BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11188 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Bloemenmengsel, meerjarig

Bloemenmengsel, meerjarig

Mengsel

8060

Bloemen van dit meerjarig bloemenmengsel bloeien zowel in het eerste als tweede jaar. Het bestaat uit onder meer dropplant, vingerhoedskruid, grote kaardebol, rode zonnehoed en vaste lupine. Eén zakje is voor circa 10m2, en de plantafstand bedraagt 30x1 cm.

Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

Selecteer een eenheid
verwacht november 2021
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €20,-
Productbeschrijving

Bloemenmengsel, meerjarig is niet alleen attractief, ook vlinders, hommels, bijen, etc. vinden hier hun voedsel. Verschillende bloemen gaan het eerste jaar al bloeien de anderen vanaf het tweede jaar. Dit mengsel bestaat o.a. uit: dropplant, vingerhoedskruid, grote kaardebol, rode zonnehoed en vaste lupine. De samenstelling kan enigszins afwijken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen gedurende het verkoopseizoen.

Zaaien is mogelijk van maart tot september, breedwerpig of op al dan niet keurig rechte rijen. 

Om bij de bloemenmengsels teleurstelling te voorkomen, is het erg belangrijk dat de grond goed voorbereid wordt. Zorg dat het terrein vlak, oppervlakkig bewerkt en onkruidvrij is. Een bloemenmengsel kan niet door een reeds begroeide rand of grasveld gezaaid worden, omdat dat een slechte opkomst geeft; gras en onkruiden zijn immers erg competitief. Zaai het bloemenmengsel oppervlakkig breedwerpig of ondiep op rijtjes in. Wanneer op rijtjes gezaaid wordt, is het gemakkelijker om er af en toe nog wat in te schoffelen en ook op rijtjes staat zo’n mengsel heel mooi. Een ander voordeel van op rijtjes zaaien is dat alle planten genoeg licht krijgen en minder met elkaar in competitie zijn. Optimaal is het wanneer na het zaaien de grond nog even aangedrukt wordt, zodat de zaden goed contact maken met de aarde. Daarna water geven of wachten op een bui.

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   3 gram (voor min. 10 m2)
Plantafstand    :   30x1 cm
Standplaats    :   zon
Planthoogte    :   tot ca 150
Kleur    :   meerdere kleuren
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11188 reviews
Kiyoh