BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 12227 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

8
"jarenlang goede ervaring"
Er ontbreekt winterprei en pootgoed. Verder alleen maar complimenten voor de kwaliteit van de zaden en behandeling van de bestellingen
gisteren

Fons, Bergen op Zoom

9
"Top!"
Overzichtelijke website. Duidelijke beschrijvingen. Snelle levering. En alles klopt.
gisteren

Bianca, Leusden

10
"Mooi aanbod en snelle levering."
Ik koop graag biologische zaden en die vind ik bij de Bolster. Mijn ervaring leert dat de zaden van goede kwaliteit zijn en ze worden snel geleverd.
gisteren

Marjan, Westzaan

10
"Snel, keurig en volledig bezorgd en netjes in biologisch verpakkingsmateriaal"
De bestelde producten waren keurig in biologisch materiaal verpakt en netjes en op tijd bezorgd.
gisteren

Niek Slooter, Zutphen

9
"uitstekend"
prima
gisteren

Els, Heiloo

6
"Snelle reactie"
Niet goedkoop maar wel goed, Jammer dat sommige groentezaden nog niet op voorraad zijn.
gisteren

Henk van Dam, ZEGVELD

8
"Supersnelle service, beperkt assortiment"
Ik miste dit jaar een aantal rassen, o.a. de sperzieboon Dior en de biet Burpees Golden. Verder vind ik het jammer om steeds meer F1 rassen te zien, iets wat wat mij betreft slecht past in de kernfilosofie van biologisch. Als tuinder weet ik wat ik kies, maar vele hobby moestuinders gaan op deze manier als vanzelf F1 rassen kweken, wat helemaal niet nodig is op hobbyschaal. Gelukkig heb ik een alternatief (Bingenheimer) maar ik juich het van harte toe als de Bolster meer zaadvaste en minder hybride rassen in het assortiment opneemt.
gisteren

Vivian, Huissen

7
"prima"
Als het een brievenbuspakketje kan zijn is dat het meest gemakkelijk, er zijn van die platte doosjes die door de brievenbus kunnen. is beter dabn een pakketje waar je voor thuis moet blijven. Soms doen jullie dat wel; maar de laatste x niet terwijl dat vlgns mij wel had gekund.Verder prima service;Top
gisteren

Anne, Nijmegen

9
"Ruime soortenkeuze biologisch in mooie verpakking"
Zowel oude rassen als nieuwe F1 hybriden waar uit te kiezen. Betrouwbaar. Goede info.
eergisteren

Reinoud, Rotterdam

8
"heel tevreden"
er is veel keuze aan zaden. Ik sta achter de doelstelling van De Bolster.
eergisteren

Janneke, De Rijp

9
"Super zaden"
Al jaren gebruik ik biologische zaden van De Bolster. Ik ben zeer tevreden en snelle levering.
eergisteren

L, T

10
"Duidelijke website en snelle levering! "
Erg fijn bedrijf was het kweek schaaltje vergeten werd er nog bij geleverd en los kunnen betalen! Super service!
eergisteren

Merel, Oterleek

10
"Mijn bestelling werd snel bezorgd"
Hele fijne duidelijke website met veel informatie over de groenten, kruiden en bloemen. Ook hele duidelijke info over wanneer zaaien. Ik ga zeker nog vaker bij de Bolster bestellen.
eergisteren

Dianne, Megchelen

10
"Goede service!"
Snelle levering, mooie producten! Ik ben er blij mee.
eergisteren

Joke, Amsterdam

9
"Hartstikke tevreden."
Zin in het zaaiseizoen!
22-01-2022

juul, chaam

7
"Een feestje"
Lekker snel geleverd, een feestje door de brievenbus. Jammer dat de bezorgkosten zo doortikken, anders zou ik echt vaker bestellen.
22-01-2022

Aszz, Nissewaard

10
"Geweldig"
Goede kwaliteit, en snelle verzending
22-01-2022

marian van velzen, Roelofarendsveen

10
"!!!!!! Goed!!!!!"
Verzending vlot en netjes. Ervaring kwaliteit zaden voorgaand jaar: prima.
22-01-2022

Willemien, Venray

9
"zeer positief"
correcte snelle levering
22-01-2022

Peter, Hoorn

10
"Uitstekend op alle fronten!"
Ik ben uitermate tevreden over de zaden, de verpakking en de snelle afhandeling van mijn bestselling. In 1 woord samengevat: Uitstekend op alle fronten! m.v.groet,
22-01-2022

Agnes, Zwolle

10
"Mooie site met veel Biologische keus."
Alles wat je aan groente en fruit kunt verzinnen verkopen ze hier volgens mij (wat zaaigoed betreft dan) De bestelling wordt heel snel geleverd,in mijn geval al de volgende dag.
22-01-2022

Jaap, Maartensdijk

10
"Snelle levering "
Veel soorten bio zaden die elk jaar weer voor een mooie opbrengst zorgen
22-01-2022

Gerben, LEEUWARDEN

10
"Perfect, goede prijzen, snel verzonden, bewuste verpakking "
Perfect, goede prijzen, snel verzonden, bewuste verpakking
22-01-2022

Rien, Harderwijk

10
"Zorgvuldige en verantwoordelijk dienstverlening"
Duidelijke website,. ondersteund met een mooie producten brochure. Makkelijk bestellen via website. Volgens afspraak bezorgd in verantwoorde verpakking. Biologische zaden.
22-01-2022

Jan, Oosterbeek

10
"Makkelijk, goed, snel."
Ik bestel al langer bij de Bolster en vind het fijn om dit duurzaam te kunnen doen. Soms koop ik ook Bokster zaden bij onze plaatselijke biowinkel Ekolander, die heeft ze ook. Wat daar niet is, bestel ik. Wat Bolster niet heeft, bestel ik ook biologisch bij anderen. U bent wel de eerste keuze, het meest vertrouwenswaard.
22-01-2022

Eva, Lelystad

10
"geweldig goed"
De mooie catalogus maakt je al enthousiast Snelle levering Mooie op maat verpakking, geen loze ruimte Jammer dat er al een paar soorten uitverkocht zijn, volgend jaar vroeger bestellen
21-01-2022

gerrit, glimmen

9
"Goed verzorgd "
Keurig verpakt, uitleg over het vulselmateriaal. Snel Online bestellen is oké
21-01-2022

Anniek Danen, Berlicum

10
"Heel fijn bedrijf"
Bij Bolster haal ik niet alleen mijn biologische zaden maar kom ik ook aan de kennis die ik nodig heb! Super fijn bedrijf en snel geleverd.
21-01-2022

Anne, Hilversum

10
"Ik ben zeer tevreden!"
-De snelle levering vind ik nog steeds een belevenis. Ik was gewend om o.a. bij Vreeken te bestellen. Zelfs bij een bestelling in 'dal'tijden duurde het lang voor ik de zaden had. Bovendien bleken dan sommige zaden niet aanwezig; die zouden nagestuurd worden. Ze waren al wel betaald. Die had ik dan ondertussen ook ergens anders veel sneller kunnen kopen. -Omdat we sinds 2 jaar ook bijen houden wil ik echt alleen maar biologisch zaad gebruiken. -Een andere reden is dat ik misschien ook voedsel/kruiden ga drogen in een droogmachine en daarvoor ook biologische producten nodig heb. -Ik vond het ook heel fijn om een catalogus te krijgen. Was een verrassing. Zo liep ik ook nog tegen producten aan die ik nog niet (goed) kende. En ik kijk er nog steeds zo nu en dan in. Leuk! -De afbreekbare korrels vind ik een goed initiatief! -De kartonnen verpakking bevalt mij prima. Kan ik blijvend gebruiken om groepen zaden in te bewaren. Kruiden bij kruiden, vrucht bij vrucht etc. - De link (knop) naar het 'nu zaaien' vind ik ook een prima idee. Ik moestuinier al jaren maar door op die knop te drukken heb ik nu voor het eerst spinazie 'winterreuzen' in de tuin en kas. Leuk toch? Niets dan lof dus. En ik blijf de gekleurde zakjes prachtig vinden! Ik word er blij van
21-01-2022

Gerda, Damminga

10
"Snelle levering van 100% biologisch en GMO-vrije zaden!"
Mooie kwalitatieve zaden, biologisch en GMO-vrij, dat vind ik belangrijk. Ook fijn dat het bij alle zaden op de website duidelijk is wanneer deze binnen/buiten te zaaien zijn van de verschillende variëteiten. Dat helpt bij het maken van een goed plan in de (moes)tuin.
21-01-2022

A, Harderwijk

8
"prima,eenvoudig bestellen online, betalen en de volgende dag in huis"
tevreden met de website en de levering, zoals het hoort dus.
21-01-2022

Bob, van der meer

10
"Nette, snelle levering! "
Nette levering in klein doosje.
21-01-2022

Jacqueline, Wenum Wiesel

10
"Uitstekend "
Snelle- zorgvuldig verpakte levering van bio-zaden. Zakjes met foto op voorkan, beknopte overzichtelijke zaai-aanbeveling op achterkant. Mooi vormgegeven. Zaden van uitstekende kwaliteit; al jaren met succes tot wasdom gekomen in mijn moestuin. Via website en prima klantenservice altijd meer relevante info te krijgen. Ook hun maandelijkse nieuwsbrief is een aanrader voor iedereen die zijn ❤️ heeft verpand aan het zelf kweken van groente, fruit, bloemen op biologische wijze. Voor mij is de Bolster hèt vertrouwde besteladres!
21-01-2022

Johanna, Smit

9
"Zoals ieder jaar klopte alles weer perfect."
Het kan niet beter.
21-01-2022

Ed van Wees, Veenendaal

9
"Prima goede zaden, productbeschrijving en verpakking en service. "
Ben niet geheel tevreden over de betoging door dpd. Ze hebben niet aangebeld en de pakket weer meegenomen en de volgende dag paste het opeens in de brievenbus( gepropt). Ik was gewoon thuis en het had ook bij de buren gemogen.
21-01-2022

Joline, Zwolle

8
"Biologisch zaad, mooi verpakt snel geleverd."
Het enige minpunt is dat er steeds minder zaad in de zakjes komt en dat de kiemkracht niet altijd even goed is.
21-01-2022

Nicol, Schoorl

10
"Snel verzonden "
Uitgebreid aanbod en snel verzonden in duurzaam verpakkingsmateriaal.
21-01-2022

Lianne, Groningen

10
"Goede producten. Vlot geregeld."
Geweldig
20-01-2022

Bert, Westerbeek

10
"Altijd prettig geholpen."
Niets op aan te merken. Verpakking top, prima levering. Snelle levering volstrekt onbelangrijk maar toch snel, wat niet relevant is. Mooie en overzichtelijke catalogus. Dus een 10.
20-01-2022

Jack Robert, Amersfoort

10
"Makkelijk bestellen en snel geleverd"
Prima. Extra info bij artikelen en bij algemenere onderwerpen.
20-01-2022

Anne, Almere

8
"Prima"
Vlotte levering, goede ervaring
20-01-2022

M, Gouda

10
"Prima"
De website is goed ingedeeld. Zoekfuctie werkt perfect. De omschrijvingen bij de producten zijn heel duidelijk. Bestellen en betalen verloopt goed. De bezorging liet niet lang op zich wachten. Goed verpakt, en fijn dat afbreekbare opvulmateriaal. Kortom: ik ben heel positief. En uit eerdere bestellingen weet ik ook dat de zaden van goede kwaliteit zijn dus we gaan weer lekker en gezond eten dit jaar.
20-01-2022

Trudy, Hoorn

9
"Prima, vertrouwd betrouwbaar"
Goede kwaliteit, duidelijke info
20-01-2022

H..Huisman, Castricum

10
"Top producten top service"
Bolster is al jarenlang mijn favoriete plek om zaden voor mijn tuin en moestuin te bestellen. Snelle en goede levering, goede verpakking, goede resultaten vanuit de zaden. Reden om elk jaar weer terug te komen voor nieuwe bestellingen.
20-01-2022

Frank, Breda

7
"Snelle levering in milieuvriendelijke verpakking"
Levering volgens verwachting. Tot mijn verrassing wel 2 grootverpakkingen, dat had wel wat duidelijker vermeld mogen worden. Vond ze al vrij prijzig.
19-01-2022

