BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Komkommer zaden

Komkommer is lekker fris in salades, en op deze manier is deze groente in Nederland dan ook het meest bekend. Wil je eens wat nieuws proberen met je zelf gekweekte komkommers? Ook in roerbakgerechten en gestoofd smaakt dit gewas erg goed. Wanneer je komkommers uit je eigen tuin vergelijkt met die van de supermarkt, dan proef je zeker wel verschil. Je eigen komkommers zijn vaak groener en bovendien veel smaakvoller. Wil je zelf komkommer gaan kweken? Bestel de komkommer zaden dan online bij De Bolster.

> Lees meer

Snack-komkommer Kaikura F1 – Cucumis sativus PRO
Snack-komkommer 'Kaikura F1' levert smakelijke, knapperige vruchten van 5-8 cm. Regelmatig oogsten. Ideaal als gezonde snack voor mee naar school of op het werk. Premium ras, dit zakje bevat 5 zaden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking
Selecteer een eenheid
> meer info
Komkommer Gele Tros
Komkommer 'Gele Tros' is een sterk ras, geschikt voor de volle grond, met wit-achtige vruchten. Oogst de vruchten in een jong stadium, voor de beste smaak.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Komkommer Telegraph Improved
Komkommer 'Telegraph improved' is een oud Engels ras. De planten hebben ondersteuning nodig om lange, rechte vruchten te krijgen. De vruchten groeien aan de zijscheuten.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Komkommer Marketmore
Komkommer ‘Marketmore’ is een stekelig ras. De dikke, smakelijke vruchten worden ruim 20 cm lang en 5 cm dik. De vruchten groeien aan de zijscheuten.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info

Komkommer kweken

Komkommers kun je zowel liggend als verticaal telen. Het wortelgestel is niet erg stevig, dus let wel op bij het uitplanten van de zaailingen. Zorg ervoor dat ze niet langer dan 3 weken in potjes staan. Net zoals bij de augurk, geldt voor de komkommer zaden hetzelfde: regelmatig doorplukken en te dikke vruchten verwijderen. Mocht het nodig zijn, dan kun je de ranken terugleiden of voorzichtig snoeien, maar verwijder niet de hele ranken. Voor meer informatie over het kweken van dit soort gewassen kun je onze teelttips voor vruchtgewassen lezen.

Zaaien van komkommer

Wil je de komkommer zaden ‘Improved Telegraph’ kweken? Deze kun je vanaf eind april onder glas zaaien. Eind mei kun je ze in potjes overplanten, en buiten uitplanten op 40 cm, met een rijafstand van 150 cm. Wanneer je liever rechtstreeks buiten wilt zaaien dan kan dat vanaf half mei tot half juni.

Komkommer zaden online bestellen bij De Bolster

Wij zorgen ervoor dat je bestelling met komkommer zaden zo snel mogelijk bij je thuis wordt geleverd. In de meeste gevallen duurt dit ongeveer 3 tot 4 werkdagen. Heeft je bestelling een gezamenlijke waarde van meer dan € 30,-? Dan is de verzending zelfs helemaal gratis. We helpen je bovendien graag met het beantwoorden van al je vragen over de teelt van een product. Neem daarvoor gerust even contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh