BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
Waardering door klanten
9,4

Waardering door klanten

kiyoh

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Goed"
De zaadjes komen op
vandaag

Ellen Kemp, Julianadorp

5
"Effen wachten"
Heb nog niets gezaaid.
gisteren

Jan Buijsman, Haarlem

10
"Perfect geregeld allemaal"
Erg prettig en zonder problemen
gisteren

Michel, Weert

9
"snel en goed"
ondanks corona waarschuwing supersnel geleverd. goede ervaringen ook al in verleden. omschrijving op de zakjes mag wel iets breder, bv eenjarig /meerjarig. Anders mot je steeds weer opzoeken op internet.
04-08-2020

Lambertus, Hattem

9
"goed"
Snelle levering en erg blij met het uitgebreid biologisch assortiment vruchtbare zaden en ze hebben zaden waar wij lang naar hebben moeten zoeken, zoals Fenegriek ect. TOP
04-08-2020

Carla, Burdaard

10
"Zeer goed"
Snelle levering en erg blij met uitgebreid biologisch assortiment vruchtbare zaden.
04-08-2020

Christa, Etten-Leur

10
"Super service!"
Veelnkeus, akkelijk aankopen, bij vragen snel antwoord en fijne service.
04-08-2020

Femke Becker, Vorden

10
"Correcte en snelle afhandeling alles word vlot geleverd "
Een toegankelijke site met een mooi asortiment. Ook een grote mogelijkheid van verschillende hoeveelheden zaad per verpakking.
03-08-2020

Henk, GEERDIJK

10
"Snel en betrouwbaar"
Tijdens vakantie zaadjes besteld. Bij thuiskomst was alles al binnen. Prima zo!
02-08-2020

Benard, Diemen Pays Bas

10
"Alleen maar positief"
Wat de zaden en dergelijke betreft kan ik pas een beoordeling geven nadat ik ze gezaaid en geoogst heb.
01-08-2020

Piet, Snakkerburen

10
"Mooi bio-zaad! "
Snelle levering, goed verpakt en het zaad ontkiemt mooi. Ik ben tevreden!
31-07-2020

Larissa Hoekmeijer, AMSTERDAM

10
"Snel verstuurd en goede kwaliteit"
Snel verstuurd en goede kwaliteit zaad
31-07-2020

Evelien, Groet

10
"Hèt adres voor bio zaden"
Hele fijne website met veel info. Zaaikalender is super. Veel keuze en soorten.
28-07-2020

Roos, Hilversum

10
"Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website"
Site is super duidelijk en je kan makkelijk zien wat je wanneer nog kan zaaien. Ik heb laat in het seizoen besteld maar dankzij de info op de site is mijn biologische moestuin weer helemaal ingezaaid. En biologisch afbreekbaar opvulmateriaal voor veilig verzenden, top!
28-07-2020

Mark, Tilburg

10
"Goed kiemende zaden"
Info altijd helder op de website, sterke planten. Goede kieming. Interessant assoortiment
26-07-2020

Jose Mastenbroek, Almere

10
"Snel geleverd, nette spullen"
Of alles goed groeit en op komt moeten we nog ervaren, maar ik heb er het volste vertrouwen in. Bedankt!
25-07-2020

C, Haarlem

8
"Goed"
Fijn om biologisch zaad zo snel in huis te hebben.
24-07-2020

Erna Theys van Boven, HAARLEM

10
"snel en goed"
Uitstekende kwaliteit. Geweldige kiemkracht en snel geleverd.
23-07-2020

Patrick Beekveldt, Lelystad

10
"Ontzettend blij"
Ontzettend blij met de bestelde biologische zaden. Mooi op tijd geleverd.
23-07-2020

Monique, Almelo

8
"Alles goed verpakt en mooi op tijd."
Alle zaden waren goed verpakt en alles kwam mooi op tijd. Een paar gezaaid, waarvan nu al wat op komt. Ook blij met de 100% biologisch en GMO-vrij. Zal voortaan hier zaden kopen
22-07-2020

Sandra, Drachten

10
"Snelle leveringen goede service , zaden komen goed op "
Zaden komen goed op , bestel voortaan altijd hie
20-07-2020

Nel, Azewijn

9
"Snelle levering. "
Alles ging gladjes, alles op tijd en netjes afgeleverd . De zaden waren goed verpakt in hun afzonderlijke zakjes en allemaal weer verpakt in één stevige doos.
19-07-2020

TJM, Tilburg

10
"Goed snel keurig geleverd "
Mijn bestelling snel geleverd en netjes verpakt met biologische opvul materiaal. Goede duidelijk verpakking van producten.
19-07-2020

Peter, Wijchen

9
"snel en accuraat"
prima zaden
18-07-2020

Marc, Neerijnen

9
"Uitstekend"
Goed en milieuvriendelijk verpakt.
17-07-2020

Hilda, Hardenberg

10
"Uitstekend"
Snelle verzending, goed ingepakt, heldere communicatie, meeste zaden houdbaar tot 2023
16-07-2020

Marieke, Enschede

10
"Super snel bezorgd!"
Een pakketje is nog nooit zo snel besteld als bij de Bolster!
14-07-2020

David van der Laan, Hattem

9
"Goede zaden, zeer kiemkrachtig"
Snelke levering, goede ( biologische) zaden en goede kieming
14-07-2020

Angelique, Oudelande

10
"Snelle levering."
De kwaliteit van het zaad kan ik nog niet beoordelen.
13-07-2020

Tanja, Den Haag

10
"Prima."
Prima
13-07-2020

Elisabeth, Rotterdam

10
"Goede kwaliteit zaden"
Netjes geleverd binnen aangegeven termijn
12-07-2020

Marion, Groesbeek

1
"Waardeloos"
Ik heb mijn bestelling niet gekregen, wel netjes betaald. Ik heb het gemeld. Waarop werd gezegd als het vrijdag niet is bezorgd dan sturen we het nog een keer op. Vervolgens nog een keer gemeld i.v.m vrijdag was het er niet. En vanaf dan krijg ik geen reactie meer.
12-07-2020

Hein, Volendam

9
"Prima bedrijf met goede producten en veel keus"
Mooie biologische producten, levertijd van een paar dagen
11-07-2020

Anne-Marieke van Beek, Apeldoorn

10
"prima zaaigoed mensen, ga zo door"
Ik ken jullie al heel lang, sinds de jaren zeventig. Geweldig werk. Ik koop jullie zaden bij de intratuin en bij de natuurvoedingswinkel, want ik ben een particulier koper en vind het zonde om voor zo weinig zaad de post te laten rijden. Hebben jullie weleens gedacht aan eigen verkooppunten in de grote steden, trouwens?
11-07-2020

Esther, Diemen

9
"Prima"
Goede service
11-07-2020

Marga, Almere

8
"Snelle levering"
Ze hebben veel en leveren snel en correct.
11-07-2020

CME, Bergambacht

10
"Altijd goed"
Voortreffelijke leverancier, snel en mooie producten. Ä
09-07-2020

Co, Leersum

10
"Snelle + goede levering van topkwaliteit zaden via een duidelijke en eenvoudig te gebruiken webshop."
Ook op mijn nieuwe adres heb ik de zaden van Bolster in goede staat ontvangen, en zaai ze met vreugde in, vol trots en dankbaarheid jegens dit mooie en waardevolle bedrijf.
09-07-2020

Kevin, Lochem

10
"Uitstekend"
Goede keuze, snel geleverd
09-07-2020

Conny, OUD-BEIJERLAND

10
"Alles top !"
De aangeschafte spullen is van goede kwaliteit en alles is goed verpakt.
08-07-2020

Henk, Westdorpe

10
"Fijne producten en winkelervaring"
Mooie sortering biologische producten. Zaden van mijn eerste aankoop zorgen inmiddels voor een oase aan eetbare planten in mijn achtertuin op het noordwesten. Heel blij mee. Ga nu ook de wintergroenten proberen in de voortuin. Levering was mooi op tijd en producten altijd zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt (het vulmateriaal is composteerbaar). Erg prettig bedrijf om klant van te zijn.
08-07-2020

Lilian, Zaandam

8
"Fijne, biologisch gekweekte zaden"
Zaden komen altijd op. Fijn dat het biologisch is. Aanbod is groot. Leverung duurt iets langer dan bij andere winkels, Kan iets sneller in mijn beleving.
08-07-2020

Willeke, Nieuwolda

9
"1e keer is goed bevallen. "
Voor de 1e keer besteld en binnen een week thuis gestuurd . Super. Volgende keer weer.
07-07-2020

Irene Stikkelorum-van Dord, Soest

10
"Goeie site, groot assortiment, snelle levering. En de bonen komen snel op! Top. "
Elke boom die ik heb gezaaid komt op!
07-07-2020

Nancy, Den Bosch

10
"prima zaden, prima bedrijf"
Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, goed assortiment
06-07-2020

Monica, Tilburg

10
"Ruime keuze, snel geleverd"
Ik zocht groenbemesters. Ruim aanbod en makkelijk te vinden welke nog geschikt zijn om in de zomer te zaaien. Levering was snel.
06-07-2020

Arjen, Den Bosch

10
"Mooie site met goede tuin zaden en producten! "
Vriendelijke behulpzame telefonisch contact. Bestelde zaden, correct en milieu vriendelijk verpakt, voor de brievenbus, ontvangen. In principe met 2 dagen al in huis.( Ware het niet dat dpd transport dit pakje in de verkeerde bus naar Duitsland meegaf. Maar het is helemaal goed gekomen!/ ) Aanrader !
06-07-2020

Eveline, Noordwijk ZH.

5
"Prima bedrijf op zich "
Beetje teleurgesteld dat een zakje dat ik vergeten was, alleen tegen €4.00 verzendkosten opgestuurd kon worden.
05-07-2020

Carolien, Amstenrade

10
"Snel bezorgd, het ziet er goed uit"
Ecologisch verantwoord verpakt, snel bezorgd: het ziet er goed uit. Of de zaden ook goed zijn zal de tijd uitwijzen.
05-07-2020

Marja, Voorburg

7
"Alles was volgens afspraak"
Kan ik nog niets van zeggen
04-07-2020

Teus, Noordeloos

10
"Snel, leuk verpakt, prima! "
Snel en goed, verpakt met persoonlijke noot.
04-07-2020

Laura, Wageningen

10
"Goede service "
Er waren wat problemen met de levering vanuit DPD. Dit werd door Bolster zeer netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden en bestellen de volgende keer graag weer.
04-07-2020

Miranda, Amerongen

9
"Goede service, de volgende dag al in huis"
Duidelijke website, bestelling was de volgende dag al in huis.
01-07-2020

Manja, Alphen aan den Rijn

10
"Prima service, goede kwaliteit"
Snel en correct, goede zaden die altijd goed opkomen.
30-06-2020

Cecilia, Amsterdam

10
"Gewoon goed!"
Snelle en correcte levering. En het zaad dat ik tot nu toe gebruikt heb, gaat fijn ontkiemen.
29-06-2020

Ditte, Haren

10
"Prima kwaliteit"
Goede producten en een snelle levering.
28-06-2020

A, Groningen

10
"Snel en goede zaden + bio, wat wil je nog meer :-)"
Snel en goede zaden + bio, wat wil je nog meer :-)
27-06-2020

Xavier, Utrecht

10
"Ze kiemen heel goed"
Had nog een zakje tomaten zaden gevonden waarvan de datum al 5 jaar was overschreden. Maar in mijn kas staan daar nu 10 planten van. Super toch! Ook van deze levering buldert alles de grond uit.
27-06-2020

Bianca, Aadorp

8
"Tatsoi"
Veel verzendkosten voor 1 zakje zaadjes
27-06-2020

Kinne, Velp

8
"Goede, biologische zaden"
De zaden werden veel sneller geleverd dan de 3-4 werkdagen. Inmiddels komen de eerste slablaadjes en het komkommerkruid al op, nu nog wachten op de rest :)
26-06-2020

Lianne, Leiden

10
"Zeer zorgvuldig en vriendelijke levering"
Voor wat betreft de kwaliteit van de zaden, dat moet nog blijken, want nog maar net gezaaid/onderweg naar ontvanger. Bestellen, levering: heel zorgvuldig, en vriendelijk. Blij mee
26-06-2020

Janneke, Breda

10
"Beste shop voor zaden, en nog biologisch ook!"
Zoals ik bij een eerdere bestelling schreef: Zeer snel geleverd (dat is echt een dikke plus!), goed zaad en sympathiek verpakt. En: het assortiment breidt zich geleidelijk aan uit met leuke soorten. (Maar ook: wat een waardeloze bezorger, DPD! Bij aflevering doen ze het pakje in een grote brievenbus die aan de weg staat, daar hoef ik niet voor thuis te zijn. Maar net als de vorige keer een melding dat ik niet thuis zou zijn geweest. Ik was er, er is niks aangeboden. Dat geeft op zich niet, als het zo druk is, maar schuif dat mij dan niet in de schoenen. Ik zie dat veel meer mensen klachten hebben over DPD, doe er wat aan, Bolster!)
25-06-2020

