BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 10780 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

9
"Duidelijke website,, snelle bezorging"
Nauwkeurige berichtgeving na bestellen (bevestiging bestelling, moment van bezorging). Pakjes zaad werden keurig verpakt afgeleverd.
vandaag

Désiree, Amersfoort

10
"De juiste zaden op tijd "
Na bestelling uit groot menu altijd op tijd,. Daarna alles komt tot groei en bloei
gisteren

Jan, Vriezenveen

8
"Interessant"
Mijn ervaring met u is tot dusver té gering om daar een mening over te hebben.
gisteren

Jaap Laning, Apeldoorn

10
"heel goed optimaal "
Het feit dat de zaden bio zijn geeft mij alle vertrouwen dat ik zal nog een keer bestellen
gisteren

Simonetta, Vianen

9
"De Bolster levert snel en volgens afspraak met een goede service!"
De Bolster levert snel en komt ook de afspraak na. Ze hebben bovendien een goede service, wat blijkt uit het met de hand ondertekende kaartje wat je mee krijgt. Bovendien geven ze aandacht aan milieuvriendelijk inpakmateriaal, wat ik erg op prijs stel. Al met al niets te klagen over het hele proces.
gisteren

Marc, Omgeving Rotterdam

6
"Snelle afhandeling van de bestelling, moeizame bezorging"
DPD bezorgde niet op de doorgegeven datum zonder daarover te communiceren. Bericht over een nieuwe bezorgdatum bleef uit, contact met de servicedesk verliep moeizaam door zeer slechte verbinding. Pas een paar uur tevoren ontving ik bericht over de nieuwe bezorgdatum en tijd.
gisteren

Lis, Utrecht

10
"Uitstekend"
Goed verpakt, netjes geleverd. Uitstekend zaad, mooie zakjes. Mag voor mij wel iets meer informatie op staat over het zaadje.
gisteren

Erna Schouten, Oss

8
"Prima "
Snelle levering en goed geregeld. Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is; maak verschil in de verzendkosten voor een enveloppe of brievenbuspakket en een normaal pakket. Ik moest thuis zijn voor de levering, maar deze bleek gewoon in de bus te zijn gegooid. Ook de minder hoge kosten voor een enveloppe of brievenbuspakje kunnen voor klanten verschil maken. Maar verder: ga zo door!
gisteren

Bree, ROTTERDAM

10
"Super!! "
Geweldig!!
gisteren

Narda, Bordighera

8
"ze gaan de grond in het resultaat laat zich nog wachten ;-)"
mooie site met goede beschrijving voor de teelt. Zo moet het toch gaan lukken.
gisteren

nelleke, HOORN

10
"Goede zaden snel geleverd"
Mooie zakjes met goede zaden
gisteren

Jordy, Amsterdam

8
"Snelle levering, goede kortingen"
Blij met Bolster. Wat ik graag zou zien is duurzamere verpakkingen van de zaadjes (daar lever ik de korting graag op in) Zaadvaste uitspringers en wellicht ook meer biodynamische zaden groet Odin food coop bv
gisteren

Marinda Schuurman- van Rensen, Amersfoort

8
"snelle levering met enkele aandachtspunten "
-over het algemeen zeer tevreden. laatste bestelling kleine onvolkomenheid die goed is opgelost. bij opkweek nog iets opgemerkt en zal ik ter verbetering/ aandacht nog gaan melden. en ik zou graag de factuur digitaal krijgen, daar is nu niet de mogelijkheid toe
eergisteren

Bas de Groot, Rijswijk

10
"Goede zaden, goede service"
Zaden zijn goed, worden snel geleverd, verpakking prima, service prima
eergisteren

Monique, Utrecht

9
"Snelle en verzorgde leveringen"
Duidelijke website en duidelijke beschrijvingen maakt het mogelijk de juiste zaden te bestellen
eergisteren

Jos wijdemans, Tilburg

8
"correct snel, verzorgd en persoonlijk"
Tevreden. En van vorige keer nog bieten
eergisteren

Jozee, lochem

6
"Gemakkelijk in gebruik, goede service maar geen ruime assortimentsruize keuzee"
Webshop is gemakkelijk in gebruik, service.is goed, de keuze nog wel wat beperkt
eergisteren

Bram Weijland, Rietmolen

9
"top!"
Ze zijn zeer attent met het versturen en flexibel in de evt. aanpassing van de bestelling. Echt bijzonder attent! Dat ervaar je in deze tijd niet zo vaak!
eergisteren

Pieter, Dijkstra

10
"Zeer goed "
Het is alleen jammer dat er voor i zakje zaad een kartonnen doos is gebruikt. Dit had ook zo verpakt kunnen worden dat het door de brievenbus zou passen.
eergisteren

D, Schoonhoven

10
"Snelle levering "
Duidelijke comunicatie over levering
eergisteren

Marjolein, Wijchen

10
"Prima verpakt, volledige levering en leuk kaartje erbij"
Prima verpakt, goede zaden, veel keus duidelijke omschrijving op de website
eergisteren

Alie, Leeuwarden

10
"Betrouwbare en vlotte levering"
Ik bestel al jaren een bescheiden hoeveelheid zaden. Omschrijving van wat me te wachten staat klopt altijd, dus goed zaad voor een goede prijs. Zorgvuldig verpakt en vlot geleverd. Een pluim voor dr Bolster!
eergisteren

Margriet, Gasteren

10
"Prachtige zaden, mooi en compact verpakt"
En uit ervaring weet ik dat de planten ook goed opkomen en groeien. Ik koop mijn biologische zaden altijd bij de Bolster.
eergisteren

Linda, Bolier

10
"Goede verzending, paste in de brievenbus"
Goed en duurzaam verpakt, geen onnodig grote doos of vulmateriaal, paste door de brievenbus, snelle levering. Zeer tevreden!
eergisteren

Jelle, Wageningen

10
"Prima!"
Ben zelf voorstander van biologisch, dus de keuze is snel gemaakt, mis wel de snackkomkomer. Snelle levering.
eergisteren

Jeroen, Ijsselmuiden

8
"Netjes en snel geleverd"
Keurig verpakt en snel geleverd. Op de site had ik gelezen dat de Bolster afbreekbare maïschips gebruikt om de verpakkingen mee op te vullen. Op zich prima, maar in het geval van mijn bestelling juist weer wat onnodig. De twee kleine zakjes zaad zaten in een stevig kartonnen doosje waardoor de chips overbodig waren. Daarnaast zat er een speciaal kaartje bij de bestelling waarop nog weer eens werd gesproken over de afbreekbare chips. Dit staat zoals gezegd echter ook al op de site en verder zou het ook prima in een opvallende opmaak op de factuur gemeld kunnen worden. Het kaartje vind ik dan juist weer wat verspillend.
eergisteren

Moniek, Amersfoort

9
"Gewoon goed!"
Ik heel heel blij met de milieuvriendelijke(re) -natuur wel de doos- verpakking om breuk te voorkomen en als vulling. En natuurlijk de biologische oorsprong van de zaden!
eergisteren

Karen, Soesterberg

10
"Altijd top!!!"
Mooie zaden, supersnelle levering
eergisteren

Karin Van de Walle, Wormer

10
"Snelle levering"
Snelle levering en netjes verpakt.
eergisteren

Martin, Waarland

8
"Leuke producten alleen jammer van de levertijd"
Al vaker besteld nu weer, maar helaas nog niks gekregen. Jullie verzendorganisatie DPD is een drama...........als je je pakketje volgt ligt het al dagen ergens en het komt maar niet verder.
eergisteren

E., Oeffelt

10
"Top zaden, snelle levering "
Goeie ervaring en alle informatie die verstrekt wordt is duidelijk!
eergisteren

Daan, Utrecht

9
"heel goed"
Zaden zijn erg goed. Zeer tevreden
eergisteren

Coba, Berge

8
"Accuraat en snel"
Goed
eergisteren

RS, Zuidwolde. ( Drenthe )

10
"Snelle levering. "
Snel geleverd in handige kleine verpakking. Aantrekkelijke zakjes zaad. Nog geen ervaring met het zaaien zelf en de groei en bloei.
eergisteren

Maria, Delft

8
"Prima"
Deze keer had ik slechts drie zakjes besteld doe in een doosje gebracht werden. Het had mogelijk ook in een enveloppe gekund en in de brievenbus. Dan hoeft er niet iemand thuis te zijn bij de bezorging. Verder heel tevreden met de zaden van Bolster.
10-04-2021

Ineke, Tieltjes

7
"Fijne service"
Goede service, enige waar ik tegenaan liep is dat ik nergens kon vinden hoeveel gram er in een zakje zit. Dit vind ik erg lastig en jammer, zou fijn zijn als dit duidelijk zou worden omschreven bij de omschrijving.
10-04-2021

Naomi, Valkenswaard

9
"Snelle verzending plasticvrije verpakking "
Zeer tevreden Wel goed dat jullie even uitleggen dat het plasticvrij vulmateriaal is, want ziet er aa plastic uit. En Franse dragon, zou dat in het assortiment kunnen?
10-04-2021

Anne, Lage Zwaluwe

6
"Over de bolster ben ik tevreden. Ben niet over de levering door DPD"
Ik ben tevreden over de webshop van de bolster. De webshop is prima en duidelijk. kwaliteit van het product is goed. Het pakket is door dpd nooit geleverd. Waarschijnlijk ergens kwijt geraakt. Nadat ik had getelefoneerd met de bolster heb ik alsnog een nieuw pakketje gekregen via post.nl.
10-04-2021

Odie, Bunde

10
"Prima producten. "
Ruim aanbod, levering tijdig en goed.
10-04-2021

C., Soest

8
"Bestelling en levering prima verlopen "
Eerste bestelling goede ervaring
10-04-2021

Peter, Achterveld

10
"Goed verpakt en snel geleverd"
Ruime keuze, snel geleverd. Goed verpakt.
10-04-2021

Ard, Waddinxveen

10
"Prima. Gewoon geleverd zoals het hoort."
Niks aan veranderen, gaat prima zo.
10-04-2021

Dolf Siebert, Zoetermeer

10
"Mooie producten, goede en snelle service"
Mooie producten, goede en snelle service
10-04-2021

M Hoogenes, Kwadendamme

10
"Integere producten, overzichtelijke website en snelle bezorgservice!"
Als een beginnend moestuinierster vind ik alle informatie die ik nodig heb op de website van De Bolster. Het voelt goed om binnenkort voedsel te kunnen eten uit eigen tuin, volledig biologisch en gmo vrij. Ik ben zo benieuwd hoe alle groeit en bloeit en ik kijk ernaar uit om naar de eerlijke en volle smaak te kunnen proeven! Superleuk om te doen, en om stap voor stap kennis te vergaren. De producten bij De Bolster zijn prachtig, wat een grote keus uit diverse soorten. De website is overzichtelijk en ik had de zaden heel snel in huis. Ik raad iedereen aan om met tuinieren te starten en om de zaden bij De Bolster te bestellen. Biologisch en gezond, zoals het hoort te zijn!
10-04-2021

Sandra, Den Haag

10
"Snelle levering"
Snelle levering.
10-04-2021

Peter, Grolloo

9
"Goede, biologische zaden, snel bezorgd"
Mooi zaad. Snel bezorgd, milieuvriendelijk verpakt. En veel keuze.
09-04-2021

Lydia, Leiden

10
"Geweldige zaden, service en levering!"
Snel, goed en niet duur! En nog belangrijker: biologisch
09-04-2021

Lilian Kars, Midwoud

10
"Top!"
Hele goede webshop voor biologische plantenzaden.
09-04-2021

Sheila, Den Haag

10
"Topperts"
Topperts !
09-04-2021

S Blom, Amsterdam

10
"Groot assortiment, betrouwbaar en snel geleverd"
Alleen maar positief
09-04-2021

Carine, Vleuten

10
"Heel fijn"
De Bolster levert snel. Goed verpakt. Compleet geleverd. Mooie producten.
09-04-2021

Nathalie, Baarn

9
"uitstekend"
snel, verzorgd, mooie producten
09-04-2021

kim, hoogeveen

8
"De zaden zijn een goede en snelle wijze geleverd."
Het bestelproces verliep snel en goed, ik werd goed op de hoogte gehouden van het levermoment. Aandachtpunt is de telefonische bereikbaarheid.
09-04-2021

Robert, Enschede

10
"TOP!"
Liefdevol en professioneel
08-04-2021

Madeline, Loenen

10
"makkelijke manier van bestellen"
overzichtelijke website en manier van bestellen. goeie communicatie rondom de bestelling. perfect op tijd geleverd. en meest belangrijke....de zaden die ik al jaren bij hen bestel hebben sterke kiemkracht en groei!
08-04-2021

ronald, s-Gravenzande

10
"Makkelijk online te bestellen."
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering.
08-04-2021

Diana, Vlissingen

6
"Goed"
Goed
08-04-2021

Marjolijn, Achlum

10
"Super"
Goede en snelle levering
08-04-2021

Lizanne, Beuningen

10
"uitstekend"
Ruime keus en een snelle levering
08-04-2021

Aart Teunissen, VIERHOUTEN

9
"Bestelling de volgende dag ontvangen"
Vlotte verzending! Uitstekende verpakking. Ik heb de zaden nog niet gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen. Wat ik als beginnende moestuinier wel mis op de website (en eventueel op de verpakking) is informatie over hoe diep de planten wortelen. Misschien kunt u die informatie nog toevoegen? Voor efficiente voedselopname wil ik graag planten die diep wortelen naast planten die ondiep wortelen planten.
08-04-2021

Jane Bries, Etten-Leur

10
"Mooie zaden, snelle levering"
Goed verpakt, ecologisch in orde, mooie zaden en ook nog snel geleverd. Ik kan Bolster aanbevelen. Ik blijf klant iig!!
08-04-2021

Annelies, Gorinchem

10
"Duidelijke site en snelle levering"
Duidelijke site en snelle levering !
08-04-2021

José Berkenbosch, OOSTERWOLDE FR

10
"Goede kwaliteit/ prijs verhouding "
Ruime keuze in biologische zaden voor een goede kwaliteit/prijs verhouding. Levering is ook correct
08-04-2021

Jolanda, Den Burg

10
"Ben uiterst tevreden"
Kleine tuin verpakking zou nog fijn zijn
08-04-2021

Marieke Molenaar, Bad Nieuweschans

8
"Prima"
Prima
08-04-2021

Patrick, Oosterhout

10
"Prima "
De producten zijn prime. Bestelling en aflevering gaan heel voorspoedig.
08-04-2021

Wil, Koog aan de Zaan

10
"goed"
de zaadjes zijn aangekomen, er is door Bolster veel moeite voor gedaan om het te laten lukken
08-04-2021

henk oortwijn, amsterdam

10
"Fijne webshop met een mooi aanbod!"
Ben benieuwd naar de opbrengst van alle mooie zaden!
08-04-2021

Tamara, Breda

10
"Prima zending"
Mooie verpakkingen van de zaden, duidelijk. Goed verpakt. Levertijd was prima Met zaaien nog even gewacht vanwege de koude.
08-04-2021

Isabelle, Chaam

10
"uitstekend. "
Snelle levering en geen overbodig grote verpakking.
08-04-2021

Annelies Otten, Wanroij

10
"Goede spullen, prettige service"
Voor de schooltuin van de middelbare school in Wageningen nemen wij gewoon geen genoegen met minder!
07-04-2021

Tom Haage, Wageningen

1
"Niets ontvangen 8 dagen na bestelling"
Zie boven
07-04-2021

Sanmati, Middelburg

9
"Super!!!"
Zo kan ik met mijn groene vingers èn met mijn groene hart bijdragen!
07-04-2021

Nienke, Engelbert

10
"Perfect snel en volledig"
Snelle levering, prima site en fijne zaadjes
07-04-2021

Anne, Zutphen

10
"Kwaliteit van de zaden, de site en de bezorging uitstekend"
Bestel al jaren bij De Bolster. Onveranderd altijd goed!
07-04-2021

Anneke, Haarlem

10
"Prima snelle levering van biologische zaden. "
Een overzichtelijke site met goede biologische zaden. Heb dit jaar voor het eerst ook bloemen besteld. Had ook nog een peulen en erwten over van afgelopen jaar maar deze hebben nog genoeg kiemkracht, want ze komen nu al mooi op. De bestelling is snel bezorgd en goed verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal.
07-04-2021

Debbie Algoe-Swart, Zoetermeer

10
"Goede zaden biologische "
Erg goede zaden
07-04-2021

Dina, Woldendorp

10
"Snelle service en prachtige producten"
Bestel vaak jullie mooie zaden en alles komt snel aan! Daarnaast een pluspunt dat de verpakkingen duurzaam zijn. Ik bestel vast snel weer!
07-04-2021

