Currently it is not possible to place an order from outside The Netherlands. Are you a business customer with a VAT number? Please contact us directly to place your order.

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11414 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
+2
Chinese bieslook kiemgroente

Chinese bieslook - Kiemgroente

Allium tuberosum

9035

Voor het kweken van de kiemgroente Chinese bieslook kun je het best een daarvoor geschikt kiemschaaltje gebruiken. Chinese bieslook is met zijn heerlijke knoflooksmaak goed te gebruiken als garnering en past bij meerdere gerechten.
Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 3,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €20,-
Productbeschrijving

Chinese bieslook kiemgroente heeft een heerlijke knoflooksmaak, is goed te gebruiken als garnering en past perfect bij allerlei gerechten.

Voor het kweken van de kiemgroente hebben wij een heel geschikt kiemschaaltje in ons assortiment. Het kweken gaat met dit schaaltje heel gemakkelijk! De Chinese bieslookzaden moeten in een dun laagje over het rooster worden uitgestrooid, vervolgens kunt u de glazen bowl met water vullen tot de onderzijde van het rooster.

Indien nodig het water dagelijks weer even aanvullen tot de onderzijde van het rooster. De Chinese bieslook kan het best bij kamertemperatuur op een vrij lichte plaats worden weggezet. Oogst: Na ongeveer een week kunnen de kiemspruiten gegeten worden

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   20 gram
Aantal zaden per gram    :   250 zaden
Standplaats    :   zon
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11414 reviews
Kiyoh