BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Mesclun 'Aziatisch'

1825

Mesclun ‘Aziatisch’
€ 4,29
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Mesclun 'Aziatisch' is een heerlijk mengsel van onder andere de volgende soorten: Paksoi 'Taisai', Tatsoi, Raapsteel 'Mizuna', Snijbiet 'Donkergr. Gladde Witribbige 3', Chinese kool 'Granaat' en de bladmosterdrassen 'Golden Frills', 'Purple Frills' en 'Red Giant'. Dit mengsel is lekker pittig van smaak en dient jong geoogst te worden.

De exacte samenstelling en verhoudingen van Mesclun 'Aziatisch' kan verschillen, afhankelijk van beschikbaarheid van de zaden; het mengsel zal altijd minimaal 6 soorten bevatten.

Zaaien: Houd tussen de rijen 15 cm aan. Zaai op 1 cm in de rij en dun later uit op 2-3 cm. Je krijgt ook een mooi dicht gewas dat gemakkelijk in bundeltjes te snijden is door de zaden met wat zand of suiker te mengen en zo op een rijtje te zaaien. Je hoeft dan niet uit te dunnen.

Oogst: na ongeveer 3 à 4 weken (wanneer de plantjes ongeveer 10 cm hoog zijn). Wanneer u de jonge plantjes boven het groeipunt afsnijdt, kan u ze tot drie maal toe oogsten.

Tip: Ook geschikt als babyleaf (zaaiperiode: mei-augustus)

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
rechtstr. zaaien
oogsten
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
rechtstr. zaaien
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   5 gram (voor min. 3 m2)
Aantal zaden per gram    :   400 zaden
Plantafstand    :   15x2 cm
Planthoogte    :   10-20 cm
Standplaats    :   zon-halfschaduw
Productdetail inleiding    :   Dit lekker pittig mengsel van Aziatische bladgewassen is uitstekend geschikt voor een ‘babyleaf’ teelt. Mesclun 'Aziatisch' bevat o.a. paksoi, raapsteel, Chinese kool, snijbiet en diverse bladmostersrassen. Eén zakje is voor circa 3m2, en de plantafstand bedraagt 15x2 cm.
9,4
Bekijk alle 9320 reviews