BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11339 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Lief leven"
Slechts 1 zaadje gebruikt om te ontkiemen. Mooi leven!
vandaag

Peggy, Zevenaar

10
"Fijne bestelling, goede kwaliteit!"
Helemaal goed gedaan, snel, goed geprijsd, correct en volledig. En wat een mooie zaden! Ze zitten erin en zijn heel goed van consistentie en structuur. Heerlijk gevoel dat er geen GMO bewerkingen in zitten. Ik haal echt alleen nog maar mijn biologische zaden bij de Bolster. 10 van de 10, top service.Dank je wel, ik ben na 1 bestelling vaste klant. Via het Moesmeisje youtube hier gekomen.
vandaag

Bo, Boskoop

7
"Aantrekkelijke verpakking"
De verpakking van de zaden is heel aantrekkelijk. Een groot nadeel van het online bestellen vind ik wel dat een paar pakjes met zaad geleverd worden in een doos die voor driekwart gevuld is met piepschuim.
gisteren

N. van Doorn, Brummen

8
"Nette en vloote bezorging, verpakking mooi"
Nette en vlotte bezorging, zaden waren mooi verpakt
gisteren

sikko de graaf, beekbergen

9
"prima"
het bestellen ging gemakkelijk en het pakje, dat door de brievenbus kon, werd eerder geleverd dan was aangekondigd.
gisteren

Olga, Amsterdam

10
"Perfect!"
Snel verzonden en geleverd en heel blij met hoe alle zaadjes opkomen.
gisteren

Carolien, Hoorn

10
"top"
goede producten snelle service
gisteren

Wendy, halsteren

10
"prima"
goede bezorging, goede verpakking
gisteren

Yolan Brantjes, Harlingen

10
"Goede produkten, duidelijke communicatie"
De Bolster biologische zaden heeft een duidelijke website, en de produkten bevallen heel erg goed. Ik vind het erg belangrijk dat de zaden die ik gebruik GMO vrij zijn
gisteren

Truus Smedts, Baarlo

9
"Vlotte bezorging. Prima zaden."
Vlotte bezorging en de bonen kwamen na 3 dagen al uit. Geweldig
eergisteren

Tiny, Zeeland

10
"Altijd goede en snelle levering en prima service"
Zoals altijd was het weer een goede en snelle levering en prima zaden. Een echte aanrader om hier zaden te kopen.
19-06-2021

Jasmijn, Amsterdam

9
"Perfect!"
Snel geleverd én perfecte zaden.
19-06-2021

Marion, Makkum

10
"Vlot. Hoop dat het allemaal gaat kiemen!"
Vlotte levering Vorige zaden deden het goed
19-06-2021

Mart, Almere

10
"Uitstekend"
Uitstekend. Ik zoek nog zoete pootaardappelen / plantjes.
19-06-2021

Johan, Balk

8
"Prima, maar bezorgservice klein minpuntje"
Reactie op bestelling prima. Dat iDeal- betaling dag langer duurt is jammer. Dit zou iets duidelijker vermeld kunnen worden, nu kwam ik erachter nadat al was betaald. Gevolg was dat bezorging dag later is en in mijn geval drie dage omdat pakketje op depot DPD is blijven liggen vanwege geen bezorging op zaterdag. Soms heb je zaden nodig als eerdere zaaisels zijn mislukt of dat je vergeten bent de betreffende zaden te bestellen. Brievenbuspakketjes zouden ook met bijv. PostNL bezorgd kunnen worden.
18-06-2021

B, Grou

10
"altijd snel en netjes"
De Bolster levert altijd snel en netjes het bestelde. De site is ook duidelijk, met veel extra informatie.
18-06-2021

Marjolein, Loosdrecht

10
"Super!"
Snelle levering super zaad!
17-06-2021

Rene bax, Hoogvliet-Rt.

8
"Mooi bedrijf!"
Handige site, redelijk snel geleverd.
17-06-2021

Marloes, Enter

10
"Ruime keus, goede prijs, snelle levering "
Ruime keus, goede prijs, snelle levering
17-06-2021

Hedwig, Lelystad

9
"Ruim aanbod, snel geleverd"
Ruim assortiment in bio zaden, goede info op website - handig voor tuiniergroentje. Contact met klantenservice ook prima en vervolgens snelle en correcte levering. Éen klein verbeterpunt: info over hoe, waar, wanneer te zaaien ontbrak op een enkele verpakking - wil niet mijn telefoon hoeven raadplegen als ik buiten bezig ben.
17-06-2021

L, Niet van belang

10
"Goed"
Goed
16-06-2021

K. Kloes, HAARLEM

8
"Zeer tevreden."
Snelle levering. Goed verpakt met biologisch afbreekbare opvulling
16-06-2021

Bert, Paterswolde

10
"Prachtig product vlot geleverd"
Eenvoudig bestellen via de website, voldoende informatie over producten, vlotte levering. Keurig verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel fijn dat jullie een goed biologisch alternatief bieden.
16-06-2021

Janneke Hoekstra, Schagen

8
"Uitstekende waar en prima verzorging, snelle verzending."
Jullie hebben goede gezonde bio zaden. Fijn dat ze altijd bio zijn en jullie service is ook heel goed en snel bezorgd. Ik vond het fijn dat mijn laatste bestelling zaden zorgvuldig verpakt waren, maar ik vond het onnodig duur voor jullie. Ik vermoed dat een brievenbuspakje ook goed had gewerkt en daar had bij die paar pakjes zaad nog wel wat bescherming in de doos bij gekund: kleinere verpakking en minder kosten? Hartelijke groeten, marianne witme
15-06-2021

marianne, hooge mierde

10
"Top"
Goede kwaliteit Snelle levering
15-06-2021

Maria, Den Burg

10
"Superfijn bedrijf met mooi assortiment zaden"
Kies je voor bio zaden, kies dan voor De Bolster! Een superfijn bedrijf met een mooi assortiment zaden. Je bestelling wordt snel en netjes verwerkt en vlug verzonden. Aan alles hebben ze bij De Bolster gedacht, zelfs aan de milieuvriendelijke verpakking. De kwaliteit van de zaden is erg goed en ze kiemen als een tierelier. Dat wordt smullen van de lekkere groenten deze zomer...
15-06-2021

Anja, Ens

10
"superzaadjes"
Zaadjes en kweekbakjes besteld. Zeer snel ontvangen en onmiddellijk begonnen met kweken. De kweekbakjes zijn heel gemakkelijk: je doet er water in en legt het roostertje erop. De zaadjes die je daarop strooit doen het heel goed, ontkiemen snel, al na 1 dag zie je veel witte puntjes en na nog. 6 dagen zijn ze klaar voor de oogst. Erg lekker, erg gezond en super makkelijk. Altijd verse oogst voor je cracker of je boterham.
15-06-2021

edita, arnhem

10
"Snel en net verpakt geleverd "
Snelle levering, juiste producten, keurig verpakt.
15-06-2021

Anna, Vriezenveen

10
"Goede kwaliteit met snelle levering"
Snelle levering Goed zaad
15-06-2021

Rita, Amstenrade

8
"Prachtig aanbod en uitstekende service"
De Bolster biedt een prachtig assortiment zaden aan. Ze brengen een mooie catalogus uit. Bestellen is gemakkelijk en de bestelling heb je snel in huis.
15-06-2021

Jos, Assen

10
"Uitstekend."
Prima en snelle levering.
15-06-2021

Jan, Amstelveenl

10
"snelle keurige levering goed product"
de bestelling is snel en goed geleverd, in een verpakking die past bij de visie van het bedrijf
15-06-2021

Madeleine Bolsius, Vaassen

10
"Snelle levering, mooi product"
Top!
14-06-2021

Esther, Langbroek

10
"Een vlotte correcte levering "
Alles in orde
14-06-2021

Voornaam, Plaats

10
"Uitstekende webshop"
Ben enorm blij met de bolster zaadjes. Ze waren de dag erna al bezorgd en milieuvriendelijk ingepakt. Top servive
14-06-2021

Sofija, groesbeek

9
"al jarenlang mijn favoriete adres voor mijn zaaigoed. "
Ik bestel hier al jaren mijn zaden. Ze zijn ook altijd weer vernieuwend wat het leuk maakt om weer eens iets nieuws te proberen. Ik vind de website heel goed eruit zien en makkelijk in gebruik. Elk jaar krijg ik de catalogus per post toegestuurd. Voor mij zou de keuze optie om per mail bericht te krijgen dat nieuwe catalogus er is voldoende zijn, ik blader 'm een keer vluchtig door en ga dan toch naar de website die net zo duidelijk is.
14-06-2021

Jessie, Arnhem

10
"Snel, zorgvuldig en helder"
Heldere webshop, ook heel fijn dat je makkelijk kunt zien wat je nu nog kan zaaien. Heldere uitleg milieuvriendelijk verpakt. Ik ben heel beginnend moestuinier, Ik werd er blij van!
13-06-2021

Akkie, Wapserveen

10
"Toppie"
Snel en aquraat geleverd
13-06-2021

Bertie, Wittem

10
"Uitstekend"
Uitstekend
13-06-2021

Ruth, Amstelveen

10
"Toppie "
Snelle levering kwaliteit top
13-06-2021

E Voogd, Rotterdam

10
"Goede kwaliteit en service"
Fijn om een centrale plek te hebben waar zo'n groot assortiment aan biologisch dynamische zaden te vinden is. Snelle levering.
12-06-2021

Mariëlle, Den Haag

10
"Betrouwbaar adres"
Altijd goed, snelle levering, mooie catalogus met bruikbare wetenswaardigheden. Al jaren lang mijn trouwe leverancier.
12-06-2021

A. Koopmans, Lageland

10
"Super"
Zowel bestellen als de levering super verzorgd, snel en accuraat.
11-06-2021

Peter van der Linden, Kapelle

9
"Altijd topproducten"
Snelle levering van biologische zaden, zorgvuldig verpakt
11-06-2021

Karin, Wormer

8
"Snelle en correcte levering maar zou ook per envelop verstuurd kunnen worden."
De bestelde zaden werden snel bezorgd in een duurzame verpakking maar wat mij betreft hadden die drie zakjes zaad ook in een envelop verstuurd kunnen worden. Vind het niet erg om te betalen voor de bezorging maar vind het niet helemaal kloppen dat je eerst voor 20 euro moet bestellen voordat het gratis wordt. Dat is dus zeker wel een rem als ik bijvoorbeeld maar één zakje zaden wil bestellen omdat er volgens mij een standaardbedrag gerekend wordt voor de bezorging.
11-06-2021

A., Niekerk

10
"geweldig keuze in producten"
Artikelen snel ontvangen en kwaliteit zeer goed .
09-06-2021

M.d.A.Alves Ferreira, Amersfoort

9
"goede snelle service en i.h.a. goede kwaliteit zaden"
Tip over de verpakking: de naam etiketten van de zakjes zaden zitten vaak hoog op het zakje. Als je een gebruikt zakje oprolt, is al snel niet meer te lezen wat er in zit. Kunnen de etiketten lager op de zakjes geplakt?
09-06-2021

Mieke Baldé, Bunnik

9
"Voor herhaling vatbaar!"
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en een vlotte afhandeling. Mijn complimenten.
09-06-2021

Annette, Steenderen

10
"Uitstekende snelle service"
Super snelle keurige levering
09-06-2021

Moniek, Almere

10
"Prima"
Prima
09-06-2021

Chiarangela van Lieshout, Horst

10
"Goede zaden en snelle levering"
Ik bestel graag bij De Bolster. Het zijn biologische zaden, mooi assortiment en snelle levering.
09-06-2021

Eline, Beek

10
"Prima! "
Prima geregeld allemaal.
09-06-2021

Jitse Knoop, Usquert

9
"Prima"
Nette frisuitziende verpakkingen Nette aflevering
09-06-2021

Henk-Jan, Soest

9
"Goede en betrouwbare zaden, altijd op tijd en met top service"
Zaden met goede kiemkracht en gezonde gewassen voortbrengen. Biologisch dus het sluit goed aan op biologische en aanverwante teelten. Goed geprijsd met een redelijk groot assortiment. Een prettige partner/leverancier in professionele en amateurs teelten. Voor mij een betrouwbaar bedrijf die onderneemt met grote verantwoordelijkheid voor mens en natuur. Bedankt!
08-06-2021

Martijn, Bodegraven

10
"Mooi assortiment, snel geleverd"
Op basis van de beschrijvingen is er makkelijk een keuze te maken
08-06-2021

Gert, Harderwijk

10
"Over alles is nagedacht"
Waar je elders vaak nog gemakkelijke keuzen ziet in verpakking is bij de Bolster gekozen voor de meest optimale verzending! Compliment!
07-06-2021

John, Venhuizen

10
"Helemaal tevreden "
Snelle levering in een duurzame verpakking: prima !
07-06-2021

Huguette, Haelen

7
"Redelijk goed"
Heb vermoeden dat zaden lang bewaard worden,omdat lang niet alles ( goed) opkomt
07-06-2021

kees bos, Bergen

10
"Super "
Goede kwaliteit en snel geleverd
07-06-2021

Pierre Moens, Meliskerke

9
"Altijd kwaliteit en goede service"
Al jaren koopt onze familie bij De Bolster. Super service en kwaliteit!
06-06-2021

Mariska Steensma, De Kwakel

10
"Goed product, snel geleverd "
De webshop is duidelijk, bestellen gaat gemakkelijk. De producten zijn van goede kwaliteit. Prijs is ook zeker redelijk.
06-06-2021

Anne-Lotte, Den Haag

10
"Snel binnen "
WEET uit ervaring dat jullie goede producten hebben
06-06-2021

Coby, Loosdrecht

8
"snel en biologisch"
Snelle levering. Goede omschrijving op de website. Op de verpakking stond die beschrijving niet meer, waarschijnlijk omdat het bulk was, maar ik miste wel weer even de aanbevelingen van wanneer zaaien.
06-06-2021

Arianne, Nijmegen

10
"product zoals besteld"
bloemenzaad zoals besteld en fijne verpakking
05-06-2021

Frans, Esch

6
"Goed"
De Bolster goed! De service toen mijn pakket niet aankwam ook goed DPD minder goed , onduidelijke track en tracé.
05-06-2021

Olga, Groningen

10
"Uitstekend "
Prima producten en snelle levering !
03-06-2021

Noor, Amsterdam

7
"Ruim assortiment, goede kwaliteit en snel bezorgd"
.
03-06-2021

Erwin, Harderwijk

8
"Snelle levering"
Was alleen niet thuis en had het op locatie laten afleveren, terwijl het prima door de brievenbus kon. Dat was jammer daarom geen 5 sterren.
03-06-2021

Tracy, Amsterdam

10
"Prima levering"
Prima producten en goed geleverd
03-06-2021

Jan Willem Rotteveel, Arnhem

10
"UITSTEKEND"
Altijd de hoogste kwaliteit, juiste info, snelle verzending, milieuvriendelijke verpakking, mensvriendelijke service
02-06-2021

Hilde Knijn, Lelystad

10
"Uiterst tevreden"
Goede kiemkracht, snelle levering
02-06-2021

Marieke, Bad Nieuweschans

10
"Fijne winkel met snelle levering "
Mooi biologisch assortiment. De levering was snel en op tijd. Jammer dat sommige producten uitverkocht waren, maar ook wel logisch gezien ik laat in het seizoen bestelde.
02-06-2021

Anna Solowska, Utrecht

10
"snelle levering"
Snelle levering van fijne producten
02-06-2021

Wilke, Vos

10
"Helemaal top!"
Goede kwaliteit zaden die zeer snel geleverd worden.
02-06-2021

Jeroen, Venlo

10
"goed"
gekregen wat ik besteld he
01-06-2021

Erna, Midwoud

9
"Leuk starterspakket met beschrijving "
Makkelijk bestellen en snelle levering
01-06-2021

Nicole, Purmerend

5
"Did pakketservice was onvoldoende."
Twee keer zogenaamd geprobeerd af te leveren terwijl ik thuis was. Het pakje kon gewoon in de brievenbus. Was ik alsnog genoodzaakt het pakje op de halen. De inhoud was overigens voor zover nu te beoordelen in orde.
01-06-2021

G.van de Weg, Elburg

10
"Altijd mooie zaden"
Nu ook weer dik tevreden met de geleverde zaden. Ik zou graag zien dat er ook kruiden zoals Heelkruid aangeboden zou worden.
31-05-2021

C, Kuit

9
"Prima geholpen."
We zijn bezig om een stuk natuur op Biologische manier aan te leggen, met de zaden van (akkerrandmegnsel m2) om wild aan te trekken en bijen enz
30-05-2021

Jan van Bussel, Vaassen

10
"Perfect verzorgde bestelling."
Perfect verzorgde bestelling.
30-05-2021

Henk, Bunnik

10
"Prima zaad"
Keurig geleverd
29-05-2021

Ellen Iris Kemp, Julianadorp

10
"Snelle levering"
Ben heel blij met zaden ik kon nergens anders vinden. Kwamen volgende dag. Bedankt.
29-05-2021

Diane, Groningen

10
"Uitstekend"
Snel en efficient service
29-05-2021

Ann, Oegstgeest

10
"rap en compleet"
toppers
29-05-2021

Plantje, Almere

9
"Goede zaden, verpakt met afbreekbaar verpakkingsmateriaal"
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie. De bestelling wordt snel in behandeling genomen en verzonden. Verzending gaat via DPD en dat maakt dat het wel net iets langer duurt dan dat ze via PostNL zouden zijn verzonden.
28-05-2021

Joris, Oisterwijk

10
"Snel en goed kwaliteit!"
Snelle levering en goede kwaliteit biologische zaden. Prima, aanrader!
28-05-2021

Melissa, Apeldoorn

10
"Positief "
Keurig verpakt, rekening houdend met milieu, snelle bezorging.
28-05-2021

Nel, Achthuizen

9
"Uitstekend"
Goede levering, fijne zaden en fijn dat het biologisch mee: niets gemanipuleerd.
28-05-2021

Mijke, Utrecht

10
"Mooie producten voor een mooie prijs"
Ik heb cadeaubonnen besteld om cadeau te geven aan sprekers. Ze waren er snel, zien er mooi uit, met ruimte voor een persoonlijke tekst. En ze worden gewaardeerd door de ontvangers! In tijden van online vergaderen kan ik zo toch nog een bloemetje geven aan de sprekers.
28-05-2021

Miriam van Bree, Wageningen

10
"Prima"
Snelle- en uitstekende levering
27-05-2021

Sophie, Tilburg

10
"Prima producten!!"
Fijne biologische zaden en een prima bezorgservice. Aan te raden voor iedereen die een gezonde leefstijl volgt!!
27-05-2021

Diny Ruiter, Oldenzaal

10
"Snelle nette levering "
Nu nog even kijken wat er opkomt!
27-05-2021

Gabrielle Juijn, Strijen

8
"Redelijk snel geleverd"
Uitmuntend verpakt, redelijk snel geleverd. Keurige afhandeling
26-05-2021

S, Voorthuizen

10
"Top site&afhandeling"
Alles top
26-05-2021

Frédérique, Leiderdorp

10
"Grote keuze in mooie zaden met prima resultaat!"
's avonds besteld, heel snel in huis. Goed milieuvriendelijk verpakt.
26-05-2021

louise, Leiden

10
"Uitstekende service en bezorging. "
Ik ben helemaal tevreden.
26-05-2021

Olga, Nijmegen

8
"Goed opgelost!"
Zaden besteld bij de Bolster, zouden geleverd worden door DPD maar (zoals zo vaak bij DPD..) niets ontvangen. DPD geeft een of andere foutcode “rest 5xxx” aan en zijn natuurlijk weer niet telefonisch bereikbaar. De Bolster gaat nu het pakketje alsnog nazenden, fijn!
26-05-2021

Claire, Voorschoten

10
"Goede zaden, snelle levering, veel keus"
Bijna alle zaden voor mijn tuin bestel ik bij De Bolster, veel keus in biologische zaden, fijne website, betrouwbare levering.
26-05-2021

Kirsten, Ermelo

10
"snelle levering"
Groenbemesters gekocht, duidelijke factuur, snelle levering en zaden komen ook goed op.
26-05-2021

Roos, Leende

10
"Snel en zorgvuldig!"
Dit was de eerste keer dat we iets bestelden bij de Bolster. De website is erg duidelijk. De bestelling ging makkelijk en de levering was snel en zorgvuldig!
26-05-2021

Els, Hilversum

10
"Prima"
Goede producten en goede service
25-05-2021

Elke, Amsterdam

7
"Redelijk goed"
Het duurde erg lang voordat ik het binnen had...
25-05-2021

Doecilia, Zutphen

6
"Verzendtijd past niet bij webshop ETA"
Zakjes zaden besteld 16 mei. ETA 3 - 4 werkdagen. 21 mei email gestuurd. Geen reactie ontvangen. 25 mei gebeld. Pakje lag nog bij de depot. Pakje s middags ontvangen. Jullie hebben een mooi bedrijf/ambitie. Misschien is het een oplossing om de verwachtingen van de klant bij te stellen want de leveringssnelheid van de pakkettenbezorgers is blijkbaar niet betrouwbaar. Als de bestelling eerder aankomt, dan ontvangen jullie vanzelf geweldige reviews. Succes met jullie onderneming.
25-05-2021

Lynne, Amsterdam

10
"Correcte afhandeling van het bestelde"
Gewoon prima. Is er een fout gemaakt, ( 1 zakje zaden te weinig) de volgende dag ligt het op de deur mat. Goede verpakking.
25-05-2021

Inge, Hulst

8
"Prima verpakking, heldere beschrijvingen, precies wat nodig is."
De bestelling werd snel bezorgd, de verpakking was stevig, waardoor zaden heel arriveerden. En de beschrijving op de zaadzakjes is helder. Tevreden klant na eerste aankoop.
25-05-2021

Ronald, Gouda

10
"Snelle levering!"
De Bolster heeft de producten zorgvuldig ingepakt en levert sneller dan aangegeven. Ik ben heel tevreden.
25-05-2021

Martha, Amerongen

8
"Snelle service en zorgvuldig verpakt"
Na het bestellen heb ik de zaden binnen 2 dagen ontvangen. Hoe goed ze zijn ben ik nu aan het ontdekken.
25-05-2021

Betty, Tilburg

10
"fijn assortiment, snelle keuze kunnen maken!"
Wat een fijne website vol met cadeautjes! Mijn zus gaat erg blij zijn met haar nieuwe kweekschaaltjes. En ik heb er nieuwe pittige kiemgroente bij!
25-05-2021

Jojanneke, Dekens

10
"Snelle en milieuvriendelijk levering"
Snelle en milieuvriendelijk levering, alle emballagemateriaal is goed recycleerbaar (geen plastic, zelfs geen cellotape- heel goed). De zaden zien er goed uit (maar het duurt natuurlijk nog even voordat dit tot ‘vrucht’ leidt).
25-05-2021

Norbert, Maastricht

8
"Snelle levering "
Vlot
25-05-2021

Hannah, Pieterburen

8
"Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering"
Eigenlijk koop ik altijd bij de Bolster. Maar ik vraag mij af waarom een pakje zaden niet gewoon in de brievenbus gedropt kan worden en ik het bij een afleverpunt moet laten bezorgen omdat ik niet thuis ben. Is PostNL Track&Trace niet sneller en goedkoper dan DHL waarvoor ik thuis moet blijven en/of de deur uit moet? Just saying...
25-05-2021

Yvonne, Groningen

10
"Fijne website en correcte levering"
Fijne website en correcte levering
24-05-2021

Lambèrt, Nuenen

9
"Prima service"
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, snelle levering, goede producten.
24-05-2021

Jan, Beers

10
"42"
Fijn bedrijf! Het zaaigoed is tevens voortreffelijk.
24-05-2021

Lennart Van Rikxoort, Klaaswaal

10
"Geweldig"
Prima levering, goede kwaliteit en keurig op tijd.
24-05-2021

Dirk, Zwolle

10
"Beter kan niet"
Snelle levering van uitstekende, want echte zaden
24-05-2021

Ditte, Haren

10
"Zaai goed, zeer goed. Milieuvriendelijk verpakt verzonden!"
Fijn dat de zaden zo mooi op tijd waren en ook nog milieuvriendelijk verpakt.
23-05-2021

Danny Gooyer, Haarlem

10
"Biologisch, logisch toch!"
Bestelde het pakket kiemkruiden met kiemschaaltje. Goed verpakt, in papier. Fantastisch cadeau!
23-05-2021

Marieke, Stitswerd

10
"Goed geleverd en sneller dan beloofd"
Correct en goed vepakt.
22-05-2021

Frits, Elim

9
"Dik tevreden"
Goed
22-05-2021

Jan, Breda

Bekijk de overige 11219 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11339 reviews
Kiyoh