Mariëtte, Soest

10
"Kwaliteit en sevice!"
Zaden worden gesorteerd geleverd. Vindt het zelf heel prettig dat er informatie en nuttige tips staan op de site en in de gids staat. Goed bruikbaar in de praktijk.
19-01-2022

Nanja, Dedemsvaart

8
"Mijn ervaring is prima"
Alles wat ik wilde kon ik makkelijk vinden. De zaden werden vlot geleverd.
19-01-2022

Thea, Tolbert

9
"Prima"
Prima ervaring.ook nog een keer ergens over gebeld en dit is prima afgehandeld.ik was ook niet anders gewend.bedankt.
19-01-2022

Trudy Sartor, Den Haag

7
"Goede service snelle bezorging"
Tip: Laat vooraf weten of het een brievenbuspakket is zodat men niet thuis hoeft te blijven..
19-01-2022

Ingeborg de Groot, MAARN

7
"Overzichtelijk en duidelijk"
Overzichtelijk en duidelijkEn een groot Assortiment en snel geleverd
19-01-2022

guzi, Arnhem

10
"Groot assortiment & snelle afhandeling"
De website geeft duidelijk aan wanneer er nieuwe voorraad verwacht wordt: dit is prettig winkelen! Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent. De winkelwagen was snel afgerekend (quantum korting was ook een leuke verrassing). Postpakket was ook goed verzorgd. Nu ben ik aan de beurt om de zaadjes een vruchtbare grond en aandacht te geven...;-) . Ik zie uit naar de lente.
19-01-2022

Anita, Hapert

10
"Top bedrijf, goed assortiment en snel geleverd."
Top bedrijf, goed assortiment en snel geleverd.
19-01-2022

Tom, Almere

10
"Snelle, complete en zorgvuldige levering"
Prima
19-01-2022

Christianne, Heesch

10
"Mooie website met goede biologische zaden en meer"
Een fijne bron voor allerlei biologische zaden en accessoires om zelf aan de slag te gaan met de biologische moestuin.
18-01-2022

Janneke, Amsterdam

9
"snel en goed"
De bestelling werd goed en snel ontvangen
18-01-2022

Kees Huijbregts, Amersfoort

10
"Eerlijke biologische zaden"
Al jaren een betrouwbare bron van zaden. Website wat omslachtig, veel heen en weer klkken. Dingen verdwijnen weer uit winkelwagen als je niet meteen in een sessie besteld. Aldus heb ik 3x alles bij elkaar moeten zoeken.
18-01-2022

Wijnand, Dieren

9
"fijn dat jullie er zijn!"
Prima. Mooie nieuwe website. Gebruikersvriendelijk. Misschien nog een idee om bij een productsoort, zoals 'sla', alle varianten te rubriceren tot makkelijk naar moeilijk te laten groeien en de voordelen, nadelen (slakken of ziekten etc) te noemen.
18-01-2022

A.P., Heerde

10
"goed zaad, snelle en correcte afhandeling"
goed zaad, snelle en correcte levering
18-01-2022

hans schiere, WITTE PAARDEN

9
"Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt"
Bij Bolster zal ik zeker en vast vaker gaan bestellen.
18-01-2022

Mark, Klimmen

9
"Snelle levering van de zaden"
Heldere website om een bestelling te doen en grote keuze. Zaden snel bezorgd.
18-01-2022

Herman Doornebal, Noordwijkerhout

9
"Vlotte correcte afhandeling van de bestelling"
zie hierboven
18-01-2022

hans, 2641 SE Pijnacker

10
"Mooie zaden, duurzame verpakking en snelle levering!"
Erg blij met de producten van Bolster.
18-01-2022

Jolanda, Voorhout

10
"Snelle bezorging, goede zaden"
Bij de Bolster weet je dat je je bestelling altijd supersnel binnen hebt (in tegenstelling tot andere zadenwebshops) en alles is biologisch, dat vind ik een heel groot pluspunt.
18-01-2022

Brenda, Berg en dal

8
"Bezorging is prima en vlot"
Voor biologische zaden is er voldoende keus.
18-01-2022

Joukje, Tijnje

9
"Snelle levering van uitstekende zaden"
Zaden in het weekend besteld, dinsdag daarop in huis. Zaden ( 100 % % biologisch ) gemakkelijk te bestellen via overzichtelijke website.
18-01-2022

Wessel, Alphen aan den Rijn

10
"Goed"
Beste medewerkers, Ik zou het ook fijn vinden als er op het zakje achterop ook staat wanneer je het kan voor zaaien in de kas.
18-01-2022

Nicolien, KIEL-WINDEWEER

10
"Prima service met een snelle levering."
Er is een ruim aanbod van zaden beschikbaar. Daarbij is er genoeg informatie met betrekking tot het gebruik van de zaden. Fijn om te zien dat de verpakking recyclebaar is.
18-01-2022

Mark, Rijswijk

10
"Goede biologische zaadjes "
Ik bestel hier al langer. Snelle levering en goede kiemkracht. Ik ben heel tevreden!
18-01-2022

Shirley, Budel-Dorplein

10
"zeer tevreden"
Fijne en duidelijke website, vriendelijke communicatie, producten zijn mooi verpakt en goed aangekomen.
18-01-2022

Sigrid, 's Hertogenbosch

10
"Snelle levering"
Zeer duidelijke catalogus
18-01-2022

Wilke, Hemmen

8
"Top!"
Makkelijke website snelle service. Zeer goede kwaliteit zaden. Milieuvriendelijke verpakking.
18-01-2022

Koerhuis, Raalte

9
"Supersnelle levering"
Fijn dat het alles biologisch is en de leveringen zijn top. De verpakking mag van mij wel wat soberde
18-01-2022

Anita, Oldeberkoop

8
"Kwaliteit betrouwbaar"
Prima
17-01-2022

Patrick, Oosterhout

10
"Prima! "
Goed verpakt en snel geleverd!
17-01-2022

Maureen, Bussum

10
"Elk jaar weer een tuinfeestje"
Al ruim 20 jaar gebruiken wij de zaden van de Bolster voor onze moestuin. Elk jaar vele terugkeerders, maar ook nieuwe groentes die we uitproberen. De zaden kiemen goed, de informatie op de website is helder. We zijn een zeer tevreden klant.
17-01-2022

Lilian, Ruurlo

10
"top"
altijd snelle levering, goede kwaliteit
17-01-2022

Femmes, Bladel

10
"Uitgebreid assortiment en snelle afhandeling van bestelling"
Al eind vorig jaar de catalogis ontvangen en een snelle levering van het bestelde. Ook steeds meer keus.
17-01-2022

Obbo Been, Oldekerk

8
"Heel prettig om zaden bij jullie te bestellen"
Razendsnelle bezorging, zeer correct verpakt, goede prijs/kwaliteit verhouding (zeker vergeleken met de prijzen voor zaden in Frankrijk) Jammer dat jullie voor alleen en sky high hoge prijs naar France verzenden. Ik ben vaste klant en zal dat blijven. Met vriendelijke groeten, Hermie Monste
17-01-2022

Hermie, Le Venteuil, Biollet, France

7
"Is al jaren goed"
Levering zonder auto, biologische zaden, dat is genoeg
17-01-2022

Annemarie, Klijnsmit

10
"Ik ben al jaren zeer tevreden!!!!"
Goede zaden en snelle levering!
17-01-2022

Yvonne, Heeten

10
"oh, oh."
goed
16-01-2022

Jan Mul, Mook

7
"Prima levering"
Ik hoop dat jullie ook gebruik maken van herverpakkingen. Dit omdat er niet steeds nieuwe dozen gemaakt hoeft te worden van levering van spullen.
16-01-2022

R.A. Bonder, SMILDE

10
"Biologische zaden!"
Wel jammer dat bij de bestelling in december nog niet alles voorradig was, waardoor de postbode twee keer ingeschakeld moest worden
16-01-2022

Mir, Doetinchem

10
"Snelle levering "
Snelle levering van wat ik besteld had. Keurig verpakt..
16-01-2022

