BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16263 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Koolraap zaden

De koolraap wordt in Nederland al een lange tijd gegeten. Dat begrijpen wij goed, want het is een zeer smakelijke groente! De koolraap is een plant die deels boven en deels onder de grond groeit. In vergelijking met rapen, zijn koolrapen veel groter en kunnen zij beter tegen kou. Wil je zelf koolraap kweken in je moestuin? Bekijk dan hieronder het actuele aanbod en bestel de biologische zaden bij De Bolster.

> Lees meer

Koolraap Helenor F1 PRO
Koolraap 'Helenor F1' heeft een mooie paarse kleur met geel, lekker zoet, kwalitatief hoogwaardig  vruchtvlees. De bolvormige knol bereikt een gewicht van 0,6 tot 1,2 kg.
> Lees meer
Aantal
Verpakking
Selecteer een eenheid
verwacht eind 2026
> meer info

Koolraap kweken

In het assortiment van De Bolster vind je koolraap 'Helenor F1'. Dit knolgewas is eenvoudig te telen, en goed te combineren als nateelt van een vroeg gewas. Een groot voordeel is dat deze koolraap goed bestand is tegen lichte nachtvorst, ideaal voor herfst- en wintergebruik! De beste standplaats is in de zon, de plant wordt dan zo’n 25-40 cm hoog. Tip: bewaar de knollen op een koele plaats of kuil ze buiten in. Wil je meer lezen over het kweken van andere wortel- en knolgewassen? Lees dan hier onze teelttips voor wortel- en knolgewassen.

Zaaien van koolraap

Het is mogelijk om ter plaatse te zaaien of op een zaaibed, van half mei tot half juni. Wanneer je vroeger gaat zaaien, is de kans groot dat je te maken krijgt met houterige knollen. Van eind juni tot begin juli kun je ze gaan uitplanten of uitdunnen op 50x40 cm.

Koolraap zaden online bestellen bij De Bolster

Lijkt het je leuk om zelf koolraap te kweken? Bestel dan biologische koolraap zaden bij De Bolster. Bij elk product op onze website staat vermeld hoeveel zaden je krijgt per zakje, en hoeveel vierkante meter grond je daarmee kunt bewerken. Uiteraard proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, dit is meestal binnen 3 tot 4 werkdagen. Heb je nog vragen over de biologische koolraap zaden, of wil je meer weten over het bestelproces? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16263 reviews
Kiyoh