BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 14102 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

8
"Fijne webwinkels boel met breed assortiment."
Niet goedkoop, maar wel een breed assortiment can prachtige Feel GOOD zaden. Snelle levering!
vandaag

Boukje, Breda

10
"Geweldige mobiele website"
Ik was aan het zoeken naar een nieuwe zadenleverancier omdat de vorige er vorig jaar een potje van had gemaakt. Ik kende De Bolster als een merk van goede zaden, maar wist niet dat ze ook rechtstreeks verkochten. Ik was blij verrast door de mobiele website; ontzettend handig en duidelijk opgezet, je vindt heel makkelijk en snel wat je nodig hebt en het bestelproces is onwijs soepel. Ook na bestellen was alles prima geregeld; binnen een paar dagen hadden we via de brievenbus alles in huis voor het nieuwe moestuinseizoen.
gisteren

Richard, Arnhem

10
"Geweldige winkel !"
Simpelweg Top
gisteren

Tom, Groningen

9
"Gekregen wat ik vroeg"
Gewoon gekregen wat ik vroeg
eergisteren

E., 's-Hertogenbosch

8
"Snelle levering."
Had wel ook pakketje van iemand anders gekregen. Daarom 4 ipv 5 sterren. Na telefonisch overleg, hebben we afgesproken dat ik die retour stuur. Vriendelijke en attent te woord gestaan.
eergisteren

Tineke, Vlagtwedde

10
"Prima service en kwaliteit "
Duidelijke website met een snelle service
eergisteren

Hans, Maartensdijk

10
"Snelle bezorging en duidelijke website"
Een mooie overzichtelijke website. Alles is uitgebreid omschreven en makkelijk weer te vinden. De volgende werkdag was mijn bestelling binnen. Alles netjes en zorgvuldig ingepakt.
eergisteren

Madelief, Biddinghuizen

10
"Altijd prima service"
Aardige mensen, snelle service, prima verpakking en bovenal prima zaden!
eergisteren

aleida brederode, Amstelveen

10
"Er is geleverd wat is beloofd"
Volgens afspraak zijn de zaden geleverd.
eergisteren

Henkjan Kok, Zelhem

10
"Veel keuze, snelle levering, top! "
De webshop geeft veel keuze, is overzichtelijk en informatief. Ik heb groenten, kruiden en bloemen besteld voor mijn moestuin. Kan niet wachten tot ik de zaden kan gaan zaaien.
25-01-2023

Brigid, Amersfoort

10
"netjes verzorgd"
Nette producten en snelle levering
25-01-2023

Alfons, Overloonî

10
"Prima service. "
Degelijke webshop. Goede kwaliteit.
25-01-2023

Bart, Noordwijk

10
"Ruime keus en snelle levering."
De webshop biedt veel soorten zaden, die goed te vergelijken zijn. Goeie informatie helpt. Over het algemeen zijn het prima zaden, ontkiemen goed en leveren mooie gewassen. Na bestelling wordt snel geleverd!
25-01-2023

Marian, Driebergen

10
"Altijd goede kwaliteit en goed voor de planeet..."
Ik koop al jaren zaden bij De Bolster. De kwaliteit van het zaad is goed, het resultaat is goed. Heerlijk groente en prachtige bloemen en genoeg keus als je voor biologisch gaat. Wat iedereen zou moeten doen, want dat is de beste keus voor onze planeet.
25-01-2023

Alena, Peize

10
"Snelle levering "
Duidelijke instructies. Het resultaat kan ik nog niet beoordelen.
25-01-2023

Annemaria, Almere

9
"Prima resultaten"
Ik ervaar een snelle, correcte levering, met fijne composteerbare verpakking. De resultaten met de zaden zijn goed. Ruim voldoende opkomst van gewassen.
25-01-2023

Will, Almelo

10
"Alles prima geregeld."
Handige website, voldoende keuze en product beschrijvingen, interessante praktische tips. Bestellen, betalen en levering prima geregeld.
25-01-2023

Maurice, Tilburg

9
"betrouwbaar"
ruime keuze en deze zaden kiemen ook daadwerkelijk
25-01-2023

Thea, Halle

10
"Prima bedrijf"
Info prima, net als verpakking, snelle levering.
24-01-2023

Marianne, Tilburg

10
"Ok"
Ok
24-01-2023

Pebelle, Zutphen

8
"Goed aanbod"
Breed aanbod, goede informatie, goede communicatie, vlotte levering.
24-01-2023

Toon, Overbetuwe

10
"Top"
Snelle levering, netjes en compact verpakt, geen overtollige verpakkingen.
24-01-2023

Wilma Willems, Wijchen

10
"Prima "
Goede catalogus ontvangen op aanvraag. Zaden werden snel geleverd.
24-01-2023

Jan, Sprundel

10
"snelle levering "
snelle levering! over het product kan ik nog geen mening geven. moet ze nog zaaien
23-01-2023

Catharina, Breda

9
"Prima, snel en netjes geleverd"
Prima, snel en netjes geleverd
23-01-2023

jan, Sliedrecht

10
"Snel, duurzaam en zorgvuldig"
Snelle levering, duurzame verpakking en zorgvuldig alles geleverd. Goed advies op de site te vinden.
23-01-2023

Barbara, Kortenhoef

10
"Top product "
Snelle levering , zaden zijn top
23-01-2023

Charlotte, Veendam

8
"Snelle levering"
Duidelijke website en genoeg keus
23-01-2023

Nantsje, Elahuizen

10
"Tevreden klant"
Tevreden met de biologische GMO vrije zaden en hopelijk blijft dit ook zo want er komen(zijn)grote veranderingen aan en niet ten goede voor deze industrie.
23-01-2023

Bianca, Beemster

9
"zeer snel en goed zaad"
het tomatenzaad vindt ik wel heel duur; slcht 6-8 zaadjes.
22-01-2023

Bert, Tilburg

10
"Overzichtelijke website"
Ruime keuze en een overzichtelijke website. De zaden worden snel verstuurd.
22-01-2023

Frank, Heemskerk

10
"Snel verzonden, goede kwaliteit "
Elke keer een goede ervaring wanneer ik bij Bolster bestel. Geen onnodig grote verpakkingen, snelle verzending en de producten zijn van goede kwaliteit.
22-01-2023

Miranda, S heer Arendskerke

10
"Helemaal goed"
Goed
22-01-2023

Willem, Vaassen

10
"Keurig verzorgd! Dank daarvoor!"
Keurig verzorgd, en we genieten van de ontkiemde zaden.
21-01-2023

Ada Gussinklo, Aalten

8
"Goed overzichtelijk en informatief aanbod door middel van prettige brochure. "
Ruim aanbod, biologisch. Gemakkelijk om te bestellen en snelle afhandeling. Elke keer een feestje.
21-01-2023

Ina van den Brink, Amsterdam

10
"Prima levering"
Mijn bestelling kwam snel en de zaden zijn van uitstekende kwaliteit is mijn ervaring.
21-01-2023

Marijke, Dordrecht

10
"Altijd goede service"
Ik word steeds als klant serieus genomen. (Zelfs zo serieus dat ik ooit 11 zakjes bieten kreeg toen ik per abuis een 1 teveel invulde)
21-01-2023

Pieter Spiegelhol, Breda

9
"Goede en snelle service en kwaliteitszaden"
De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en mocht er toch nog iets mis gaan wordt dit snel en adequaat opgelost.
21-01-2023

Roel, Almere

10
"Altijd snelle levering, en goede bio zaden."
fijne site waar alles goed te vinden is, informatie is altijd op te vragen, je krijgt een email met antwoord, zaden zijn goed, maar graag ook hoe te bewaren tips, soms zijn de zaden daardoor niet meer zo kiemkrachtig. de verpakking is milieuvriendelijk en een deel composteerbaar toppie. ik ben zeer tevreden.
21-01-2023

yolande marchand, Voorburg

10
"Snelle levering en correcte levering"
Ik heb dit meerdere malen zaden besteld bij De Boltster en alles kwam keurig en correct op mijn adres aan. Helaas kan ik nog geen oordeel geven over de zaden aangezien het nog te vroeg is.
21-01-2023

Paul, Hollandsche Rading

10
"Prachtige opkomst"
Prachtige opkomst van het zaad
21-01-2023

Gonnie Splinter, de Kwakel

9
"Ik kies voor biologisch."
Ik heb zaden besteld, maar had nog geen ervaring met De Bolster. Ik kies zoveel mogelijk biologische zaden. Helaas nog niet helemaal mogelijk voor alles wat ik wil gebruiken.
21-01-2023

Wim, Haarlem

10
"uitstekend"
Bestelling geplaatst. Keurig en snel bericht. Aflevering netjes op tijd!
21-01-2023

Wiemer, Scheemda

9
"Als altijd goed."
Ik bestel vaker bij de Bolster. Bestelling goed en snel geleverd zonder overbodige poespas. Dat de zaden goed zijn weet ik uit ervaring.
21-01-2023

Judith, Steggerda

10
"Prima biologische zaden "
Zaden van De Bolster geven al een paar jaar mooie oogsten op mijn tuin. Deze keer zat er een klein foutje is de (zeer snel) geleverde zaden, maar na een telefoontje werd dat rap hersteld. Mijn vertrouwen in De Bolster is groot. Fijn dat er ook een goede Nederlandse leverancier van biologische zaden is.
20-01-2023

Wim, Huizen

10
"mooi biologisch sortiment,snelle levering"
zie boven
20-01-2023

Trudy, Zwartsluis

10
"Super!"
Ruim assortiment, keurige prijzen en uitstekende service! Top!
20-01-2023

Akke, Haelen

9
"Groot aanbod, snelle levering"
Ik heb een mooi pakket zaden binnen gekregen en ik kan niet wachten tot ze de grond in mogen en het feest verder vorm krijgt. De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering was snel en in een goede verpakking (bijv. geen onnodig grote doos) heel fijn!
19-01-2023

Sanne, Haaften

10
"correct"
Ieder jaar wordt de bestelling correct op de aangegeven dag geleverd. De bestelling is compleet en is goed verpakt.
19-01-2023

j, Uithuizermeeden

10
"Goed"
Mooi pakket zaden, mooi verpakt
19-01-2023

Heleen, Molenhoek

8
"Ruime keuze "
Ben benieuwd naar de productie
19-01-2023

Patricia, Gouda

8
"makkelijk te bestellen"
Het is leuk dat we wat info op de site krijgen over de verschillende mogelijkheden en wat tips. Onze voorkeur gaat uit naar BD zaden en komen daarom al bij jullie uit. liever hebben we geen F1 zaden
19-01-2023

rolande, Diepenveen

9
"Top!"
Mooi stevig brievenbuspakje.
19-01-2023

I.r, Almere

8
"Top bedrijf"
Alle lof! Wat ik erg karig vind is dat er zo weinig zaadjes in een zakje zitten. Een tomaat heeft 100erden zaadjes. In een zakje zitten 10 ofzo. Als ik bij bijv vd Wal, Hoogeveen bio-zaad koop, zijn de zakjes goed gevuld. En veel goedkoper!
19-01-2023

Marjan, Meeden

10
"Vriendelijk contact en zeer goede service."
Zie bovenstaande + snelle bezorging. Zeer prettig dat e.e.a. in afbreekbaar materiaal is verpakt.
19-01-2023

Veronica Gelauff, Groesbeek

9
"prima"
leuk dat composteerbare 'vlokken' worden gebruikt voor het opvullen. En dat het pakje is dichtgeplakt met tape op papierbasis. Eventueel zou een kleiner verpakking kunnen worden gebruikt?
19-01-2023

Koos Sluis, 5101 TD Dongen

9
"zo als altijd prima verzorgd"
bestel al enkele jaren zaden en ben zeer tevreden
19-01-2023

hans schevelier, vught

10
"Compact"
De webshop is duidelijk. En de verpakking is goed over nagedacht.
19-01-2023

Anita, Rotterdam

10
"Snel & compact & informatief "
De enige webshop waar ik mag uitschieten met de hoeveelheid artikelen kopen. Heel fijn dat het compact verstuurd wordt, papier kan zo de wormenbak in. Wel zou ik een functie in de webshop verwerken dat klanten een “verlanglijst” of “favorieten” kunnen opslaan in hun account voor later. Zo kan je op meerdere momenten informatie lezen en langzaam een lijstje vullen. Langere voorpret. Bedankt dat jullie er zijn.
19-01-2023

Martha Stroo, Nieuwerbrug aan den Rijn

9
"Snel en voortvarend."
Adequate reactie op bestelling en het vervolg.
19-01-2023

Toon, Nijmegen

10
"Altijd Snel en goed!!!"
Bestel al jaren….. werk overzichtelijk, snel en vooral goed!!!
18-01-2023

Myrna, Putten

10
"uitstekend"
Snelle levering van mijn bestelling, compleet en netjes in een doosje.
18-01-2023

Anneke, Joure

8
"Prima "
Snelle levering vergeleken met andere zaadhandellaren. Jammer dat jullie geen pootgoed leveren anders vijf sterren.
18-01-2023

Yvonne, Twijzelerheide

10
"Elk jaar weer blij"
Elk jaar weer blij met het ruime assortiment en goede productbeschrijving. De bolster is al jarenlang een betrouwbare leverancier. I
18-01-2023

Els, Elspeet

10
"Goede website, snelle levering"
Fantastisch aanbod van biologische zaden, goed werkende webshop en snelle levering.
18-01-2023

Marion, Zuidhorn

10
"Kwaliteitszaden en 100% biologisch"
Zo fijn om biologische zaden te kunnen kopen voor mijn moestuin. Nu is het biologisch van het zaadje tot op mijn bord. De website werkt goed en de verzending was vlot. Uiteraard zonder plastics en met biologisch verpakkingsmateriaal. Ik ben benieuwd naar de oogst komend jaar!
18-01-2023

Maria, Van Veldhoven

10
"Prima "
Goede keus, mooie planten. Snelle levering.
18-01-2023

Marijke, Zwolle

10
"zeer goede service"
Na catalogis aanvraag en via de website uit een zeer ruime collectie keuze kunnen maken en via een pakketdienst binnen enkele dagen in huis.
17-01-2023

Ton, oud Beijerland

10
"Dik tevrefen"
Duidelijke bestelsite, vlotte bezorging, milieuvrienfelijk verpakt en bezorgmoment binnen een tijdsbestek van 1 uur. Prima allemaal
17-01-2023

Alie, Haarlem

10
"Mooie collectie biologische zaden."
Fijne website met alle nodige informatie over hoe, wanneer en hoeveel zaden je moet gaan verwerken. En ook snelle levering als voorradig.
17-01-2023

Margriet, Velp

10
"Snel en goed"
Snel en goed
17-01-2023

Monique, Ubbena

7
"Snel, netjes en verzorgd"
Prettig; Echter in het opmerkingen venster had ik een paar vragen achter gelaten en daar heb ik nog geen reactie op gekregen helaas.
17-01-2023

Dorine Laheij, Nuenen

10
"Tevreden"
Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
17-01-2023

T. Jansen, Putte

8
"Ik had een hele goeie ervaring"
Twee bestellingen geplaatst achter elkaar, maar werd keurig tegelijk verzonden! Binnen een paar werkdagen, per mail een catalogus besteld en dat ging ook heel vlotjes!
17-01-2023

Natalie, De Cocksdorp

10
"Goed verzorgd en betaalbaar."
Verzorgde site en hierdoor overzichtelijk met bestellen. Prijs vond ik al prima, bij het afrekenen ook nog eens een extra korting automatisch. Verzorging pakket ook prima. Ik kom nog eens terug!
17-01-2023

Carla, Oldtambt

10
"Duidelijk en snel"
Gg
17-01-2023

Kees, Rijpwetering

10
"Gewoon prima"
Veel zaden besteld voor mijn moestuin, alles op voorraad en snel geleverd in deugdelijke verpakkingen
17-01-2023

Koen, Oud Gastel

7
"Fijne webshop, genoeg bio keus"
Ik vind het belangrijk dat de zaden die ik koop biologisch zijn. De bolster heeft een mooi assortiment. Ik koop al jaren een deel van de zaden hier. Het enige dat ik jammer vind is dat de zaden niet altijd even goed op komen. Vaak gaat het goed, maar soms heb ik een zakje waarvan er maar weinig opkomen.
17-01-2023

Tess, Groningen

9
"Goede producten voor een scherpe prijs."
Bestelling was snel geleverd in milieuvriendelijke verpakking.
16-01-2023

Theo, Rotterdam

10
"Uitstekende zaden en prima service's"
De Bolster levert goede zaden.
16-01-2023

marian van velzen, Roelofarendsveen

10
"bedrijf met een fijne visie, goede producten, goede service, snelle levering"
Bedrijf met een fijne visie, goede producten, goede service, snelle levering.
16-01-2023

Eline Ringelberg, Muntendam

10
"Uitstekende bezorgservice"
Uitstekende bezorgservice. Goede informatie op de zaadzakjes.
16-01-2023

Rien, Haaren

10
"Goede zaden, prima bezorgd "
Ik heb alles wat ik wilde kunnen vinden. Zending was met zorg verpakt, snel geleverd. Ik verheug me nu al op de oogst van 2023
16-01-2023

Anouk, Tilburg

8
"Geen klachten dus prima "
Snelle en korrekte aflevering
15-01-2023

Ben, IJmuiden

9
"Toegankelijke site en handzaam met bestellen ! Ook de aflevering! Top service ❣️"
Zoals ik al aangaf , zeer tevreden over bestellen en levering , en natuurlijk de kwaliteit van de producten
15-01-2023

Lies Von Meyenfeldt, Vught

10
"Zeer te vreeden"
Snelle levering en goede service ook de prijs. Echt om aan te bevelen
15-01-2023

Helen, Beilen

10
"Bolster maakt belofte waar"
Snelle.levering, biologische zaden in natuurvriendelijke verpakking zonder troep. Nu nog zaaien en laten groeien, dan genieten!
15-01-2023

Freke, Donderen

9
"Super, snel en compleet"
Snel geleverd, duidelijke pakbon en goede berichtgeving
15-01-2023

Yvonne, Heemstede

10
"Heel goed"
Snelle levering Goede kwaliteit
15-01-2023

Joke, Santpoort-Noord

10
"alles helemaal prima"
genoeg keuze, snelle service, goede communicatie en met de verpakking is ook niks mis.
15-01-2023

Marjon, Oosterhout

8
"Prima overzichtelijke gids en een goede aflevering van bestelling."
Wij zijn een biologische tuinvereniging en bestellen al jaren onze zaden bij de Bolster. Ruim assortiment en een goede kwaliteit.
15-01-2023

Lolke Veenstra, Warns

10
"Fantastisch."
Ik heb een goede ervaring met de bolster. Je krijgt ze snel aan de telefoon en ze bellen ook terug zoals beloofd. Ik koop daar al jaren mijn zaden.
15-01-2023

Marion, Liempde

10
"Niks op aan te merken"
Snel, netjes, fijn verpakt met speciale afbreekbare dingetjes. Nu mag de lente komen.
15-01-2023

Elin Meijnen, Ravenstein

9
"Snelle bezorging. Keurig verpakt. "
Snelle bezorging. Keurig netjes verpakt.
15-01-2023

Mary, Bergen op Zoom

10
"Betrouwbare partner voor de biologische moestuin"
Zowel de papieren versie als de digitale versie van de brochure en bestellijst zijn duidelijk. De bestelling is snel afgehandeld. Goede ervaringen met de kwaliteit van het vorig jaar geleverde zaad.
14-01-2023

Ad, Driebergen-Rijsenburg

9
"betrouwbaar"
Goed, betrouwbaar, biologisch! Snel in huis.
14-01-2023

esther, vledderveen

10
"Ik ben heel tevreden over de website en snelle levering"
Zaden snel geleverd. Fijn dat er op de website een uitgebreide uitleg staat beschreven van de teeltwijze. Ik koop al jaren bij de Bolster omdat het biologische producten heeft.
14-01-2023

Marleen, Woerden

10
"Vlotte bestelling, goede zaden"
Niks op aan te merken!
14-01-2023

Rene, Korstanje

9
"Snelle levering"
Ik weet nog niet hoe de zaden gaan bevallen. Pas na t seizoen.
14-01-2023

Willy, Kampen

8
"Very good"
Like the speed I got my order and like the green thingies in the box that are biodegradable.
13-01-2023

k, voorschoten

10
"Goede kwaliteit, snel geleverd"
En zeer uitgebreide webshop met duidelijke informatie. Snelle bezorging op een zo milieuvriendelijke manier.
13-01-2023

