BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16499 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Rood, oranje en gele kleuren

Bloemen zijn natuurlijk zo bijzonder omdat ze in allerlei kleuren te vinden zijn. Zeker als je kiest voor meerjarige bloemen, kun je hier extra lang van genieten! Kleurrijke bloemen geven sfeer en uitstraling aan je tuin, vooral in bijzondere combinaties en op speciale plekken. De Bolster biedt jou natuurlijk alles wat je nodig hebt voor een uitgebreide (moes)tuin: daar horen ook zaden voor meerjarige bloemen in de kleuren rood, oranje en geel bij! Bekijk op deze pagina het assortiment en bestel direct de zaden voor jouw favoriete bloemen.

> Lees meer

Stokroos, gemengd – Alcea rosea
Stokroos, gemengd is een rechtopgaande plant met stevige bloemstengels. De bloemen zijn enkelvoudig in diverse kleuren. Heeft beschutting of steun nodig.
> Lees meer
Aantal
Verpakking
Selecteer een eenheid
verwacht eind 2024
> meer info

Meerjarige bloemen kweken

Er zijn verschillende soorten meerjarige bloemen. Je kunt de zaden het beste eerst op een zaaibed zaaien, in de lente of de zomer. Wanneer de planten dan een mooi volume hebben bereikt, kun je ze overzetten naar de gewenste standplaats. Hoe hoog een plant wordt, is van tevoren lastig te zeggen. Dit hangt namelijk af van de soort bloem, maar ook van de standplaats en de dichtheid bij het zaaien. Wij geven bij onze producten wel indicaties van de verwachte hoogtes, maar dit kan dus nog anders uitpakken. Meer informatie over het zaaien van de rode, oranje en gele meerjarige bloemen vind je ook in onze teelttips over bloemen zaaien.

Zaaien van meerjarige bloemen

Zoek je voor dat ene plekje in je tuin een prachtige meerjarige bloemsoort in de kleur rood, oranje of geel? Dan zit je goed bij de Bolster! De meerjarige bloemsoorten staan soms twee jaar, maar vaak ook langer. Wanneer je te maken hebt met een tweejarige soort, staat dat uiteraard vermeld bij het specifieke product. Kun je hier geen informatie over vinden, dan mag je ervan uitgaan dat je te maken hebt met een meerjarige soort. Zaden voor tweejarige bloemen kun je prima in de zomer zaaien. Deze planten gaan namelijk pas in het tweede jaar bloeien. Na de bloei en zaadzetting sterven ze af.

Bestellen bij de Bolster

Bekijk ons huidige assortiment op deze pagina, en bestel direct de zaden voor je favoriete bloemen! Je krijgt bij ons altijd te maken met een snelle verzending tegen een aantrekkelijk tarief. Het loont bovendien om het bestellen van meerdere producten te combineren: bij bestellingen vanaf € 30,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Vragen over onze artikelen, of het zaaien/kweken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16499 reviews
Kiyoh