BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 13380 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Waardering door klanten

Ben jij van plan om onze biologische zaden te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere (moes)tuiniers die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien vallen onze zaden en service goed in de smaak. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een review schrijven, we zijn erg benieuwd.

10
"Snelle levering"
Ze doen wat ze zeggen. Prima service
gisteren

Floris, Breda

9
"Goede zaden, snelle evering"
En plezierig in telefonisch contact.
gisteren

Al, Terschelling

9
"Goeie service, veel keuze en fijn biologisch! "
Heel blij met Bolster. Het is een fijne gedachte dat de groenten en bloemen die ik kweek biologisch gestart zijn en met zoveel zorg en goeie service worden geleverd. Vlotte levering, fijn dat duurzaamheid ook in verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Wordt t bodemleven ook blijer van.
gisteren

Carolien, Purmerend

10
"Eenvoudig te bestellen, met een perfecte levering."
Uitgebreide keus in biologische zaden voor mijn moestuin en kas. Correcte informatie over het bestelproces met een dito uitlevering.
gisteren

Hein, Roswinkel

10
"perfect!"
snel en goed
gisteren

Frans, Vinkel

9
"Zowel de zaden als de klantenservice zijn van goede kwaliteit."
Al jaren bestel ik de zaden bij Bolster en ik ben nog steeds tevreden.
gisteren

pauline, Den Haag

9
"Snelle levering; goed verpakt. Prima"
Snelle levering; goed verpakt. Prima
eergisteren

Lineke, Zwolle

10
"Top! Overzichtelijk website, vlotte levering! "
Top!
03-07-2022

Baukje, Heerkes

10
"Groot assortiment, snelle levering."
Fijn website met uitgebreide assortiment aan zaden. Netjes verpakt!
03-07-2022

Riet, Oldebroek

9
"Voldoet aan de verwachting"
Duidelijke webshop. Snelle levering.
03-07-2022

Wilma, Noordoostpolder

10
"Duidelijk, overzichtelijk, snel , mooi,assortiment!"
Alles is makkelikk te vinden op internet, goede omschrijvingen en adviezen. Ben er blij mee Direct geabboneerd op de nieuwsbrief!
02-07-2022

Marianne Rosenland, Castricum

10
"Top bedrijf!"
Top zaad zorgt er voor dat je het ergens anders koopt wel laat!
02-07-2022

Marion, Callantsoog

8
"Duidelijk betaalbaar netjes verpakt op tijd binnen"
Duidelijk betaalbaar netjes verpakt op tijd binnen
01-07-2022

Freddy, Amersfoort

9
"Mooi assortiment "
Kwam toevallig met surfen op deze site. Ik heb zelf een moestuin en zoek interessante groenten/kruiden om te kweken. Dat het biologisch is is zeker een plus. Hier ga ik vaker komen!
30-06-2022

Eelco Keyner, Moergestel

10
"Super goed en snel"
Ze hadden alles op voorraad en de bestelling was er super snel
29-06-2022

Josien, Pieters

10
"Super!"
Ruime keuze, snel bezorgd en vriendelijke klantenservice
29-06-2022

Mariëlle, Den Haag

10
"Prima "
Snelle service, goede verpakking met bio afbreekbaar materiaal. Radijs was na minder dan één week al opgekomen, de rest nog niet even afwachten.
29-06-2022

Iryna, Nederweert

10
"Top assortiment "
Geweldig aanbod en snelle levering.
28-06-2022

Jac, Budel

8
"Snelle levering! "
De zaden snel in huis, de eerste sprietjes beginnen op te komen.
28-06-2022

Albert, Zuiderwoude

9
"Fijn contact en goede service"
Had de nodige artikelen bij bolster gezien en heb contact gezocht. werd goed te woord gestaan en heb een bestelling geplaatst, deze was binnen een paar dagen afgeleverd.
28-06-2022

Engelien Poeijer van, Breda

8
"alles naar behoren"
Zeer goede kwaliteit zaden. Netjes verpakt en bezorgd. In 1 zakje (koolrabi) zaten net iets te weinig zaden.
27-06-2022

Sandra, Den Haag

10
"Snel en goed verpakt geleverd"
Fijne site met veel informatie
26-06-2022

Jose, Ede

10
"Super! "
Goede overzichtelijke site. Handig zoeken en ook welke maand je de zaden kan gebruiken. Volgend dag al geleverd!
26-06-2022

