Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd momenteel 3-4 werkdagen.  > lees meer

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
Waardering door klanten
9,4

Waardering door klanten

kiyoh

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"top!"
Snelle levering, milieubewuste verpakking, top!
vandaag

Joyce, Rotterdam

10
"Prima"
Snelle levering en uitmuntende zaden
vandaag

Petra, Uitgeest

10
"Prima zaadjes en snelle levering "
Erg goede ervaring
vandaag

Corinne, Bergen

8
"Bestelling goed verlopen."
Goede afhandeling en bezorging na online betellen.
vandaag

Hannie, Noorbeek.

10
"Zorgvuldig, informatief en goed nagedacht over milieubewuste verpakking "
Zie boven: gewoon goed en betrouwbaar !
vandaag

Ger, Eibergen

2
"Slecht, ik heb helemaal niets ontvangen."
Neem een andere transporteur. PDP maakte het pakketje zoek! Wellicht gaat het toch iets beter met Post NL.
vandaag

Nicole, Maarn

10
"Snelle bezorging, goede verpakking"
Kwalitatief goede zaden, schone teelt. Top.
gisteren

Yerun, Middenbeemster

10
"Prima bezorging en informatie via website"
Prima service en klachtenbehandeling.
gisteren

D.T Aardema-Kremer, ENKHUIZEN

10
"Top !"
Goede bio en sterke producten. netjes geleverd . Site staat adequate info En de klantenservice zeer meewerkend na bestel foutje van me😊 Net pas eea kunnen voorpoten , tis tenslotte pas krap april. Hoe t groeit afwachten . Maar zin in en zal vast goed groeien en veel groente leveren . Mvrg
gisteren

M, Nijmegen

8
"Gewoon prima, zoals het moet/hoort."
Ik zou de informatie m.b.t. de biologisch afbreekbaarheid van de verpakkingsmaterialen/biologisch opvulmateriaal boven op de verpakking leggen, direct in zicht bij het openen i.p.v. nu onder de verpakkingsmaterialen die ik ook in eerste instantie heb weggegooid in de 'grijze 'afvalbak. Dat hadden ook andere klanten reeds gedaan en is simpel te voorkomen. Voor de rest natuurlijk prima website, ondersteuning, bestel- en leverproces.
gisteren

Hay, Wijlre

10
"zoals verwacht een goed produkt en snel geleverd"
Alles verliep zoals het zou moeten. Geen minpunten, afspraken nagekomen, netjes verzonden, snelle reacties.
gisteren

anne marie, Hierden

10
"👌"
👍
gisteren

B goker, Dtc

10
"afspraken nageleefd"
Krachtige zaden en biologisch.
gisteren

Tineke, Utrecht

10
"Mooi product milieuvriendelijk verpakt "
Super!
gisteren

Merel, Woerden

8
"Op tijd, verpakkinsmateriaal niet milieuvriendelijk."
Fijne website, op tijd en volledig geleverd en netjes verpakt. Helaas niet erg milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Zou ook mooi zijn als hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan mee kunnen werken en verdienen in het kader van een eerlijke wereld :). vluchtelingen, mensen met beperkingen of die het gewoon even nodig hebben om weer op adem te komen.
gisteren

Alonie, Peize

8
"Uitstekend"
Enige minpuntje wat achteraf een plus punt werd was de verpakking dat ik niet herkend als afbreekbaar. Heb alles achteraf uit mijn vuilnisbak gevist en op de composthoop gegooid.
gisteren

Stephen, Houwerzijl

9
"Perfect"
Prima, ondanks een dag te laat bezorgd!
gisteren

Anita, Yde

10
"Top!"
Altijd weer een fijn moment in het jaar om de moestuinzaden te bestellen en te ontvangen! Snel, netjes en makkelijk!
gisteren

Tineke Meirink, Garmerwolde

10
"Snelle levering"
Wel een tip v.w.b. de manier van verpakken, er zaten als becherming en vulling schuimstukken in de doos. Zijn deze ook een biologisch en afbreekbaar of bruikbaar als mest???? Indien niet herbruikbaar of afbreekbaar is dit misschien een aandachtspunt.
gisteren

Dick, Deil

8
"ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen"
de bolster heeft tijdig verstuurd maar er is een sorteerfout gemaakt op het depot. dus heb nog niets ontvangen. dan kan men zeggen ligt aan dpd. maar bij fouten terugkoppeling naar de verstuurder zou een optie zijn.
gisteren

sandra, schinveld

10
"Zoals het hoort"
Mijn bestelling werd keurig verpakt tijdig geleverd. Ik ben heel blij met de glazen kiemschaal!
gisteren

Diana, Amstelveen

10
"Ik heb altijd zin om weer iets nieuws te bestellen!"
De website is prettig opgezet, met precies de informatie die je nodig hebt. Een duidelijk overzicht van de producten, maar ook extra informatie, zoals een pagina waar je in één oogopslag kunt zien wat je op dat moment kunt zaaien. De website voelt als een familiebedrijf, vriendelijk. Bestellingen werden steeds snel en mooi ingepakt geleverd. De zaden zijn tot nu toe bij mij altijd goed ontkiemd, met prima planten.
gisteren

Anna Meijer, Bellingwolde

10
"Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering"
Je krijgt zin in de tuin als je de site bezoekt, ideeen genoeg. Mooie collectie zaden om uit te kiezen.
gisteren

Dirkje, Schellinkhout

10
"Zoals altijd: snel en prima verzorgd"
Het is natuurlijk al luxe, dat je bij De Bolster kunt kiezen uit zoveel biologische zaden! Maar dat ze altijd supersnel en goed verzorgd bij je thuis aankomen maakt de koop extra aantrekkelijk.
gisteren

Chaja, Nieuwerkerk aan den IJssel

9
"vlotte, correcte afhandeling van de bestelling."
ik kom terug bij de bolste
eergisteren

co, wildervank

9
"Snel, goed, betrouwbaar."
Snelle levering, goede zaden. Geen nonsens, maar eerlijke, echte producten. Was alles maar als de Bolster.
eergisteren

Jose, Pieterburen

9
"Uitstekende zaak"
Ik stel al jaren mijn zaden bij de bolster. Snelle levering, het enige wat ik jammer vind is dat ze geen fruitzaden in het assortiment hebben. Een druif in the tuin is nl nooit weg.
eergisteren

C, Kuit

10
"Top snel en goed"
Gewoon fijn zaad
eergisteren

Erkan, Almelo

10
"Geweldig blij"
Het assortiment van de bolster daar word ik oprecht blij van. GMO VRIJ!! ( in gewone taal rotzooi vrij!! ) en biologisch. Prijs kwaliteit zeer goed! De service is goed en je producten worden netjes op tijd geleverd. Ook de webshop is overzichtelijk en duidelijk. Al met al zeer tevreden, een aanrader en zou zeggen ga zo door!!
eergisteren

Ramona, Oostburg

10
"Uitstekend!!"
Prima geleverd!!
eergisteren

Bas Kwint, Tiel

10
"Snel en aandacht voor verantwoorde verpakking"
De zaden zitten in de grond nu afwachten of de groentes een goede kwaliteit hebben
eergisteren

Sylvia, Cuijk

10
"Snelle service"
Het pakketje met mijn bestelling werd prima verwerkt en ook snel geleverd. Wat mij betreft hadden de pakjes zaden ook in een enveloppe verstuurd mogen worden i.p.v. een doosje + (biologisch afbreekbare) verpakkingsmateriaal.
eergisteren

Alex, Havelte

9
"Zaden van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard biologisch. "
Zaden van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard biologisch. Snelle levering bij aankoop via de webshop. Goed verpakt en verzorgd.
eergisteren

Christien Miedema, Tirns

10
"Prima"
Volop mooie keus, betrouwbaar en snelle bezorging
eergisteren

Gerrie, Schaijk

10
"Snel en prima"
Snel en prettig
eergisteren

Lucie, Joure

9
"Goede service"
Fijne site. Al had ik zeer graag ook stekgrond bij jullie willen bestellen meteen 🙂
eergisteren

J, Santpoort

10
"vlot en goed"
heldere website correcte en snelle levering top!
eergisteren

Jan, Driebergen

10
"Ze komen hun afspraken prima na"
Site werkt goed. Bestellen gaat gemakkelijk. Levering uitstekend, goed verpakt. Persoonlijke benadering. Net wat gezaaid, ik ben benieuwd naar het resultaat
eergisteren

