Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Nieuwsbrief

Regelmatig verzenden wij een nieuwsbrief boordevol tips over tuinieren, met aandacht voor gewassen, een overzicht van oeroude gewassen die op dat moment gezaaid kunnen worden en nog meer informatie en inspiratie voor tuiniers. Voor ons is dit een manier om onze kennis over te dragen en onze klanten goed te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in ons bedrijf.

Wilt u onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan aan door uw emailadres hieronder in te vullen en aan ons te verzenden door op ‘aanmelden’ te klikken.

Ook vragen wij nog wat extra informatie. Dit doen we, omdat we graag een nieuwsbrief aan u verzenden waar alleen die informatie in staat die u ook echt interessant vindt. Daarom vragen we u of  u een hobby-tuinier of een professional bent, of u geïnteresseerd bent in groenten, bloemen, kruiden enz. Alleen door te vragen leren we u beter kennen en kunnen we u informatie op maat bieden. Wilt u daarom een paar minuutjes investeren en ons meer informatie geven dan alleen uw emailadres?


 *
 *
 *
[email protected]
 *
--
Dag - Maand - Jaar
012-3456789