Roos, Nijverdal

10
"Niets op aan te merken. Al jaren top kwaliteit "
Goeie snelle verwerking van bestellingen en top kwaliteit.
26-06-2022

Hanneke, Ermelo

10
"Goede kiemkrachtige zaden, op een milieuvriendelijke manier gekweekt, verpakt en verzonden."
Na een paar jaar regelmatig zaden besteld te hebben is de kiemkracht van de zaden nooit tegengevallen, de oogst is groot! Fijn dat de biologisch-dynamische manier van kweken wordt toegepast. De verzending verloopt altijd soepel en het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk!
25-06-2022

Rinse, Amsterdam

7
"snelle levering en eerlijke prijzen"
Wel zou ik graag veel meer demeter, biodybamisch aanbod willen
25-06-2022

Marinda Schuurman, Barneveld

10
"Great quality and fast delivery"
The seeds quality was great and the shipping and order process was very fast and straight forward.
25-06-2022

Gabriel, Nijmegen

9
"Geweldig assortiment en snelle verzending "
Wat een mooi assortiment en overzichtelijke website heeft de Bolster. Elk bedrijf dat zich inzet voor het behoud van sterke biologische zaden heeft mijn steun. Ik had mijn bestelling heel snel in huis!
25-06-2022

Geertje, Edam

8
"Prettige website"
Prettige website Zaden kwamen vlot en netjes verpakt binnen
23-06-2022

Hermien, Nieuwe Pekela

10
"Kom zeker terug"
Goede ervaring. De website is overzichtelijk, met 1 week komen de zaadjes al op dus tenminste goede kwaliteit. Snelle en nette levering. Geen onnodige verpakkingen.
23-06-2022

Linda, Hoofddorp

10
"Heel erg goed"
Snelle levering. Gelukkig klein pakketje.
23-06-2022

Han Berg, Maastricht

6
"goede producten maar lange levertijd"
10 juni besteld en betaald en 20 juni pas geleverd dat is wel heel lang
22-06-2022

Wil, Faassen

10
"Mijn favoriete site voor zaden en tips!"
Veel keus in biologische zaden en als beginnende moestuinierder maak ik graag gebruik van de zaaitips die op de site staan.
22-06-2022

Tamara, Alteveer

9
"Volop keus en snel geleverd"
De zaden die ik had besteld zijn snel geleverd.
22-06-2022

Marieke, Medemblik

10
"Goed bedrijf, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. "
Blijft dicht bij de oorspronkelijke natuur en ver weg van GEN gemodificeerde zaden.
21-06-2022

Arie de Groot, Hardinxveld-giessendam

10
"Snelle levering"
Snel geleverd!
21-06-2022

Saskia, Spijkenisse

9
"Super geholpen"
Top geholpen bij onze vragen. Hele proces prima verlopen.
21-06-2022

HN, Schermerhorn

10
"Zorgvuldig en van begin tot eind goed."
Het was de eerste keer dat ik bij jullie wat heb besteld. En ik ga zeker voor het volgende seizoen meer zaden bij Bolster bestellen.
21-06-2022

Wilma, Winterswijk

10
"Goed"
Netjes verpakt, snelle levering. Goede kwaliteit zaden.
20-06-2022

Shirley, Heerlen

8
"prima communicatie en dito producten"
zie hierboven
20-06-2022

Femke, Almere

9
"Prima"
Alle zaden zijn mooie plantjes geworden en geven mooie bloemen. Zoals gehoopt.
19-06-2022

Karin, Sterksel

10
"Prima ervaring!"
Zeer snel verzonden en prima GMO-vrij groentezaad.
19-06-2022

Helen, Papendrecht

9
"Zeer geslqagd"
Ben tevreden mee. Goed dat jullie de verpakking helemaal recyclable maken
19-06-2022

Andrea, Amsterdam

10
"Altijd goeie zaden snel geleverd"
De zaden hebben een goede kiemkracht en leveren goede planten. Daarnaast worden de zaden altijd binnen een paar dagen geleverd.
18-06-2022