Ilse, Haarlem

10
"Zaden waarop ik kan vertrouwen"
Al vele jaren koop ik zaden van diverse verkopers. Meestal biologische zaden. Ook daar zijn leuke nieuwe variaties te vinden. Maar uiteindelijk kom ik steeds bij Bolster terug. De opkomst van de zaden en sterke plantjes zijn altijd goed. Tot nu toe 90 % opkomst van de zaden dit jaar. 👍🏻 F1 zaden o.a. zijn wat duurder, maar je haalt het er tijdens de oogst zeker uit. Mooi, stevig en vol smaak zijn de vruchten en Lang houdbaar.. De service van Bolster is uitstekend, vandaar de vijf sterren. Complimenten! 🐝 Hopelijk kunnen we nog jaren de zaden kopen bij Bolster!
eergisteren

Belinda, Stramproy

8
"Mooie sortering, goede kwaliteit, snelle levering"
Prima!
eergisteren

Margien, Groningen

10
"Vol verwachting"
Een vertrouwd gevoel dat biologische zaden online verkrijgbaar zijn. Het bestellen van de zaden was heel gemakkelijk en ik kreeg het doosje met zakjes al snel thuis in de brievenbus. Nu maar afwachten wat er uit komt de komende maanden.
eergisteren

Emma, Nijmegen

10
"Veel keuze en snelle levering"
Het bestelproces loopt soepel en er is veel keuze in prachtige biologische zaden. De zaadjes zien er goed uit en alles was netjes verpakt. Ik heb meteen voor anderen besteld. Misschien dat als het alleen zakjes zijn, dit gewoon door de brievenbus kan?
eergisteren

A, Enkhuizen

10
"Al tientallen jaren bestel ik mijn zaden bij de Bolster, altijd prima!"
Snelle levering, dik tevreden.
eergisteren

Dominique, Groningen

9
"Degelijk en duidelijk"
Goede producten, vriendelijk indruk. Ik zou echter wat meer advies willen over het planten en onderhouden van de planten. Als beginnende tuinier heb ik veel andere bronnen moeten raadplegen
01-04-2020

Brian, Amsterdam

9
"heel positief"
snelle levering, goed verpakt zonder poespas en uit eerdere jaren goede ervaring met de kwaliteit van het zaaigoed. alleen een beetje jammer dat er geen aanwijzingen staan op de zakjes over zaaidiepte
01-04-2020

S.M.B. Nielsen, Kampen

10
"Perfect "
Snelle levering, goed verpakt en kwalitatief goede zaden
01-04-2020

Mirjam, Rotterdam

10
"top!"
Bedankt helemaal Top, alleen jammer dat het geen planthoogte stond op de zakjes v saffloer en de drop plant
01-04-2020

Mieke, Nijmegen

10
"Vlotte levering"
Vlotte levering van de bestelde artikelen
01-04-2020

Marjanne, Jidp

10
"Top!"
Super service. Kon mijn bestelling gelukkig ook aanpassen achteraf omdat ik iets vergeten was.
01-04-2020

Marike, Amsterdam

10
"Snelle levering, goed kwaliteit "
Mooi duidelijke website
01-04-2020

Nienke, Groningen

10
"snelle complete levering"
De zaden werden geleverd in een mooi pakketje met natuurlijk afbreekbaar opvulmateriaal en een bedankkaartje. Heel zorgvuldig!
01-04-2020

Joan, Assen

10
"Perfect"
Bestelling is precies volgens afspraak uitgevoerd. Ook heel snel, ondanks de Corona-drukte. Goed verpakt, doelmatig, zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Zaad zag er prima uit. Nu gewoon wachten op ontkiemen..
01-04-2020

Lucia, Boerma

10
"Helemaal top"
Ondanks deze hectische tijd, toch super snel geleverd. En de verpakking elke keer weer duurzamer. En altijd weer veel zaden per verpakking en van hoge kwaliteit!
01-04-2020

Marloes, Gemert

10
"Zeer tevreden over de Bolster"
Veel keus en supersnel geleverd!
01-04-2020

J, Dronten

10
"Goede webshop, snelle levering"
De Bolster heeft een ruim assortiment en ik vind het een groot pluspunt dat de zaden 100% biologisch zijn. De website is overzichterlijk, er wordt veel info gegeven. Betaling gaat rap en levering gaat zoals aangegeven.
01-04-2020

Melissa, Almere

10
"snelle levering, groen verpakt,"
Goed bedrijf
01-04-2020

Harry, Eindhoven

8
"Heel goed."
Ik raak geinspireerd door de rijkdom aan zaden bij jullie. Dit is de eerste keer dat ik de zaden van Bolster ga gebruiken. Ik hoop dat het lukt om een eetbare jungle op mijn balkon te creëren.
01-04-2020