Sigrid, Noordwijk

8
"Fijne webshop, nette levering."
De webshop is overzichtelijk, dus bestellen gaar simpel. Fijn dat er een uitleg staat bij de producten. Zou wat mij betreft meer info bij staan voor de beginnende moestuinierder. Levering ging snel en netjes.
16-01-2022

Miranda, Boxtel

10
"Prima geregeld"
Snelle levering in ‘groene’ verpakking (opvulmateriaal dat in de groene container kan)
15-01-2022

Saffron, Amersfoort

10
"Prima afhandeling"
Al jaren tevreden
15-01-2022

Hans, Vught

10
"Super!"
Keurige, snelle levering. Alle zaden zijn nog jaren te bewaren door lange houdbaarheidsdatum. Biologisch afbreekbare vulmiddelen maakt het helemaal af! Zeer tevreden
15-01-2022

Margreet Vorenkamp, Duiven

10
"Fijne service en prima kwaliteit van producten"
Ik bestel een paar jaar zaden bij de Bolster. Heel fijn dat alles biologisch is. Makkelijke manier om te bestellen en veel informatie op de website. Service is snel. Eén keer iets geweest met een bestelling wat niet helemaal goed is gegaan, gebeld en werd meteen opgepakt om op te lossen. Zeer tevreden over de manier waarop je als klant behandeld wordt.
15-01-2022

Maaike, Utrecht

9
"Op tijd en in een duurzame verpakking"
Op tijd en in een mooie duurzame verpakking
15-01-2022

Harry, Velp

9
"Top"
Zaden geven altijd een prima opbrengst, snelle afhandeling en bestellen zonder een mailbox vol mails
15-01-2022

Natasja, Zaandam

9
"Uitgebreide keuze, soepele bestelmethode "
Geen 10 omdat je altijd moet blijven streven naar beter anders slaap je in!
15-01-2022

Mark, EINDHOVEN

10
"helemaal naar wens!"
kwaliteit, snel, goed verpakt , prima informatie. Dank jullie wel voor jullie liefdevolle werk
15-01-2022

Marion, Oosterend

9
"Prima service"
Er was een kiemschaaltje gebroken aangekomen, heb dit telefonisch gemeld en na 3 dagen had ik een nieuw schaaltje in mijn bezit! Prima service!
15-01-2022

Dolly, Alkmaar

10
"Mooi aanbod en top service!"
Groot aanbod aan zaad welke allemaal kwalitatief top zijn. Mooie catalogus ontvangen met heldere omschrijving en ook ideaal dat je op de website kunt zien wat je kunt zaaien per maand.
15-01-2022

Eva, Rotterdam

9
"Prima service en producten"
Vlotte levering
15-01-2022

Feike, Dronten

9
"Zaden van zeer goede kwaliteit "
De zaden zijn van zeer goede kwaliteit. De ontkieming ging enorm snel en bij mijn weten ontkiemden alle zaden, dat is heel goed. Een verbeterpuntje vind ik de communicatie over de verzending. Verder heel tevreden!
15-01-2022

Floortje, Bilthoven

10
"Prima!"
Bestelling werd keurig verpakt geleverd, fijn dat het opvulmateriaal recyclebaar is.
15-01-2022

Leonie, Amsterdam

10
"Snel geleverd, goede kwaliteit"
Snel geleverd, goede kwaliteit
15-01-2022

Annika, Den Haag

8
"Goede snelle levering."
Tevreden. De website is overzichtelijk en de bestelling wordt snel geleverd.
15-01-2022

Charlie, Zoetermeer

10
"Snel en goed verzorgde verzending."
Aanbod van biologische zaden is uitgebreid en de bestellingen worden goed verzorgd.
15-01-2022

Margo, Haarzuilens

10
"Héérlijke eerlijke producten"
Altijd fijn om bij de Bolster bestelling te plaatsen
15-01-2022

Hannie Borsetti, 's-Hertogenbosch

7
"ok"
ok
14-01-2022

Roel, Ede

10
"Goede kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt!"
Zaden besteld en deze werden snel geleverd. Het was goed verpakt en opgevuld met milieuvriendelijk materiaal. Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen en goede service!
14-01-2022

