9,4
tevredenheidscijfer
9,4 uit 7406 beoordelingen
kiyoh
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

9
"Makkelijk bestellen en snel in huis"
Al jaren mijn zaden bij De Bolster besteld en altijd correct en snel ontvangen. Goede informatie bij het bestellen.
gisteren

Herman, Noordwijkerhout

10
"Gewoon uitstekend. "
Vandaag besteld en morgen in huis. Nu maar hopen dat de zaden tot mooie planten zullen uitgroeien.
gisteren

Theo, Asten

10
"Goed zaad accuraat geleverd."
Al vele jaren koop ik hier. Het zaad is goed en de levering accuraat. Ook de omschrijving vind ik helder.
gisteren

Linda, Noordwijkerhout

10
"Snel en compleet, geen gedoe."
n
gisteren

Kees, Rijpwetering

10
"Fijn product, goede prijs, biologisch zaad is belangrijk"
Er werd snel geleverd. De informatie op de site is heel duidelijk. Het product is in ongeverfd papier verpakt, dit waardeer ik zeer. Ik vind de prijs van het product heel redelijk.
eergisteren

Suze Stiphout, Den Haag

10
"prima"
Snelle levering. Nu moet het nog opkomen.
eergisteren

jrb, readtsjerk

8
"Fijne site en snel bezorgd"
Prima!
eergisteren

Nicolien, Utrecht

7
"Goede verwerking van de bestelling via de website"
Een goede en snelle verwerking via de website. De bezorging via DPD liet echter te wensen over: * het pakje was beschadigd: een groot gat er in dat met tape was dicht geplakt * de bezorging vond niet op de aangegeven tijd plaats: hoewel wij thuis waren, kregen we via de mail bericht dat men ons niet thuis aantrof * de bezorging vond in de avond plaats; na ons moest de bezorger nog heel wat adressen af. M.a.w. geen goede planning; bezorger de klos.
eergisteren

Marieke, Boxtel

9
"prima"
Snelle levering, goed verpakt.
eergisteren

E, Dieren

10
"Top!"
Snelle goeie service. Milieuvriendelijke verpakking!
eergisteren

Sigrid, Vlierden

10
"Kwaliteit en snelle levering "
Kwaliteit en snelle levering
eergisteren

Žaklina, Tiel

10
"Gewoonweg fantastisch!"
Goeie website, snelle levering. Menselijke alfhandeling.
18-01-2020

Els, Eemnes

8
"Xx"
Goed product, snelle levering.
18-01-2020

Lucy, Eext

10
"Zeer vlotte en verzorgde bezorging."
Prima.
18-01-2020

Bert, Nieuwolda

10
"Prachtig materiaal razendsnel geleverd"
We zijn al jaren klant en nog nooit teleurgesteld.
17-01-2020

Pim, Driebergen

10
"Goede kwaliteit en snelle levering"
Heel goede kwaliteit van zaden. Zeer snelle levering. Catalogus zeer goed.
16-01-2020

H.W., De Bilt

9
"Bedrijf komt vertrouwd over."
De producten zijn met zorg bereid. Ik vroeg hulp bij het invullen van de bestelling en werd goed geholpen.
16-01-2020

Annette, Oosthuizen

10
"Makkelijk bestellen en afrekenen"
Positief
16-01-2020

Paul, Alphen aan den Rijn

10
"snel, goed en constante kwaliteit"
Keurig en strak verpakt, komt vakkundig en verzorgd over, snel en betrouwbaar (we zijn al verschillende jaren klant).
15-01-2020

Anneke, Pernis

8
"ALTIJD GOED"
JULLIE BLAD WORDT STEEDS LEUKER, MET GOEDE TIPS, KALENDER EN EEN RUIM ASSORTIMENT
15-01-2020

Joost, Hengelo GLD

8
"Altijd goede resultaten met zaden van De Bolster"
Goede aanwijzingen voor tijden van zaaien en oogsten .Goede en fraaie tuingids met duidelijke beschrijvingen en overzichten.Veel soorten om uit te kiezen.
15-01-2020

Gerda, Rotterdam

10
"uitstekend"
Vlotte en prima behandeling van de orde
14-01-2020

Pim, Heemskerk

10
"Uitstekende Tübingermix"
Prima aanbod van een Tübingermix, speciale selectie van bloemen en kruiden voor bijen. Veel gunstiger geprijsd dan elders en biologisch, dus uitstekend.
14-01-2020

Rem, Best

8
"Altijd goed."
Altijd mooie zaden. Goede adviezen voor de teelt.
14-01-2020

Martin, Heerde

10
"Super"
Vriendelijk geholpen door de klantenservice en verder alles naar wens ontvangen.
13-01-2020

Charlotte, Eemnes

10
"Prima"
Snelle levering. Goed zaad
13-01-2020

Ilse, Westervoort

10
"Ik vind jullie producten zo puur en mooi!!!"
Blij dat er nog een plek is waar mooie biologische eerlijke producten te vinden zijn
13-01-2020

Janine Prins, Nieuwegein

10
"Gewoon goed"
Ik ben prima tevreden over website, bestellen en afhandeling.
13-01-2020

Corina Luiten, Dwingeloo

10
"Mijn webshop voor zaden!"
Heldere, informatieve website. Dat betekent snel bestellen. Ook gebruik ik de website door het jaar heen wel als informatiebron voor zaaiafstanden en tips. Na bestellen de zaden razendsnel in huis. In een fijn superklein pakje. Goede kwaliteit zaden, en natuurlijk alles biologisch!
13-01-2020

Belia, Doornspijk

10
"Goede zaden, snelle levering. "
Altijd goede zaden en wederom een hele snelle levering. Top!
12-01-2020

Winfie, Kamperland

8
"Duidelijke site en snelle levering "
Het is gemakkelijk bestellen met veel info over de verschillende rassen. En na bestellen snel in huis.
12-01-2020

Petra, Utrecht

10
"De bestelling en levering ging erg vlot"
De bestelling en levering ging erg vlot. Ik vind het ook fijn dat de verpakking zo klein mogelijk is gehouden.
12-01-2020

Ellen, Helmond

9
"Erg snel, efficient en kwalitatief prima"
Jullie houden rekening met wensen zoals eerst leveren en daarna de factuur sturen. Erg fijn dat een schoolorganisatie zo makkelijker kan werken. De zaden zijn goed. Keuze genoeg!!
12-01-2020

S.P.W Schendel, SNEEK

10
"prima levering"
Goed en natuurvriendelijk verpakt. Alle zaden geleverd.
12-01-2020

Ria, Sittard

10
"Altijd verse zaden en super snelle levering."
Ik heb al een aantal keer bij de Bolster zaden besteld dat is niet voor niets zo.
12-01-2020

Simone, Beverwijk

10
"...."
....
12-01-2020

Barbara, Bennebroek

10
"Milieuvriendelijk verpakt, snelle levering en topkwaliteit zaden."
Ik heb alle biologische zaden die ik graag wil, in 1 keer rechtstreeks besteld. Een zeer tevreden klant 🍀
12-01-2020

Lukkie, Dreischor , Zeeland

10
"Mooie zaden en kweekbakjes zorgvuldig ingepakt"
De hele handigekweekbakjes en zaden waren netjes verpakt en snel geleverd. Het biologischafbreekbare opvulmateriaal was erg handig.
11-01-2020

Karin Van de Wal, Wormer

10
"Complete levering binnen de beloofde tijd: prima!"
Complete levering binnen de beloofde tijd: prima!
11-01-2020

Wieger, Arts

7
"Ziet er goed uit"
Bestelling snel geleverd
11-01-2020

Carla, Den Haag

10
"Als altijd: netjes en volledig geleverd."
Altijd weer een feest om het pakketje van De Bolster te ontvangen en open te maken... !!! Prima communicatie, geen woord teveel, wel alle info en op een prettige toon.
10-01-2020

Hanneke, Berkenwoude

10
"Snel en netjes"
Makkelijk besteld, snel geleverd, netjes ingepakt in passend kartonnen pakje zonder overvloedig zinlos vulmateriaal. Top!
10-01-2020

Joke Scholte, Lelystad

10
"Weer super zoals altijd."
Ik ben elke keer weer zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden en dat zal deze keer niet anders zijn.
10-01-2020

