Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Groenten

Bij De Bolster kun je terecht als je zelf groenten wil gaan kweken. De groentesoorten in ons assortiment zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: blad- en stengelgewassen, koolgewassen, peulvruchten, vruchtgewassen en wortel- en knolgewassen. Of je nu op zoek bent naar de rode biet, bloemkool of slabonen: je bent bij ons altijd aan het juiste adres! De Bolster biedt 100 procent biologische zaden, voor de makkelijke moestuin van hoogwaardige kwaliteit. Wij beheren het hele proces, van productie tot en met verpakken, en voeren bovendien eigen testen uit om o.a. de kiemkracht vast te stellen. Alle groentezaden in ons assortiment zijn niet alleen volledig biologisch, maar ook GMO-vrij. Bekijk gerust het aanbod!

> Lees meer

Krulandijvie ‘Wallone’
Andijvie Nummer vijf2
Aubergine Violetta Lunga 3
Augurk Hokus
Bindsla ‘Little Leprechaun’
Bladmosterd ‘Golden Frills’
Bladmosterd ‘Purple Frills’
Bladmosterd ‘Red Giant’
Bloemkool ‘Alpha’
Bloemkool ‘Flora Blanca’
Blokpaprika Olly F1
Blokpaprika Elsa F1

Groenten kweken

Ga je zelf een moestuin beginnen? Geweldig! Het is een verslavende hobby, die veel energie geeft (en natuurlijk heerlijke producten). Als je zelf gaat beginnen met groenten kweken, is het dan ook verstandig om je eerst goed in te lezen. In onze teelttips vind je handige adviezen voor de teelt van alle gewassen, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan. Bovendien lees je hier ook over het starten van je moestuin in het algemeen. Daarnaast zie je natuurlijk bij ieder product precies wat er nodig is om de groente te kunnen kweken.

Zaaien van groentezaden

Het zaaien van groentezaden gaat uiteraard bij iedere groente anders. De ene groente moet je al vroeg in het jaar zaaien onder glas, de andere groente kun je rechtstreeks in je moestuin plaatsen. Ook de rij- en plantafstand die je aanhoudt, verschillen per groente en per ras. Lees daarom goed alle informatie die we geven bij de specifieke producten, zodat je de beste omstandigheden creëert voor de groente die jij zou willen kweken.

Bestel biologische groentezaden bij De Bolster

Vind gemakkelijk en snel de groentezaden die je nodig hebt. Je kunt zoeken in het zoekveld bovenaan de pagina, maar je kunt ook via de familiesoort (koolgewassen, blad- en stengelgewassen etc.) op zoek gaan. Bij De Bolster bieden we je graag biologische groentezaden voor een aantrekkelijke prijs en een voordelig verzendtarief. In de meeste gevallen heb je je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Wil je direct aan je moestuin beginnen? Sla dan nu je slag. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, bijvoorbeeld over ons assortiment of over het kweken van de groenten.