BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Rammenas zaden

De rammenas kun je scharen onder de 'vergeten groenten'. Het is een familielid van de rode radijsjes, die daarentegen wel bekend is bij de meeste mensen. Rammenas is een witte langwerpige rettich die erg goed smaakt als rauwkost voor in de herfst en winter. Ze zijn aan de buitenkant zwart van kleur, en hebben een witte binnenkant. Dit knolgewas is ideaal voor de winterteelt! Heb je zin om de rammenas te ontdekken en deze groente zelf te gaan kweken? Bekijk dan hieronder ons assortiment en plaats je bestelling direct online.

> Lees meer

Rammenas 'Ronde Zwarte' – Raphanus sativus
Rammenas ‘Ronde Zwarte’ is zeer geschikt als rauwkost voor in de herfst en winter. Dit gewas groeit op elke grondsoort.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info

Rammenas kweken

Rammenas is een gewas dat vrij eenvoudig is om zelf te kweken. Het groeit namelijk op elke grondsoort, en heeft weinig bemesting nodig. Zorg ervoor dat je ze voor de winter optrekt, het loof eraf draait en dat je ze vorstvrij in zand bewaart. De rammenas ‘Ronde Zwarte’ die je bij ons kunt bestellen, heeft minder last van aantasting door maden van de koolvlieg in vergelijking met de zomerrammenas. Wil je meer weten over het kweken van dit soort gewassen? Bekijk dan ook onze teelttips voor wortel- en knolgewassen.

Zaaien van rammenas

Dit gewas kun je het beste zaaien vanaf half juli tot begin augustus. Houd daarbij een rijafstand aan van 40 cm en dun uit op 15 cm. Een zakje met zaden van De Bolster bestaat uit 5 gram, dat staat gelijk aan circa 500 zaden en is voldoende voor ongeveer 16 vierkante meter grond.

Rammenas zaden bestellen bij De Bolster

Hieronder vind je ons aanbod met specifieke informatie over de zakjes met zaden. In onze webshop kun je snel en eenvoudig de biologische rammenas zaden bestellen. Neem gerust ook eens een kijkje bij onze andere wortel- en knolgewassen. Het bestelproces is zeer eenvoudig. Plaats je een bestelling van meer dan € 30,-, dan betalen wij jouw verzendkosten! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh