BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Peper zaden

Pepers zijn er in veel soorten en maten. Je hebt allerlei kleuren, maar ook verschillende vormen. Pepers zijn over het algemeen bijna altijd pittig, maar er zijn zeker gradaties. Om de heetheid van een bepaalde peper aan te geven, wordt de schaal van Scoville gebruikt. Hoe lager de score op de schaal, hoe minder heet de peper is. Wil je wat extra pit aan je gerechten toevoegen, en zelf pepers kweken? Bestel dan je peper zaden bij De Bolster! Op deze pagina vind je ons huidige assortiment. Je ziet bij iedere peper dan ook hoe deze scoort op de schaal van Scoville.

> Lees meer

Peper Koh Chang PRO
Peper 'Koh Chang' Capsicum annuum 1636
De gele peper ‘Koh Chang’ heeft mooie rechte vruchten. De vruchten zijn 13 cm lang en wegen ongeveer 25 gram. ‘Koh Chang’ scoort 6000 op de schaal van Scoville.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 4,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Peper Koh Tao PRO
Peper 'Koh Tao' Capsicum annuum 1637
De oranje peper ‘Koh Tao’ heeft mooie rechte vruchten. De vruchten zijn 14 cm lang en wegen ongeveer 25 gram. ‘Koh Tao’ scoort 4000 op de schaal van Scoville.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 4,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Peper Westlandse Lange Rode
Peper ‘Westlandse Lange Rode’ heeft vrij kleine vruchten die scherp zijn van smaak. De Peper is langwerpig en puntig van vorm. De vruchten zijn in een jong stadium groen en kleuren naar rood.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info

Pepers kweken

Pepers hebben warmte nodig, zoek dan ook een zonnig plekje uit in je moestuin! Veel mensen kiezen ervoor om de teelt onder glas of plastic plaats te laten vinden. Direct in de vollegrond zaaien wordt niet aangeraden. Afhankelijk van het ras en de omstandigheden kunnen de peperplanten 60 tot wel 160 cm hoog worden. Lees bij ieder ras specifieke informatie over de teelt van deze peper zaden, zodat je de juiste omstandigheden creëert voor jouw gewassen. Lees voor meer informatie over het telen van pepers onze teelttips voor pepers.

Zaaien van pepers

Het zaaien van pepers is sterk afhankelijk van het ras dat je kiest. Daarom is het verstandig om de informatie bij de rassen van de verschillende peper zaden goed door te lezen. Als voorbeeld nemen we de gele peper 'Koh Chang'. Dit ras, dat een score heeft van 6000 op de schaal van Scoville, zaai je in maart-april onder glas. Vanaf eind april-mei plant je vervolgens uit.

Peper zaden bestellen bij De Bolster

Wil je zelf pepers kweken? Bekijk op deze pagina het huidige aanbod en bestel vandaag nog je favoriete peper zaden. We zorgen er graag voor dat je bestelling snel bij je in huis is, vaak lukt dit al binnen 3 tot 4 werkdagen. Bestel je producten met een totale waarde van meer dan € 30,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je vragen over het kweken van pepers, of over ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh