BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16484 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Radijs zaden

In vergelijking met radijsjes uit de winkel, hebben de radijsjes die je zelf kweekt veel meer smaak. Ze zijn ook wat pittiger dan normaal. Deze groente is ideaal te gebruiken in salades, maar ook op een boterham met kaas of zo uit de hand smaakt het erg goed. De meeste mensen kennen radijsjes alleen als ‘de ronde rode radijs’, maar er is nog meer! In ons assortiment vind je namelijk ook nog de radijs ‘Eiszapfen’: een lange witte radijs met kort blad. Ook bieden wij zaden voor radijs ‘French Breakfast 2’: een halflange radijs met rood-witte kleur. Hieronder vind je al onze verschillende rassen, met bijhorende informatie.

> Lees meer

Radijs Rudolf – Raphanus sativus PRO
Radijs 'Rudolf' Raphanus sativus 1731
Radijs 'Rudolf' is lekker, zeer knapperig, rond en helderrood. Het mooi donker blad is kort en rechtopstaand. Een zaadvast ras met de uniformiteit en groeikracht van een hybride.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 4,99
Selecteer een eenheid
> meer info
1730 Radijs Cherry Belle
Radijs 'Cherry Belle' Raphanus sativus 1730
Radijs ‘Cherry Belle’ is een mooie ronde, rode radijs, die niet snel bederft. Aantasting door larven van de koolvlieg kan voorkomen worden door het gewas met insectengaas te bedekken.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
1740 Radijs French Breakfast 2
Radijs ‘French Breakfast 2’ is een mooie halflange radijs met rood-witte kleur. Aantasting door larven van de koolvlieg kan voorkomen worden door het gewas met insectengaas te bedekken.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Radijs Eiszapfen
Radijs 'IJskegel' Raphanus sativus 1745
Radijs 'IJskegel' is een lange witte radijs met kort blad. De cilindrische radijs is een snelgroeiend ras en is al vanaf vroeg in het seizoen oogstbaar.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info

Radijs kweken

Radijsjes zijn snel te oogsten, namelijk al 4 tot 6 weken na het zaaien. Het is van belang om een insectengaas te gebruiken, zodat je aantasting door larven van de koolvlieg voorkomt. Tip: vergeet niet dat je ook het jonge blad van de radijs kan eten. Wil je meer informatie over het kweken van dit soort gewassen? Bekijk dan ook onze teelttips voor wortel- en knolgewassen.

Zaaien van radijs

Radijs zaden zaai je van maart tot september dun op rijtjes met een afstand van 15 cm. Bedek ze met wat water, en geef ze vervolgens op regelmatige basis water. Over het algemeen kiemen de radijsjes dan binnen 5 tot 14 werkdagen. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van de temperatuur en periode van het jaar. Wil je het gehele seizoen door radijs oogsten? Zorg er dan voor dat je regelmatig zaait.

Radijs zaden bestellen bij De Bolster

Op deze pagina vind je ons totale aanbod biologische radijs zaden. Bij De Bolster bestel je jouw favoriete zaden snel en voordelig. Profiteer van een snelle levering uit onze eigen voorraad, waardoor je de bestelling al binnen 3 tot 4 dagen thuis ontvangt. Bij bestellingen van meer dan € 30,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Heb je vragen over het kweken van radijs, of over ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16484 reviews
Kiyoh