Belia, Doornspijk

4
"De Bolster mooie kwalitetsproducten"
Maar.........hun pakketdienst DPD is zwaar waardeloos. Als je probeert in te loggen voor de bezorgtijd bij DPD dan werkt de site niet en zijn ze (DPD) onbereikbaar. Dat betekent dat je de hele dag voor de bezorger thuis moet blijven. Dit is me al diverse keren overkomen ook bij andere leveranciers die met DPD werken. Nogmaals: DPD is waardeloos. Jammer dat de Bolster hier mee werkt. Als de Bolster met bv. Post.nl zou werken dan zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.
25-06-2020

Sjef Thelen, Vianen

10
"Erg tevreden over De Bolster"
Erg tevreden over De Bolste
25-06-2020

Linda, Ede

10
"Prima service, goed bedrijf"
Duidelijke site, snelle bezorging en vooral uitstekende waar!
24-06-2020

Ank, Nieuwegein

10
"Snelle service, mooi bedrijf"
Netjes en milieuvriendelijk geleverd.
24-06-2020

Sabine, Groningen

10
"boerenkool supersnel gekiemd, snelle nette levering"
boerenkool supersnel gekiemd, snelle nette levering
24-06-2020

linda, zeeland

9
"Goede service als er dan iets niet goed gaat"
Ik kreeg andijvie in plaats van bieten. Heb gebeld en werd vriendelijk geholpen. Binnen 2 dagen had ik de bieten alsnog thuis. De andijvie mocht ik houden :-)
24-06-2020

Ruud, Goes

10
"Uitstekend"
Prima service en levering, vriendelijk te woord gestaan.
24-06-2020

Tom, Volendam

8
"Duidelijke website, snelle, nette levering, verpakking mag compacter"
De eerste kiemen zijn er in overvloed en met smaak gegeten en de eerste zaden komen op.
23-06-2020

Manon, Sint-Oedenrode

10
"zie verder"
Door de jaren heen altijd een snelle levering en goede verpakking.
23-06-2020

wouter, nieuw vennep

7
"snelle levering, prima kwaliteit"
mijn gele mosterdzaad was zondag besteld en op dinsdag geleverd. De volgende dag gezaaid en het is mooi opgekomen.
23-06-2020

constant, ENSCHEDE

10
"Snelle levering, goede verpakking en kwaliteit zaden. "
Bij een andere leverancier wacht ik nu al ruim 4 weken op de zaden, maar bij De Bolster werden ze al na 2 dagen bezorgt! De verpakkingen zijn handig in gebruik en ook de kwaliteit van de zaden zijn super!
23-06-2020

Saf, Zwolle

9
"prima!"
Overzichtelijke site, goede afwikkeling van de bestelling, fijne nieuwsbrief met tips. De Bolster draagt naar mijn idee bij aan eerlijke en kwalitatief hoogstaande voeding. Zorgvuldigheid geeft een goed gevoel.
23-06-2020

Elise, Tiel

10
"Met zorg geteelde mooie eerlijke zaden."
Zie boven
22-06-2020

Sylvia Visser, Rotterdam

9
"Prima"
Ik heb voor de 1e keer zaden rechtstreeks bij de Bolster besteld. Ook wel doordat ik hun nieuwsbrief altijd ontvang, die is altijd heel interessant. Ik heb eerder van de Bolster div. zaden voor kruiden gehad. Prima kwaliteit! Ook de verpakkingen en gebruiksaanw. goed verzorgd. Jammer alleen dat het bezorgen wat op zich liet wachten. Maar dat kan gebeuren, neem ik aan.
22-06-2020

Wanda, Eindhoven

10
"Gewoon goed!"
Altijd goed kwaliteit zaden , nu ookweer de kiemzaden plus kweekschaaltje. Gewoon helemaal goed!!!
21-06-2020

Cecile, Maashees

10
"Mooie collectie zaden en snelle levering."
Zag het bedrijf op fb voorbij komen en had veel keus. De zakjes met zaaigoed nog niet gebruikt, maar ben wel benieuwd naar het resultaat.
20-06-2020

Anniek, Ermelo

9
"Mooie kwaliteit en vlotte levering"
Mooi biologisch, kwaliteit
20-06-2020

Karin Van de Walle, Wormer

7
"super website, super zaden, maar laat DPD als bezorger los"
door de duidelijke website en snelle levertijd (volgens de site) heb ik gekozen voor de Bolster. Echter is het pakket door de pakketbezorger meer dan 2 weken onderweg geweest. Ik was al laat met planten maar dat is nu nog erger.
18-06-2020

