BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16484 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Snijbiet zaden

De mogelijkheden van het gebruik van snijbiet zijn erg divers. Je kunt de groente koken, net zoals bijvoorbeeld andijvie, maar dit gewas is ook geschikt om in salades en pasta’s te verwerken. Erg veelzijdige opties voor in de keuken dus! In ons assortiment vind je meerdere soorten van dit gewas. Neem gerust een kijkje om te zien welke snijbietrassen je wilt gaan kweken.

> Lees meer

Snijbiet ‘Groene Gewone’
Snijbiet 'Groene Gewone' Beta vulgaris subsp. cicla 1890
Snijbiet ‘Groene Gewone’ is een snijbiet met dunne bladstelen en veel groen blad. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten en als babyleaf teelt.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Snijbiet ‘Donkergr. Gladde Witribbige 3’
Snijbiet ‘Donkergr. Gladde Witribbige 3’ is een forse snijbiet met brede witte bladstelen met glad, groen blad. Schiet niet snel door. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten en als babyleaf teelt.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Snijbiet ‘Five Colours’ PRO
Snijbiet 'Fireworks' Beta vulgaris subsp. cicla 1885
Snijbiet 'Fireworks' (voorheen: 'Five Colours'),  is een prachtig snijbietenmengsel in diverse kleuren (rood, paars, oranje, geel en wit). De bladeren zijn grotendeels groen. Te telen op alle grondsoorten en als babyleaf.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,99
Selecteer een eenheid
> meer info
Snijbiet ‘Sunset’ selectie
Snijbiet 'Sunset selectie' Beta vulgaris subsp. cicla 1915
Snijbiet 'Sunset selectie' heeft prachtig geeloranje bladstelen en groen blad. In de nazomer geschikt voor een babyleaf teelt. In de herfst en winter doet deze snijbiet het ook goed in een vorstvrije kas.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Snijbiet ‘Rhubarb Chard’
Snijbiet 'Rhubarb Chard' Beta vulgaris subsp. cicla 1910
Snijbiet ‘Rhubarb Chard’ is een rode snijbiet met lange appeltjesrode bladstelen en nerven in het iets gekroesd blad. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten en als babyleaf.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Snijbiet kweken

Snijbiet is een makkelijk te telen bladgroente en is geschikt voor verschillende grondsoorten. Het kan bijna niet mislukken! Je kunt dit gewas meerdere malen snijden, zelfs tot ver in de herfst. Het bevordert de groei om af en toe het jonge malse blad te plukken. Zorg er wel voor dat je het hart van de plant intact laat, omdat vanuit daar de nieuwe bladeren worden aangemaakt. Al onze soorten snijbiet zaden hebben eigen omstandigheden nodig om goed te kunnen groeien. Daarom raden we je aan om meer informatie te lezen bij ieder specifiek product. Lees voor meer informatie over het telen van snijbiet onze teelttips voor snijbiet.

Zaaien van snijbiet

Als je in de volle grond gaat zaaien, kun je dat het beste doen van maart tot augustus. Een snijbiet kan uitgroeien tot een redelijk grote plant, dus zaai daarom niet te dicht op elkaar: een afstand van 15 centimeter tussen de planten in de rij is prima. Hanteer een afstand van 20 centimeter tussen de rijen.

Snijbiet zaden online bestellen bij De Bolster

Binnen enkele klikken bestel je jouw favoriete snijbiet zaden online bij De Bolster. Selecteer hoeveel je precies wilt bestellen en plaats de zaden in je winkelwagentje. Doe je een bestelling van meer dan € 30,-? Dan is het mooi meegenomen dat wij de verzendkosten voor je betalen. Binnen 3 tot 4 werkdagen heb je jouw bestelling al in huis, omdat we alles uit eigen voorraad leveren! Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16484 reviews
Kiyoh