Nancy, Broek op Langedijk

10
"Prima zaden en veel keuze"
Ik heb nooit klachten gehad. Verpakking , verzending en website zijn prima in orde
07-04-2021

Oei, Molenhoek Mook

7
"prima bezorging"
enkele zakjes met zaad waarom niet gewoon in envelop en met de post
07-04-2021

Bernadette Thirion, Philippine

10
"Top!"
Mooi assortiment en snel geleverd.
07-04-2021

T, Hilversum

10
"Snel, netjes"
Mooie biologische zaden. Fijne nieuwsbrief. Snelle en nette verzending.
07-04-2021

Nannette Vennema, OOSTERBEEK

9
"prima service"
prima service
07-04-2021

Antonio, winsum

10
"Prima! Al het bestelde binnen een paar dagen in huis. "
Goede bevestigingen, levering op de afgesproken tijd. Alles netjes verpakt.
07-04-2021

Olga, Leimuiden

10
"goed en snel"
Vlotte reactie op mijn bestelling en snel en goed verpakt thuis.
07-04-2021

henk, janse

10
"perfecte service"
het initieel bestelde pakketje is nooit aangekomen op mijn adres, echter dit is uitstekend en snel opgelost
07-04-2021

pim, Brakel

10
"Snelle verzending, mooi product en (hopelijk) mooi resultaat!"
Ik wilde graag biologische zaadjes voor mijn nieuwe moestuin en vind De Bolster een zeer overzichtelijke, fijne, informatieve website geven met snelle webshop. Zal er zeker nog een keer bestellen!
07-04-2021

Pien, Culemborg

9
"Prima, snelle levering en goede zaden."
Prima bedrijf.
07-04-2021

janny Wassenaar, Leeuwarden

10
"Supersnelle bezorging, top verpakking, goede info"
Zeer tevreden
07-04-2021

Raymond, Rotterdam

10
"Wederom prima geregeld"
Makkelijk bestellen en snel en conform afspraak afgeleverd
07-04-2021

David, WESTERVOORT

9
"Snel geleverd, ziet er prima uit!"
Via duidelijke webwinkel, met veel keuze en goede toelichting, bestelling gedaan. Snelle levering, top!! A
06-04-2021

Ab, VOORTHUIZEN

10
"Goede zaden snelle service"
Zie hierboven
06-04-2021

Joop, Schoorl

8
"Goed verzorgde en snelle levering "
Alles goed en snel geleverd! Jammer dat een klein doosje met 10 zakjes via pakketservice wordt bezorgd. Kan dit niet met PostNL bezorging door de brievenbus? Eigenlijk wil ik nog een kleine (na)bestelling doen maar ik vind het te gek wanneer dat op dezelfde manier bezorgd gaat worden. Wanneer dit ook op een andere manier kan hoor ik dat graag.
06-04-2021

Tineke, Bathmen

8
"Mooie collectie, snelle service"
Verbeterpunt: voor twee zakjes zaden werd een pakketje gemaakt. Dat had ook als brievenbus post gekund!
06-04-2021

Lotje, De Bilt

6
"5 zakjes zaad per pakketpost versturen?"
Over bestelde zaadjes kan ik nog niets zeggen, misschien over paar maanden. Ik was verbaasd dat 5 zakjes zaad per pakketpost worden verstuurd, kan denk ik ook in envelop. Beter voor milieu?
06-04-2021

m guyaux, Maastricht

8
"Heel goed."
Ik was erg onder de indruk van de snelle bezorging. Ook echt fijn dat het in afbreekbaar en natuurlijk verpakkingsmateriaal was gedaan. En er ontbrak een pakje zaadjes, maar dat werd -na een telefoontje- de volgende dag nabezorgd. Perfect!
06-04-2021

Angela, Utrecht

9
"Gewoon zoals het hoort."
Niks bijzonders opgemerkt. Gewoon zoals,het moet gaan.
06-04-2021

Willem, Paesens

9
"Top"
Snel geleverd!
06-04-2021

Femke, Maastricht

10
"Het is exact wat je besteld. Uitstekend."
Snel en professioneel.
06-04-2021

Quinten, Overberg

10
"Een snelle, goed verzorgde levering! "
De website is gemakkelijk toegankelijk; roept geen vragen op. De levering vindt plaats op het aangekondigde moment, keurig verpakt als brievenbus-pakketje in afbreekbaar materiaal! Uit ervaring weet ik dat de zaden een goede oogst garanderen: groenten en bloemen.
06-04-2021

Sjaan, Lochem

10
"Snelle levering en slimme eco verpakking."
Snelle levering en slimme eco verpakking.
06-04-2021

Marianne, Noordwolde

10
"Uitstekend verpakte zaden"
Dito als boven en ook nog dat het snel geleverd is
06-04-2021

Ellen, Tilburg

10
"Goede zaden"
Duidelijke website, goede kwaliteit zaden. Elk jaar weer een feestje om te bestellen
06-04-2021

Claire Boomsma, Readtsjerk

10
"Prima!"
Snel ontvangen, mooie producten
06-04-2021

Nanja, Garrelsweer

10
"Prima"
Doen wat ze zeggen !!
06-04-2021

Myriam, Ovezande

8
"Prima"
Gewoon goed vepakt en snel bezorgt
06-04-2021

Margreet berkhout, Purmerend

7
"Ging prima maar die rare bolletjes durf ik niet in de gezamenlijke gft container te gooien want"
Ja ik heb verder geen commentaar. Zat in een goede niet te grote verpakking wat prettig is en was er snel. Met vriendelijke groet, Madelon Govaars
06-04-2021

Madelon, Purmerend

10
"snelle levering, efficient verpakt"
De bolster leverde mijn bestelling snel en had deze compact verpakt. De omschrijving op de zaden is ook duidelijk.
06-04-2021

Lotte, UTRECHT

10
"Top bedrijf!"
Mooi assortiment biologische zaden en klein en grootverpakking. Binnen een paar dagen geleverd. Heel tevreden over!
06-04-2021

Ineke, Vlaardingen

8
"Prima, maar..."
Helemaal goed behalve de verpakking De groene opvulmiddelen staan ons tegen, we hebben een compostbult maar daar doen we ze echt niet op. Waarom niet kiezen voor een kleiner doosje of met een stuk gerecycled papier als vulmiddel. In de tape waarmee het doosje is vastgeplakt zitten tevens glasvezeldraden.
06-04-2021

Anneke, Twijzel

8
"vlotte service en keurige levering"
er is veel keuze en het zijn kwalitatief goede producten
06-04-2021

janneke, -

10
"Zeer goede dienstverlening"
Altijd snelle levering en mooi assortiment.
06-04-2021

Mark, 's-Heerenberg

10
"Goede kwaliteit en opbrengst in moestuin"
Vaker besteld bij bolster zaden en tevreden
06-04-2021

Greet, Haarlem

8
"Prima verlopen bestelling"
Nu afwachten hoe het groeit
06-04-2021

Roy, 's-Hertogenbosch

10
"Snelle en goede levering"
De zaden die we al eerder voor het bijenlint voor ons tuinpark besteld hadden doen het goed. Fijn dat ze biologisch zijn en dat over de verpakking ook nagedacht is.
06-04-2021

Marianne, van Meeuwen

9
"Goede en vlotte inpakking en verzending"
Het pakketje was wat langer onderweg. Het leek wel of het pakje via Meppel/Veenendaal twee dagen later in Vijfhuizen was aangekomen......en daarna werd het en paar uur later afgleverd. ( kortom niet te volgen). Gelukkig werd het slecht weer en heb ik het uien zaaien even uitgeteld
06-04-2021

Theo, Bijman

10
"Snel in huis en ruime hoeveelheden"
Ik had de zaden snel in huis en de box voor vlinders en bijen bevat veel zaden!
06-04-2021

Evelien Hulshof, NIJMEGEN

9
"Zeer snelle levering"
Het zoeken op de site , bestellen en levering was eenvoudig. De verpakking was ook biologisch, helemaal top
05-04-2021

Corine, LAGE mierde

8
"Goed dat er een biologische zaden levert."
Mijn ervaring met De Bolster is goed. De levering is snel. Zij hebben veel soorten groente zaden. Ook vind ik belangrijk dat zij exotische groentezaden aanbieden.
05-04-2021

Hanh, Amersfoort

6
"Zaden goed, bezorging slecht. "
Bezorging niet persoonlijk afgeleverd, maar in de brievenbus aan de weg gedaan, waardoor het pas een dag later gevonden werd.
05-04-2021

Alfons, Velp Gld.

Bekijk de overige 10660 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 10780 reviews
Kiyoh