Brina, Rotterdam

9
"goede spullen en snelle levering"
Tot volgend jaa
01-04-2020

Nicole, Ruinen

10
"Goede beschrijvingen en snelle levering"
Zie boven.
01-04-2020

José, Den Bosch

9
"Snelle en goede levering"
Makkelijke bestel lijst, goede levering.
31-03-2020

Riet, Schinveld

9
"Goede zaden, snelle levering"
Fijn dat er niet-gemanipuleerde biologische zaden zijn! Vorig jaar ook besteld bij de Bolster en de kwaliteit en oogst waren uitstekend. Dus ik raad De Bolster zeker aan.
31-03-2020

Anna, Den Haag

9
"De Bolster is the best"
- Heldere website - Makkelijk te bestellen - Geen verzendkosten bij een bestelling van 20 euro of hoger - Kwalitatief goede zaden
31-03-2020

Amarenske, Amsterdam

10
"Makkelijk besteld, gauw in huis."
Laat mijn zaden al jarenlang van de bolster komen. Altijd weer leuk als het doosje arriveert. Onze moestuin is niet zo groot, zodat we met sommige zakjes een paar jaar toe kunnen.
31-03-2020

Arthur, Middelburg

9
"Prima "
De zaden moeten nog in de grond maar het is fijn om te kunnen starten met moestuinen.
31-03-2020

Cynthia, Assendelft

10
"Snelle en complete levering"
De bestelling doen is een feest. De levering is snel en compleet.
31-03-2020

Joost, Terwolde

9
"snel en correct bezorgd"
Website is heel duidelijk
31-03-2020

Jac, Hengelo Gld

10
"Uitstekend!"
Top!
31-03-2020

Janet Van derWeide, Rolde

9
"Vlotte levering van kwaliteitsproducten"
Vlotte levering en genoeg keuze van biologische zaden kwaliteit prima
31-03-2020

Gerrit, Sint Nicolaasga

9
"Goede ervaring op een ding na"
Ik ben net zo als altijd heel tevreden geweest met de kwaliteit van mijn ontvangen zaden maar bij een van de zaden pakketten van de tomaatjes zat er heel weinig zaad in het zakje en was de onderkant raar dicht geseald dus ik dacht dat er wat fout gegaan was met het inpakken. Daar buiten super tevreden zo als altijd.
31-03-2020

Manuel, Tilburg

10
"Alles prima in orde .!"
Vlotte levering . De tuinbonen zitten er al in ! dank !
31-03-2020

Anna Fehrmann, Easterwierrum

10
"Prima, alles verloopt soepeltjes!"
Helemaal oké!
31-03-2020

Janet de Graaff, malden

10
"Uitstekende kwaliteit en service"
Al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
31-03-2020

Mirjam, Drenthe

10
"Breed assortiment, snelle bezorging. Helemaal top"
Breed assortiment, snelle bezorging. Helemaal top!
31-03-2020

Amy, Ede

10
"Top"
Goede service
31-03-2020

Jara, Utrecht

10
"Mooie producten van De Bolster!"
De bestelling is snel geleverd, mede tot grote vreugde van mijn kleinzoons die nu watermeloenen en reuzenpompoenen hopen te gaan verbouwen. Mijn peulen en bieten zijn al aan de aarde toevertrouwd. Voor de mais en andere zomervruchten moet ik nog even wachten. Pluksla, rucola, veldsla en winterpostelein zaaien zich al jaren zelf uit. Zo leuk én lekker!
31-03-2020

Marjan, Bergen L

10
"De beste zaden en super snel verzonden!"
De zaden zijn van prima kwaliteit. De levering is super snel en duurzaam verpakt. een aanrader!
31-03-2020

Karolina, Delft

10
"Geweldige service"
Mijn bestelling kwam helaas aan in een gehavende verpakking. Op de een of andere manier zag het pakket eruit of het door een vrachtwagen was overreden. De grote kiemzaden verpakking erin was er net zo erg aan toe. Een dikke laag kiemzaad lag los, onderin, en ik probeerde zo mogelijk een deel te redden. De andere helft was weg. Toen ik een mail stuurde naar de Bolster werd het meteen goed opgepakt. Vandaag ontving ik een nieuwe verpakking. Geweldig van De Bolster... Zeker omdat de oorzaak bij het transportbedrijf lag. Dank je wel De Bolster!! Ik ben blij dat het zo goed is opgelost :)
31-03-2020