Ellen, Voorst

10
"Mooie producten; snelle levering."
Blij met mijn aankopen, kan niet wachten om te gaan zaaien!
13-01-2023

Wendy, Hoenderloo

10
"Ruim aanbod, super snelle service, goede producten en milieubewuste verpakking."
Handige website, met veel tips en zaaikalender. Je wordt er hebberig van, dus aanbod mag - voor zover dat kan - nog uitgebreider.
13-01-2023

Reinier, Westzaan

10
"Snel en netjes verzorgd bezorgd"
Ik ben erg tevreden over de zaden, verpakking en beschrijvingen
12-01-2023

Helma, Krommenie

10
"Positief bedrijf, snelle levering, informatieve website "
Al jaren klant bij de Bolster, alleen maar positieve ervaringen. Jammer dat ik niet in de buurt van Epe woon anders ging ik er werken.
12-01-2023

Aris Oosterom, Geldermalsen

10
"Goeie kwaliteit, snel geleverd."
Mijn bestelling werd in goeie staat en snel geleverd. Tot nu toe kiemen de zaden goed.
12-01-2023

Steffie, EINDHOVEN

8
"Heldere, consistente website en gids"
Goede service, heldere informatie op website, snelle bezorging.
11-01-2023

Frans, Groningen

9
"Ik kreeg wat ik verwachtte"
Ik bestelde zaden en die werden vlot geleverd. Maar ook niet meer dan dat, de Bolster deed wat ik verwachtte. Ik vind dit dan ook onzinnig.
11-01-2023

Frederik, Sondel

10
"TOP !"
Snel en compleet geleverd, zoals ik van de Bolster gewend ben. 't Wordt vast weer een mooi en leerzaam tuin-jaar.
11-01-2023

Peter, Melchers

10
"Snelle levering"
Zeer snelle levering en prettig dat het via brievenbuspost kan
11-01-2023

Sanne, Utrecht

6
"Nipt voldoende"
Goede service, maar de prijs is te hoog en zaden ontkiemen te vaak niet
11-01-2023

Anthony Keuchenius, Driebergen

10
"Supersnel"
Maandag een bestelling geplaatst, woensdag de zaden al in huis.
11-01-2023

Bram Wopereis, Marienvelde

10
"Prima product, vlot geleverd."
Prima product, vlot geleverd.
10-01-2023

Jan, Oss

10
"Fijne website, goede zaden, altijd snel verzonden."
Fijne website, goede zaden, altijd snel verzonden.
10-01-2023

Margo, De Schiphorst

10
"Snel"
Duidelijke site. Snel verzonden.
10-01-2023

Margret, Wormer

10
"teleurstellend"
Snel mijn zaden geleverd gekregen, allemaal minstens nog 3 jaar te gebruiken en milieu vriendelijk verpakt
10-01-2023

Margot, RUURLO

10
"Prima"
Vertrouwd kopen bij jullie. Je weet dat het goed is.
10-01-2023

Wilma, Den Oever

9
"prima service"
Op basis van de uitstekende zadengids kan ik makkelijk mijn benodigde zaden uitzoeken en deze vervolgens online bestellen.
10-01-2023

francois, waalre

10
"Ik word altijd buitengewoon vriendelijk geholpen."
Ik koop al jaren bij de Bolster, en soms heb ik wat speciale aanpassingen nodig omdat ik in Noorwegen woon. Mij ervaring is dat de werknemers van de Bolster altijd hun stinkende best doen om mij ter wille te zijn
10-01-2023

Hanneke, Noorwegeb

8
"het is prima"
Waar ik toenemend een hekel aan krijg is het bedelen naar een goede beoordeling. Jullie werken efficiënt en kunnen zelf zien wat de kwaliteit van je zaden zijn en hoe snel jullie je bestellingen afwerken en verzenden. Hou toch op met die stomme klanttevredenheidsmetingen die worden steeds meer een reden voor mij om jullie geen 4 of 5 sterren te geven maar juist een of twee.
10-01-2023

jan de keijzer, 9973 PD houwerzijl

Bekijk de overige 13982 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 14102 reviews
Kiyoh