BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Blokpaprika 'Jubilandska'

1620

Blokpaprika Jubilandska
€ 2,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Blokpaprika ‘Jubilandska’ is een zoete paprika met langwerpige vruchten. De vruchten zijn in een jong stadium groen en gaan bij rijping over in rood. Jubilanska is een laagblijvende soort waarbij snoeien niet nodig is.

In kas telen (dus niet ‘onder glas of onder verhoogd plat glas’). In maart-april in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken; de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant de plantjes eind april-mei uit op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli – oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Tip voor...
Kasteelt: Paprika pas uitplanten na 2e helft/einde april.

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   0,3 (voor min. 8 m2)
Aantal zaden per gram    :   140 zaden
Plantafstand    :   50x50 cm
Planthoogte    :   60-100 cm
Standplaats    :   zon
Productdetail inleiding    :   Blokpaprika 'Jubilandska' is een laagblijvende paprika-soort met langwerpige vruchten. In een jong stadium zijn de vruchten nog groen, maar gaan bij rijping over in rood. 'Jubilandska' is zoet van smaak. Eén zakje is voor circa 8m2, en de plantafstand bedraagt 50x50 cm.
9,4
Bekijk alle 9291 reviews