BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 13563 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Goed"
Goed
21-09-2022

H, Hoorn

10
"Op tijd, goede verpakking, "
Ik heb maar een piepklein tuintje. En twee grote bomen. Geen plek voor groenten. Anders…..kwam ik zeker vaker bij jullie uit. Succes met het bedrijf.
19-09-2022

Marion, Nijmegen

10
"Top bedrijf"
Goede omschrijving van de zaden, snelle levering.
19-09-2022

Monique ter Hoeven, Oldenzaal

10
"Prima!"
Ik bestel zaden online als ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Krijg deze altijd netjes geleverd op tijd
19-09-2022

Annette, Nijmegen

7
"Op tijd geleverd"
Goed
19-09-2022

Jap, Smits

9
"Geweldig zaad "
Goede producten, snelle levering en professioneel advies
19-09-2022

Claar, Langbroek

9
"Heel goed"
Prima
19-09-2022

Marian, Egchel

10
"Groeit goed! "
Het was fijn geweest als er iets meer beschrijving bij had gezeten over de aanpak. Hoeveel zaadjes gebruik je op het kiemschaaltje. (eetlepel, theelepel) Hoe oogst je de kiemen het beste? Hoe lang kan het geheel doorgroeien?
18-09-2022

Willeke, Nijmegen

10
"Prima service"
On line selectie van de zaden in zeer overzichtelijke groepen, met uitleg over zaaitijd, is top. Ook verdere afhandeling en vlotte bezorging: top
18-09-2022

otto plantema, nederweert

10
"Betrouwbaar en biologisch"
Jullie leveren altijd, daarbij vind ik het belangrijk om biologische zaden en planten te kopen ivm de bedreiging van onze biodiversiteit.
17-09-2022

Marit, Utrecht

10
"Keurig verpakt "
Mijn bestelling was niet helemaal compleet bezorgd, maar na contact keurig opgelost. Op een nette manier geholpen.
17-09-2022

Monique, Heukelum

9
"Eerlijke webshop"
Meestal in biologische winkel gekocht in de buurt,(dankzij een tip van iemand op de volkstuin die het zaad jullie adviseerde) Maar dit is handig,weet je dat het meeste voorradig is
16-09-2022

A.Disveld, Lingewaard

10
"Prima"
Prima
15-09-2022

mira, scherpenzeel

9
"snel en correct geleverd"
ik heb altijd goede zaden van de bolste
15-09-2022

henk, cuijk

10
"Vlot en duurzaam"
Vlotte levering. Geen onnodig grote verpakking, maar zo door de brievenbus. Veel informatie over deze zaden is op de website te vinden. Met goede tips en adviezen. De eerste zaailingen komen al boven. Herftoogst.
15-09-2022

Jose, Biest

10
"Prima!"
Zo verwacht ik het van een levering. Helemaal prima!
15-09-2022

Elisabeth De Rooij, Doorn

8
"Fijne website, snelle levering"
Fijne website, snelle levering
14-09-2022

Henk, Arnhem

9
"Snelle levering "
Zaden nog niet uitgeprobeerd
14-09-2022

Nathalie, Rotterdam

10
"Goede zaden, snel bezorgd"
Ruim assortiment. Snelle bezorging.
14-09-2022

Ina, Wijnjewoude

10
"Super "
Snel en netjes verzonden.
14-09-2022

Laura, Rotterdam

10
"Goede service communicatie en zaad"
Tja, tis altijd fijn bij jullie zaad te bestellen Betrouwbaar en goed
14-09-2022

Jack vonk, Wolvega

10
"Top"
Veel keus, snel geleverd, veel informatie te vinden over hoe te zaaien, biologisch. Verpakkingsmateriaal afbreekbaar. Aanrader!
14-09-2022

Annemarie, Dedemsvaart

10
"Top"
Snelle verzending, prima verpakking
14-09-2022

Marie-Jose, Landsmeer

8
"Helemaal tervreden "
Snelle levering en ik vroeg verzenden als brievenbus pakket en zo werd het ook verzonden dus helemaal toppie
14-09-2022

Cynthia, Rotterdam

10
"Prima ervaring"
Vlotte bezorging, ruime keuze in biologische zaden
13-09-2022

Marjolijn, Arnhem k

10
"Koop hier je biologische zaden, geen GMO"
Koop nergens anders meer zaden! De Bolster verkoopt pure biologische gezonde zaden, dus zij verdienen onze klandizie. Hiermee steun je biologische zaden en voorkom je verspreiding van genetisch gemanipuleerde zaden. Google vooral op Monsanto om meer te weten hierover.
13-09-2022

Yas, Huizen

9
"Altijd goed product en snel bezorgd"
Er is nog nooit is verkeerd gegaan en ik bestel al jarenlang
13-09-2022

Dagmar, Amsterdam

10
"De levering was snel, en duurzaam!"
Na 3 dagen (het weekend inbegrepen) was de bestelling binnen op mijn woonadres. Prima!
13-09-2022

Odulf, Zutphen

10
"Snel en netjes"
De zaden zijn vers en kiemen gelijk erg tevreden
13-09-2022

Re, HHWAARD

10
"super tevreden"
erg goede online winkel en extreem goede kwaliteit zaad.
13-09-2022

Cris, esch

9
"Snelheid, service alles perfect"
Zeer tevreden
13-09-2022

Kendres, Arnhem

9
"Prima!"
Goede zaden, levering op tijd, word goed op de hoogte gehouden
12-09-2022

Janneke, Almere

8
"Snelle levering"
Uitstekend
12-09-2022

Nico, LIMMEN

9
"Nice seeds, fast service"
Like above. You doing a good job.
11-09-2022

Paul, Amsterdam

9
"Goede zaden en snelle levering"
Prima zaden die goed kiemen, een mooie en ondersteunende nieuwsbrief geven je als teler veel houvast.
10-09-2022

Wil, Epe

8
"Zeer snelle afhandeling, correcte verpakking"
Gewoon prima. Erg goede verpakking/verzending
10-09-2022

Iris, de Leeuw

10
"Snel geleverd, goed aanbod"
Fijne website met mooi aanbod. De levering was snel. Ik heb de zaden nog niet gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen.
10-09-2022

Irene, Overveen

10
"Goede zaden"
Ik bestel al jaren bij de bolster. Goede zaden met goede kiemkracht en snelle levering.
10-09-2022

Shirley, Budel-Dorplein

10
"Kwaliteit snel geleverd "
Duidelijke en goede informatie op de website, heldere indeling. Bestelproces was eenvoudig en verliep vlekkeloos. Geheel in de biologische geest was de verpakking plasticvrij en compact. De zaden zijn wel vrij duur, maar dat is helaas altijd het geval met biologische producten.
10-09-2022

Irene, Arnhem

10
"Levering en service zijn goed"
Vrijwel alle zaden kiemen en geven mooie en smaakvolle gewassen
10-09-2022

Marlou Tillie, Beilen

9
"Prima kwaliteit zaden, lerende tuinier"
De zaden die de Bolster levert zijn van een goede kwaliteit. De meeste zaden komen op een geven resultaat. Waar het some niet goed gaat, heeft met mijn onervarenheid van tuinieren te maken. Althans, hier in het warme Griekenland moet ik me volledig opnieuw instellen op wat en wanneer te zaaien. Langzaamaan lukt dat steeds beter met hulp van lokale tuinierders.
10-09-2022

Will van den Heuvel-Kastelijn, Methoni

10
"Simpel, snel, helder, goed"
Heldere site, simpel te bestellen, snel geleverd, goed product
09-09-2022

Henriette, Utrecht

8
"Snel en goed, maar waarom niet per post?"
Niks mis met de snelheid van levering, de verpakking en de kiemkracht van de bestelde zaadjes (ze komen al op). Maar waarom wordt een bestelling die makkelijk door de brievenbus had gekund bezorgd met een koeriersdienst?? Van een handel in biologische zaden had ik dit niet verwacht of gehoopt.
08-09-2022

A, Amsterdam

9
"Duidelijke website, goede uitleg, snelle levering"
Overzichtelijk, goede beschrijving van hoe zaden moeten worden gezaaid en alle details die nodig zijn. Levering altijd binnen een paar dagen en zeer goed verpakt.
08-09-2022

Dolly, Alkmaar

10
"Gewoon goed "
Snelle levering van de bestelde artikelen.
08-09-2022

Moestuin Uytwijck, Hilversum

7
"Snelle bezorging"
Fantastische producten en snelle bezorging. Heb nog wel moeite met het kiemschaaltje: dus een filmpje over hoe je het moet gebruiken (met name hoeveelheid zaad op het rvs gaasje en hoe je goed het waterniveau kan bereiken want bij mij is het net te veel, of net te weinig. Verder een geweldige winkel met super mooie producten. Daar wordt je gezonder van :)
07-09-2022

Liz, Hoofddorp

6
"Hoge verzendkosten "
Blij met de zaden die ik besteld heb, maar heel raar dat twee zakjes zaad bezorgd moeten worden door de pakketbezorger.
06-09-2022

Anje, Zeist

10
"Uitstekende service"
Top zaden via de Bolster!
05-09-2022

Marianne, Oldenzaal

10
"Meer Bolster meer toekomst! "
Ik ben al jarenlang tevreden met de zaden en service van De Bolster en beveel die aan anderen.
04-09-2022

Dolly van Eerde, Rotterdam

10
"Altijd duidelijk, correct en kwaliteit"
Fijn om een betrouwbaar adres te hebben om zaden te bestellen.
03-09-2022

Rob, Alvite, Portugal

10
"Snelle levering ! "
Snelle levering g ! Goede bestel site… Alleen jammer dat de pakketdienst het pakje onbeheerd op de brievenbus achterliet!!! Hâte was voor een behoorlijk bedrag !
02-09-2022

Joyce, MAARSSEN

10
"Prima "
In goede orde ontvangen, net gezaaid, resultaat nog even afwachten dus
02-09-2022

Tanja, Fijnaart

10
"Aanrader!"
Bezorging zoals toegezegd en per email aangekondigd, verpakking stevig en precies passend zonder opvulling. Zaden kiemkrachtig tot in 2025! De raapstelen kwamen na 2 dagen al op! Bijzonder toch, bij de huidige dagtemperatuur van 25⁰C.
02-09-2022

Margo, Almere

10
"Goede en snelle levering"
Voldoet aan verwachting. Prettig dat je biologisch is.
02-09-2022

Niels, Oldenzaal

10
"Goede zaden en een goede service"
De zaden zijn vers en hebben een sterk groeikracht. Breed assortiment. De service is goed, ik heb nooit een probleem gehad. Ik krijg de zaden per post na 2 of 3 dagen.
02-09-2022

Adrien, Nederland

9
"prima"
Alles is heel goed verlopen, precies zoals dat eigenlijk ook hoort.
01-09-2022

Lenneke Scholte, Lioessens

9
"De Bolster helpt mij van mijn tuin een succes te maken."
Zowel de gids, als de zaden en de communicatie en afhandelen van mijn bestellingen zijn prima. Een enkele keer komt het voor dat een gewas niet doet wat ik verwacht had. Dat kan veel verschillende oorzaken hebben. Het is daarom fijn om ook de nieuwsbrief te ontvangen en de tips ter harte te nemen.
01-09-2022

Nellie, Den Ham

8
"Goed"
Veel keus voor biologisch en GMO vrij! Levering volgens aangegeven levertijd! Geen 5sterren ivm stukke doos door koerier. Awel alles onbeschadigd ontvangen. Eerste wintergroenten al geplant en die komen al op, nu nog wachten tot het nieuwe groei seizoen!
01-09-2022

N., B.

10
"Perfect"
De Bolster levert snel en de kwaliteit van de zaden is prima.
31-08-2022

Miriam, Eerbeek

10
"Prima"
Keuze gemaakt. Pagina en bestellen helder. Bezorging perfect.
30-08-2022

M.T. Claassen., Horst

10
"Perfect"
Alles vlot gekregen, met nog iets extra's
30-08-2022

Joke Garritsen, Diepenheim

10
"altijd hoge kwaliteit! "
Zeer goede zaden en assortiment! De bezorging was bijna té snel, had van mij trager gemogen om de bezorgers niet te hard te laten werken. Verder ben ik al jarenlang klant en altijd heel tevreden!
30-08-2022

