BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16263 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Broccoli zaden

Broccoli is een heerlijke groente, vol vitamines en mineralen. Je kunt er ook eigenlijk alles mee: roerbakken, koken of bijvoorbeeld verwerken in een lekkere ovenschotel. Jammer is alleen wel dat broccoli, net als haar zusje bloemkool, niet gemakkelijk te telen is. Toch is dit natuurlijk geen reden om het niet te proberen! Het eindresultaat is vaak helemaal de moeite en tijd waard. Wil je broccoli zaden bestellen, bekijk dan het huidige aanbod op deze pagina.

> Lees meer

Broccoli Covina F1 – Brassica oleracea PRO
Broccoli 'Covina F1' Brassica oleracea 1467
Broccoli 'Covina F1' is een betrouwbaar ras voor de teelt in de zomer en vroege herfst. Presteert ook uitstekend onder wisselende (weers)omstandigheden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 4,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Broccoli ‘Belstar F1’ PRO
Broccoli 'Belstar F1' Brassica oleracea 1465
Broccoli 'Belstar F1' is geschikt voor de zomer- en herfstteelt en geeft compacte en productieve planten. Het ras kan na 68-80 dagen na planten geoogst worden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 4,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Broccoli Bobby NIEUW !
Broccoli 'Bobby' Brassica oleracea 1461
Broccoli 'Bobby' is een snel, zaadvast ras voor de late zomer- en herfstteelt. Groeit uniform op lange stammen met mooie groene, middelgrote schermen van goed gewicht.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Broccoli Groene Calabrese
Broccoli ‘Groene Calabrese’ is nauw verwant aan bloemkool, het blad is echter smaller en meer gegolfd. Zowel de hoofdknop als de zijscheuten en spruiten kunnen gegeten worden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Broccoli kweken

Bij het kweken van broccoli zaden moet je rekening houden met de soort die je kiest. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de ‘gewone’ zomerteelt en de teelt van winterbroccoli. Een voorbeeld van een broccolisoort die geschikt is voor zomerteelt, is de broccoli 'Belstar F1'. Dit ras is bedoeld voor zomer- en herfstteelt, en is vroeg oogstrijp. De plant wordt zo’n 40-60 cm hoog en gedijt het beste in de zon/halfschaduw. Wil je meer lezen? Bekijk ieder specifiek product voor de belangrijkste informatie, of bekijk onze teelttips voor koolgewassen.

Zaaien van broccoli

In ons assortiment vind je ook zaden voor de broccoli 'Groene Calabrese'. Deze broccoli zaden zijn nauw verwant aan bloemkool, waarvan je zowel de hoofd- als de zijscheuten kunt eten. Een vroege teelt is bij deze soort mogelijk door voor te zaaien onder glas, in maart. Opkweken in de vollegrond kan vervolgens vanaf half april. Na 4 tot 5 weken kun je gaan uitplanten, op een afstand van minimaal 45x45 cm.

Broccoli zaden bestellen bij De Bolster

Wil je zelf broccoli kweken? Bestel dan je broccoli zaden bij De Bolster. Bij ieder product lees je meer over de hoeveelheid zaden per zakje, en welke oppervlakte je hiermee kunt voorzien van zaadjes. Bij De Bolster streven we naar een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Bestel je bij ons voor meer dan € 30,- aan producten? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16263 reviews
Kiyoh