Vanwege hoogseizoensdrukte: dagelijkse telefonische bereikbaarheid tot 15.00 uur. Voor vragen, mail ons: info@bolster.nl  Bedankt!

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16241 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Wortelpeterselie zaden

Wortelpeterselie is één van de vergeten groenten in Nederland. De smaak van wortelpeterselie lijkt erg op die van knolselderij en pastinaak. Heerlijk om te verwerken in een maaltijdsoep of stamppot. Het blad kun je op dezelfde manier gebruiken als de gewone peterselie. Wil je zelf wortelpeterselie gaan kweken? Bekijk dan hieronder ons assortiment, en bestel de biologische zaden direct online.

> Lees meer

3210 wortelpeterselie
Wortelpeterselie is een variëteit van peterselie waarvan behalve het gladde, donkergroene blad ook de verdikte penwortel gegeten kan worden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Wortelpeterselie kweken

Van de wortelpeterselie kun je behalve het gladde, donkergroene blad ook de verdikte wortel gebruiken. De penwortels kun je goed gebruiken voor het kruiden van gerechten, maar het is ook mogelijk om deze puur als groente te eten. Tip: gebruik eerst het blad en daarna pas de wortel. Er vindt voortdurend hergroei plaats, waardoor je maandenlang van dezelfde plant kunt snijden. Bekijk voor meer informatie over het kweken van wortelpeterselie en andere wortel- en knolgewassen ook onze teelttips voor wortel- en knolgewassen.

Zaaien van wortelpeterselie

De zomerzaai van wortelpeterselie is tweejarig. Je kunt al in maart beginnen met zaaien, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerking sneller. Houd een rijafstand van 30 cm aan en dun in de rij uit op 1 cm. Wanneer je een kleinverpakking bij ons bestelt, dan ontvang je 2 gram zaden, oftewel 1500 biologische zaden. Dit is voldoende om 8 vierkante meter grond mee te bewerken.

Wortelpeterselie zaden bestellen bij De Bolster

Lijkt het je leuk om zelf wortelpeterselie te kweken? Bestel dan biologische wortelpeterselie zaden online bij De Bolster. Uiteraard proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, dit is meestal binnen 3 tot 4 werkdagen. Bij bestellingen van meer dan € 30,- betalen wij de verzendkosten voor je. Heb je nog vragen over de zaden, of wil je meer weten over het bestelproces? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16241 reviews
Kiyoh