BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Watermeloen zaden

We kennen de meloen allemaal als een heerlijke frisse, zoete vrucht. In ons assortiment vind je de watermeloen zaden ‘Sugar Baby’, die vruchten van ongeveer 1,8 kg vormt. In de zomermaanden, maar ook nog in het begin van het najaar kun je de vruchten oogsten. Erg lekker om te verwerken in een salade in combinatie met feta, maar natuurlijk smaakt watermeloen ook op zichzelf erg goed als tussendoortje!

> Lees meer

Watermeloen Sugar baby
Mooie kleine watermeloen van ongeveer 1,8 kg. Kan het beste vlakvelds in een kas of platte bak geteeld worden. Insecten zorgen voor de bestuiving, dus zorg dat deze bij de bloemen kunnen komen. Vermijd een te natte plaats en overmatige bemesting. 
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info

Watermeloen kweken

Watermeloen zaden kun je het beste vlakvelds in een kas of platte bak telen. Het is belangrijk dat insecten tijdens de teelt bij de bloemen kunnen komen, omdat deze voor de bestuiving zorgen. Vermijd bovendien een te natte plaats en overmatige bemesting. Na bestuiving van de vrouwelijke bloem kunnen de vruchten al rijp zijn na 35 dagen. Wil je weten wanneer je watermeloen precies rijp is? Let dan op het ingedroogde steeltje, dit is namelijk een teken van rijpheid. Een tip: pluk de meloenen kort voor consumptie, want ze blijven erg lang goed aan de plant. Wil je meer lezen over het kweken van andere vruchtgewassen? Lees dan hier onze teelttips voor vruchtgewassen. Uitgebreidere tips over het telen van watermeloen vind je hier.

Zaaien van watermeloen

Voorzaaien doe je bij de ‘Sugar Baby’ watermeloen zaden vanaf half april tot eind mei binnen of in de kas. Vanaf half mei tot half juni kun je de zaailingen uitplanten. Zorg daarbij voor voldoende ruimte en houd een plantafstand aan van 150x100 cm. Maak bovendien de grond niet te nat. Een kleinverpakking van de Bolster bevat 1 gram, wat gelijk staat aan 30 zaden. Met deze hoeveelheid kun je ongeveer 20 vierkante meter watermeloen telen.

Watermeloen zaden online bestellen bij De Bolster

Bestel op deze pagina watermeloen zaden voor een aantrekkelijke prijs. In de meeste gevallen ontvang je jouw bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen thuis. Je kunt dus al snel beginnen met de teelt! Bij bestellingen van meer dan € 30,- hoef je bovendien helemaal geen verzendkosten te betalen. Heb je nog vragen over het bestelproces of de zaden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh