BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
Waardering door klanten
9,4

Waardering door klanten

kiyoh

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Prima!"
Prima!
gisteren

D., Arnhem

9
"Perfecte en tijdige verzending"
Perfecte en tijdige verzending
gisteren

Marcel, Schaijk

10
"Prima"
Prima
gisteren

Annet Verkroost, Zwijndrecht

10
"Ik word blij van de Bolster"
Snel bestellen en de volgende dag thuis Ik mis wel de normale catalogus. Online is leuk maar even bladeren ook.
gisteren

Mirjam, Opende

10
"Biologische zaden, goede prijs en snelle levering"
Ik ben zeer tevreden en ik kom zeker ook terug. Verpakkingsmateriaal is afbreekbaar en mag in GFT-bak.
gisteren

Hans, Baarn

9
"Duidelijk geïnformeerd "
Duidelijke info op de website. Dat zorgt er voor dat ik, als startende moestuinierder, makkelijk(er) kan kiezen wat ik wil bestellen.
gisteren

Lilian, Dronten

10
"Erg prettig bestellen en goede levering"
Makkelijk besteld en snel bezorgd
gisteren

Odile, Bussum

10
"Mooie zaden, goed verpakt en alles biologisch! "
Ik ben heel blij met De Bolster met haar mooie assortiment en dat alles biologisch is.
gisteren

Jolanda Luynenburg, Voorhout

10
"Prettig en snel"
Bestellen ging makkelijk en duidelijk en de bestelling werd supersnel thuisbezorgd.
eergisteren

Kimberley, Heerenveen

9
"Super!"
Zeer gebruiksvriendelijke site met leuke en functionele tips. Bestelling en aflevering waren prima. Geen klachten en ook geen aanbeveling. Ga zo door!
eergisteren

Foppie, Oudehaske

10
"Snelle levering, verpakking zonder overbodige rommel"
Fijn dat de zaden milieubewust verpakt. Minder plastic is altijd een goede keus. Levering was ook mooi snel.
eergisteren

Hanneke, Wolvega

10
"Geweldig"
Bestelling was goed en snel, goed quality zaad
eergisteren

Vicky, Den haag

9
"prima"
al jaren koop ik mijn groente- en bloemenzaden bij de Bolster en ben altijd tevreden hierover. biologisch tuinieren vind ik belangrijk en De Bolster levert kwaliteit
eergisteren

Joke, EINIGHAUSEN

7
"prima site, tevreden over afhandeling"
Probeer zoveel als mogelijk te verpakken voor de brievenbus en laat dit zien op de track and trace.
eergisteren

René Zuurendonk, Enkhuizen

9
"Precies wat besteld werd "
Makkelijk om te bestellen, Snel levering
eergisteren

Andre Rusch, ALMERE

1
"U hoort al meer dan 10 jaar geen klacht van mij, dan is het OK. Anders had U mij wel gehoord."
Alles goed, totdat ik deze onzinnige mail kreeg met " Wat vinden jullie van mij????" Niet meer doen aub. Ik vraag ook niet aan jullie " Wat vinden jullie van mijn die al meer dan 10 jaar klant is?" Een pluspunt in deze mail. Ik kan het "unsubscribe". Maar ik blijf wel klant hoor, want alles is verder OK Gr. Jan
eergisteren

Jan, Wilhelminaoord

10
"Perfect"
Goede zaden en snel geleverd
eergisteren

Marian, Alphen aan den Rijn

10
"Fijne ervaring. "
Werd snel bezorgd. Misschien het elastiekje om de zakjes achter wegen laten. Niet echt noodzakelijk. En niet milieu vriendelijk. Nog geen nieuw brief ontvangen.
eergisteren

Heleen, Den helder

8
"Prima geleverd"
Zaden waren prima verpakt, levering was snel ondanks de covid crisis.
eergisteren

Timothy, Grave

10
"Prettig"
Jullie hebben een overzichtelijke website, breed assortiment en snelle levering met een persoonlijke touch. Gewoon heel betrouwbaar en prettig!
eergisteren

