Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd binnen Nederland 3-4 werkdagen.  > Lees dit eerst

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
Waardering door klanten
9,5

Waardering door klanten

kiyoh

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Zeer goed"
Ik steun de denkwijze , biologische voeding voor iedereen toegankelijk , volledig... Jullie mogen enorm trots zijn op wat er bereikt is!
gisteren

Esther, Beringe

10
"kwaliteit en vrolijkheid"
leuke website , snelle service en goede zaden!
gisteren

Marlene Blokhuis, almere

5
"Zaden ok, verzending minder"
Goede keuze uit verschillende zaden. De verzendkosten zijn (te) hoog voor zaken die gewoon door de brievenbus gaan. De aflevering was ook niet conform de track& trace mail (DPD); ik raad Bolster een andere verzender aan.
gisteren

Jos Corstjens, Zeist

10
"Groot assortiment, snelle levering, prima service."
Bestelde kweekschaal was helaas gebarsten, binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Top.
gisteren

Hans, Almere

10
"Probleem met bezorging direct opgelost"
Heb bestelling nog niet ontvangen helaas. Problemen bezorging snel en vriendelijk opgelost .Ben zo benieuwd als bestelling binnen is . Kijk ernaar uit
eergisteren

Leah, Oirschot

10
"Nummer één!"
Alles klopt: assortiment, bio, snel geleverd, prachtige planten.
eergisteren

Karin, Amsterdam

10
"Snel geleverd"
Al een paar keer besteld, snelle levering. Mooie zaden en goede beschrijving op website.
03-06-2020

Blijebijen, Zaandam

10
"Snel besteld, snel geleverd"
Snel besteld, snel geleverd
03-06-2020

Ernst, Amstelveen

9
"Snelle levering en een goede website met duideliike tips en informatie"
Zie bovenstaande
03-06-2020

Sonja Perdok, Klazienaveen

8
"Snelle levering!"
Ik heb zaden bij jullie besteld die snel en goed zijn geleverd. Ik moet nog even wachten tot augustus, voordat ik ze kan zaaien. Ik kijk er nu al naar uit dat onze amandelboom goed gezelschap gaat krijgen van de incarnaatklaver.
03-06-2020

Yvonne, Zwolle

10
"Alles snel en goed verpakt in verantwoord materiaal ontvangen. Zaadjes gezaaid en ze komen nu al op"
snel en netjes
02-06-2020

Linda, Abcoude

10
"Perfect "
Ruime keuze, snelle levering. En biologisch!
02-06-2020

Amanda, Stramproy

8
"Top"
Bezorging per fiets i.p.v. diesel zou het hele cirkeltje rond maken.
02-06-2020

BS, Leiden

10
"excellente communicatie rond de aflevering"
excellente communicatie rond de aflevering. De kwaliteit van de zaden is nog even afwachten...
02-06-2020

idco Duijnhouwer, Dalfsen

10
"Goed, milieuvriendelijk verpakt en een geschreven kaartje erbij. Leuk! "
Goed, milieuvriendelijk verpakt en een geschreven kaartje erbij. Leuk!
02-06-2020

Hilda, Hardenberg

10
"Prima"
Goed verzonden, zaden doen het goed!
02-06-2020

maureen voigt, Gaast

9
"prima afhandeling "
bestelling is vlot afgehandeld.
31-05-2020

hans, vught

10
"Snelle levering en netjes verpakt!"
Prettig en snel.
30-05-2020

Jolanda, Voorhout

10
"Prima zaden."
Al jaren bestel ik zaden bij de Bolster. Goede kwaliteit,goede service.
30-05-2020

Ruth, Amstelveen

10
"Snelle service "
Keurig volgens afspraak geleverd. Kwaliteit van zaden kan ik pas beoordelen als de moestuin in productie is. (Bestelling is kado en brengt in 2021 vruchten voort)
30-05-2020

Rianne Joosse, Amsterdam

10
"Helemaal goed"
Snelle levering. Beveel de bolster aan!
30-05-2020

Mascha, Leuth

10
"Geweldig"
Zeer overzichtelijke en aantrekkelijke catalogus, makkelijk bestellen, betaalbare zaden van goede kwaliteit, veel informatie over hoe te kweken, vriendelijke klantenservice, snelle levering (ook in het buitenland). Ik koop al jaren bij Bolster en ben heel tevreden!
30-05-2020