Lydia Albadoro, WESTERVOORT

8
"Heel fijn bedrijf"
Zou graag meer zaadvast willen zien en demeter (biodynamisch) waar kan
31-03-2020

Marinda Schuurman- van Rensen, amerefoort

10
"Al jaren niets dan goeds met Bolster biologische zaden ervaren :-)"
Hier door de jaren heen best wat zaadjes besteld, altijd goed, snelle bezorging, heldere communicatie, een in mijn ogen essentieel bedrijf, om trots op te zijn, ben er dus erg tevreden mee! Goe(n)tjes!
31-03-2020

Cath, Deventer

10
"Zeer vlotte stipte afhandeling binnen 3 dagen"
Alles geleverd in deze Corona tijd binnen 3 dagen thuis. Geweldig. En dan nog alles 100% biologisch. Uit ervaring weet ik dat de zaden ook super zijn.
30-03-2020

Wim, Bathmen

10
"heel tevreden"
Goede vlotte afhandeling.
30-03-2020

Mirjam, Haarlo

10
"Netjes verpakt"
Mooi dat opvulnateriaal bij het gftafval kan
30-03-2020

Ria, Zeewolde

10
"Super! Precies op tijd, de juiste producten op het juiste adres geleverd."
Zie hierboven
30-03-2020

Lieselot, Montfoort

9
"Hoge kwaliteit van de zaden"
De Bolster heeft een duidelijke website met een ruime keuze aan bio-zaden die het in mijn volkstuin al jaren goed doen. Voor een volkstuinliefhebber is er veel praktische informatie te vinden over gewassen en de verbetering van grond, zonder dat het gelijk een verkoopverhaal wordt.
30-03-2020

Heidi, Rotterdam

9
"we moeten nog beginnen maar het zaaigoed is binnen"
dit jaar weer een groentetuin aanleggen en keuze is voor ons dan gauw gemaakt Biologisch zaaigoed
30-03-2020

denie, waalwijk

10
"Snelle service. "
Fijn dat er zo’n goed biologische gesorteerde winkel bestaat. Ieder jaar weer heerlijk eerlijke groenten uit de zaden van de Bolster!
30-03-2020

Roline, Haarlem

10
"Super tevreden"
Nadat ik al het lekkers uitzocht in de webshop had ik al heel snel het gewenste pakketje zaden binnen. De verpakkingsmaterialen die de Bolster gebruikt zijn keurig op maat recyclebaar en composteerbaar, super! Ben gelijk aan het zaaien gegaan en een paar dagen later melden zich al de eerste kiemen. Heel prettig voor een beginner op zaaigebied. Dat beloofd een heerlijke eerlijke zomer te worden met veel gesmikkel uit eigen stadstuin.
30-03-2020

Lilian, Zaandam

10
"Snelle levering"
Makkelijk besteld en snel in huis via DPD pakketservice. Dan weet je precies wanneer de bezorger voorrijdt.
30-03-2020

Kai, Rhenen

10
"Goede bezorging"
Top verpakkingsspul
30-03-2020

Adinda, Deventer

7
"Helemaal goed"
Helemaal goed
30-03-2020

Sjoerdje, Lierderholthuis

8
"goed"
nu maar hopen dat alle zaadjes mogen groeien
30-03-2020

Christina, Dordrecht

6
"Snelle levering, niet ecologisch verpakt"
Snelle levering. verpakt in kartonnen doosje. Was echter onthutst door de plastic, vieze beschermchips. Dat kan anders. Geen reclame voor de Bio zaden.
30-03-2020

Lenneke, Blom

10
"Top"
Duidelijke website, snel bezorgt
30-03-2020

Cmaw Holsteijn, Hellum

10
"Helemaal goed"
Ben het gewend, maar nog steeds goed. Snel besteld, vlot geleverd. Zodanig verpakt dat het door de brievenbus kan, in Covid-19-tijden niet onbelangrijk. Niks op aan te merken dus!
30-03-2020

Hens, Nijmegen

10
"Perfect"
Snel en zorgvuldig bezorgd! Wat wil je nog meer?
30-03-2020

Sebastian, Eindhoven

6
"mooi product, lange levertijd"
Informatieve website, mooie zaadmengsels, maar de levertijd vond ik wat lang.
30-03-2020

Tiny, Veere

10
"Snel en goed"
De bestelde zaden waren voorradig en zijn heel snel geleverd. Alles goed.
30-03-2020

Gritta, Rotterdam

8
"lekker en lekker snel"
Prachtige producten Super snelle levering
30-03-2020

Jennifer, Apeldoorn

10
"Betrouwbaar en snel"
Betrouwbaar en snel
30-03-2020

Roy Schrijver, Arnemuiden

10
"Snel, fijn telefonisch contact, en topzaden. "
Top
30-03-2020

Ellen, Rheden

10
"Snel en accuraat geleverd."
Snel en accuraat geleverd.
30-03-2020

Hajo, Eindhoven

8
"Niks op aan te merken"
Goede keuze uit zaden. Correcte en nette afhandeling van de bestelling. Milieuvriendelijke opvulchips, I love it. Het resultaat van de zaden zal over een paar maanden pas zichtbaar zijn, maar ik kom hier zeker weer terug.
30-03-2020

sandra Martens, Weert

9
"Prima eerste kennismaking"
Ben zeer tevreden over de eerste keer zaden bestellen bij de Bolster. Als imker ben ik altijd op zoek naar mooie drachtplanten en die heb ik zeker bij de Bolster gevonden. Kom zeker terug.
30-03-2020

John, Bakker

10
"Mooi bedrijf, prachtig product, prettige persoonlijke service"
Elke keer als ik iets bestel is mijn ervaring uitstekend.
30-03-2020

Ester, Deventer

10
"Uitstekend geholpen"
Deskundig advies, snelke levering. Het zaaigoed is onveranderd goed. Ruime keus.
29-03-2020

Agnes, Utrecht

10
"Duidelijke site met informatie en goede zaad! prima ervaring"
Betrouwbaar, ruime keuze, goede voorlichting en bij vragen snel een antwoord
29-03-2020

Cia, Amsterdam

10
"Prima"
Ik hou niet van verplichte velden
29-03-2020

Theos, Amsterdam

10
"Uitgebreid assortiment "
Alles kunnen bestellen wat ik wilde en snelle levering.
29-03-2020

Marianne, Maarheeze

10
"Snelle en nette levering"
Netjes verpakt met persoonlijke noot. Heel blij om vooruit te kunnen kijken op een nieuw moestuinseizoen.
29-03-2020

Esther, Limburg

10
"Duidelijke site en snel geleverd"
Duidelijke site waar je goed je keuze kunt bepalen uit het ruime assortiment. Producten zijn snel en netjes geleverd. Hoe de opbrengst is gaan we meemaken. :-)
29-03-2020

Arjan, Obdam

10
"Uitstekend!"
Assortiment, service (behulpzaamheid en snelle levering), kwaliteit: uitstekend!
29-03-2020

Anneke, Neeritter

10
"snel en goed"
(-:
29-03-2020

Masja van de Ven, Maren-Kessel

9
"prima"
is prima
29-03-2020

Theo, Lelystad

10
"Snel en goed"
Bestelling werd snel opgepakt, ingepakt en bezorgd. Ben heel benieuwd wat er precies gaat opkomen dit jaar. Kijk ernaar uit!
29-03-2020

Sonja, AMSTERDAM

10
"Hele snelle bezorging en netjes ingepakt"
Ruime keus aan biologische zaaiproducten, snelle levering
29-03-2020

Gwendy, Utrecht

10
"Duidelijke informatie en snelle bezorging"
Prettig leesbare site. De zakjes zijn snel bezorgd. Dit zijn de eerste groenten die ik ga telen. Ben erg benieuwd.
29-03-2020

Ilse, Culemborg

10
"Snelle levering, goede zaden"
Goede zaden. Sterk materiaal. Blij dat het biologisch is.
29-03-2020

Marian, Lutten

8
"Goede bezorging"
Ruime hoeveelheid zaden. Niet op ieder zakje de grootte van de plant en een zaai instructie vermeld.
29-03-2020

Yvonne, Hellendoorn

10
"Fijn, betrouwbaar, snelle levering, "
Fijne website met veel keuze.
29-03-2020

Nancy, Dooms

8
"Prima snelle service"
Prima! Snelle service
28-03-2020

Yvonne, Elburg

Bekijk de overige 7798 beoordelingen op de website van Kiyoh

9,4
Bekijk alle 7918 reviews