Albert Boersen, Rotterdam

4
"Slechte bezorging en bereikbaarheid"
Pakket is om onduidelijke redenen naar België gestuurd en was daarna niet meer traceerbaar. Na 10 dagen uiteindelijk bij de buren door de brievenbus gedaan. Omdat ik geen slechte review wilde achterlaten telefonisch contact gezocht. Na een kwartier lang de eerst wachtende geweest te zijn maar opgehangen. Dan toch maar een slechte review.
17-06-2020

Linda, Wageningen

9
"Alles netjes verpakt in producten die je kunt heg gebruiken"
Mijn eerste bestelling bij de Bolster Ik heb het product voor de beloofde datum ontvangen, bij uit pakken heb ik een papieren zak gebruikt om alle zaadzakjes in op te bergen tot gebruik
17-06-2020

M, Roermond

10
"Snel en netjes veroakt"
Zal zeker volgende keer weer bestellen mits de plantjes lekker zijn! Das nog even afwachten.?
16-06-2020

Helma, Utrecht

10
"Geweldig"
Prachtige kweekschaaltjes en mooie biologische zaden
16-06-2020

Anna, Rhienderen

10
"prima"
Snel geleverd en prachtige resultaten
16-06-2020

P.A. Hondsmerk, Okkenbroek

8
"fijne zaden snel en correct geleverd"
fijne zaden snel en correct geleverd, van een paar ziek al de kiemen
15-06-2020

Henriette, Leiden

10
"Super ged"
Handige website met tips en informatie, goed verpakt en levering ook goed.
15-06-2020

iris, Breda

10
"Snel bezorgd en zo duurzaam mogelijk verstuurd."
Leuk om mijn plantjes te zien opkomen!
14-06-2020

Joyce, Den Haag

8
"Mooie collectie zaden, goede kwaliteit en snel. "
Veel keuze als je op tijd bent. Goede service.
14-06-2020

Cora, Tjalleberd

10
"Goede kwaliteit en service"
Een aantal keer besteld en top voor mekaar!
14-06-2020

J, Dwingeloo

10
"Snel en goed kwaliteit"
Bezorg was snel en product is goed kwaliteit
14-06-2020

Jolanta, Brabant

8
"Overzichtelijke website met een keur aan zaden en vlot geleverd!"
Natuurbewustzijn begint bij je zelf. Via je ouders en/of grootouders worden kinderen zich bewust van de natuur en al haar schoons en datgene waardoor dit alles bedreigd wordt. Op zoek dus naar mogelijkheden om een kleine bijdrage te leveren aan het verbeteren van het natuurlijk milieu dichtbij huis. Biologische zaden was de zoekopdracht, we kwamen terecht in het Gelderse Epe, een voltreffer. De Bolster, een kennismaking via een overzichtelijke website met een keur aan zaden en vlot geleverd!
13-06-2020

Wout, Steenwijk

1
"Waardeloos,"
Eerst een week wachten op het pakje blijkt zoek(kan gebeuren)hebben een nieuw pakje gestuurd ik blij,blijkt het glazen kweekschaaltje aan de bovenkant ruw te zijn niet afgewerkt glas en een gat in de schaal,dus er kan geen water in,en dit is niet bij de verzending gebeurt want er lag geen glas in de doos,gelukkig zag ik het op tijd.Het was een cadeautje maar nu dus niet meer,jammer.
12-06-2020

A.M., Rotterdam

10
"Vlot alle zaden geleverd."
Ik kreeg alle zaden vlot en keurig verpakt in huis.
11-06-2020

Petra, Utrecht en omgeving

10
"Snelle levering, goede informatie en mooi verpakt"
Snelle levering, goede informatie en mooi verpakt
11-06-2020

Georgina Hermans, Stieltjeskanaal

9
"Prima service, prima producten"
Xxx
11-06-2020

Tamar, Zutphen

7
"Goed product, hoge verzendkosten "
Prima spul, begrijp niet goed waarom verzend relatief duur is
10-06-2020

Edwin, Noordwijkerhout

10
"Zelf doen..."
Pakjes met zaden besteld omdat planten van andere leverancier maar niet geleverd werden (maand wachten) en gelijk geplant na ontvangst, nog geen drie dagen later komen ze al uit! :) Netjes verpakt allemaal en snel verzonden, ik ga meer zaadjes kopen, veel leuker om het zelf te zien groeien :)
10-06-2020

Tess, Den Haag

10
"Prima! En ook de bio verpakking!"
Prima zaden, goede oogst!
10-06-2020

Karin, Leiden

8
" Handige keuzemogelijkheden voor een starter zoals ik"
Prima bezorging
09-06-2020

Annemarie, Leiden

10
"Top! "
Goede producten, keurige en vlotte verzending
09-06-2020

Marja, Purmerend

9
"Prima zaden, goed assortiment en snelle levertijd"
Bolster heeft leuke producten voor een goede prijs..
08-06-2020

Jose, Driebergen-Rijsenburg

10
"Top"
Mooie site
07-06-2020

Peter Philippens, Maarssen

10
"Uitstekend"
Keurig en correct, altijd goed. Ook als er iets mis gaat wordt het goed en netjes opgelost.
07-06-2020

Chris, Steenwijk

8
"Brievenbuspakketje..."
Bestellen van de zaden ging vlekkeloos, maar ik had graag bij afronding/bevestiging van mijn order willen weten of het een pakketje zou zijn wat door de brievenbus past. Ik kreeg op de afleverdag namelijk bevestiging dat mijn pakketje was bezorgd, maar ik had geen pakketbezorger gezien... Bleek dat mijn pakket dus in de brievenbus zat (dat is mijn enige minpuntje). Verder prima website!
07-06-2020

S., 't Gooi

10
"Zeer goed"
Ik steun de denkwijze , biologische voeding voor iedereen toegankelijk , volledig... Jullie mogen enorm trots zijn op wat er bereikt is!
06-06-2020

Esther, Beringe

10
"kwaliteit en vrolijkheid"
leuke website , snelle service en goede zaden!
06-06-2020

Marlene Blokhuis, almere

5
"Zaden ok, verzending minder"
Goede keuze uit verschillende zaden. De verzendkosten zijn (te) hoog voor zaken die gewoon door de brievenbus gaan. De aflevering was ook niet conform de track& trace mail (DPD); ik raad Bolster een andere verzender aan.
06-06-2020

Jos Corstjens, Zeist

10
"Groot assortiment, snelle levering, prima service."
Bestelde kweekschaal was helaas gebarsten, binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Top.
06-06-2020

Hans, Almere

10
"Probleem met bezorging direct opgelost"
Heb bestelling nog niet ontvangen helaas. Problemen bezorging snel en vriendelijk opgelost .Ben zo benieuwd als bestelling binnen is . Kijk ernaar uit
05-06-2020

Leah, Oirschot

10
"Nummer één!"
Alles klopt: assortiment, bio, snel geleverd, prachtige planten.
05-06-2020

Karin, Amsterdam

10
"Snel geleverd"
Al een paar keer besteld, snelle levering. Mooie zaden en goede beschrijving op website.
03-06-2020

Blijebijen, Zaandam

10
"Snel besteld, snel geleverd"
Snel besteld, snel geleverd
03-06-2020

Ernst, Amstelveen

9
"Snelle levering en een goede website met duideliike tips en informatie"
Zie bovenstaande
03-06-2020

Sonja Perdok, Klazienaveen

8
"Snelle levering!"
Ik heb zaden bij jullie besteld die snel en goed zijn geleverd. Ik moet nog even wachten tot augustus, voordat ik ze kan zaaien. Ik kijk er nu al naar uit dat onze amandelboom goed gezelschap gaat krijgen van de incarnaatklaver.
03-06-2020

Yvonne, Zwolle

10
"Alles snel en goed verpakt in verantwoord materiaal ontvangen. Zaadjes gezaaid en ze komen nu al op"
snel en netjes
02-06-2020

Linda, Abcoude

10
"Perfect "
Ruime keuze, snelle levering. En biologisch!
02-06-2020

Amanda, Stramproy

8
"Top"
Bezorging per fiets i.p.v. diesel zou het hele cirkeltje rond maken.
02-06-2020

BS, Leiden

10
"excellente communicatie rond de aflevering"
excellente communicatie rond de aflevering. De kwaliteit van de zaden is nog even afwachten...
02-06-2020

idco Duijnhouwer, Dalfsen

10
"Goed, milieuvriendelijk verpakt en een geschreven kaartje erbij. Leuk! "
Goed, milieuvriendelijk verpakt en een geschreven kaartje erbij. Leuk!
02-06-2020

Hilda, Hardenberg

Bekijk de overige 8360 beoordelingen op de website van Kiyoh

9,4
Bekijk alle 8480 reviews