Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Zadenpakketten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, of vind je het lastig om te bepalen welke zaden je moet samenvoegen om je specifieke tuinwensen te realiseren? De Bolster Biologische Zaden biedt jou een aantrekkelijk aanbod met verschillende zadenpakketten. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor de wat kleinere tuinen, als je net begint met moestuinieren, als je een kruidentuintje wil aanleggen of als je je kinderen wat meer wil leren over het onderhouden van een (moes)tuin. Bekijk op deze pagina het huidige aanbod en kies het zadenpakket waar je naar op zoek bent. Mis je een pakket in het assortiment, laat het dan gerust even weten. Wij kunnen een pakket voor je samenstellen, en dat desgewenst als cadeau verpakken.

> Lees meer

kiemgroenten pakket TIP
moestuin pakket TIP
Groene vingers voor Dieren (Bijen en Vlinders verleiders) TIP
kruiden pakket
eetbare bloemen pakket klein TIP
stad tuinieren pakket TIP
kinderen tuinieren pakket TIP
authentiek groenten pakket TIP
Eetbare bloemen pakket groot TIP

Zadenpakket met een thema

Houd onze website goed in de gaten, want we introduceren regelmatig nieuwe zadenpakketten. Daar zitten af en toe ook speciale edities bij, bijvoorbeeld voor nationale feestdagen of andere gelegenheden. Denk aan zadenpakketten met het thema Kerstmis, of voor Vader- of Moederdag! Daarnaast hebben we nu ook mini-groenten zadenpakketten. Sterrenkoks koken steeds vaker met mini-groenten, die niet alleen leuk zijn om te telen, maar ook heerlijk om te eten! Daarom bieden wij nu ook zadenpakketten met groenten die op mini-formaat gegeten kunnen worden. Als je echt op zoek bent naar een uniek cadeau, bekijk dan zeker ons assortiment. De mini-groenten zijn reguliere rassen die geschikt zijn om in een jong stadium al te oogsten.

Bestel je zadenpakket online bij De Bolster

Bij ieder pakket lees je meer over de zaden die met elkaar zijn gecombineerd, en wat je ervan kunt verwachten. Wil je bijvoorbeeld zaden voor bloemen die bijen en vlinders aantrekken, of zoek je groenten die gemakkelijk te telen zijn? Bekijk de informatie bij de pakketten en kies het pakket dat bij je past. Heb je vragen over ons assortiment biologische zaden? Neem dan gerust eens contact met ons op.