Katja, Ruinen

10
"Duidelijke website en vlotte levering"
Ruime keuze aan zaden, ook kiemzaden. Duidelijke informatie op de website. Al jaren een tevreden klant.
10-01-2020

E. Hijweegen, 's-Heer Arendskerke

4
"Te duur"
Teduu
10-01-2020

Margo Van Asten, Tilburg

9
"Bijna perfect!"
Duidelijke website, prima keuze, snelle bezorging, goed verpakt. Vooral de biologische opvulling vond ik erg goed. Enig (klein) minpuntje was het feit dat mijn (al volle) winkelwagentje op de site werd geleegd toen ik, via een nieuwe internetsite, een andere site benaderde. Verder helemaal tevreden.
09-01-2020

Karen, Breda

10
"Duidelijke webshop, snelle levering, goed verpakt"
Onlangs voor het eerst besteld bij deze webshop. Mijn bestelling werd vlot geleverd en ik vond het fijn dat de bestelling zonder plastic werd geleverd :) De webshop is heel duidelijk en geeft veel informatie over de betreffende plant.
09-01-2020

Marijke, Groningen

9
"prima zaaigoed vlotte afhandeling"
al jaren tevreden
09-01-2020

hans, vught

3
"Ontevreden"
Ik heb 21 december zaden besteld en nog steeds niet ontvangen. Telefonisch contact gehad op 30 december en bestelling zou onderweg zijn, maar tot op heden niets ontvangen.
09-01-2020

Hanny den Hartog, Stolwijk (Krimpenerwaard)

10
"Snel geleverd zonder mankeren"
Zoals gebruikelijk op tijd geleverd en keurig verpakt.
08-01-2020

Henk vd Klis, Oudewater

10
"gemakkelijk online in te vullen en een supersnelle aflevering"
Via de website kon ik mijn bestellingen snel en gemakkelijk invullen. De aflevering ging ook heel erg snel.
08-01-2020

Bert van Zeist, Arnhem

10
"Uitstekend"
Prima site. Makkelijk vinden wat je zoekt. Levering verloopt goed.
08-01-2020

Eno, Leiden

8
"Goed"
Erg tevreden
08-01-2020

George, Drunen

10
"Top!"
Alles prima
08-01-2020

David, Enschede

10
"Uitstekende service. Zeer snelle levering. En goede kwaliteit."
Uitstekende service. Zeer snelle levering. En goede kwaliteit.
06-01-2020

Peter, Neer

8
"snelle en zorgvuldige levering"
mijn bestelling werd geheel volgens verwachting afgeleverd. Het bestelproces is overzichtelijk; ik kan mijn wens goed omzetten in een daadwerkelijke levering.
06-01-2020

ch, willems

10
"Zeer snelle levering, netjes in afbreekbare verpakking!"
Zeer snelle levering, netjes in afbreekbare verpakking!
05-01-2020

Petra, Utrecht

10
"Makkelijk bestellen, snelle verwerking en met zorg ingepakt en verstuurd ."
Makkelijk bestellen, snelle verwerking en met zorg ingepakt en verstuurd .
05-01-2020

Folly, Assen

10
"Goede kwaliteit en prima levering."
Ik bestel al een aantal jaren zaad bij De Bolster. Ben zeer tevreden. Ook waardeer ik de website. Heel fijn dat er teeltadviezen gegeven wordt en prima product informatie.
05-01-2020

Marjolein, Batenburg

10
"Goede en snelle levering"
Bolster heeft mooie zaden waarvan ik al een goede oogst heb gehad.
05-01-2020

Adinda, Loo

10
"Prima! Alles zoals het hoort."
Prima! Alles zoals het hoort.
05-01-2020

Eveliene, Delft

9
"Prima snelle levering en goede producten."
Prima snelle levering en goede producten. Al jaren klant naar tevredenheid.
05-01-2020

Hans, Wezup

10
"snelle correcte levering, biologisch verpakkingsmateriaal!"
Snelle levering. Er wordt gebruik gemaakt van biologisch verpakkingsmateriaal. Bij de levering zit altijd een kaartje met een persoonlijke groet van degene die het verpakt heeft.
05-01-2020

wilma baltus, epe

10
"Prima"
Snel en correct
04-01-2020

Maurice, De Koog texel

10
"Top!"
Snelle levering en super dat er wat betreft verpakking rekening met het milieu wordt gehouden!
04-01-2020

Marleen, Leusden

8
"goed"
Er was alleen een probleem met de aflevering. Ik heb bij de bestelling mijn naam en adres opgegeven, en voor de aflevering een adres voor de pakketdienst (DPD) . Op het etiket stond alleen het afleveradres, mijn naam was nergens terug te vinden. Dus men heeft het open gemaakt om te kijken of het pakket voor Schalk (= afhaalpunt) bedoeld was. Ook binnenin op de bon was mijn naam en adres nergens vermeld. Gelukkig heeft men het pakket geaccepteerd (want het was al betaald) en heb ik het daardoor alsnog gekregen.
03-01-2020

MJC, Prinsenbeek

10
"altijd goed"
ook zakelijk zeer tevreden !
02-01-2020

r stout, Moordrecht

10
"Prima!"
Prima biologisch zaad met een goede opkomst. Daarnaast goed verpakt en snel bezorgd.
02-01-2020

Martijn Prang, Gouda

10
"Prima verpakt en op tijd bezorgd"
Uit ervaring weet ik al dat nieuwe biologische zaden van De Bolster een goede opkomst hebben, dus ik zie het nieuwe groeiseizoen met het volle vertrouwen tegemoet.
02-01-2020

Paul, Abcoude

10
"Prima bedrijf!"
Mijn ervaring met de Bolster gaat terug naar de tijd dat het bedrijf nog gevestigd was in Kielwindeweer, het feit dat ik al zolang bij de Bolster bestel maakt voor iedereen wel duidelijk hoe ik over het bedrijf denk!
01-01-2020

Oda, Grenois/Frankrijk

10
"Snelle levering, prachtig verpakt, een feestje om te krijgen!"
Snelle levering, prachtig verpakt, een feestje om te krijgen!
30-12-2019

Margreet, Veendam

10
"Snelle levering van goede producten"
Ruime keuze, snelle levering, fijne producten.
30-12-2019

Laura, Bergen op Zoom

10
"Biologisch is goud waard!"
In tijden van intensieve monoculturen, razendsnel verlies van biodiversiteit en met een voedselindustrie waar winst belangrijker is dan kwaliteit, smaak en duurzaamheid is biologisch zaaigoed goud waard. Niet alleen voor uw eigen gezondheid, maar voor de hele planeet! Bedankt De Bolster!
30-12-2019

Job Peters, Castricum

9
"Snelle levering, goede biologische kwaliteit"
Snelle levering, goede biologische kwaliteit.
30-12-2019

Gertjan, Dieren

9
"Blij dat de Bolster voor goede zaden zorgt"
Ik moestuinier zo natuurlijk mogelijk. En dat kan met behulp van de zaden van de Bolster.
29-12-2019

Anja, Volendam

8
"Goed betrouwbaar"
Heb al vele jaren deze zaden. Prima
28-12-2019

Ludka, Utrecht

10
"Punctueel, snel én biologisch"
Goede service, biologische verpakking en snel
28-12-2019

Vanessa, Den Haag

10
"Prima! Kan niet beter!"
Zoals altijd, bestelling klopt en ook net vóór de kerst besteld om nog te profiteren van de 10% korting, ook nog vóór de kerst binnen!
27-12-2019

Annet, Kruiningen

10
"Prima levering en snel"
Uitstekend bedrijf.
27-12-2019

patrick, weesp

10
"Goeie kwaliteit zaden en snelle levering"
Zoals altijd is het makkelijk om zaden te bestellen die van goeie kwaliteit zijn. Het afgelopen jaar kwamen bijna alle zaden op. De levering is zeer snel en uitstekend.
27-12-2019

Marian, Alphen aan den Rijn

10
"Top!"
Geweldige omschrijving bij de producten op de website,zodat je bewust de zaden kan kiezen! Verzenden super snel, ondanks feestdagen! Van mij een dikke 10!
27-12-2019

Tamara, Nuth

9
"Altijd goede kwaliteit en service "
Bestelling en levering altijd keurig geregeld. Ruime sortering 👍
26-12-2019

Petra, Houten

9
"fijn assortiment, snelle levering"
Voor het eerst een voor mij grote bestelling gedaan. Op de website snel gevonden wat ik nodig heb. Levering was er binnen een halve week en klopt helemaal.
26-12-2019

Wendy Pols, Oosterbeek

10
"Goed assortiment, snelle levering"
Bestel al aantal jaren mijn biologische groenten- en bloemenzaden bij De Bolster. Ze hebben een overzichtelijke website, een goed assortiment en een snelle levering. Ben er uitermate tevreden over.
26-12-2019

i, Tilburg

8
"goed verpakt, ondanks vele zakjes toch nog in de brievenbus"
Tip DPD doorgeven dat het een brievenbuspakje is, dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
26-12-2019

H. Antonioli, Rotterdam

10
"goede kwaliteit!!"
de Bolster levert goede kwaliteit zaden en staan zelfs stil bij de manier van verzending (vulling in pakket is afbreekbaar). Goed bezig dus!
25-12-2019

Bart, OISTERWIJK

10
"Super! Heel snelle levering na een dag en alles compleet en keurig verpakt bezorgd. "
Veel keuze in biologische zaden bij de bestelling. Goede beschrijving op de zaadzakjes, leuke website en informatieve leuke nieuwsbrief en supersnelle en complete bezorging. Een 10!
25-12-2019

Carolien, Arcen

10
"Snel en goed"
Alles oké. Nu maar hopen dat de kwaliteit ook goed is.
24-12-2019

Martien Spitzen, Oldemarkt

8
"Bestelling prima op tijd en precies wat ik besteld had"
Zaad is altijd prima en kiemt goed, zeker als het voor de uiterste datum is. Maar daarna meestal ook.
24-12-2019

Kees, Heerde

10
"Allemaal, helemaal in orde!"
Heel coulante en snelle reactie bij het terugsturen van een onbedoelde zending.
23-12-2019

Henk Hoogink, Doesburg

7
"Snelle levering en duidelijke informatie, de zaden zijn wel erg duur geworden "
Prima levering
23-12-2019

W.M., Breda

10
"Goede informatie over de teelt"
Het is altijd zoeken naar de juiste groente en het beste soort. Nergens zijn de teeltomstandigheden gelijk. De periodieke teeltinformatie helpt daar bij. Goede ondersteuning en nazorg. Voor een hobbytuinder waardevolle informatie.
23-12-2019

Jos, Wogmeer

10
"Overzichtelijke en mooie folder, snelle bezorging, goed verpakt, goede zaden!"
Goede ervaring met de zaden/groenten en de regelmatige nieuwsbrief met tips voor het seizoen heel nuttig! Ik ben al jaren vaste klant naar grote tevredenheid!
23-12-2019

Annemarie, Zeewolde

10
"Top zaden en snel bezorgd "
Erg blij met de Bolster vanwege de biologische zaden. Prima webshop, helemaal van nu.
22-12-2019

Jannie, Driebergen

9
"snel en goed"
snelle bezorging en zo compact mogelijke verpakking.
22-12-2019

Alie, Balkbrug

10
"Snel en correct"
Snelle, milieu vriendelijke verzending.
22-12-2019

Carla, Woudenbetg

10
"snel en accuraat"
Het is steeds heel plezierig om snel en accuraat de prima zaden van de Bolster te ontvangen.
22-12-2019

Margot, Maastricht

10
"Na zo'n 10 jaar elk jaar een bestelling: ik ben meer dan super tevreden!"
Ik snap mensen niet die wel eens bij anderen moestuinzaden kopen. Een biologische zadenleverancier moet eigenlijk door elke moestuinier gekoesterd worden.
21-12-2019

Margo, Amsterdam

10
"Alles prima"
Verdiend alles snel goed in orde !
20-12-2019

Ramses, Huizen

10
"snel bezorgd"
bestel alleen de rassen die ik nergens anders kan vinden, zaden zijn aardig duur,koop de rest via velt gezamenlijke inkoop.
20-12-2019

jan, venlo

9
"Snel en goed"
Is de kop niet voldoende? Oké, de prijs is ook aantrekkelijk als je zaad van andere leveranciers vergelijkt per gram.
19-12-2019

Norbert, Doorwerth

10
"van begin tot einde is alles kwalitatief goed en verzorgd"
De zending is altijd zorgvuldig en bewust met recycle materiaal verpakt, snel geleverd. De zaden diversiteit is geweldig en van super kwaliteit. Een teeltvraagje even bellen of mailen en altijd naar tevredenheid beantwoord. Ook de tips in de Catalogus zijn goed. Ik geef niet snel het totale aantal punten maar in dit geval blijft er niets anders over.
18-12-2019

Marieanne, Garyp

9
"Op tijd en in correcte staat afgeleverd."
Op tijd en in correcte staat afgeleverd.
18-12-2019

Julienne, Nuth

10
"uitstekend"
De klantenservice van de bolster is uitstekend; je krijgt op elke vraag meteen antwoord en er wordt alles aan gedaan om tegemoet te komen aan eventuele wensen. Ik had een verzoek over de verzending, dit werd perfect opgelost.
18-12-2019

erica, Baarn

9
"Kwaliteit en betrouwbaar"
Wij komen altijd bij de Bolster terug, omdat dit bedrijf kwaliteit levert.
18-12-2019

Wim kevelham, Borne

10
"Makkelijk en snel, en natuurlijk milieuvriendelijk, ook de verpakking"
Zie de zin hierboven
17-12-2019

Astrid Hanou, Hollandsche Rading

10
"Zeer snel en perfecte bio verpakking gebruikt."
De bolster is de snelste in de verwerking van mijn zaden bestelling. Vandaag besteld morgen in huis ! Heel fijn.
17-12-2019

Pébelle De smidt, Zutphen

10
"heb eigenlijk maar weinig te zeggen, kortom uitstekende verzorging en aandacht"
een en al lof
17-12-2019

marieke, bad nieuweschans

10
"Snelle levering in verantwoorde verpakking. "
Bij de Bolster weet ik dat ik zeker ben van biologisch zaaigoed met heldere teeltsuggesties. De resultaten zijn al jaren uitstekend. De “biologisch” afbreekbare verpakking spreekt me enorm aan.
17-12-2019

Ies, Harlingen

10
"Eerste ervaring"
Helemaal volgens het boekje :-)
16-12-2019

Jolanda, Babberich

9
"Prima"
Al jaren bestel ik mijn tuinzaden bij De Bolster. Makkelijk om de digitale lijst in te vullen en binnen enkele dagen worden de zaden bezorgd. Tenminste, als DPD soepel meewerkt.
16-12-2019

L., den haag

10
"snel en goed zoals altijd"
snel en goed zoals altijd
16-12-2019

hans, Noordwijk

10
"De bestelling is snel en correct gegaan volgens afspraak"
De bestelling is snel en correct gegaan volgens afspraak. Mooi ingepakt en opgevuld met biologisch afbreekbare "korrels".
16-12-2019

Annie, Winterswijk

10
"Prima zaaigoed"
Al langer als 10 jaar gebruiken wij de bolster zaden, naar alle tevredenheid.
16-12-2019

Eddy Heerschop, Vlissingen

10
"Prima service"
ruim aanbod, goede informatie en snelle levering.
16-12-2019

Susan, Valkenswaard

9
"prima"
groot assortiment, snelle levering, snel antwoord op onze vragen
15-12-2019

Greetje, MEPPEL

10
"Uit eten en t"
Goede kwaliteit en efficiente behandeling
15-12-2019

Bert Sternfeld, Abcoude

10
"Geweldige zaden en service"
Ik werk graag met de zaden van de Bolster. De service is snel en erg goed. Zeer goede leverancier voor uitstekende zaden.
15-12-2019

Benjamin, Eindhoven

9
"super producten, vlotte levering, heel erg blij mee!"
het bedrijf geeft me gewoon een goed gevoel. Kundig, eerlijk... wat wil je nog meer?
14-12-2019

Annette, Breda

10
"altijd prima"
Verzorgde zending, goede spullen
14-12-2019

Marianne, Hoorn

Bekijk de overige 7286 beoordelingen op de website van Kiyoh