Carin van Raaij, Jubbega

9
"prima zaden!"
Fijn dat de zaden biologisch zijn.
eergisteren

Loes, Leiden

10
"helemaal goed"
De zaden besteld en 2 dagen later in de bus.
eergisteren

Yvonne, Koedijk

10
"Al jaren klant en altijd keurige levering"
Biologisch telen is voor mij een must en ik ben tevreden over de kwaliteit en levering van zaden door De Bolste
eergisteren

Pieter, OPEINDE

8
"Zeer tevreden"
Veel soorten en snelle levering!
eergisteren

Maaike, Eemnes

10
"Alles goed geregeld"
Mooie en goede website, fijne info over de zaden, bestellen gaat duidelijk, goede afhandeling
eergisteren

Hans, Rotterdam

9
"Duidelijke site met veel informatie"
Fijn om bij alles uitleg te krijgen zodat je ook als leek goede passende zaden kunt uitzoeken. Alles netjes en op tijd geleverd.
eergisteren

Nynke, Oudehorne

8
"Snelle levering"
Alles correct afgehandeld.
eergisteren

Inge, Hulst

10
"Goede eerste ervaring "
Duidelijke beschrijving van de producten op de website en vlotte verzending.
eergisteren

Ineke, Bilthoven

10
"Helemaal tevreden."
Makkelijke te bestellen en vlot geleverd, geen aanmerkingen, helemaal goed.
20-01-2021

Klaas, Drachten

10
"Prima"
Snel en in goede orde ontvangen
20-01-2021

T, Rotterdam

10
"Ziet er mooi uit"
Wachten op droger weer en gaan!
20-01-2021

Puoen, Emmen

7
"Snel geleverd, netjes verpakt"
Prima zaden. Soms wel dat ik dacht, wat weinig in een zakje.
20-01-2021

Nicky, Ommel

10
"Snelle levering en... 100% biologisch!"
De Bolster heeft een ruim assortiment biologische GMO-vrije zaden voor groenten en kruiden. Zo wordt mijn moestuin nog vriendelijker voor natuur en milieu. Levering was snel en gratis.
20-01-2021

Marjolein, Hoenderloo

10
"Snelle verzending"
De zaden kwamen zorgvuldig verpakt aan. Verzending was heel snel en de prijzen zijn meer dan in orde. Top!
20-01-2021

Paola, Nijensleek

10
"Overzichtelijke site en snelle bezorging, top"
Ben verder goed geholpen en producten zijn snel bezorgd
20-01-2021

Marcel, Almelo

8
"levering prima"
levering en info is prima verlopen. Dank daarvoor. De kwaliteit van de zaden is nog te vroeg daarover iets te zeggen.
20-01-2021

Ingrid van den Hout, Tilburg

9
"100 % tevredenheid "
Tevreden met de kwaliteit en tevreden met de de vlotte bezorging.
20-01-2021

Bep, Gendt

10
"Excellent!"
Mooi dar zelfs de verpakking perfect is eraan en gecomposteerd kan worden.
20-01-2021

Kees, Rijnsburg

8
"netjes verpakt"
netjes verpakt
20-01-2021

Ellen, Halsteren

10
"Heel fijn! "
Fan van Bolster zaden!
20-01-2021

Yolande, Deventer

8
"Compleet vlot ontvangen"
Duidelijke site en bestelling vlot ontvangen. Prima verpakt. Nu nog afwachten of alles gaat groeien en bloeien.....
20-01-2021

Noortje, Geesteren

10
"Zit goed verpakt"
Top gedaan
20-01-2021

Geertje Moenis, Marken

10
"Top was er supersnel!"
Mijn zaden uitgezocht en waren 2 dagen later in huis super goed verpakt!
20-01-2021

Merel, Oterleek

10
"Heel goed"
Ontzettend makkelijk bestellen. Snelle en goede levering.
20-01-2021

Roland van Tilborg, Sint-Maartensdijk

8
"Mooi assortiment, snel geleverd"
Verschillende zaden online besteld, snel geleverd.
20-01-2021

Gerard, Rotterdam

10
"Snelle levering, goede producten "
De Bolster doen wat ze beloven! Snelle levering in goede verpakking.
20-01-2021

Johan, Dronten

10
"Ieder zaadje komt uit! "
Nou zul je zeggen dat is toch normaal? Nee dus. Omdat het biologisch geteelde zaden zijn kan ik ze met een gerust hart zaaien voor onze bijen. Sommige bloemen (kattensnor) vallen wat tegen die vallen wat klein uit en dan zaai ik ze het jaar daarna wat eerder en dat helpt. Sommige bloemen overtreffen alles en blijven bloemen geven ook al waren ze eenjarig. Kortom tevreden klant nu voor het derde jaar.
20-01-2021

Frederique molenaar, Apeldoorn

10
"Snelle levering, goede communicatie"
Bestellen en betalen is makkelijk. Goede communicatie over mijn order en levering. Producten waren goed verpakt. Ik ben heel tevreden!
20-01-2021

Desiree, Hilversum

10
"Goede service, goede producten"
Goede producten en goede service
20-01-2021

D, Utrecht

10
"Na eenvoudig zoeken, bestellen nu de inspiratie van het voorjaar in huis"
Met een boek vol namen van zaden en een paar keer bladeren via de website van De Bolster de uiteindelijke keuze gemaakt... En een paar dagen later de zaden in huis en de eerste tuinbonen voorgezaaid. Die allemaal opkwamen en nu buiten, in de kas, afharden. Zo komt in de winter het voorjaar in huis.
20-01-2021

Thijs, Laren

7
"Het aantikken van de hoeveelheid toets verspringt snl"
Hierdoor heb ik bv. 3x winterpostelein en geen bloemkool
20-01-2021

Anniek, Danen Lampe

10
"Perfect"
Prima service , goed en vlot
20-01-2021

Ellen, Oudeschild

10
"Snelle levering, tuinieren kan beginnen"
Zeer goed
20-01-2021

Iris, Almere

10
"Top service!"
Goede kwaliteit, duidelijke webshop, snelle en betrouwbare levering! Ik ben echt helemaal blij!
20-01-2021

Jessie, Warnsveld

10
"Zoals het hoort! Keurig !"
Fijne ervaring als alles soepel verloopt en alles keurig verpakt. Elastiek zou wat mij betreft achterwege kunnen blijven. Ga zo door!
20-01-2021

Marijke, Zwolle

10
"Prima"
Prima
20-01-2021

Marijke, Montfort

10
"Keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt, helemaal top!"
Zal hier altijd blijven bestellen, keurig op tijd, netjes/milieuvriendelijke verpakt, helemaal top!
19-01-2021

Marina Zonneveld, Hoorn

10
"Prima"
Mooi aanbod van zaden, prettig verpakt.
19-01-2021

Id, Amsterdam

10
"Al jaren goede ervaring met de Bolster"
Onze nummer één leverancier van biologische zaden
19-01-2021

Peter, Groede

10
"Super was snel in huis "
Makkelijk bestellen en was mooi verpakt en snel in huis
19-01-2021

Michel, Haaren

10
"Fantastische selectie en kraakheldere uitleg!"
Had alleen moeite om de pagina's "wat te planten in (maand)" terug te vinden
19-01-2021

Stephan, Amsterdam

10
"Goed biologisch adres"
Goede communicatie, helderen informatieve website, snelle levering Precies wat ik zoek
19-01-2021

Carla, TILBURG

10
"Superb"
Altijd snel, altijd goed.
19-01-2021

Katja, Ruinen

8
"Geen problemen,!"
Prima!
19-01-2021

Dinie Geertjes, Elburg

6
"De nabestelling heb ik als niet prettig ervaren"
Ik bestel altijd voor 3 personen, een doos vol. Nu was er iemand die nog een nabestelling had. 2 hele kleine zakjes. Daarvoor moest ik de vaste bezorgkosten voor betalen terwijl de zakjes in een envelopje zaten dat gewoon als briefpost door de brievenbus kon. Had niet meer dan een postzegel mogen kosten. Dit ontmoedigt mensen met minituintjes om bij jullie te bestellen omdat jullie bezorgsysteem voor klanten die maar een paar zakjes nodig hebben zo relatief duur is.
19-01-2021

Hannah Schellekens, Heemstede

9
"Prima"
Snelle bezorging, netjes verpakt.
19-01-2021

Els, Woerden

10
"Geweldige service"
Top ervaring. Prettig en makkelijk te bestellen. Uitstekend verpakt. Snel en goed ontvangen. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.
19-01-2021

Jacqueline Stjgter, Lopik

8
"Tevreden."
Tevreden
19-01-2021

Maria Vos, Groenlo

10
"Uitstekend!"
Snel en correct - wat wil je nog meer ;))
19-01-2021

Corrien, Altforst

10
"Prettige website, goede info en uitstekende service. "
Duidelijke website met goede informatie. Snelle levering en keurige klantenservice.
19-01-2021

AnneMarie, Almere

10
"goed en redelijk milieu vriendelik"
al jaren prima zaden.
18-01-2021

Greetje, Den Helder

9
"Veel keuze en snel bezorgd"
Uitstekende service, biologisch en goed kiezen op de website
18-01-2021

Ger, Zeist

8
"Prima kwaliteit voor een eerlijke kwaliteit "
Mooi assortiment van biologische zaden, ben een kleinschalige kweker van microgram nog in oriënterend fase
18-01-2021

Arjen, Zoetermeer

9
"Prima verwerking"
Prima zoals de bestelling verwerkt is. Er is één 'maar': Re-duce Re-use Re-cycle is de volgorde. Fijn dat jullie composteerbare 'chips' gebruiken ter opvulling, maar zou dat ook minder kunnen als jullie kleinere, aan de bestelling aangepaste doosjes zouden gebruiken?? Dus als je er minder van gebruikt, hoef je ook minder opnieuw te gebruiken of te recyclen.... Misschien kunnen de chips ook kleiner gemaakt worden?? Enfin, voor de rest zijn wij heel tevreden! Ga zo door!
18-01-2021

A.W.P., Haps

8
"Goed"
Alleen nog even kijken of het opkomt waarom de compost is gestoomd dus we proberen daar weer leven in te krijgen met aardemeel lava. En schelpen kalk we wachten af
18-01-2021

Hans, Heerhugowaard

8
"Vlotte levering"
Goede en prettige service en vlotte levering
18-01-2021

Christina, Zutphen

9
"prima service!"
Zie boven
18-01-2021

Rosan Huizenga, Asperen

10
"Prima service en tijdige levering. Goede mooie producten"
Het is een heel fijn idee als je weet dat wat je ziet groeien eerlijk is en de natuur geen schade toebrengt
18-01-2021

Marry, Heerhugowaard

10
"Snelle service"
Makkelijk te bestellen, mooie verpakking en snel bezorgd!
18-01-2021

Linda, -

10
" Snelle levering en alles compleet."
Goede en duidelijke instructies op de avhterkant van de zakjes met zaden. Fijn!
17-01-2021

Astrid, Zevenbergeni

8
"Erg goed"
Soms zit er zaad tussen dat het onverklaarbaar niet (goed) doet. Dit was bijv. het geval met pastinaak in het afgelopen jaar. Met die ervaring zou je ook bij de bolster terecht moeten kunnen. Verder ben ik erg tevreden met het assortiment, de kwaliteit, de presentatie, de verzending en verdere after sales afhandeling (contact) En dat al jaren! Probeer bij hybrides weg te blijven !
17-01-2021

Fons Broekhoven, Bergen op Zoom

10
"Duidelijke informatie over het product "
Prettig dat het biologische zaden zijn.
17-01-2021

Hans, Roosendaal

10
"Snelle verzending "
Bestelling keurig en snel ontvangen, nou maar hopen op goede oogst.
17-01-2021

Andrea, Haarlem

9
"Gewoon heel correct en dus goed"
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, professionele afhandeling, van verzorgd product. Eerdere seizoenen ook hele goede ervaring mee.
17-01-2021

Gé, Delft

8
"Biologisch dat is belangrijk "
Mijn ervaring ? Weet het in voorjaar & zomer als de prachtige bio zaden uitgekomen zijn .... dus ben hoopvol .
17-01-2021

Matti, Amersfoort

5
"Per post"
Over de kwaliteit kan ik natuurlijk nog niets zeggen, dit zal best ok zijn maar ik bestel regelmatig zaad bij de, naar mijn idee, goede handelaar. Elke keer krijg ik mijn zaden gewoon per post, dit voor de kosten van een zegel of voor niets. Nog nooit eerder betaalde ik voor een pakketdienst die 1 zakje zaadjes kwam brengen!
17-01-2021

Marga de Jong, Vught

8
"Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd"
Goede website (gebruikersvriendelijk), veel keuze, goede informatie over het zaaigoed en gemakkelijk bestellen. Zaden ook snel bezorgd. Wel heb ik wel eens dat het zaad helemaal niet op komt
17-01-2021

Herman, Noordwijkerhout.

9
"Prima!"
Goed verpakt in een passend kartonnen doos met afbreekbaar vulmateriaal!
17-01-2021

Willemien, Venray

10
"Prima"
Op tijd en correct bezorgt. Makkelijk te bestellen.
17-01-2021

Anneke., Koedijk.

9
"Geweldig "
Ik wilde BIO gaan en heb sinds mijn twaalfde nooit meer een moestuintje gehad. Nu heb ik mezelf mooie verjaardagscadeaus gedaan door 3 volledige pakketten om te starten te kopen. Het uitpakken was al zo leuk: mooie boeken en die zaden in je handen. Zin om eraan te beginnen ! Ann
17-01-2021

Ann, Koekange

10
"Prima"
Gewoon zoals het hoort: besteld en perfect thuisbezorgd
17-01-2021

Yolande, Oost West Middelbeers

10
"Goed"
Snelle levering
17-01-2021

Corrie, Kattendijke

8
"altijd dik in orde "
ik koop al meer dan 20 jaar bij de bolster Altijd perfect
17-01-2021

Hendrik, Nijeholtwolde

8
"Prima"
Eigenlijk geen bijzonderheden. Besteld en de zaadjes zijn netjes geleverd.
17-01-2021

Hanneke, Ermelo

10
"Helder en duidelijk"
Website duidelijke uitleg Je weet wat je koopt
16-01-2021

Jane, Zuidhorn

9
"ik had snel alles binnen"
ik heb zin in het nieuwe tuinseizoen en de bolster had een groot deel van wat ik wilde hebben.
16-01-2021

bernadette hoogland, tiel

9
"Zéér goed"
Snel verzonden
16-01-2021

Ewald, Den hout

10
"Duidelijk en goed geregeld. "
Duidelijke site en bestelling goed bezorgd.
16-01-2021

Ellen, Baak

10
"Uitstekend "
Mooie duidelijke website en snelle levering
16-01-2021

Esther, Heeze

8
"prima"
snel geleverd en compleet
16-01-2021

Dina, Drouwenerveen

10
"Fijne collectie zaden"
Mooi keuze biologisch zaad. Snelle levering.
16-01-2021

Nico, Venlo

8
"Groot sortiment biologische zaden"
Veel keuze, duidelijke uitleg, gemakkelijk te bestellen.
16-01-2021

Merel, Aarlanderveen

8
"Een goede oogst begint met goed zaad."
We hebben al veertig jaar samen een moestuin en zijn tevreden over jullie zaden voor groenten, groenbemester en bloemen. Omdat we daarnaast ook dertig bijenvolken hebben is het extra belangrijk om biologisch zaad te gebruiken.
16-01-2021

