BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Duurzaam verpakkingsmateriaal voor een gezonde wereld

Met 100% biologische zaden draagt De Bolster bij aan een beter klimaat door minder uitstoot van broeikasgassen en het vastleggen van CO2 in de bodem. Belangrijk, want wij willen de wereld leefbaar en gezond houden. Ook het verpakken van een bestelling doen we zo zorgvuldig mogelijk. Zo garanderen we dat de zaden in perfecte staat bij je thuis wordt afgeleverd. Bij het verpakken gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. 

Wist je dat het groene opvulmateriaal is gemaakt van zetmeel uit plantaardig afval? De vlokken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze mogen dus gewoon op de composthoop of bij het GFT-afval. We gebruiken opvulmateriaal om te zorgen dat de inhoud niet beschadigt. 

Eventuele informatiekaartjes worden geprint op Rebello, gerecycled van 100% ingezameld oud papier. Het is FSC, Blauwe Engel en Europees Ecolabel gecertificeerd papier. Met Rebello papier is er in het productieproces minder water en energie nodig en wordt er minder CO2 uitgestoten.

Onze kleinverpakkingen zaden zijn gemaakt van papier met een PE-laag (polyethyleen), waardoor er geen water(damp) doorgelaten wordt, om de zaadkwaliteit optimaal te houden. De zakjes kunnen bij het restafval. 

Tenslotte worden je bestelde artikelen in een bruin kartonnen doos verpakt. De doos kun je later hergebruiken, of doe deze bij het oud papier. Het kan zijn dat je jouw bestelling nog in een witte doos ontvangt. Hier hebben we nog voorraad van, en deze maken we uiteraard eerst op.

Wil je hier nog meer over weten of heb je andere vragen over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op.
 

100% Natuurlijk
Biologisch afbreekbare vlokken
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh