Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Professionele teelt

Speciaal voor de professionele telers: een overzicht van onze rassen met kwekersrecht. De rassen die je hieronder vindt, zijn bij uitstek geschikt voor de professionele teelt. Sommige rassen komen uit ons eigen veredelingsprogramma. Denk aan pompen Amoro F1, tomaat Bartelly of Bolstar Granda. Andere rassen bieden wij aan in nauwe samenwerking met onze collega-veredelaars. Je vindt in dit aanbod niet alleen pompoenen, tomaten, paprika’s en peulvruchten, hoewel dit specialismen zijn van De Bolster. We bieden nog veel meer variëteiten aan, als vermeerderaar van zaden. Ook veel van deze rassen zijn uitstekend geschikt voor de professionele teelt. Ons totale assortiment bestaat uit bijna 400 rassen.

> Lees meer

Tomaat Bolstar Baloe F1  Solanum lycopersicum
Tomaat Bartelly F1 Solanum lycopersicum L.
Tomaat Bolstar Sensatica F1  Solanum lycopersicum uitverkocht
Tomaat Bolstar Gimli F1  Solanum lycopersicum
Tomaat Bolstar Granda
Blokpaprika Olly F1
Blokpaprika Elsa F1
Blokpaprika Ilyn F1   Capsicum annuum
Blokpaprika Lilo F1
Zoetpuntpaprika rood Xaro
Zoetpuntpaprika geel  Zazu
Zoetpunt paprika oranje Kyra

Bekijk ook onze website voor professionals

Ben je voornamelijk geïnteresseerd in de professionele teelt? Dan attenderen we je ook graag op onze website voor professionals, www.bolster.eu. Op deze website geven we je waardevolle extra informatie over onze rassen voor de professionele markt. Het is echter niet mogelijk om bestellingen te plaatsen op deze website. Als je het prettiger vindt, kun je ook een papieren versie van onze catalogus voor professionals gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen om deze catalogus te ontvangen, is even contact met ons opnemen. Deze is ook te downloaden via een speciale link. Je kunt dan de professionele teelt catalogus, de bestellijst en de prijslijst (inclusief prijslijst gekalibreerd zaad) inzien.

Meer informatie over professionele teelt?

Bestel hieronder eenvoudig de zaden voor professionele teelt die je nodig hebt. Wanneer je vragen hebt over deze producten of over het kwekersrecht, laat het ons dan weten. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met antwoorden en advies.