BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16263 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Pastinaak zaden

Pastinaak hoorde eigenlijk altijd bij de vergeten groenten, maar eigenlijk is hier de laatste paar jaar verandering in gekomen. Je ziet pastinaak namelijk steeds vaker terug in de supermarkt. Het wordt ook regelmatig in restaurants geserveerd. Wij snappen dat wel, want pastinaak is een interessante groente. De smaak is lastig te omschrijven, maar die zit tussen een aardappel en wortel in. De mogelijkheden om dit gewas in een gerecht te verwerken zijn dan ook eindeloos: je kunt ze simpel koken en stoven, maar het is ook erg lekker in een ovenschotel of soep. Hieronder vind je ons huidige assortiment met biologische pastinaak zaden.

> Lees meer

1630 Pastinaak Tender and True
Pastinaak ‘Tender and True’ is gemakkelijk te telen en kan vrij veel vorst verdragen. Let op bij zonnig weer: aanraking met de plant kan dan brandwonden veroorzaken.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Pastinaak kweken

Pastinaak is gemakkelijk om te telen. Dit gewas vraagt namelijk weinig bemesting en kan vrij veel vorst verdragen. Let wel op bij zonnig weer: aanraking met de plant kan namelijk brandwonden veroorzaken. In de herfst en winter kun je de pastinaak oogsten, de plant is dan ongeveer 25-40 cm hoog. Ben je op zoek naar meer informatie over het kweken van pastinaak, en andere wortel- en knolgewassen? Lees dan hier onze teelttips voor wortel- en knolgewassen.

Zaaien van pastinaak

Vanaf half maart tot half mei kun je gaan beginnen met ter plaatse zaaien. Houd daarbij een rijafstand aan van 35 cm, en dun de planten uit op 10 à 15 cm. Zaai de zaden een centimeter diep, en bedek ze vervolgens met een laagje aarde. Om ervoor te zorgen dat de zaden goed kunnen ontkiemen, dien je ze de eerste weken goed vochtig te houden.

Pastinaak zaden online bestellen bij De Bolster

Het bestellen van onze biologische pastinaak zaden gaat erg snel en eenvoudig. Selecteer hoeveel je wilt bestellen en plaats het product in je winkelwagentje. Bij bestellingen met een waarde van meer dan € 30,- betalen wij de verzendkosten voor je! Aangezien we uit onze eigen voorraad leveren, ontvang je de zaden al binnen 3 tot 4 werkdagen thuis. Heb je nog vragen over het bestelproces of de pastinaak zaden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16263 reviews
Kiyoh