BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Ananaskers zaden

De kleine ananaskers (Physalis) is een bes, die geeloranje is van kleur. De bes is zo’n twee centimeter groot en heeft een lichte, zoete en ietwat friszure smaak. Je kunt er bijvoorbeeld jam van maken, maar het is ook bijzonder lekker om de besjes gewoon los te eten. Je kunt ze bovendien gebruiken als garnering of als versiering voor een taart. De plant van de ananaskers komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, je kunt dus al wel raden dan deze plant van warmte houdt! Wil je zelf kleine ananaskers gaan kweken? Bestel dan de Physalis-zaden bij De Bolster! Op deze pagina vind je ons actuele assortiment.

> Lees meer

Kleine ananaskers
Kleine Ananaskers Physalis pruinosa 2080
Kleine ananaskers geeft kleine, gele vruchtjes met een ananas-achtige smaak. De vruchten zijn eetrijp wanneer het lampionnetje indroogt en doorzichtig is.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Kleine ananaskers kweken

De ananaskers vereist een zonnige standplaats. Geef de plant niet te veel voeding. Een teveel aan stikstof gaat uiteindelijk ten koste aan je opbrengst van vruchtjes. Je kunt bijvoorbeeld een handvol algemene moestuinvoeding toevoegen. Het kan verstandig zijn om een stok te plaatsen in de buurt van de plant, zodat je deze kunt aanbinden als dat nodig is. De plant is dan beter beschermd tegen bijvoorbeeld regenbuien of veel wind. Wil je meer lezen over het kweken van dit soort gewassen? Bekijk dan ook onze teelttips voor vruchtgewassen.

Zaaien van kleine ananaskers

In het aanbod van De Bolster vind je de Kleine ananaskers. Voorzaaien doe je bij dit ras vanaf maart tot half mei. Houd een plantafstand aan van 40x40 cm, zodat je het meeste haalt uit je oogst. Een kleinverpakking van De Bolster bevat 25 zaden. Met deze hoeveelheid kun je zo’n 4 vierkante meter oppervlak inzaaien.

Bestel ananaskers zaden online bij De Bolster

Zelf ananaskers kweken is vrij gemakkelijk. Je bestelt de zaden bij De Bolster, zodat je nagenoeg direct kunt beginnen! Een bestelling plaatsen is bij ons uiterst eenvoudig en voordelig. We streven ernaar om je zaden binnen 3 tot 4 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst met een totale waarde van meer dan € 30,-, is de verzending gratis! Heb je vragen, over ons assortiment of over het kweken van ananaskers? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh