BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11553 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Snel geleverd en goed verpakt!"
Het breekbare artikel was goed verpakt en is heelhuids aangekomen. Bedankt voor de snelle afwikkeling en levering van de bestelling.
vandaag

Marion, Bergen op Zoom

9
"Gewoon goed "
Komen hun afspraken goed na
vandaag

Ton Woldhuis, Landgraaf

5
"Slechte bezorging!"
Heb moeten vragen of het pakketje kwijt geraakt was…….
21-09-2021

Kitty, Beers

10
"Gewoon goed!"
Verpakking niet te groot....milieu vriendelijk..een dikke tien.
21-09-2021

Willemien Van Delft, Zeist

10
"Zeer goed bedrijf"
Veel keuze voor een goede prijs
21-09-2021

Marcel, Buis

8
"Snelle levering"
Werd snel geleverd. Zondagmiddag besteld, dinsdag in huis.
21-09-2021

Misja, Almere

9
"Prima"
Het bestelde pakket, kwam zoals besteld. Geen opmerkingen.
20-09-2021

Joos van Gestel, Oss

8
"Goed"
Snelle service en zinvolle informatie
20-09-2021

Ingrid lambers, Vught

10
"erg fijn bedrijf om goede producten te kunnen bestellen"
Goede website, visie waar ik bij aansluit. Bij vragen goed te bereiken en vriendelijk en goed advies. Producten met waar voor hun geld worden snel bezorgd, 'schoon' verpakt vind ik ook heel plezierig, ik composteer het mee. Ik blijf klant!
20-09-2021

Mirjam, Geldermalsen

10
"Snelle en goede levering"
Heel tevreden over zowel de levering als over de zaden.
20-09-2021

Jacqueline, Voorhout

6
"Het zaad zal wel goed zijn, maar het ligt al een week in depot van DPD"
De bestelling is nog niet binnen. Deze ligt al een week op het depot van DPD in Oirschot. Ik heb 17-9-2021 gebeld met DPD. Ze hebben mij gezegd dat het 20-9-2021 leveren
19-09-2021

Hans, VENLO

10
"Prima"
Geheel volgens opgave uitgevoerd.
18-09-2021

Jaap, Ridderkerk

9
"Wonderlijk"
Alles komt tot nu toe op.
18-09-2021

Monique Veenema, Vries

10
"Snelle goede levering "
De zaden werden netjes en snel afgeleverd
18-09-2021

Erik, Hem

10
"Duidelijke uitleg op de site en snelle verzending!"
Niet veel besteld, maar vlotte verzending!
18-09-2021

Jenette, Nijkerk

10
"Mooie zaden, snel geleverd"
Prima zaden
18-09-2021

Ciska, Stolwijk

10
"Zeer tevreden"
Altijd fijn, biologisch zaad, veel informatie, snelle levering en goede service bij de Bolste
18-09-2021

Karina, Portugal

10
"vlotte en correcte afhandeling"
ik ben een hele tevreden klant. als het bij elk bedrijf zo ging zou de wereld er beter aan toe zijn denk ik.
18-09-2021

co, wildervank

10
"Fijne webwinkel"
Fijne webwinkel, duidelijke omschrijving, groot aanbod en snelle verzending.
17-09-2021

Marleen, Bladel

10
"snelle levering, makkelijk te bestellen"
De kwaliteit van de zaden weet ik pas over een tijd, maar ik verwacht wel goed.
16-09-2021

jooske, gorssel

8
"Snelle levering fijn dat het biologisch is"
…alleen voor 1 zakje zaadjes zou ik toch kiezen voor een envelop die in de brievenbus past en niet voor een pakje met extra verpakkingsmateriaal
16-09-2021

Anne, Schoonebeek

10
"Prima"
Altijd vlot geleverd en prima kiemkracht
16-09-2021

Robin, Zutphen

8
"Ruime keuze en prima afhanfeling"
Twee keer zaden online besteld. Beide keren alkes prima...
15-09-2021

Noortje, Geesteren

10
"snelle service top kwaliteit product"
snelle service top kwaliteit product
15-09-2021

