BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Bladmosterd zaden

Bladmosterd is een gewas dat veel mogelijkheden biedt. Het wordt zowel als mini groente in een jong stadium gegeten, als dat het als volwassen plant gebruikt wordt. Dit product heeft fijn ingesneden blaadjes met een frisgroene kleur, die pittig van smaak zijn. Het doet dan ook een beetje aan de scherpe smaak van rucola denken. Je kunt het op dezelfde manier bereiden als spinazie en andere bladgroenten. Wij leveren zaden voor zowel de bladmosterd Golden Frills als de Purple Frills.

> Lees meer

Bladmosterd ‘Golden Frills’ PRO
Bladmosterd ‘Golden Frills’ heeft fijne fris-groene blaadjes met een pittige smaak. Bladmosterd kan net als spinazie en andere bladgroenten worden bereid. Geschikt voor een babyleaf teelt.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Bladmosterd Purple Frills PRO
Bladmosterd ‘Purple Frills’ heeft fijn ingesneden blaadjes met een mooie dieppaarse kleur en een pittige smaak. Kan zowel in jong als een volwassen stadium gegeten worden. Geschikt voor een babyleaf teelt.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Bladmosterd Red Giant
Bladmosterd ‘Red Giant’ is een bladgewas uit de mosterdfamilie. Dit gewas vormt een losse krop met rood-groen, iets gebobbeld, rond blad. Heeft een pittige smaak. Geschikt voor een babyleaf teelt.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Bladmosterd kweken

Wat betreft de planning van het zaaien tot oogsten geldt voor beide producten in ons aanbod hetzelfde. De beste standplaats is in de zon en eventueel voor de helft in de schaduw. Ze worden in de late zomer gezaaid, waardoor ze in de herfst en winter klaar zijn om op te eten. In de voorzomer dien je er nog wel rekening mee te houden dat de planten makkelijk doorschieten. Het voordeel is wel dat er dan mooie, eetbare gele bloemen ontstaan. Ben je op zoek naar meer informatie over het zaaien van bladmosterd? Lees dan onze teelttips over blad- en stengelgewassen.

Zaaien van bladmosterd

Ben je klaar om te gaan zaaien? Dit kan van mei tot en met augustus door te telen in vollegrond. In de praktijk gebeurt dit het meest in de late zomer. Onder glas is dit mogelijk vanaf midden februari tot midden mei en ook nog rond september en oktober. Nu je dit weet vertellen we je graag hoe je de bladmosterd zaaien dan het beste kunt zaaien: je dient ze dun rechtstreeks te zaaien op 25 centimeter van elkaar.

Bladmosterd telen? Bestel de zaden online

Bij De Bolster bestel je heel eenvoudig jouw favoriete zaden online. Bij ons ervaar je een snelle levering van 3 tot 4 werkdagen, en profiteer je ook nog eens van aantrekkelijke prijzen. Wanneer je een bestelling van meer dan € 30,- plaatst, betalen wij de verzendkosten voor jou. Heb je vragen over ons bestelproces, of wil je meer informatie over de bladmosterd zaden? Neem dan gerust contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh