BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

IJsbergsla 'Grazer Krauthäuptel 2'

1845

IJsbergsla ‘Grazer Krauthauptel 2’
€ 2,69
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

IJsbergsla 'Grazer Krauthäuptel 2' (Lactuca sativa) heeft helgroene, knapperige bladeren met een dunne rode rand. Deze ijsbergsla komt uit de regio rond de stad Graz. Dit ras is niet schietgevoelig.

Het telen van ijsbergsla is iets moeilijker als het telen van andere rassen, maar dat kan ook juist een uitdaging zijn. IJsbergsla is gemiddeld wat zoeter. IJsbergsla heeft een langere groeiduur (2 weken) dan andere slatypen. IJsbergsla vraagt een goede bemesting en voldoende vocht.

Wanneer u elke week sla wilt eten, moet er wel regelmatig gezaaid/geplant worden. In de vollegrond kan vanaf april worden begonnen met zaaien. Een gebruikelijke plantafstand is 30x30 cm. Door een gedeelte van de sla wat dichter bij elkaar te zetten en vroeger te oogsten, kunt u volstaan met 1 zaaisel per 3 à 4 weken.TIP: ook geschikt als babyleaf (zaaiperiode: mei-augustus)!Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   1 gram (voor min. 15 m2)
Aantal zaden per gram    :   590 zaden
Plantafstand    :   30x30 cm
Planthoogte    :   20 cm
Standplaats    :   zon-halfschaduw
Productdetail inleiding    :   Grazer Krauthäuptel 2' is een ijsbergsla uit de regio rond de stad Graz. Dit ras is niet schietgevoelig en heeft knapperige lichtgroene bladeren met een dunne rode rand. Ook geschikt als babyleaf. Eén zakje is voor circa 15m2, en de plantafstand bedraagt 30x30 cm.
9,4
Bekijk alle 9223 reviews