Sanne Burger, Utrecht

9
"snelle en betrouwbare levering van biozaden"
Zeer betrouwbaar bedrijf
30-05-2020

Huub, Laren(gld)

9
"Hoge kwalitieit zaden"
Prettige website en snelle bezorging. Netjes en milieubewust verpakt. De zaden zijn van hoge kwaliteit en ontkiemen uitstekend. Enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken is beperkt aanbod subvariëteiten. Ik zou graag diverse soorten tijm en oregano zelf willen zaaien.
30-05-2020

Sara, Amersfoort

10
"Helemaal goed."
Snelle levering, netjes verpakt, zaden zijn kiemkrachtig. Ps de review is sneller dan dat de zaden ontkiemd zijn.
28-05-2020

Huub, Ell

10
"Prima"
Niets aan op te merken, snelle levering, prima produkt, niet te duur.
28-05-2020

Jeanette, Berkenwoude

10
"Perfect"
Alles snel en netjes bezorgd.
27-05-2020

Lilian, Voorsc

10
"Zaden zijn creme de la creme onder de zaden"
Mijn bkster zaden komen altijd op itt tot sommige andere merken.
27-05-2020

Maria, Zwolle

10
"Heel goed"
Netjes verpakt snelle bezorging zaden doen het goed
26-05-2020

Margreet Van de Water, Eindhoven

10
"Altijd positief"
Goede site ( met tips) en goede kwaliteit zaad ( alles komt goed op)
26-05-2020

Maria, Den Dungen

9
"prima"
alleen jammer dat het idee werd gegeven dat het pakje niet in de brievenbus paste waardoor ik thuis bleef voor niets. en ik kreeg maandag het bericht dat het pakje dinsdag bezorgd zou worden terwijl dat pas vrijdagmiddag was, en gewoon in de brievenbus.
26-05-2020

Nienke Jansen, Leeuwarden

10
"Hoge kwaliteit correcte service "
Koop al jaren de zaden van de bolster. Hoge kwaliteit, goed voor t milieu en dus voor jezelf. Keurige snelle en correcte correspondentie en service. Weet niet wat ik nog meer zou willen. Van harte aanbevolen
26-05-2020

Wil, Norg

10
"Prima"
Makkelijke site, snelle en goed verzorgde verzending
25-05-2020

Marjan, Herpt

9
"Een prima gedegen bedrijf! "
Je zit gewoon goed als je hier besteld!
25-05-2020

Tjomme van Zwet, Wijdenes

9
"Snel en deskundig"
Door de toegezonden tuingids is het makkelijk je keuzes te maken omdat de indeling chronologish is.
24-05-2020

fred de pater, Gouda

8
"Compacte levering, en er zit veel in"
In de zakjes zit voldoende zaadjes. Enige tip die ik wel kan geven is even op de verpakking te melden hoe hoog de bloemen ongeveer worden.
24-05-2020

Judith, Uden

10
"Geweldig"
Zaad bestel en met 3 dagen in huis. Gewoon geweldig
23-05-2020

henk Hogervorst, Dordrecht

10
"Gewoon klant vriendelijk"
Dpd had mijn zending terug gestuurd werd geZegt Bolster stuurde direct een nieuw pakkertje Zeer klant vriendelijk
23-05-2020

Arie, Dordrecht

10
"Snelle levering van mooie zaden"
Fijn dat de verpakking zo efficiënt en milieuvriendelijk is! Jullie zijn een voorbeeld voor andere bedrijven.
23-05-2020

Dorien, Baarn

10
"Snel en makkelijk. "
Goed biologisch sortiment. Het is makkelijk zoeken op de website. Vooral de lijst met zaden die je kunt zaaien op dat moment is erg handig als je, zoals wij, nog niet zo ervaren bent en wat later in het seizoen inlogt. Bezorging was sneller dan verwacht en alles was netjes verpakt zonder onnodig grote dozen. Aanrader.
23-05-2020

Edith, Utrecht

10
"Snel en verzorgd"
Ruim assortiment zaden!
23-05-2020

Trees Dovianus, Purmerend

10
"Dikke prima"
Makkelijke site, werkt goed, en snel. Ook versturen en bezorging snel en netjes. Niks meer aan doen!
22-05-2020

Jenny, BORCULO

10
"Makkelijk en snel"
Mooi bedrijf
22-05-2020

Nannette, Oosterbeek

10
"Vlot, goede producten "
Prima service
22-05-2020

Mirjam Van der Woude, Eindhoven

10
"Prima"
Makkelijk te bestellen en keurig verpakt snel thuis.
21-05-2020

Roland, Sint Maartensdijk

10
"Fijn dat jullie er zijn!"
Snelle bezorging, prima info en kiemkrachtige zaden.
21-05-2020

Janet, Haarlem

10
"uitstekende kwaliteit en service"
grote keuze snelle levering prima kwaliteit
21-05-2020

Ella, 'S-GRAVENHAGE

10
"Top"
Snel Goed Duurzaam
21-05-2020

monique, maastricht

10
"Goed, niets op aan te merken"
Keurig verpakt Keurig op tijd En nu maar wachten op mooie bloemen
20-05-2020

T., Berkel

10
"kwaliteit en vakmanschap"
kwaliteit en vakmanschap
20-05-2020

Renáta Horenová, Den Haag

10
"Snelle levering, goede produkten"
Veel keus uit (aparte) zaden, die supersnel geleverd zijn. Heb ze direct uitgezaaid en alles komt perfect op. Kortom: ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker bestellen
20-05-2020

Inge, Harlingen

9
"een heel fijn en betrouwbaar bedrijf"
alles ingezaaid de afgelopen dagen, niet echt de beste tijd daarvoor, maar we wagen het erop. Spannend ook omdat we bij verschillende bedrijven hebben ingekocht, zoveel mogelijk biologisch. In de Bolsterzakjes zat gelukkig een redelijke hoeveelheid. Snelle levering, prettig verpakt, allemaal prima!
19-05-2020

GM, Dordrecht

9
"prima duidelijk snel genoeg"
Prima, site duidelijk, verwerking goed. Iets langer dan blockbusters maar dat is logisch. Gewei tijdig bestellen.
19-05-2020

sander, dercksen

10
"Mooie website, veel keus, vlotte levering"
Ik probeer zo biologisch mogelijk te tuinieren en daarvoor ben je aan het goede adres bij Bolster.
19-05-2020

Marleen Hageman, Alkmaar

9
"Met zaden van de Bolster doe je jezelf én de aarde een groot plezier!"
Snelle levering, verantwoorde verpakking, een persoonlijke groet, goede informatie - en dan dat fijne gevoel bij het zaaien dat wat je in de grond stopt biologisch en GMO-vrij is! Laat staan het fijne gevoel als je straks je biologische komkommer, sla of bietjes eet, terwijl de bijen en vlinders rond je bloemen zoemen :-) !
19-05-2020

Saskia, Arnhem

9
"Prima"
Bestellen en levering ging prima. Fijn dat ook op de website duidelijk is in welke maand nog gezaaid kan worden. Ben heel blij dat het biologische zaden zijn; in een gewoon tuincentrum zijn biologische planten/zaden/bollen nog maar mondjesmaat te vinden. De opbrengst weet ik nog niet, maar zaadjes zagen er goed uit.
18-05-2020

M., Amsterdam

10
"Goede communicatie, vlotte levering, duurzame verpakking én een persoonlijk bericht erbij!"
Uitstekend, bestellen ging gemakkelijk, voor het eerst aanmelden was makkelijk, het hele proces tot aan de levering verliep vlot. Heldere mails, en heel leuk het met de hand ondertekende kaartje bij de bestelling!
17-05-2020

Irene, Eijsden

5
"weinig resultaat"
Bestelling kwam snel, maar ik miste wel enige info op sommige zakjes, zoals hoogte plant, eenjarig of niet. Van de lampionplant zijn nul zaadjes uitgekomen, van de 3 gele courgettezaadjes nul, van de 5 klimcourgettes is er gelukkig eentje uitgekomen. Zeer matige opbrengst dus, helaas.
16-05-2020

Maria, Hank

10
"Heel veel keus uitstekende kwaliteit zaden"
Op de duidelijke website eenvoudig bestellen. Veel keus, alles biologisch. En heel snel in huis.
15-05-2020

Kirsten Berendsen, Ermelo

10
"Ze hebben biologische zaden!"
Ze hebben biologische zaden. Hebben leuke paketten. Ik heb er heel wat mensen blij mee gemaakt inclusief mijzelf ;-)
15-05-2020

