun bedrijf erbij. Top ! Hier ga ik vaker zaden bestellen !
11-09-2020

Annemiek, Schinnen

8
"Het wordt weer smikkelen en smullen met de zaden van De Bolster!"
Alles weer verzorgd zoals ik gewend ben. Als zaden niet geleverd kunnen worden is het aan te bevelen of die nog in het assortiment komen, eventueel extern inkopen, of aangeven waar de zaden te verkrijgen zijn. ( O-I kers )
10-09-2020

Willem, Huissen

10
"Snelle en goede levering netjes verpakt "
Snelle en goede levering netjes verpakt
09-09-2020

Anna, Vlaardingen

9
"Snelle leverring, prima verpakt ...top !"
Bestelling snel geleverd.... nog voordat de link van de bezorging binnen was, pakket al ontvangen ! Netjes verpakt, goed over nagedacht met biologisch afbreekbaar materiaal . Eerste zaden zitten al 8n de grond, rest volgt tzt Groet Emmy.
09-09-2020

Emmy, Bornerbroek

8
"Bestelling is vlot te doen, levering goed"
Bestelling is geleverd voor 3,20 Euro met PostNL; berekende verzendkosten 4,00 Euro.
07-09-2020

Willemien, Enschede

10
"Snelle levering goede service"
Overzichtelijke site, veel keuze. Supersnelle levering. En als er een keer iets is helpt de klantenservice je snel verder. Top!
07-09-2020

Karen, Almere

7
"snel en correct"
Ik kreeg wat ik wilde zonder opsmuk. Maar dat jullie voor één zakje zaad mijn feedback willen vind ik 'overdone'.
06-09-2020

N Matthijsen, Utrecht

9
"Uitstekend"
Duidelijke site, snelle levering
05-09-2020

Lydia, Baarn

10
"hele snelle levering en vriendelijke dame aan de telefoon"
besteld en de volgende dag al in huis, echt heel snel. Ik hoop dat de zaden/planten hun werk gaan doen in de winter en dat ik volgend jaar weer kan bestellen!
04-09-2020

Wanda Radier, Krommenie

7
"Keurig op tijd bezorgd"
Het pakket zag er netjes uit. Hopelijk geven de zaden een grote opbrengst, maar dat weet ik pas volgend jaar. Ik heb wel 1 kanttekening: Het pakketje had ook per post verstuurd kunnen worden. Het paste gemakkelijk door de brievenbus gepast. Zonde om daar een pakketbezorger voor te laten rijden.
02-09-2020

Jan, Zwolle

8
"Prima zaden, doen het altijd."
Al jaren leveren ze goed zaad, op tijd! Enige suggestie zou zijn een grotere diversiteit, bijv bij de bloemzaden., ipv gemengde kleuren.
02-09-2020

Desiree, Gorinchem

10
"Geweldig"
Zeer vriendelijke efficïënte klantenservice. Mijn bestelling werd op het verkeerde adres bezorgd. Zelden zo'n vriendelijke en efficiënte reaktie van de klantenservice meegemaakt. Met de zaden van de bolster ben ik altijd erg blij.
02-09-2020

Figen, Utrecht

10
"Snel en in duurzame verpakking"
Mijn bestelling was er razendsnel en ik vond het mooi dat het opvulmateiraal composteerbaar was.
02-09-2020

Esther, Tilburg

8
"Snel en goed"
Snelle levering Goed product. Goed uitgewerkte uitleg, bij product. Samengevat: Genieten van mijn groen op de vensterbank met smaak op de boterham.
01-09-2020

Floris, Breda

10
"Altijd vertrouwd, duidelijk en snelle levering."
Ik woon in Portugal, waar ze sommige biologische zaden niet hebben. Door de grote variëteit is het ook wel eens leuk wat uit te proberen. Dus bestel ik deze zaden bij De Bolster. er is dan altijd wel iemand die ze voor mij mee kan nemen.
01-09-2020

Rob, Portugal

9
"Top"
goede levering
31-08-2020

Danny, Nieuw-Vossemeer

9
"Goede zaden en snelle levertijd"
De zaden kiemen goed en het is fijn dat jullie met het versturen en de verpakking denken aan het milieu (met de opvulling en materiaal), zoals ook op het bijgevoegd papier staat. Het is ook leuk dat jullie zaden verkopen van eigen veredeling (en nog fijner dat jullie daarvoor geen GMO toepassen).
30-08-2020

Koen van der Mey, Zutphen

8
"Prima"
Ik weet natuurlijk pas echt hoe goed de zaden zijn als ik ze plant en zie groeien, maar de bestelling en de levering gingen prima
29-08-2020

Saskia, Amsterdam

Bekijk de overige 8510 beoordelingen op de website van Kiyoh

9,4
Bekijk alle 8630 reviews