NU: 10% korting op zakjes
14 dagen  |  20 uur
Sluiten

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 15261 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Gemengde kleuren

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met allerlei bloemenzaden, om je tuin te voorzien van bloemen die verschillende kleuren hebben. Toch maken wij het graag wat gemakkelijker voor je. Op deze pagina vind je zaden voor meerjarige bloemen in gemengde kleuren. Je krijgt dus altijd een ‘verrassing’, als je deze zaait. Hou je wel van een beetje kleur in je voor- of achtertuin en speel je graag met aparte combinaties? Dan vind je hier vast wat je zoekt! Veel van deze meerjarige bloemen trekken bovendien bijen en vlinders aan, waardoor je kunt rekenen op een extra levendige tuin.

> Lees meer

Stokroos, gemengd – Alcea rosea
Stokroos, gemengd is een rechtopgaande plant met stevige bloemstengels. De bloemen zijn enkelvoudig in diverse kleuren. Heeft beschutting of steun nodig.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Duizendschoon – Dianthus barbatus
Duizendschoon Dianthus barbatus  7230
Duizendschoon is een ouderwetse, sterke plant met dichte bloemschermen in allerlei kleurencombinaties, wit, roze, rood en purper. Zeer goede snijbloem.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Gewoon vingerhoedskruid
Vingerhoedskruid, gewoon Digitalis purpurea  7290
Vingerhoedskruid, gewoon is een wild groeiende plant, die in het eerste jaar een rozet vormt en in het tweede jaar de bloeistengels met grote roze of witte “vingerhoeden”. De hele plant is giftig.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Meerjarige bloemen kweken

Wanneer je meerjarige bloemen gaat kweken, kun je de zaden het beste eerst op een zaaibed zaaien. Dit doe je in de lente of in de zomer. Als de planten dan een mooi volume hebben bereikt, zet je ze over naar de standplaats van jouw keuze. Bij iedere bloemsoort op deze pagina lees je wat de standplaats moet zijn: in de zon, of half in de schaduw. Bij de Bolster kunnen we van tevoren slechts een indicatie geven van hoe hoog je bloemen worden. Dit heeft namelijk ook veel te maken met de standplaats, de dichtheid bij het zaaien en andere factoren. Wil je meer informatie over het zaaien van meerjarige bloemen in gemengde kleuren? Kijk dan naar onze teelttips over bloemen zaaien.

Het zaaien van meerjarige bloemen

Ben je op zoek naar tweejarige bloemen, of wil je er nóg langer van kunnen genieten? Dat is even de vraag die je jezelf moet stellen wanneer je online gaat kijken naar meerjarige bloemen in gemengde kleuren. In ons assortiment vind je namelijk ook zaden voor bloemen die tweejarig zijn. Wil jij je tuin opvrolijken met meerjarige bloemen in allerlei kleuren? Bestel dan je favoriete bloemzaden op deze pagina. Lees bij elk product meer over hoe je de specifieke bloemsoort kweekt en zaait. Wanneer je te maken hebt met een tweejarige bloem, staat dat er bijvoorbeeld ook duidelijk bij. Lees je daar niets over, dan gaat het om een meerjarige bloemsoort. Zaden voor tweejarige bloemen kun je prima in de zomer zaaien, omdat deze planten pas in het tweede jaar gaan bloeien. Na de bloei en zaadzetting, sterven ze weer af.

Online bestellen bij de Bolster

Bekijk het huidige assortiment op deze pagina, en bestel direct de zaden voor de mooiste bloemen! We zorgen altijd voor snelle verzending, tegen een aantrekkelijk tarief. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 20 euro? Dan is verzending zelfs gratis. Wanneer je vragen hebt over het bestellen, of over de producten, neem dan gerust eens contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 15261 reviews
Kiyoh