Dirk Jan Binnendijk, Leiderdorp

10
"Goed. Naar verwachting"
Goed ingepakt, goed verzorgd, tijdig verstuurd, goed ontvangen. Vriendelijke groeten jos eekhout
16-01-2021

Jos Eekhout, Voorst (oude ijsselstreek)

9
"Omdat ik alleen biologische zaden wil gebruiken, koop ik deze bij een betrouwbaar bedrijf de Bolster"
Een snelle en juiste levering met goede nazorg en kwalitatief goed zaad.
16-01-2021

Jac, Velden

8
"Mooi product, goed verpakt, duidelijke omschrijving."
Ik koop al jaren zaden van de Bolster uit de catalogus, via de website. Soms direct in de winkel, Ekoplaza. Ik, als particulier, zou het fijn vinden als De Bolster halve verpakkingen kan leveren. Van bíjna álle verpakkingen heb ik aan de helft(of minder) méér dan genoeg. Én het scheelt in de portemonnee. Ik hoor deze "klacht/opmerking" vaker bij leden van Faceboek pagina's over de tuin/moestuin. Wilt u daar eens over nadenken? En, wie weet, komt u ons daarin wel tegemoet!
16-01-2021

Lidia Kranendonk, 2e Exloërmond

9
"Prima"
Ik krijg vlot mijn bestelling van biologische zaden. Goede kwaliteit. Duurzaam verpakt.
15-01-2021

L. Laan, Sneek

10
"Het ging allemaal goed!"
Het ging allemaal goed en voor de tips heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief. Wat ik wel miste bij eerbare bloemen, wat je allemaal kan eten van de bloem. De stengel, zaden, bladeren of alleen de bloemen.
15-01-2021

Eef Haveman la Faille, Maarssen

10
"Niks op aan te merken."
Netjes en vlot!
15-01-2021

Cisca, Apeldoorn

10
"Super!!!"
Very good response from the webshop and also the customer center. There are lots of varieties of seeds and thier information available, which makes it easier to choose.
15-01-2021

Shilpa, Noardburgum

9
"heel goed"
ik bestel al een aantal jaren bij de bolster; goed,betrouwbaar en makkelijk
15-01-2021

jorien, amsterdam

10
"Prima product"
Snel geleverde bio pompoenzaad en in de moestuin een mooie oranje vrucht.
15-01-2021

Jan Kompier, Breda

10
"Makkelijk, duidelijk en volgens afspraak geleverd!"
Helemaal top!
15-01-2021

Sandra, Heerlen

10
"Ieder jaar weer perfect!"
Perfecte service en groot assortiment
15-01-2021

c, b

10
"Veel informatie, snelle levering"
Veel informatie, snelle levering
15-01-2021

F, HOORN NH

9
"Uitstekend"
Zeer attent gereageerd oo mijn mailtje toen de zaden elders waren afgeleverd.
15-01-2021

Wim, Kalenberg

9
"prima"
goed materiaal en snelle levering
15-01-2021

Kees Kommer, Ugchelen

10
"Ga zo door"
Mooi Catalogus, mooie vroeg-koop-korting, geweldige kwaliteit zaden
15-01-2021

Aita, Zwijndrecht

8
"de zaadjes waren goed verpakt en werden correct geleverd"
De verpakking van de bestelde zaadjes was goed. De bijgevoegde rekening was duidelijk en correct.
14-01-2021

ELs, Spijkenisse

8
"Ze doen wat ze beloven...."
Prima producten, snel in huis,ook in deze drukke tijden voor de bezorgdiensten. Gegarandeerd biologisch! Ik krijg zin om weer te beginnen!
14-01-2021

T. Dorst, Oud-Beijerland

Bekijk de overige 9171 beoordelingen op de website van Kiyoh

9,4
Bekijk alle 9291 reviews