Petra, Zevenaar

10
"Mooie producten, snelle levering"
Heel tevreden met mijn kiemschaal en bijbehorende zaden! Het resultaat zijn heerlijke en gezonde kiemgroenten. Alles werd snel geleverd. Ook goede klantenservice, mijn kiemschaal was beschadigd, kreeg een nieuwe.
14-01-2022

Merel, Haarlem

10
"prima"
snelle levering, ook heel goed dat er geen plastic bij de verpakking zit
14-01-2022

Annet, Sint-Maartensdijk

8
"De bestelde zaden zijn supersnel geleverd. "
De eerste ervaring is positief. De pompoen Zappalito is volgens mij een ronde courgette die je vroegrijp (grote tennisbal) plukt en komt oorspronkelijk uit Argentinië! Ben benieuwd of die het goed gaat doen.
14-01-2022

Dick, CASTRICUM

10
"Makkelijk bestellen en snel bezorgd "
Via de website gemakkelijk bestellen en de zaden zijn er heel snel.
14-01-2022

Petra, Utrecht

6
"Bestelling prima, alleen bezorging slecht! "
Goede kwaliteit zaden, mooie website website en goed contact met klantenservice. Alleen bezorging door DPD , duurde lang en verkeerd bezorgd. Dit was het tweede jaar dat de bezorging mg niet goed ging .
14-01-2022

Linda v Dam, Wijk bij Duurstede

10
"Top bedrijf snelle levering "
Goeie duidelijke site, ik zou alleen graag sommige zakjes voor particulier iets kleiner hebben
13-01-2022

Hilly, Neede

10
"Snelle levering en uitstekend zaalgoed."
Ik gebruik al enige jaren het zaaigoed van de Bolster en tot nog toe heb ik uitstekende oogsten gehad.
13-01-2022

J.S. de Goeij, Maasdam

8
"Uitstekend verpakt en snel ontvangen"
Vertrouwd adres om mijn zaden te bestellen. Uitgebreide keuze!
13-01-2022

René, Wedde

10
"Overzichtelijk en snel"
..
13-01-2022

Kalinka, Marknesse

10
"Duidelijk, snel, compleet, juiste prijs"
Duidelijke product omschrijvingen, snelle levering , compleet assortiment en juiste prijs
12-01-2022

Freek, Oosterwijk

9
"Ik ben zeer tevreden"
Ik heb al jaren goede ervaringen met jullie zaden en de website is ok.
12-01-2022

Peter Bloemendal, KOOTWIJK

10
"Happiness"
Van mijn bestelling bij de Bolster word ik erg happy. Er zijn meer bedrijven die biologisch zaad verkopen maar De Bolster verkoopt alléén maar biologisch zaad en verwerkelijkt daarmee de ecologische transitie beter. Bovendien is de verpakking milieuvriendelijk, dat is werkelijk heel uitzonderlijk. IN deze lastige tijd waarin we op internetbestellingen zijn aangewezen, loopt het huis vol met kartonnen dozen en plastic vulmiddelen, treurig. Dat heeft de Bolster dus ook echt prima voor elkaar. Daar betalen we desnoods dan graag ietsjepietsje meer voor.
12-01-2022

annemiek padt, Utrecht

7
"ambivalent"
+ snelle levering. + uitgebreide beschrijving van de producten. + breed aanbod - duurder dan andere leverancier van biologische zaden. - steeds meer F1 zaden, die niet zaadvast zijn. - geen aardappels, zodat ik die nog altijd ergens anders moet bestellen
12-01-2022

Ingrid Nauta, Olst

9
"Snel geregeld"
De bestelling was snel thuisbezorgt. Over de zaden kan ik nog niet zeggen. Die moeten zijn werk nog gaan doen.
12-01-2022

Reina Hes, Makkinga

9
"Snelle levering met leuke infoboekjes erbij."
Na de bestelling kreeg ik het pakket snel binnen. Er staan veel leuke tips en adviezen in. Ook het kinderboek bevat leuke proefjes.
12-01-2022

Chantal, Harmelen

10
"supersnelle levering"
vandaag besteld, morgen in huis is van toepassing. Daarnaast zijn het goede producten. fijn bedrijf.
12-01-2022

sjanet, Zoeterwoude

Bekijk de overige 12107 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 12227 reviews
Kiyoh