Renetta, Amsterdam

10
"goed"
goed
30-08-2022

Roland de Boer, Epaignes

10
"Top producten"
Zaden doen het goed en geven geweldig resultaat
27-08-2022

Emile, Culemborg

10
"Super netjes afgehandeld"
Zaden besteld en netjes geinformeerd over de bestelling en bezorging
27-08-2022

Jenny, Wijchen

10
"Makkelijk bestellen"
De website legt voldoendeuit om een goede keuze te kunnen maken, maar niet teveel info waardoor je afhaakt. Alleen bloeien op maand selectie in de filters zou het helemaal compleet maken.
27-08-2022

Frederike, Steenbergen

10
"Soms klopt het gewoon allemaal. Zoals bij De Bolster."
Mooi assortiment. Respect voor de natuur. Snel geleverd. Prettige uitstraling. Wat wil je nog meer?
26-08-2022

Paul, Emmen

10
"Super goed "
Gemakkelijk om te bestellen. Volgens afspraak bezorgd in goed doosje met een verantwoordelijke vulling tegen beschadiging. Kon investeren groene afval container. Supe
25-08-2022

Jetske, Nijland

10
"Goede zaden en snelle levering"
Ruime keuze met een goede beschrijving op de website
24-08-2022

rooz, Meerkerk

9
"Snelle en correcte levering!"
Veel keuze uit zaden, altijd leverbaar. Snelle levering, dat is ook erg fijn.
24-08-2022

Marleen Bravenboer, Rotterdam

10
"Heel positief!"
De duidelijke info over op de website heeft me geholpen een goede keuze te maken. Tevens een fijn werkende bestelsite. Snelle verzending. Traject goed te volgen. Mooi verzorgd pakket. Recyclebare vulling is top!
23-08-2022

Ineke, Belfeld

10
"Prima!"
Snelle service.
23-08-2022

Anne, Breda

10
"Fantastisch "
Echt een fantastische website met een grote hoeveelheid keuze aan biologische zaden. En snelle verzending.
23-08-2022

Renate, Oostvoorne

10
"Biologische en GMO-vrije zaden via snelle verzending "
Ik heb nu voor de derde keer zaden besteld want met de te verwachte voedselcrisis is het belangrijk meer zelfvoorzienend te worden. Aangezien ik graag goede voedingsstoffen uit mijn groenten wil halen, kies ik voor biologische en GMOvrije zaden. Ze zijn een paar jaar houdbaar, dus ik kan met een voorraadje vooruit. Als er ooit een tijd was dat het belangrijk is voor je eigen voedsel te zorgen, is het de komende tijd....En dan zijn zaden van de Bolster een aanrader.
22-08-2022

Colinda, Woudrichem

10
"Prima service"
Verantwoorde producten
21-08-2022

Carin, Kolhorn

10
"Een vertrouwd gevoel"
Snelle levering, goed verpakt. Wel had ik een kaartje verwacht bij het zaad met een foto van het eindresultaat van het zaad en een korte uitleg over de periode waarin het gezaaid en geoogst kan worden. Natuurlijk staat dit op jullie website, maar als je dit zaad bewaart is het praktisch om te weten en te zien waarvoor het bestemd is.
21-08-2022

Jan Zijlstra, Castricum

10
"Heel goed "
Prima service en netjes verpakt
21-08-2022

Gea Jeurissen, 5469 TD Erp

10
"Duidelijke website en snelle levering"
De beste leverancier met het meest uitgebreide aanbod en daarbij goede informatie over het zaaigoed (goed !)
20-08-2022

Door vd Borst, Hilversum

10
"Goede kwaliteit en service "
Goede kwaliteit en service!
20-08-2022

Annie, Rhoon

9
"prima"
mooi produkt
20-08-2022

willem amerika, BUNNE

10
"De Bolster maakt happy faces "
Snel en professioneel! Wil je bio zaden dan is de Bolster het juiste adres. De eerste sla steekt zijn hoofd alweer uit de grond, love it!
20-08-2022

Rens, Amsterdam

10
"Top service"
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb vakkundig advies gekregen over het soort groenbemesters dat nodig was voor de soort grond van mijn terrein.
19-08-2022

Sonja, Helmond

10
"Prima webshop"
Kocht altijd al zaden , her en der, bij bijv natuurvoedingwinkels, bio kwekerij etc. Nu toch maar een complete bestelling gedaan. Was erg prettig, overzichtelijk ook. Wat ik miste is de ui tyleg over F1. Als ik dat eerder had geweten dan had ik mss eerder geen F1-zaden gekocht.
19-08-2022

Marjan, Meeden

10
"Mooi assortiment, goed verpakt"
Bolster zaden zijn bio en van goede kwaliteit, dat vind ik het belangrijkste. Maar verder ben ik ook erg tevreden over de heldere info, de ruime hoeveelheid die je per verpakking krijgt, de milieu-bewuste verpakking voor het verzenden en de verzending zelf. Ik ben blije en vaste klant!
18-08-2022

Esther, Uitwijk

9
"Wederom een prima ervaring"
Prima afhandeling van bestelling. Alleen jammer voor extra dag levering: na overdracht aan vervoerder duurt het een extra dag voordat pakket wordt afgeleverd.
17-08-2022

B., G

10
"Good qualiteit zaden"
I love that you can get a list of seeds by month on the site as that helps me with planning.
17-08-2022

Joyce, Amsterdam

10
"Leuke site, goede service"
Ik heb het kinderboek moestuinen gekocht voor mijn kleinkinderen. Hoop ze zo de liefde voor de natuur mee te geven.
16-08-2022

Babs, Boxtel

10
"Kwaliteit, makkelijk besteld, overzichtelijke site, betaalbaar. Amen"
Niks aan veranderen. Superblij mee!
16-08-2022

Katerina Antonio Chalkiadakis, Oudega sudwest-fryslan

10
"Zorgvuldige en snelle afhandeling."
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie, ,compact verzonden.
16-08-2022

Aafke, Zwolle

9
"Mijn eerste tuinier-ervaring begonnen"
Zaden 2 dagen geleden geplant (cherry belle) Zijn allemaal prachtig in de kiem op het moment! Spinazie reuzenblad buiten aan het uitproberen :) ben benieuwd! Blij dat het geen GMO zaadjes zijn. Back to nature.
16-08-2022

Michael, Wijk aan Zee

10
"De Bolster is geweldig en uitstekende kwaliteit "
ben blij dat de Bolster er is, al jaren een bedrijf waar je biologische zaden kunt kopen, goede service dank !
16-08-2022

joshua froeling, HEERLEN

10
"Voldoende keus, goed verpakt, snel geleverd"
Het assortiment is breed genoeg, en bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De producten worden goed verpakt voor verzending, en levering is vlot. Prima bedrijf
16-08-2022

Taco, Silvolde

10
"Fantastisch assortiment. Snelle versturing. Goed en duurzaam verpakt. "
Ik word heel happy als ik jullie website zie. Ziet er erg goed uit. Het zaad is ook van uitstekende kwaliteit.
15-08-2022

truus, sint odilienberg

4
"Te trage toezendind"
De Bolster heeft een goede naam en t zaad is natuurlijk goed maar postnl maakt er een potje van. Na ruim een week de bestelling ontvangen. Ik heb alsnog plantjes gekocht.
15-08-2022

MJ, Schoorl

10
"Goede kwaliteit "
Ik koop hier altijd mijn moestunzaden vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid.
14-08-2022

Dorien, Almere

10
"Mooie verpakking om cadeau te geven"
Een leuk cadeau en een mooie start voor een eerste moestuin.
13-08-2022

P.H., Papendrecht

10
"Prima levering en mooie producten met oog voor het milieu "
Alles keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Mooi dat er oog is voor het milieu ook in de verpakking.
13-08-2022

Simone, Tholen

10
"Verhelderende informatie "
Ik heb deze groenbemesters besteld en ontvangen. De informatie op de site is voor mij heel verhelderend en helpt me om keuzes te maken in te bestellen zaden.
13-08-2022

Bregje, Bennebroek

8
"Prima "
Mooie zaden en goed verzonden en met gelukkig maar weinig verpakking .
13-08-2022

Janneke, Peize

10
"Prima producten en razendsnelle levering"
Uitstekend
13-08-2022

Wouter, Wageningen

10
"Er wordt geleverd wat beloofd wordt"
De Bolster zaden hebben bij mij in de tuin een goede en smaakvolle productie opgeleverd. De uitleg erover is duidelijk. De verzending en de communicatie over de zending is goed. Het toegevoegde materiaal is biologisch afbreekbaar. Kortom ik ben een zeer tevreden klant en ik omarm uw missie om te streven naar biologisch telen.
12-08-2022

Ferna, Heemskerk

10
"M"
Mmm
12-08-2022

Maarten, Hilversum

8
"Prima service onnodige verzending en verpakking"
Ik heb drie zakjes zaad besteld, dit arriveerde per bestelbus van DPD als pakketje met opvulmateriaal. Pakketpost is echt onnodig voor deze bestelling een enveloppe met de zakjes, past in de brievenbus dus ik hoef er niet voor thuis te blijven, scheelt een DPD bestelauto die er speciaal voor rijdt en spaart veel karton en opvulmateriaal en ik neem aan ook verzendkosten. Probeer kleine zendingen keiner te verpakken en met post-nl per fiets te laten bezorgen. Verder prima levertijd, bestelproces en levering.
11-08-2022

Loes, Nieuwerkerk aan den IJssel

10
"Biologische zaden! Yeah!"
Keurig verpakt en snel verzonden biologische zaden. Wat wil een mens nog meer.
11-08-2022

Sytske Corver, Purmerend

10
"Prima"
Fijn om gemakkelijk goede zaden te kopen, te laten groeien en van te genieten.
11-08-2022

Joke Versteeg, Beilen

9
"Goed en klantgericht"
Probeer zoveel mogelijk een verpakking te gebruiken die door de brievenbus kan. Dit voorkomt dat pakjes niet bezorgd kunnen worden en mensen (met de auto) naar een afhaalpunt moeten ook hoeft er dan niemand thuis te zijn voor ontvangst. Verder top.
10-08-2022

Jan, Almere

10
"Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering"
Vanuit verschillende insteken kun je vinden wat je zoekt. Zoals de vraag: Wat kan ik nu zaaien? Heel overzichtelijk en prettig.
09-08-2022

Ruth, Almen

5
"Verzending matige kwaliteit "
Bestellen ging makkelijk. Het verzenden duurde langer dan verwacht mocht worden. En uiteindelijk was de verpakking van bolster kapot waardoor een groot deel van het zaad in de doos zat en er uit viel.
09-08-2022

Albert, Emmeloord

10
"snelle levering, duidelijke informatie"
niets aan toe te voegen
08-08-2022

Rosa, Haarlem

10
"Altijd goed!"
Biologische zaden van betrouwbare kwaliteit, snelle levering.
06-08-2022

Irene, Blaricum

10
"Snel geleverd"
Prima site. Efficiënts en altijd zeer goede kwaliteit
06-08-2022

Monika, Linschoten

9
"snelle levering"
Ook een prima milieuvriendelijke verpakking
06-08-2022

Herman Postma, Kloosterburen

9
"Snelle levering "
Snelle levering
06-08-2022

Natasja, Nieuwegein

10
"Kwaliteit"
Nvt
06-08-2022

Nico, Den Helder

10
"Perfect"
Snelle levering, milieuvriendelijke verpakking, duidelijke instructie over zaaigoed op achterzijde
03-08-2022

F, Loppersum

10
"Keurige levering"
Blij met verpakkingsmiddelen. Zaden nog niet uitgeprobeerd, is een kado
03-08-2022

Marjan, Enkhuizen

10
"Top kwaliteit aan zaden."
Ik ben heel blij met de mijn bestelde zaden.
03-08-2022

Kathleen Tolud, AMSTERDAM

10
"Goed"
Bestelling werd goed verpakt bezorgd. Kwam op tijd aan.
02-08-2022

Esther Verhagen, Meeden

10
"Snel verstuurd"
Goed verpakt, snel verstuurd. De zaden zelf zijn in zakjes verpakt met duidelijke instructies en omschrijving.
01-08-2022

JM, Epe

9
"prima en prachtig"
fijne biologische zaden, snel geleverd, mooi verpakt. graag zou ik ook nog boekweit en de grijze pompoen bestellen, zo te zien alleen voor bedrijven beschikbaar?
30-07-2022

joke glorie, Haarlem

Bekijk de overige 13443 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 13563 reviews
Kiyoh