Steffie Heijnen, Roermond

10
"goede verzending"
goede zaden
15-05-2020

Alfred, Kamerik

10
"good service"
good service and products
15-05-2020

Sakir, Leiden

10
"Snelle levering"
Correct en ondanks lock-down snel geleverd.
15-05-2020

Mike, Druten

10
"Perfect verzorgd."
Al vaker wat besteld, altijd keurig verzorgd en snel verzonden. Goede kwaliteit zaden. En het belangrijkste........ biologisch.
14-05-2020

Corina, Oost-Souburg

9
"Goede bezorging in milieuvriendelijke verpakking!"
Goede bezorging in milieuvriendelijke verpakking! Supe
14-05-2020

Detje, Mierlo

7
"Snelle en juiste levering"
Het bestelde zaad was snel binnen en duurzaam verpakt.
14-05-2020

Annemieke Hekkenberg, Ens

8
"Snelle en fijne service"
Producten zijn snel geleverd. Vragen werden telefonisch snel en vriendelijk beantwoord.
13-05-2020

Ilona, Geleen

10
"Product van goede kwaliteit, snel bezorgd"
Mijn ervaring is zeer positief. De levering was supersnel, ook goede informatie daarover. En product is netjes en zorgvuldig verpakt. Het ziet er uit als een kadootje. Wat ik ook positief vind is de milieuvriendelijke verpakking en het biologisch afbreekbare opvulmateriaal. Hoort ook bij bio zaden. Keurig kaartje erbij. Was er blij mee. Heb al aanbevolen bij vrienden en familie. Ga zeker vaker bestellen.
13-05-2020

Natasja, Amstelveen

10
"Snelle verzending, fijne service"
De zaden van De Bolster worden vlot verzonden, waardoor ik mijn bestelling binnen 3 dagen in huis had. Mijn persoonlijke gegevens moest worden aangepast in de bestelling en dat regelden ze vlot en vriendelijk. Fijn bedrijf om contact mee te hebben.
13-05-2020

Ellen, Leidschendam

10
"Mooi assortiment en prima service "
Mooi assortiment en prima service
12-05-2020

Lotte, Groningen

10
"Snel verzonden. Snelle ontkieming"
Goed verpakt. Snel verzonden. Dat het maar een mooie oogst mag worden!
12-05-2020

Wouter, Culemborg

7
"Fijn dat de klantenservice zo snel bereikbaar was "
Mijn order was niet aangekomen en DPD gaf aan dat de order was bezorgd. Na een belletje met de klantenservice werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd de oorzaak toegelicht. Mijn pakket is voor de zekerheid nogmaals verstuurd, nu met postNL. Enige vorm van compensatie was gewaardeerd maar niet vereist. Dank voor de snelle reactie.
12-05-2020

stijn, rotterdam

10
"Breed assortiment biologische zaden, gebaserd op jarenlange ervaring."
Al jaren bestel ik - het ene jaar meer, het andere jaar minder - zaden bij de Bolster. Een vertrouwd adres waar ik mijn bestelling graag doe. Tot dusver ging alles via de post, maar sinds een paar jaar verkoopt Ekoplaza in mijn stad (Den Bosch) veel van het assortiment van de Bolster. Vandaar dat ik minder per post bestel. Maar het is prettig te weten dat ik altijd bij de Bolster terecht kan. Dank voor de goede kwaliteit en de snelle service.
12-05-2020

Maurits, 's-Hertogenbosch

10
"prima"
Goede producten, duidelijke uitleg, goed resultaat met de eerste ontkieming in het geleverde kiembakje
12-05-2020

Martijn, Giesbeek

9
"snel en netjes"
goede website, snelle levering op een nette manie
12-05-2020

Hilde Meijer, 't Waar

10
"Goede levering, super kwaliteit zaden"
Hele goede kwaliteit en assortiment zaden. Fijn milieuvriendelijk verpakt. En altijd snel geleverd!
11-05-2020

Marien de Bruijn, Zuid-Beijerland

10
"Alles werd tijdig en correct geleverd. De zaden komen al op!"
Alles werd tijdig en correct geleverd. De zaden komen al op!
11-05-2020

Ans van der Loop, Breda

10
"Volgens afspraak geleverd; de eerste zaden komen al op!"
Levering volgens bestelling en in op de site toegezegde tijd.
11-05-2020

J.C.K., Groningen

10
"Ben al jaren fan van De Bolster!"
Supersnelle levering zodat we gelijk konden beginnen met zaaien. :)
11-05-2020

Chantal, Utrecht

10
"Snel en goed"
Relatief snelle levering (ondanks de “Corona-drukte”). Veel keuze en goede beschrijvingen.
11-05-2020

Reena, Almere

10
"Snelle levering ook in drukke tijden, topzaden"
Goede kwaliteit, duurzaam verpakt en erg snelle levering. Super!
10-05-2020

Lotte, Zoeterwoude

10
"Top producten snel levering"
Prima producten en snel levering
10-05-2020

Y, Almere

10
"Snelle levering"
Snelle levering, alles naar wens
10-05-2020

Sanne, Groningen

10
"Prima"
Goed verzorgd pakketje, duurzaam verpakt
10-05-2020

Jolien, Amsterdam

10
"Alles naar wens"
Snelle levering, prima verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding, prettige communicatie.
09-05-2020

Petrouschka, Amsterdam

10
"Snelle en correcte levering."
Bquerwiurtv
09-05-2020

B, Weert

10
"Snelle levering, prachtig product!"
Vorig jaar De Bolster bio tomatenzaden gebruikt, het resultaat was heel goed. Dus dit jaar snel nieuwe zaden besteld. Zeer tevreden!
08-05-2020

Tony, Rotterdam

10
"Uitstekend"
Snelle service, goede info
08-05-2020

Jose, Culemborg

10
"Top"
Snel geleverd, veel keuze, duidelijke omschrijving en bio, dus top
08-05-2020

Sandra, Leek

10
"Perfecte service, erg vriendelijk en kundig "
Zie boven
08-05-2020

Marleen, Enschede

8
"prima"
slechts 1 zakje zaad ! besteld om dat ouder zaad niet opkwam, had in een envelop gekund.... Indien toch in karton, dan svp aangeven dat het in de brievenbus wordt afgeleverd.
08-05-2020

LIda, BUSSUM

9
"Super!"
Alles kwam goed ingepakt aan. Goede zaden.
08-05-2020

Tirza, Den Haag

9
"Geheel tevreden!"
Snelle en correcte levering. Een vermelding dat het het pakketje in de brievenbus kan, was wel fijn geweest.
08-05-2020

Eva, Bergen

9
"zeer tevreden"
bestelling is vlot geleverd. Was goed verpakt. Enig puntje van aandacht, maar dat kan ook aan de vervoerder liggen, is dat ik graag tevoren geweten had dat het om een brievenbuspakje ging en er dus niet voor thuis hoefde te blijven.
08-05-2020

Lian, Boxtel

10
"Al 35 jaar voor ons de beste zaden ."
Prachtige producten met alle nodige informatie en tips.
08-05-2020

I.M.Bakker, Driebergen

9
"Prima en snel geleverd "
Alles goed en snel ontvangen ondanks huidige vertraging bij post nl
08-05-2020

S, Groningen

10
"Vriendelijk en goed "
Snel, en goed
07-05-2020

Ted, De weere

10
"Prima!"
Goed aanbod biologische zaden. Alles netjes, snel en goed verpakt thuis gestuurd gekregen. Nu wachten tot de zaadjes uit gaan komen.
07-05-2020

Peggy, Amsterdam

8
"Goed"
snelle bezorging en goed verzorgd.
06-05-2020

Evi, Utrecht

9
"Topzaden en nog biologisch ook!!!"
Toen De Bolster nog in Sexbierum zat, al voor de eerste keer zaden besteld en dat jaarlijks gedaan tot 4-5 jaar. En nu weer terug. Veel keuze, veel 'oude' rassen en eigenlijk altijd een goede opbrengst.
06-05-2020

Bianca, Leusden

10
"top"
duidelijke site en snelle service
06-05-2020

marjolein, roermond

5
"Goede kwaliteit. Weinig zaad. Hoge prijs. "
Zit wel heel weinig in een zakje!
06-05-2020