Charles Nye, Vlodrop

10
"Ik word erg blij van Bolster"
Ik bestel al paar jaar mijn bloemenzaad en zaad voor kruiden en moestuin bij Bolster omdat ik duurzaam erg belangrijk vind voor onze bijen en voor het milieu in de ruimste zin. Ieder zaadje komt uit dat maakt het extra motiverend om zelf te gaan zaaien. Wat betreft bloemen zou ik nog wel meer keus willen maar dat is wellicht niet mogelijk. Kortom erg tevreden klant.
15-09-2021

Frederique Molenaar, Apeldoorn

9
"Snel en goed verpakt"
Goed
15-09-2021

Ingeborg, Wernhout

9
"Snelle goede levering. Uitstekend assortiment."
Goede informatie via de mail. Daarom besloten wat zaden te bestellen. Snel eb correct ontvangen.
14-09-2021

Henk, Deventer

9
"Goed"
Goed verzorgd
14-09-2021

Mieke Mullens, Beek

10
"goed ontvangen"
Zakjes groentezaad besteld, er is netjes geleverd wat ik besteld had.
13-09-2021

Helga, Eersel

10
"Goede zaden, kiemkrachtig, Biologisch"
Fijn dat ook de verpakkingsmaterialen deels in de biobak kunnen, de rest bij papier. Naar een plasticvrije samenleving.
13-09-2021

bart Lichtenberg, Arnhem

10
"Perfecte en snelle afhandeling van mijn bestelling"
De zaden worden, indien voorradig, de eerstvolgende werkdag geleverd.
13-09-2021

Ies, Harlingen

10
"Overzichtelijke site met mooie producten."
Diverse zaden besteld en ontvangen, vooral groenbemesters. Binnen een week uit de grond. Zeer kiemkrachtig.
12-09-2021

Gerben, Tolbert

10
"prima"
kiemkrachtige zaden en snel toegezonden
12-09-2021

Herman, Leiden

9
"Prima "
Bestellen ging soepel en bezorging ging ook goed, ben tevreden
11-09-2021

Carina Wakka, Noordwijk

9
"Mooie zaden, goede oogst"
Blij met biologische zaden
11-09-2021

Sharon, Sittard

9
"Prima "
Prima
11-09-2021

Henriette, Almere

9
"Goede zaden"
Mooi assortiment, snelle levering en de zaden kwaliteit is erg goed.
11-09-2021

Saskia, Heesch

2
"Zeer slecht. "
Ik wacht al 8 dagen op de bestelling. Tot op heden niets ontvangen.
11-09-2021

Cees Stolwijk, Amerfooort

8
"De afhandeling van de bestelling verloopt prima"
Het is wel erg jammer dat de doos met plastic kussens wordt opgevuld. Ongetwijfeld is hier over nagedacht. Maar het signaal dat hiermee afgegeven wordt, door een biologische onderneming, is verkeerd. Dezelfde dag ontving ik een levering van een niet biologische leverancier en daar was als opvulling papier/karton gebruikt.
11-09-2021

T. Zwart, Wognum

10
"Alles is tot in de puntjes geregeld "
Webshop is duidelijk, bezorging is snel, verpakking is milieuvriendelijk en goed verpakt. Producten zijn gewoon goed. Nog even zaaien, opkweken en opeten. Leuk infoboekje erbij meegeleverd ook nog.
10-09-2021

Marischka, Heerhugowaard

10
"aparte zaden voor eenjarige planten voor de berm, kan niet wachten tot ze gezaaid mogen worden."
Snel geleverd.
10-09-2021

Frits, Blaricum

9
"Prima"
Snel bezorgd en goede kwaliteit zaden.
09-09-2021

Judy, Utrecht

10
"Super service"
Snelle reactie, goed geholpen, heen fijne en duidelijke webshop. Helemaal tevreden
09-09-2021

Marzena, Eindhoven

10
"Sterke zaden, duurzaam verpakt"
Biologische groenten in je moestuin. Wat wil je nog meer ? De zaden zijn kiemkrachtig. Fijn dat er geen plastic verpakking of plastic plakband wordt gebruikt bij de verzending.
08-09-2021

Janke, Enter

9
"duidelijke site met fijne uitleg"
professionele organisatie in opzet, bediening en afhandeling. als onervaren biologische tuinster haal ik veel info van hun website
08-09-2021

han sitters, Noordhoek, nederland

10
"Biologische zaden"
Snelle levering van mijn zaden en kiemschaaltje. Inmiddels een deel van mijn zaden gezaaid en ze beginnen al goed te groeien. Ook het kiemschaaltje en kiemzaden doen het goed.
08-09-2021

Inge, Waalwijk

8
"Helemaal goed"
Handige website, milieu vriendelijk verpakt!
07-09-2021

M, Zwolle

10
"Snel en accuraat geleverd"
Goede website met veel info. Winkelt prettig. Goede producten. Snel en accuraat geleverd.
06-09-2021

André IJsendoorn, Vinkeveen

10
"perfect"
heel snel bezorgd, en superfijn dat de packing peanuts composteerbaar zijn!
05-09-2021

iris, utrecht

8
"Netjes"
Netjes aangeleverd
05-09-2021

Angie, Enschede

10
"Perfect "
Ik had een grote bestelling, alles was perfect geleverd en supersnel. Toen ik de pakbon nakeek bleek alles in de doos op volgorde te zitten van de pakbon (mbv elastiekjes) dus dat was makkelijk nakijken :) Leuk dat op de site zoveel verdere professionele uitleg te vinden is.
03-09-2021

L. S., Ons dorp

10
"Helemaal goed."
Snelle goed verpakte levering van bestellingen en duidelijk en snel emailverkeer. Heel tevreden, dank u wel.
03-09-2021

Judith, Ter Apel

10
"topzaad!"
Indruk al met al: zeer goede website, bestelmogelijkheden, snelle levering, goeie verpakking en last but not least.... TOPZAAD!!!! Al jullie zaaigoed heeft een zeer goede kiemkracht!!
03-09-2021

Inge, IJmuiden

9
"Geweldig"
Ik heb de mooiste vleestomaten ooit. Zaden komen altijd uit
02-09-2021

Miriam, Rotterdam

8
"Goed"
Snelheid, website Zou wel willen weten hoe ik de kwaliteit van zaad kan beoordelen
02-09-2021

Nora, Hillegom

10
"Goede en snelle levering"
Duidelijke website
02-09-2021

Hedwig Speulman, Beilen

10
"ruim assortiment zaden"
Heerlijk om op jullie site te kijken en te lezen over alle mogelijke opties voor zowel groenten als planten en bloemen. En een goede kwaliteit zaden Snelle service En een fijn verpakking wat makkelijk door de brievenbus kan.
01-09-2021

Cia, Amsterdam

10
"alles goed snelle bezorging ."
Mijn ervaring is gemakkelijke side snelle bezorging,alles prima gegaan.
01-09-2021

Andre, Maastricht

10
"probleemloos!"
Vulling ook goed bedacht. Omdat het organisch was, hebben we het meteen geproefd, maar het was niet lekker. Kan het wel naar de kippen?
01-09-2021

Hanneke, Weurt

10
"Zijn zeer prettig, snelle levering."
Goede en duideluke omschrijving. Fijne nieuwsbrief.
01-09-2021

Christa, Roden

6
"Had snellere levering verwacht."
Door een laadfout begreep ik duurde het te lang. Had mijn inziens ook als brievenbus pakje verstuurd kunnen worden. (Kadobon)
31-08-2021

J. K., Maassluis

10
"Belangrijk om juist deze zaden te kopen"
Goede ervaring
31-08-2021

Tanja, Borger

10
"alles was prima in orde"
de spullen die ik besteld hep . zijn snel geleverd en zijn goed verpakt
31-08-2021

arno walhout, Goes

8
"Prima"
Makkelijk besteld en snel ontvangen!
30-08-2021

Anneke, Amersfoort

9
"Snel, goed en eco- vriendelijk bezorgd en verpakt."
Snel, goed en eco-vriendelijk bezorgd en verpakt.
30-08-2021

Erica, Ankeveen

9
"Prima "
Zaden prima. De verzending beetje onduidelijk maar is goed gekomen.
29-08-2021

Tamara, Vuren

10
"correct"
Zoals altijd, precies geleverd zoals besteld, netjes verpakt en correct geleverd.
29-08-2021

Helmie, Lierop

10
"Prima levering en op tijd!"
Keurige verpakking en op tijd geleverd!
28-08-2021

Seef, Beverwijk

7
"geen klachten"
Ik heb wel een hekel aan deze constante stroom beoordelingen. Het lijkt wel een gewoonte te worden. Als ik klachten heb, kan ik deze zelf wel melden.
27-08-2021

Ánnie, Terschelling

10
"snelle levering"
Duidelijke website en snelle levering. Goede informatie bijgevoegd.
26-08-2021

marja, Austerlitz

10
"The best GMO-free organic seeds – and service!"
De Bolster has a great selection of organic seeds which you can order online very easily. Delivery was fast and via track and trace so very convenient. They've also written a lot of info on their website about each of the seeds – and when and how to grow them etc – which is super handy. (If you can't understand Dutch, they have an English site at bolster.eu) The info is really easy to navigate and they've listed plants by category – Leaf vegetables, Fruit vegetables, Legumes, Herbs, Flowers – and then with subcategories. A great extra service for us customers. Their seeds are great quality and really do grow better than others and thank goodness there's a company dedicated to GMO-free seeds. They are the go-to company if you want to start a Seed Bank. After all, we could all do with growing more of our own food, whether you have a garden or kitchen garden or balcony. It's easy, it's fun and it's rewarding and nothing beats eating something you have grown yourself and put love into. Their sprouting selection is also great and I've been munching on mine that I've grown with their hassle-free sprouting dishes. Sprouting isn't just for the kids! And it's amazing to grow something so fast that so nutritious. You can also these seeds are strong and organic unlike others. I also phoned up to ask a random question about one of the seeds and got straight through to a lovely helpful person – and an answer. It's great that those who work there are also passionate about growing.
26-08-2021

Pip, Amsterdam

8
"Prima zaden"
Prima zaden. Communicatie bezorgbedrijf kan beter.
24-08-2021

Bert Jansen, Enschede

10
"Uitstekend. Niets op aan te merken. . "
Mooie website. Uitgebreid advies. Goede zaden. Uitstekend service. Prima bezorging. Wat wil je nog meer. Oh ja en als het eenmaal groeit en bloeit dan smaakt het ook nog heerlijk.
24-08-2021

Dicky, Driebergen

10
"Prima afhandeling van de bestelling"
Zie bovenstaande opmerking. Niets aan toe te voegen!
23-08-2021

Kobie, Alkmaar

10
"Een uitstekend product snel geleverd en goed verpakt. "
Een uitstekend product snel geleverd en goed verpakt.
22-08-2021

Steve, Kloetinge

10
"Perfecte, snelle levering"
Snelle bestelling, snelle levering
21-08-2021

Wil, Alkmaar

10
"Zeer goed en snel"
Zondagavond pakket besteld en dinsdag morgen geleverd. Top.
21-08-2021

Joke, Kraaij-Melissant

9
"Mooi aanbod, snel, en een persoonlijke tintje! "
Het is fijn om te zien dat je een pakje ontvangt met een gezicht, van mensen met groene vingers, welke je persoonlijk aanspreken en bedanken voor je aankoop! Verder heel snelle service en een heel mooi aanbod en mooie website. Vond het 'nu zaaien' een heel handig menu om snel te zien wat voor aanbod er voor deze periode gezaaid kan worden.
21-08-2021

Aron, Ter Aar

7
"Prima producten via een prima website"
Bolster zaden heeft prima producten . Levering is snel en zorgvuldig verpakt. Sortiment zou mogen worden aangevuld met wat specialere soorten, wellicht in een speciaal segment en dan ook tegen een wat hogere prijs.
20-08-2021

Frank, Breda

10
"Uitstekende ervaring"
Over alles tevreden
20-08-2021

Wendy, Uden

8
"Keurig geregeld "
Ziet er goed uit. Verpakking had minder gekund vanuit oogpunt duurzaamheid
19-08-2021

Anja, Amerongen

10
"Pracht webshop"
Goede zaden, snelle levering
19-08-2021

Paul, Ruurlo

10
"Gewoon goed"
Snelle levering in minimale milieuvriendelijke verpakking die in de brievenbus past.
18-08-2021

Ans, Tilburg

10
"Perfect"
Perfect
18-08-2021

Paul, Oram

10
"goede spullen en goede levering"
alles helemaal in orde van website t/m levering en inhoud
17-08-2021

Martijn, Giesbeek

10
"Precies zoals beloofd"
Op de juiste tijd, op de juiste plaats
17-08-2021

Annie, Winterswijk

10
"Top!"
Goede service
17-08-2021

Linda, Heemstede

8
"Al jaren uitstekend."
Bestelgemak, vlotte levering. Enige minpuntje als je, eventueel door omstandigheden, wat aan de late kant ben, is een product nogal eens uitverkocht.
17-08-2021

TJM Sanders, Tilburg

10
"Snelle levering van elders niet te kopen zaden"
Vlotte levering en goede milieuverantwoorde verpakking van zaden die op dat moment bij plaatselijke leveranciers niet verkrijgbaar zijn, wrschlk vw seizoensgebonden voorraad?
17-08-2021

Hanneke, Arnhem

4
"Te laat geleverd"
Zojuist gezaaid, uiteindelijk na DRIE weken geleverd, geen idee waarom dhl oid een envelopje niet in de brievenbus kan stoppen, na diverse relefoontjes en mail verkeer door post.nl wel in de brievenbus gestopt. Hulde aan postnl. Dus wanneer je afgelegen woont moet je geen haast hebben.
16-08-2021

Marian, Echtenerbrug

10
"Snelle levering"
Goede kwaliteit van produkten en snelle levering. Doen wat de website belooft.
16-08-2021

Lidwien, Maarn

6
"goede uitleg."
ik heb een bedrijf en zou graag op rekening willen bestellen !!
16-08-2021

Auke Zuidema, Paesens

10
"Snelle levering"
Ik bestel al mijn zaden bij Bolster. Ze leveren snel en hebben een leuke variatie van verschillende zaden. En uiteraard allemaal biologisch.
14-08-2021

Mike, Druten

9
"Prima , niets op aan te merken"
Altijd goede ervaringen met de Bolster. Bestellingen goed, snel en ze hebben goede producten die bij mij passen.
14-08-2021

Hanneke, Ermelo

9
"Snele levering, goede kwaliteit."
In de catalogus is je gewenste product gemakkelijk te vinden en geeft voldoende informatie over het product. Bestellen gaat snel evenals de levering. de kwaliteit van het product is goed.
14-08-2021

Huib, Slagharen

10
"Nette snelle levering"
Goed assortiment en nette levering
14-08-2021

Bettina, Medemblik

10
"Prima service, snelle afhandeling, goede communicatie over levering."
Zie boven
14-08-2021

Trudi, Zeddam

10
"Prima zaden"
Meestal perfect resultaat, de weersomstandigheden buiten beschouwing gelaten.
13-08-2021

Wilma, Oostzaan

10
"Snel en goed geregeld met een persoonlijk tintje, leuk! "
Snel en goed geregeld met een persoonlijk tintje, leuk!
13-08-2021

Rudy, Heemskerk

10
"Ronduit zeer tevreden"
Xx
13-08-2021

Arend, Berlicum

10
"Snelle en nette levering "
Was geleverd binnen de aangegeven tijd, en ik was verbaasd over de hoeveelheid zaadjes per pakje. Ik had vrij veel besteld en kan voorlopig goed vooruit.
13-08-2021

