BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16499 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Bloemenmengsel, laag

Bloemenmengsel, laag

Bloemenmengsels

6120

Bloemenmengsel, laag, bevat een gevarieerd eenjarig mengsel van o.a. koekruid, kleine lupine, bonte salie en klaproos. Deze planten bereiken ongeveer een hoogte van 30 cm. Eén zakje is voor circa 10m2, en de plantafstand bedraagt 30x1 cm.

Lees volledige productbeschrijving

Aantal

Verpakking

€ 4,69
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf € 30,-
Productbeschrijving

Dit eenjarige bloemenmengsel, laag bereikt een hoogte van ongeveer 30 cm. Het mengsel is zeer gevarieerd en bevat o.a.: hondstong, kleine lupine, reseda, pekbloem, hemelroosje en koekruid. De samenstelling kan enigszins afwijken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen gedurende het verkoopseizoen.

Ter plaatse dun zaaien in april-mei. 

Om bij de bloemenmengsels teleurstelling te voorkomen, is het erg belangrijk dat de grond goed voorbereid wordt. Zorg dat het terrein vlak, oppervlakkig bewerkt en onkruidvrij is. Een bloemenmengsel kan niet door een reeds begroeide rand of grasveld gezaaid worden, omdat dat een slechte opkomst geeft; gras en onkruiden zijn immers erg competitief. Zaai het bloemenmengsel oppervlakkig breedwerpig of ondiep op rijtjes in. Wanneer op rijtjes gezaaid wordt, is het gemakkelijker om er af en toe nog wat in te schoffelen en ook op rijtjes staat zo’n mengsel heel mooi. Een ander voordeel van op rijtjes zaaien is dat alle planten genoeg licht krijgen en minder met elkaar in competitie zijn. Optimaal is het wanneer na het zaaien de grond nog even aangedrukt wordt, zodat de zaden goed contact maken met de aarde. Daarna water geven of wachten op een bui.

Extra informatie
Standplaats    :   Zon
Zaadtype    :   Zaadvast ras
Plantafstand    :   30x1 cm
Planthoogte    :   20-40 cm
Een- of meerjarig     :   Eenjarige bloem
EAN-code    :   8717202602513
Formaat zakje    :   75x123 mm
Inhoud zakje    :   3 gram (voor min. 10 m2)
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16499 reviews
Kiyoh