BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Goudsbloem 'Red de bijen'

51315

Goudsbloem Red de Bijen
€ 20,00
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Goudsbloem is een van de meest favoriete bloemen voor zowel honingbijen als wilde bijen. Deze bloemen zitten namelijk boordevol stuifmeel en honing. Door goudsbloem te zaaien zorg je voor meer structureel voedsel voor de bijen. Bovendien staan deze vrolijke oranje bloemen prachtig in je tuin.

Om de Nederlandse bijenpopulatie aan echt gifvrij voedsel te helpen, hebben wij dit actieproduct met 100% biologische goudsbloemzaden in het leven geroepen. Bijen zijn heel belangrijk voor onze voedselvoorziening, omdat de eetbare gewassen in je moestuin afhankelijk zijn van bestuiving door o.a. bijen.

Help je mee?
Bestel nu onze biologische goudsbloem met maar liefst 72% korting!
Onze zaden zijn gegarandeerd vrij van gif, en juist gif is een van de oorzaken van bijensterfte. Dus kies altijd biologisch zaad, dan ben je écht goed bezig en maak je de bijen echt gelukkig.Teelttip:
De teelt van goudsbloem is erg makkelijk: het is een dankbare plant. Je kunt deze goudsbloem in april-half juni breedwerpig of op rijtjes (20x5 cm.) zaaien in de vollegrond. Goudsbloem is geschikt voor alle grondsoorten en de bloeiperiode is van juni t/m oktober.

NB. Dit zaad betreft een grove fractie, die niet geschikt is om machinaal te zaaien. Strooi de zaden handmatig, breed uit in losgemaakte grond van berm of weiland.
Extra informatie
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
rechtstr. zaaien
bloeiperiode
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   250 gram (voor min. 100 m2)
Plantafstand    :   20x5 cm (of breed uitstrooien)
Planthoogte    :   25-45 cm
Standplaats    :   Zon
Verpakking inhoud    :   250 gram
Bloeitijd    :   juni - oktober
Bijenplant    :   trekt bijen aan
Productdetail inleiding    :   Red de bijen! Met deze biologische goudsbloem help je mee de bijen te redden. Je voorziet de bijen met structureel en gifvrij voedsel. Profiteer nu van 72% korting. Eén zakje is voor circa 100m2, en de plantafstand bedraagt 20x5 cm.
9,4
Bekijk alle 9249 reviews