Kim Vos, BEST

9
"Snelle afhandeling"
Een herfst gewas waar ik nooit van had gehoord (Tatsoy) al na één dag in huis. Is al gezaaid.
13-08-2021

Flip, Amersfoort

10
"Prima assortiment en service"
De bestellingen worden snel geleverd.
12-08-2021

Marja, Magny Lormes France

9
"ik hoop dat het gaat groeien"
Ik vind de maandelijkse aanbevelingen zeer nuttig. Extra informatie over het zaaien en groeien zijn voor mij als beginnend tuinier zeer nuttig!
12-08-2021

Erik, Nijmegen

10
"Goed"
Goede ervaring!!!
12-08-2021

Annick, Sluis

10
"Ruim assortiment bio zaden, nette levering"
Het pakketje werd bezorgd met biologisch afbreekbaar opvulmateriaal.
12-08-2021

Albert, Deventer

9
"Fijne snelle bezorging van goede en verantwoorde zaden."
Fijne snelle bezorging van goede en verantwoorde zaden.. niet allen de zaden verantwoord maar ook de verpakking. Een keer kreeg ik bij een samengesteld pakket wat andere zaden dan besteld. Bij navraag bleken die niet voorradig. Super sympathiek dat alternatief was meeverzonden. Even melden per maildat er iets veranderde was nog handiger geweest. Maar ook toen vriendelijke bejegening. Ik koop heel graag bij de bolste
11-08-2021

Carla, Amsterdam

10
"Fijne zaden!"
Binnen een week stonden paukslager en andere soorten sla, spinazie, snijbiet boven de grond! Top!
11-08-2021

Coby, Lelystad

10
"Super"
ecologisch/biologisch goed verpakt (hier houd ik van) en een snelle levering
10-08-2021

Karin, Voerendaal

9
"Fijn bedrijf, goede zaden."
Snelle levering en een uitgebreid en biologisch assortiment.
10-08-2021

Susan, Den haag

10
"Uitstekende zaden voor de biologische moestuin"
Al ongeveer 20 jaar bestel ik de biologische zaden bij de Bolster. En ben erg te spreken over het aanbod van de zaden voor onze moestuin. De levering van de bestelde zaden is altijd goed. In die 20 jaar nog nooit problemen met de bestelling en levering gehad. Kortom, ik blijf nog jaren klant bij de Bolster.
10-08-2021

Tj, Heikens

10
"Uitstekende zaden en informatieve website"
Goede zaden en assortiment. Zaai instructies en website zijn ook uitstekend en informatief.
10-08-2021

Lutger, Bilthoven

9
"Prima levering."
Goed verpakte levering, snel bezorgd. Zaad komt al op.
10-08-2021

Louise, NIEUWEGEIN

8
"Kreeg waarvoor ik betaald heb "
Kreeg waarvoor ik betaal heb.
09-08-2021

Fred, Den Haag

10
"Erg fijn "
Duidelijke website, goede prijzen en snelle service
09-08-2021

Julia, Den Haag

10
"Uitgebreid aanbod, snel en goed geleverd."
Sinds enige jaren bestel ik rond dezelfde tijd mijn zaden voor de volkstuin: groenten en bloemen. De website is uitgebreid en overzichtelijk, en de bezorging is prima en snel. Zolang ik de volkstuin heb zullen de zaden van De Bolster zijn.
09-08-2021

Ans, Amsterdam

10
"Snelle levering! "
Al jaren een goede ervaring. Ik ben zeer tevreden!
08-08-2021

Yvonne, Heeten

10
"Snelle service"
Prima service
07-08-2021

Jolien, Broek op Langedijk

10
"Geweldig en snel bezorg "
Ik moet de zaden zelf nog gaan uittesten. Maar wat ik zo zag ziet het er goed uit. Goed verpakt en sneller dan vermeld bezorgd.
07-08-2021

Roberta, Wilnis

10
"uitstekend"
Snelle service
05-08-2021

Noor de Lange, Assen

Bekijk de overige 11433 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11553 reviews
Kiyoh