BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 13279 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Mesclun ‘Aziatisch’

Mesclun 'Aziatisch'

Diverse soorten

1825

Dit lekker pittig mengsel van Aziatische bladgewassen is uitstekend geschikt voor een ‘babyleaf’ teelt. Mesclun 'Aziatisch' bevat paksoi, raapsteel, Chinese kool, snijbiet en diverse bladmostersrassen. Eén zakje is voor circa 3m2, en de plantafstand bedraagt 15x2 cm.

Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 4,29
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €25,-
Productbeschrijving

Mesclun 'Aziatisch' is een heerlijk mengsel van onder andere de volgende soorten: Paksoi 'Taisai', Tatsoi, Raapsteel 'Mizuna', Snijbiet 'Donkergr. Gladde Witribbige 3', Chinese kool 'Granaat' en de bladmosterdrassen 'Golden Frills', 'Purple Frills' en 'Red Giant'. Dit mengsel is lekker pittig van smaak en dient jong geoogst te worden.

De exacte samenstelling en verhoudingen van Mesclun 'Aziatisch' kan verschillen, afhankelijk van beschikbaarheid van de zaden; het mengsel zal altijd minimaal 6 soorten bevatten.

Zaaien: Houd tussen de rijen 15 cm aan. Zaai op 1 cm in de rij en dun later uit op 2-3 cm. Je krijgt ook een mooi dicht gewas dat gemakkelijk in bundeltjes te snijden is door de zaden met wat zand of suiker te mengen en zo op een rijtje te zaaien. Je hoeft dan niet uit te dunnen.

Oogst: na ongeveer 3 à 4 weken (wanneer de plantjes ongeveer 10 cm hoog zijn). Wanneer u de jonge plantjes boven het groeipunt afsnijdt, kan u ze tot drie maal toe oogsten.

Tip: Ook geschikt als babyleaf (zaaiperiode: mei-augustus)

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   5 gram (voor min. 3 m2)
Gewicht zaden    :   400 zaden per gram
Plantafstand    :   15x2 cm
Standplaats    :   zon-halfschaduw
Planthoogte    :   10-20 cm
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 13279 reviews
Kiyoh