Vanwege hoogseizoensdrukte: dagelijkse telefonische bereikbaarheid tot 15.00 uur. Voor vragen, mail ons: info@bolster.nl  Bedankt!

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16241 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
PRO
Bloemenmengsel Elegance

Bloemenmengsel 'Elegance'

Bloemenmengsels

6131

Bloemenmengsel 'Elegance' bestaat uit diverse rassen met kleinere bloemen en een fijne bladstructuur. Hiermee creëer je een kleurrijke tuin en een rijk insectenleven. Eén zakje is voor circa 10 m2, en de plantafstand bedraagt 30x1 cm.

Lees volledige productbeschrijving

Aantal

Verpakking

€ 4,69
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf € 30,-
Productbeschrijving

'Elegance' doet haar naam eer aan: dit eenjarig bloemenmengsel bevat rassen met kleinere bloemen en een fijne bladstructuur. Pure elegantie die ideaal is voor bloemenweiden en bloemlinten in het openbaar groen. De planten dragen door de opeenvolgende bloeiperioden maandenlang bij tot een rijk insectenleven. De mens kan er net zo lang van genieten. Met 20 gram zaad is al gauw een bloemenexplosie van minimaal tien vierkante meter te realiseren.

De kleuren wit, roze, paars en blauw in het bloemenmengsel 'Elegance' gaan samen met een vleug oranje. De vroege bloeiers zoals phacelia, koekruid, worden opgevolgd door koriander, goudsbloem, dille en korenbloem. Cosmea zorgt voor een zeer langdurige bloei tot diep in het najaar. Het mengsel bereikt een hoogte van ongeveer 1 meter; de Cosmea komt daar in het najaar speels bovenuit.

Zaaien: Bloemenmengsel 'Elegance' kan worden gezaaid vanaf de 2e helft van april-tot en met de langste dag in juni (21 juni).

Na een week of vier is het verstandig om grof onkruid tussen de rijen te verwijderen. Dit kan zolang je nog goed tussen de rijen door kan stappen.

Extra informatie
Standplaats    :   Zon
Zaadtype    :   Zaadvast ras
Zaadgewicht (indicatie)    :   -
Plantafstand    :   30x1 cm
Planthoogte    :   60-100 cm
Een- of meerjarig     :   Eenjarige bloem
EAN-code    :   8717202606306
Formaat zakje    :   125x153 mm
Inhoud zakje    :   20 gram (voor min. 10 m2)
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16241 reviews
Kiyoh