Nienke, Groningen

9
"Goede duidelijke site en snelle afhandeling"
Ruim aanbod en snel te verkrijgen. Er is altijd de mogelijkheid om te overleggen. Korte lijntjes dus Ik vind het wel raar dat er een pakketauto moet voorrijden terwijl dat pakketje voor mijn gevoel in een enveloppe op te sturen is.
05-05-2020

S.P.W Schendel, SNEEK

10
"Netjes, snel, goed, perfect gewoon."
Bestellen en de betaal procedure ging makkelijk en snel. Begin avond besteld en toch volgende dag al binnen. De kiem schaaltjes en zakjes zaad netjes verpakt, doos volledig gevuld met een goede vul materiaal! Echt super netjes Hier ga ik zeker vaker bestellen!! En ook véél keus in kiem groenten. Ik ben daar verzot op. Broodje kaas met een kiem groente erop, net een soort gebakje maar dan lekkerder!! Echt waar. En heerlijk om zoveel keus te hebben in de verschillende soorten🌱🌱🌱 Echt top 👍🏼👍🏼
05-05-2020

Marleen Noort, Dieren

10
"Snelle levering"
Snelle levering
05-05-2020

Mischa, Culemborg

10
"Uitstekend product en verpakking"
Zeer tevreden met de zaden dat ik gekocht heb, ook de milieu-vriendelijk verpakking. Trouwens ik hoop dat Bolster zal in de toekomst nog meer verschillende zaden toevogen aan de collectie.
05-05-2020

Ingrid, Almere

9
"Ik vind het prettig contact te hebben met de Bolster."
Ik ben blij dat er nog zaden zijn, waaraan aandacht wordt besteed en die verantwoord zijn. ( zonder gmo ). Van mij mogen er nog meer Demeter zaden bij komen. Ik vind het een fijne gedachte, dat het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar is. ( misschien gaat er ook nog eens biologische inkt gebruikt worden voor het adres ? ) De service vind ik heel prettig. Ik maakte een paar keer een foutje met de bestelling, en kreeg zonder problemen e.e.a. nagestuurd zonder extra verzendkosten. De site is overzichtelijk en informatief. Ik word altijd tegemoetkomend te woord gestaan aan de telefoon. Met vriendelijke groeten V.Gelauff
05-05-2020

Veronica Gelauff, Groesbeek

9
"Super!"
Eerste keer dat ik iets bestel maar ben erg enthousiast. Levering is ondanks Corona snel. Mooi plat klein doosje met 12 pakjes zaden en een erg mooi persoonlijk en informatief kaartje erbij. KLASSE!
04-05-2020

S., Oisterwijk

9
"Prima kwaliteit en snelle levering, DANK"
Mooie zaden
04-05-2020

Marisette, Blaricum

10
"Snel binnen, milieuvriendelijk. Mooi product. "
Ik heb net gezaaid, dus in afwachting...
04-05-2020

M, Manschot

9
"prima zaad snelle levering"
niets meer toe te voegen
04-05-2020

marjan, A'dam

10
"Handige website, snelle levering"
Handige website, snelle levering
04-05-2020

Roos, Utrecht

9
"De Bolster, fijne webwinkel? makkelijk en overzichtelijk."
Ik was al een tijdje opzoek naar een biologische winkel die zaden verkoopt. Hierbij kwam ik op de website van De Bolster, waar het assortiment groot is. De website is voor iedereen en laagdrempelig.
04-05-2020

Anand, Huizen

10
"Top"
Mijn bestelling werd zonder overbodige extra ruimte in de doos verzonden, fijn! Alles compleet en in goede staat.
03-05-2020

Fransien, Den Haag

7
"Perfect alles."
Fijne service
02-05-2020

Marjo Boeijen, Amsterdam

10
"Makkelijk gevonden, snelle service"
Duidelijke website, veel info. Snelle service, goed verpakt.
02-05-2020

Esther, Rijsbergen

10
"Fijne site en genoeg keus."
Helemaal tevreden.
02-05-2020

Judith, Oosterhout

10
"goede kwaliteit"
snel en een mooi product
01-05-2020

birgit schipper, rotterdam

10
"voor herhaling vatbaar!"
uitstekende service!
01-05-2020

Geertje, Assen

10
"het ging prima. Zeer tevreden. Bedankt!"
prima
01-05-2020

Yoko, Renkum

Bekijk de overige 8254 beoordelingen op de website van Kiyoh

9,5
Bekijk alle 8374 reviews