Patrick, Zorgvlied

9
"Uitstekend "
Goede service, goede zaden en een goed assortiment.
18-06-2022

Saskia, Heesch

10
"snel bestelproces en bezorging"
Ik heb de zaden besteld voor mijn schoonzoon die naar een nieuwbouwhuis gaat verhuizen. Hij wil de grond van zijn tuin met de bestelde groenbemesters verbeteren. Over de kwaliteit daarvan kan ik verder nog niets zeggen. Maar het bestellen, de bezorging en ook de composteerbare opvulling van de verpakking etc. was prima!
16-06-2022

Yolanda, Diemen

10
"Snelle afhandeling"
Nvt
16-06-2022

J, Oudehaske

8
"Eerste ervaringen zijn goed"
Heb meerdere zaden gekocht en er twee met succes uitgeprobeerd
16-06-2022

Henk, Schoonhoven

8
"Prima!"
Zie boven
15-06-2022

Anne-Marie, Koekange

9
"Ze lijken het prima te doen "
De zaden zijn in goede staat aangekomen. Ik heb ze net gezaaid. Ze ontkiemen heel snel. En ze zijn vriendelijk voor de natuur.
15-06-2022

Marieke, Almere-Haven

10
"Vlotte service, snel thuis"
Fijne producten.
15-06-2022

Stef, Rotterdam

9
"Betrouwbaar"
Betrouwbare, snelle levering. Heldere uitleg op de site. Bestelling goed verpakt. Net als de zaden zelf. Die tevens voorzien zijn van heldere informatie over standplaats, zaai- en oogsttijd. Kortom: geen klachten!
15-06-2022

Bram Wopereis, Mariënvelde

7
"Voldoende"
Mijn ervaring is ruim voldoende nu ik inmiddels de zaden heb ontvangen.
13-06-2022

Caroline Siemerink, Den bosch

8
"Prima adres voor levering bloemzaden"
Voldoende snelle afwerking bestelling. Zaden goed verpakt.
13-06-2022

Gerard, Veghel

10
"Snelle en correcte levering "
Snelle en correcte levering. Er is een ruime keus aan goede kwaliteit zaden.
13-06-2022

Nicolien, Esch

10
"Tot op heden prima!"
Ik heb de zaden keurig ontvangen. Ik heb ze inmiddels uitgezaaid, en zijn bezig te ontkiemen.
12-06-2022

Wim, Rijswijk

8
"Snelle levering. "
Prima ervaring. Makkelijk beatellen en snelle levering. Ruim assortiment.
12-06-2022

Rob, Horst

10
"Uitstekende service!"
Bestel al jaren zaden bij De Bolster. Ben altijd tevreden.
10-06-2022

Coosje Brandwijk, Maurik

10
"Zorgvuldig verpakte en snel geleverde zaden van groeizame kwaliteit! "
Goed om te zien dat jullie naast jullie product - de biologische zaden - ook aandacht besteden aan een duurzame verpakking.
10-06-2022

Anke, Huis ter Heide

10
"Prima zaden "
Prima zaden, goed verpakt en snel geleverd.
09-06-2022

Carla, Nijbroek

10
"Prima service "
Goede bezorging
08-06-2022

Margriet Braaksma, Schipluiden

10
"Prima service"
Snelle verzending, prima zaden
08-06-2022

Annelies Laan, Rotterdam

8
"goede produkten"
fijn dat het biologisch is en de levering is altijd snel en netjes
08-06-2022

Ruth Wellema, Ezinge

10
"Altijd erg tevreden over de zaden. Ontkiemen goed."
In de winkel is maar beperkt aanbod. Op de site is alle keuze. Snel geleverd!
08-06-2022

Petra, Oss

10
"Alles prima verlopen"
Mooi assortiment zaden en de verzending ging heel soepel. Bij vragen wordt je direct geholpen.
08-06-2022

Anita, Hoogkarspel

8
"Goede keus, snelle levering en goede verpakking."
De dienstverlening is goed, goede keuze, goed functionerende website en snelle levering. Duurzame verpakking is ook heel fijn. Ik geef geen 5 omdat ik even moet kijken hoe goed de zaden opkomen.
08-06-2022

Roos van den Born, WIJCHEN

9
"Zeer goed"
Goede zaden. Diversiteit
08-06-2022

C, Rotterdam

10
"Snelle bezorging en goed geleverd"
Heel Positief
07-06-2022

Mariken, ‘S-Heerenbroek

10
"Voldoende keuze, snel geleverd"
Dit jaar weer een voorraad zaden gekocht, vooral 1 jarigen, voor bijen en vlinders. Al een aantal jaren mooie bloemen gehad in de tuin van de vorige aanschaf.
06-06-2022

Arnoud, Hardenberg

9
"Superblij met snelle levering van biologische zaden"
De zaden worden altijd heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. De kartonnen verpakking wordt altijd gevuld met biologisch afbreekbaar vulmateriaal. Top natuurlijk, maar volgens mij is het niet voor alle verzendingen nodig? Als het zakje zaad door een doosje schudt, is dat volgens mij niet zo schadelijk. Scheelt weer verpakking!
06-06-2022

Willemien, Den Haag

9
"Snelle levering, goede zaden. "
Pakketjes worden altijd snel geleverd en de zaden kiemen goed. Fijn ook dat het biologisch is.
05-06-2022

Ebje, Utrecht

8
"Vlotte en correcte verwerking van de bestelling"
Goed
05-06-2022

Lenie Hoegen Dijkhof, Nunspeet

9
"Snelle levering volgens afspraak"
Snel, compleet en in kleine verpakking gebruikt die door brievenbus past,
05-06-2022

Peter Goeijenbier, Noordwijk

10
"zeer tevreden"
als ik iets nodig heb kan ik de artikelen snel vinden en er staat duidelijk of het er wel of niet is !!
04-06-2022

Elene Wijkhuisen, TUITJENHORN

10
"Al jarenlang PRIMA"
Veel keus, kwalitatief goede zaadjes, veel voorlichting en prettige communicatie online bij vragen.
04-06-2022

Gwen, De Cocksdorp

10
"Prima service"
Overzichtelijke site ...snelle levering
03-06-2022

Bri, Delft

10
"Snelle levering en betrouwbare kwaliteit biozaad."
Altijd snel geleverd. Betrouwbare kwaliteit van biologisch zaad met goede kiemkracht.
03-06-2022

Anouk, Ransdaal

8
"De kwaliteit is goed, de bezorging is verslechterd"
Ik ben heel tevreden over Bolster, al jaren. Maar de bezorging via DHL is niet goed. Personeelsgebrek zou de oorzaak zijn van het uitblijven van mijn bestelling. Ik wacht nu een week op mijn zaden. Volgende week ga ik op vakantie en zou dan heel graag de zaden in de grond willen hebben. Ik vraag me af of dit gaat lukken. Ik denk dat het landelijke personeelsgebrek op veel fronten een rol gaat spelen. Het is wennen…
02-06-2022

Alie, Leeuwarden

10
"Snel en biologische zaden"
Makkelijk besteld en heel snel bezorgd in n brievenbus pakketje. Speciaal zaad voor bijen en vlinders besteld. Al twee keer op rij een perfecte levering.
01-06-2022

Julia, Den Haag

10
"Altijd al goed"
Superzaad en levering is ook goed! Zeer te spreken over Bolster.
01-06-2022

Rosa, Steenwijkerwold

9
"Super blij met biologisch geen gif."
Ik heb gekozen voor biologische teelt. Voor ons als mens en dier .
01-06-2022

Jannie, Scheemda

10
"Veel keuze en een snelle levering. "
De gewenste zaden vond ik enkel via de zoekfunctie op de website. Veel verschillende soorten zaden verkrijgbaar, ook de niet standaard soorten. Blij verrast daarmee. Fijne snelle levering.
01-06-2022

Judith, Lelystad

10
"Verrassend goede verpakking."
Verrassend goede verpakking, mooi dat ik dat ene pakje bonen zo snel in huis had.
01-06-2022

Jan, Enschede

10
"De zaden zijn goed aangekomen ."
Jullie vragen om een ervaring van de zaden , Maar ze zitten nog maar net in de grond , dus kan er nu nog weinig van zeggen. Jullie kunnen beter na een paar maanden vragen , hoe de zaden zijn bevallen en of ze goed zijn gegroeid. Helaas kan ik nu nog niks van zeggen .
31-05-2022

D.Ozinga, Makkum

10
"Het komt door het kapitalisme"
We moeten vaker de Internationale zingen
31-05-2022

Pluk, Petteflet

9
"mooie producten en een prima levering"
Het geeft een fijn gevoel om zaden van de Bolster te ontvangen, want ik weet dat ze goed zijn. Normalerwijze koop ik de Bolsterzaden in de natuurvoedingswinkel, maar daar hangt niet het hele assortiment. De zakjes waren goed en duurzaamverpakt en het pakje kon door de brievenbus. Ik ben zeer tevreden..
31-05-2022

Ina, Teteringen

10
"Snelle en correcte levering "
Prima bedrijf, levert snel en correct én alles uiteraard biologisch. Top!!
31-05-2022

Hans, Plasmolen

10
"Fantastische service bij verlies pakket"
Mijn pakketje van de Bolster raakte kwijt doordat DPD geen briefje door de bus deed. Was niet meer terug te vinden. Waar DPD niet thuis gaf werd ik door de klantenservice van de Bolster super vriendelijk te woord gestaan, eerst om het pakketje mogelijk nog te lokaliseren. Toen dat niet lukte had ik binnen twee dagen een nieuw pakket in huis, terwijl zij zonder mij ermee lastig te vallen het uitzochten met dpd. Kunnen veel bedrijven iets van leren! Dank!
31-05-2022

Ellen, Utrecht

10
"Uitstekende kwaliteit en service"
Je weet dat de bolster voor biologisch en kwaliteit staat
31-05-2022

Abraham Graaf, Veghel

10
"Goede kwaliteit, goed verpakt, duidelijke site, goed aanbod"
:)
30-05-2022

Willemien, Brouwer

10
"Prima ervaring gehad "
Duidelijke webshop en bezorging en verpakking was prima.
30-05-2022

Corrien, Belfeld

9
"goed zaad"
veel keus, maar niet alle door mij gewenste zaden zijn biologisch te verkrijgen.
29-05-2022

Carina, Haarlem

9
"Prima zaden!"
De bezorgservice is snel en de website is ook prima. De verpakking is te klein en ik denk dat de zaden veel beter onderhouden kunnen worden met aluminiumfolie aan de binnenkant van de verpakking.
29-05-2022

Talida, Lelystad

10
"Alles is gearriveerd "
Geen belemmeringen
27-05-2022

Caroline, Barchem

10
"Bio is de toekomst"
Prima service. Lekker snel
26-05-2022

Nanny, Breda

9
"Uiteraard een goed product, maar ook snelle levering!"
Al jaren bestel ik bij De Bolster. Nu viel het mij op dat de levering zo snel was! Zeer gewaardeerd!
26-05-2022

Marlies, Almere

10
"Overzichtelijk"
Goede beschrijving van product en teelt wijze
26-05-2022

Mient, Kamminga

10
"Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit"
Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit. Dus ik ben dik tevreden. Nu natuurlijk even afwachten wat al die zaden gaan doen......
25-05-2022

Anna Konings, Oudewater

7
"Bolster zaden geweldig"
Laatste bestelling vond ik het echt waardeloos dat wegens regels van DHL mijn pakket (nu nog steeds want ik heb zo weinig tijd) bij een of andere winkel in het dorp ligt. Ik was uiteindelijk dan afgelopen maandag naar deze winkel op zoek gegaan, na lang zoeken uiteindelijk gevonden (niet duidelijk op de mail) maar toen was deze dicht! Kan ik weer terug, wat ik dus nog moet doen. Ubervervelend vind ik dat. En ik vind het twijfelachtig of DHL inderdaad verder gelopen is naar onze voordeur want wij zijn eigenlijk altijd thuis maar ze moeten een stukje oprijlaan op en regelmatig heb ik met DHL meegemaakt dat ze daar geen zin in hebben
25-05-2022

Collette Janssens, ENSCHEDE

10
"Winkel met ook grotere zakjes zaad"
Eindelijk een winkel die ook zakjes verkoopt groter dan enkele grammen, daarnaast wordt het biologische aspect ook steeds groter. Betrouwbare winkel en je producten zijn snel binnen, ook handig is dat je info over het zaaien vindt
25-05-2022

Marc, Heeswijk-Dinther

10
"Prima geregeld!"
Prima zaden, vlotte levering
25-05-2022

Baukje, Beerzerveld

10
"Veel uitleg op de website en de Nu Zaaien kalender is top"
Enorm handig, de Nu Zaaien kalender en ook dat er veel uitleg bij de producten staat. Inmiddels zijn de zaden al mooie plantjes aan het worden.
24-05-2022

