BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 13265 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Bloemenmengsel, middelhoog

Bloemenmengsel, middelhoog

Bloemenmengsels

6110

Bloemenmengsel is zeer gevarieerd. Het bevat eenjarige soorten zoals turkse drakenkop, slaapmutsje, koekruid en kleine lupine. Deze soorten bereiken een hoogte van ong. 60 cm. Eén zakje is voor circa 10m2, en de plantafstand bedraagt 30x1 cm.

Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 4,29
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €25,-
Productbeschrijving

Dit eenjarige bloemenmengsel, middelhoog bereikt een hoogte van ongeveer 60 cm. Het mengsel is zowel qua kleur als plantsoorten zeer gevarieerd en bevat o.a.: turkse drakenkop, slaapmutsje, koekruid en kleine lupine. De samenstelling kan enigszins afwijken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen gedurende het verkoopseizoen.

Ter plaatse dun zaaien in april-mei. 

Om bij de bloemenmengsels teleurstelling te voorkomen, is het erg belangrijk dat de grond goed voorbereid wordt. Zorg dat het terrein vlak, oppervlakkig bewerkt en onkruidvrij is. Een bloemenmengsel kan niet door een reeds begroeide rand of grasveld gezaaid worden, omdat dat een slechte opkomst geeft; gras en onkruiden zijn immers erg competitief. Zaai het bloemenmengsel oppervlakkig breedwerpig of ondiep op rijtjes in. Wanneer op rijtjes gezaaid wordt, is het gemakkelijker om er af en toe nog wat in te schoffelen en ook op rijtjes staat zo’n mengsel heel mooi. Een ander voordeel van op rijtjes zaaien is dat alle planten genoeg licht krijgen en minder met elkaar in competitie zijn. Optimaal is het wanneer na het zaaien de grond nog even aangedrukt wordt, zodat de zaden goed contact maken met de aarde. Daarna water geven of wachten op een bui.

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   3 gram (voor min. 10 m2)
Plantafstand    :   30x1 cm
Standplaats    :   zon
Planthoogte    :   40-80 cm
Een- of meerjarig     :   Eenjarige bloem
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 13265 reviews
Kiyoh