Diane Bakker, Axel

10
"Alles prima in orde, snelle service."
Zoals hierboven staat. Alles positief.
24-05-2022

Ria van den Akker, Ede Gld

10
"Zeer tevreden "
Mooi verpakt en veel zaadjes voor een goede prijs
24-05-2022

Dineke, Amsterdam

8
"Prima"
De bestelling was op een verkeerd adres bezorgd. Gelukkig waren de mensen zo aardig om ze op het juiste adres te brengen. Verder was het pakket mooi compact ingepakt.
24-05-2022

Débora, Lisse

8
"Blij met de zaden, snelle levering"
Veel keus, snel geleverd, mooie missie, websiteopbouw kan handiger. Moet nu steeds terug naar hoofdmenu om van categorie te wisselen.
24-05-2022

Claudia, Nooitgedacht

10
"Goed"
Snelle levering en kwaliteit behoeven geen extra’s!
24-05-2022

hermien, Drenthe

9
"Normaal snel geleverd en handige stevige verpakking"
Normaal snel geleverd en handige stevige verpakking
24-05-2022

Francosporto, Emmer-Compascuum

10
"Snelle levering zoals besteld"
Voor de eerste keer besteld, ben benieuwd naar de eerste oogst!
24-05-2022

JCM, Alphen aan den Rijn

10
"Prima "
Snel en keurig verpakt geleverd
24-05-2022

Ellen, Bults

10
"Goed bezig! "
De levering was snel. Een klein pakketje paste door de brievenbus. Gerecycled papier! Afbreekbaar opvulmateriaal en net genoeg en niet te veel. Slimme website.
23-05-2022

Ludmila Kucharova, Rijswijk ZH

10
"Goede voorlichting."
Ik heb gebeld om advies om van mijn grasveldje een bloemenveldje te maken. Lui als ik ben wilde ik gewoon bloemenzaad op het gras gooien, maar als ik bloemen wilde hebben dan moest ik dat echt anders aanpakken, anders zou het zonde zijn van mn aankoop.
23-05-2022

Yvonne Verhoeff, Pijnacker

10
"Snelle levering en de meeste zaden lijken te ontkiemen."
Pakketje bijen en vlinders bloemen besteld en nog losse bloemenzaden. Levering is netjes volgens de info op de site. Meeste zaden lijken het ook te doen. Fijn om een betrouwbaar verkooppunt te hebben voor biologische zaden
22-05-2022

Albertus, Terwispel

10
"Eenvoudig bestellen en snelle levering"
Het zoeken gaat makkelijk en ze doen leuke suggesties bij de bolster. De zadenpaketten vind ik heel leuk en gmo vrij is belangrijk voor mij. Een zadenleverancier naar mijn hart.
22-05-2022

Lèneke, Oosterbeek

8
"Snelle levering"
Snelle levering. Eerst schrok ik van de verpakking. Het was goed dat er een papier in het pakket zat met tekst en uitleg over de verpakking.
21-05-2022

Rudolf Evenhuis, Lioessens

10
"Snelle levering, goede zaden"
Snelle levering, goede zaden
21-05-2022

Lydia Sterrenberg, Leiden

8
"Goede kwaliteit zaden"
Heel belangrijk dat het biologisch is. Handige aanvullende informatie op de website, mag nog verder worden aangevuld met meer tips&trics
21-05-2022

Onno, Nigtevecht

10
"Snel geleverd, en leuk verpakt. Theetuin is mooi cadeau."
Blij mee
21-05-2022

Frederieke Maas Geesteranus, De Meern

9
"Mooi assortiment en vlot geleverd"
Altijd prettig om bij een vertrouwde webwinkel kwaliteitszaden te bestellen. De Bolster stelt nooit teleur.
20-05-2022

Anita K., Oosternijkerk

10
"mooi assortiment en snelle levering"
ik zocht wilde afrikaantjes ( totaal sociaal onverantwoorde zin...) in ieder geval .. ik heb deze bij Bolster zaden gevonden en ik ben er heel blij mee.;)
20-05-2022

Annet, Kollumerzwaag

Bekijk de overige 13260 beoordelingen op de website van Kiyoh

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 13380 reviews
Kiyoh